Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
Tatlım hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima.

Emziriyor musun peki?

Tatlım güzel gözüküyor menün istersen günlük değil bir önceki günün menüsünü paylaş öyle daha kolay olur. Tam olarak ne yediğini görürsün.

Birde açıklayıcı olsun kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi toplam su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Oldu bitti:))))

Hayırlı kandiller tatlım.

Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah

Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?

hoş geldin açelya.inşallah hedefine çabuk ulaşırsın.boyumuz aynı kilomuz da yakın sayılır.emzirirken yediklerine dikkat edersen ve bol sıvı tüketirsen bizden daha hızlı kilo verirsin.dukan bana zor geldi açıkçası.ama sen yapabilirsen dene .ben herşeyden dengeli ama az olarak yemeği daha sağlıklı buluyorum

Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?
hoş geldin canımmm.. öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..
daha çok yeni annesin , hemen dukan vs diyetlere girme..istersen emziren anne diyetleri var önce onlardan yap.. daha sonra bebeğin 5-6 aylık olduktan sonra diğer diyetleri yaparsın.. ya da en güzeli pınarın dediği gibi herşeyden ye ama azar azar

Emziren Anne Diyet Programı
1. Gün

Sabah :

- Bir Bardak Şekersiz Süt, – Bir Yumurta, – Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği

Ara Öğün: Bir adet Elma.

Öğle :

- Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü, – Bir Ufak Tabak Makarna ( Yağsız )
- Bir Kase Yoğurt, – Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Ara Öğün:

-Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.

Akşam :

- Bir tabak Domates Çorbası, – Bir Balık Izgara, – Bol Salata, – Serbest Meyve.

2. Gün

Sabah :

- Bir Bardak Şekersiz Süt, – Bir Yumurta, – Bir Kaşık Bal, – Bir Dilim Kepek Ekmeği,
- Bir Domates-

Ara Öğün: Bir tane Muz.

Öğle :

- Bir Tabak Etli Taze Fasulye ( Yağsız ), – Bir Porsiyon Yağsız Yapılmış Pilav,
- Bir Kase Komposto ( Sakarin yada esmer şeker tatlandırılmalı ), – Bir Dilim Ekmek.

Akşam :

- Bir Kase Tarhana Çorba, – 5-6 Adet Izgara Köfte, – Bir Tabak Püre, – Bir Kase Yoğurt, – Bir Tabak Kayısı.

Ara Öğün: Yatmadan Önce Bir Bardak light süt.

3.Gün

Sabah :

- Bir Bardak Taze Portakal Suyu, – Bir Dilim Beyaz Peynir, – Bir Yumurta, – Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Öğle :

- Bir Tabak Taze Etli Bezelye, – Bir Kase Cacık, – Bir Ufak Dilim Börek, – Bir Kase Komposto ( Sakarin ya da esmer şeker tatlandırılmalı ), – Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Akşam :

- Bir Kase Yayla Çorbası,- Bir Tavuk But Haşlama, – İki Havuç, – Bir Domates, – Bir Salatalık ve Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Salata Tabağı,

Ara Öğün: Yatmadan Önce Bir tane Muz.

4.Gün

Sabah :

- Bir Yumurta, – Bir Dilim Beyaz Peynir, – Bir Domates,- Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Birkaç Bardak Çay.

Öğle :

- Bir Porsiyon Barbunya Pilaki, – Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Bol Salata, – Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,

Ara Öğün: Bir adet Muz.

Akşam :

- Bir Porsiyon Bonfile, – Bir Patates Haşlama, – Bir Tabak Taze Fasulye, – Bir Kase Cacık, – Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Bir Domates.

Ara Öğün:Yatmadan Önce Bir Bardak Light Süt.

Emziren anne diyeti ile sağlıklı zayıflayın!
5.Gün

Sabah :

- Bir Bardak Şekersiz Süt, – Bir Yumurta, – Bir Dilim Beyaz Peynir, – Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- 6 Adet Yağsız Kıyma ve Az Ekmekle Yapılmış Izgara Köfte, – Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt, – Bir Tabak Süt ile Yapılmış Püre, – Bir Portakal.

Ara Öğün: Bir tane Muz.

Akşam :

- Bir Kase Mercimek Çorbası, – Bir Tavuk Göğüs Haşlama, – Bir Tabak Taze Fasulye, – Bir Kase Cacık, – Bir Elma veya Portakal.

6.Gün

Sabah :

- Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Bir Bardak Süt, – 8 & 9 Adet Siyah Zeytin, – Bir Dilim Beyaz Peynir, – Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- Bir Tabak Yağsız Et İle Yapılmış Türlü, – Bir Kase Cacık, – Bir Ufak Tabak Yağsız Yapılmış Pilav, – İki adet Portakal.

Ara Öğün: Bir Bardak Ayran.

Akşam :

- Bir Dilim Kepek Ekmeği Bir Adet Alabalık Haşlama, – Bir Domates, – İki Havuç,
- Bir Salatalık, – Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Tabak,
- Bir Ufak Tabak Yağsız Makarna (Üzerine İki Kaşık Yoğurt Koyabilirsiniz),
- İstediğiniz Meyveden Bir Porsiyon Yiyin.

7.Gün

Sabah :

- Bir Bardak Şekersiz Süt, – Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Bir Dilim Beyaz Peynir, – Bir Domates, -Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- Bir Tabak Taze Bezelye, – Bir Dilim Kepek Ekmeği, – Bir Kase Cacık, İki Havuç,
- İki Domates, – Bir Haşlanmış Patates,

Ara Öğün: Bir tane Elma Ve Bir Portakal.

Akşam :

- Bir Kase Domates Çorbası, – Bir Bonfile, – Bir Dilim Kepek Ekmek, – Bir Patates Püre, – Bir Domates, – Bir Salatalık, – Bir Havuç, – Bir Muz.

Sağol canm benim söz iftardan sonra yapacam

Evet canm haftanın 2 günü yapılıyo

Iyi olmuş bol bol dinlenmişsin.

günaydın kızlar iyi kandiller herkese..dün akşam spora gidemedim hasta gibiydim iyi ki gitmemişim bugün daha bitkin hissediyorum boğazım fln berbat..şu havalar düzelse artık ama ya.
Senin de kandilin mübarek olsun Geçmiş olsun canım.

Kilo veremiyorum diye düşünme belki de ödem yapıyordur vücudun. Geçmiş olsun.

günaydınlaaaarrrrr hayırlı kandillerrr
Merhaba canım kandilin mübarek olsun.

1.takımın çıtır hatunları selam
'ben sizi tutuyorum' dermişim
Sizin de kandiliniz mübarek olsun.

Hoş geldin daha yeni doğum yapmışsın bebeğin sağlıkla büyüsün. Hiç acele etme emzirdiğin için dikkatli beslenirsen, kilolarını rahat verirsin.

Dünkü menüm

Sabah 06.30
İki dilim peynir
1.5 dilim ekmek

Ara 10
1 süt

Öğle 12
Bir kase ezogelin
İki küçük but
Bir dilim ekmek

Ara 15
1 elma

Ara 17
1 ayran
2 galeta

Akşam 21(malesef kuaförde olduğum için akşam yemeği saatim kaçtı yemedim)
15 cilek
2 ceviz

2 litre su
Spor yok ptesi sendromu olmazz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…