- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
hiiiiiiii1.takımın çıtır hatunları selam
'ben sizi tutuyorum' dermişim
Hoşgeldin CANDYafiyet olsun canımmmm yokkk çikolatayı biz almayalım hiccccc ihtiyacımız yok canımızda hiççç çekmez...
Ayyy ne hoşsun
Tatlım hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima.Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?Tatlım hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima.
Emziriyor musun peki?
Tatlım güzel gözüküyor menün istersen günlük değil bir önceki günün menüsünü paylaş öyle daha kolay olur. Tam olarak ne yediğini görürsün.Hayırlı kandiller arkadaşlar
Sabah 9 da 1/3 küçük kupa sütlü filtre kahve yanına 4 kayısı 3-4 ceviz
Öğlen için, iş yerinin aylık menüsü daha açıklanmadığı için, öğleden sonra yazacağım:)
Akşam yemeğinde mercimekli sebzeli çorba
şimdiye kadar 4 bardak su içtim:) hedef 3 litre
Monişim canımmmm hoşgeldin1.takımın çıtır hatunları selam
oy oy yakalandımhiiiiiiiihain domdom
hoşbuldum canımcımMonişim canımmmm hoşgeldinHayırlı kandiller.
Hakeden kazansın yani biz hihihitut canım biziiii tut hahaha
Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?
Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
hoş geldin canımmm.. öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?
Evet emziriyorum. O yüzden çok ağır bir diyet yapamam ama emziren anneler için dukan varmış onu araştırıyorum şuan da .ne dersiniz?
Sağol canm benim söz iftardan sonra yapacamYok ablam vallahi.Beni biliyorsun,bu kiloyu zor gördüm.Bu hafta koruyayım,başka bir şey istemem.
Sen çok iyi gidiyorsun.İrade ve azim harika.Bende de bu azim olsaydı,şimdiye kadar mezun olmuştum.
Geçmiş olsun.Onu bunu bilmem iftardan sonra cezanı yap,öyle anlaştık.Bu arada Allah kabul etsin canım.
Evet canm haftanın 2 günü yapılıyoayyy çok az yemişsin canımmmm
kız sen enrlerdesin kaçaaakkk.. insan uğrar merhaba der özledik seniii..
yok yaaa çok yememişsin ki
canımm protein günü yap 2 gün o zaman farkı göreceksin.. sabah yumurta, öğle akşam et- tavuk -balık yanına salata.. ekmek meyve yok ..
bunu ben de deniycem .. bu akşam yaayım diyorum.. haftanın 2 günü değil mi..
offf süpperrrrrr.. adıma bayıldımmmmmmmmm
harikasın canımmmmmm
hangi topik kuşumm biz de bakalımmm
hem pilav hem ekmek olmamış onun dışında çok iyi tatlımm
Iyi olmuş bol bol dinlenmişsin.Günaydınlar şekerlerhadi kalkın gariiiiiii
Dün gece uyuyakalmışım dizim bittikten sonra 10:30 gibi ama sabah 6 hala zor kalktım ama şuan iyiyim kızlar yetmiş uykum sanırım. Tabiii bu beden ne uykusuzluklar gördü
Hadiii sular içilsin, dikkatler edilsin beybiler son 3 kaldı hu huuu
Senin de kandilin mübarek olsun Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar iyi kandiller herkese..dün akşam spora gidemedim hasta gibiydim iyi ki gitmemişim bugün daha bitkin hissediyorum boğazım fln berbat..şu havalar düzelse artık ama ya.
Kilo veremiyorum diye düşünme belki de ödem yapıyordur vücudun. Geçmiş olsun.günaydın kızlar.
bugün üzerimde bir keyifsizlik var.havalar gibi benim de dengem kaçtı galiba.akşam 10,30 da uyumuşum.her yerim sanki ağrıyor.kilo da veremiyorum gibi o yüzdem keyifsizim de
gelelim dünkü menüme :
sabah 9: 1 yumurta -domates-salatalık-4 zeytin-1 dilim kepek ekmeği
öğleni 13 :1 tabak patlıcan yemeği
ara 15:2 kaşık yoğurt (zencefil-zerdeçal-tarçınlı)
akşam 20,30 :bir küçük tabak kabak yemeği yanında yoğurtlu biber haşlama
ara 22,00:iki kaşık yoğurt
yeşil çay2 fincan-2,5 lt su-yarım saat yürüyüş
Merhaba canım kandilin mübarek olsun.günaydınlaaaarrrrr hayırlı kandillerrr
Sizin de kandiliniz mübarek olsun.1.takımın çıtır hatunları selam
Hoş geldin daha yeni doğum yapmışsın bebeğin sağlıkla büyüsün. Hiç acele etme emzirdiğin için dikkatli beslenirsen, kilolarını rahat verirsin.Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
Kuzummm seninde kandilin mübarek olsun, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyleKandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?