Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin

Paşa mı uyutmadı ? Ahhhh canım kolaylıklar diliyorum çabucak bitsin İnşaAllah işler.

Ben de iyiyim işe geldim, takılıyoruz napalm. Bitsede gitsek havada kapalı ruhen sıkıcı oluyor malesefff...

aaa aaaa hem de ne seslendik. sadece ben 4-5 kere yazmısımdır hiç yazmadıysam. küsmeye karar vermiştik

demi aprilim. deadline pro oldu unuttu bizi, bu arada ben de mezun olurum senin peşine takımı deade bırakalım

ben de onbinbeşyüz baloncuk vermek istiyorum aprilim hedef olarak şöyle dogum yapıp bir 8-10 kilo versem nasıl mutlu olacagum

veremiyorum 2 aydir cakildim ayni kiloya

hoşgeldin takımaa. eger spor ve beslenmene dikkat ediyorsan ve veremiyorsan bir saglık problemi olabilir. gidip tahlil yaptırmanı kan tiroid ve b12 vs ölçtürmeni tavsiye ederim. bir de hiç kaçamaksiz ve dogru besleniyor musun o da önemli. bazen insan diyet yaptıgını düşünüyor ama yanlıs besleniyor

Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yemem

canım bol bol meyve yeme :)) ben meyveyi cok severim ama günde 2 porsiyon yeterli. cünkü meyvede hem şeker oranı yüksek dogal olarak kalorisi de yüksek oluyor, hem de kan sekerini hızlı asagı ceker ve hızlı acıktırır. yani demem o ki 4-5 porsiyon meyve yerine 2 porsiyon protein 1 ya da 2 porsiyon meyve yersen daha saglıklı olur. sonra dikkat ediyorum neden veremiyorum kilo diyebilirsin bol meyveyle

ay hangi topik o ben de gelmek istiyoruuuum fitness blenderın kadını eskiden kiloluymus epey :) gereksiz bilgi olarak ekleyeyim. ve ben fitnessı julliandan daha cok begeniyorum hem vucut olarak hem de spor olarak

hazırladım canım. bir temizlik kaldı o da temizlikci abla ne zaman vakit bulabilirse artık

yaaa bugün tartıda artı çıktım.. ama moral bozmak yoookk son gaz devam.. 8. takımı yenmeliyiizzzz..
bu arada oraya bir uğrasak mı

doktorumuuz sen verirsin sen ödemdir o

Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah

hoşgeldinn

Selam İspanyol yeni smileyler gelmiş ya çok eglenceli ay neyse kaç kilosu ispanyol mezun olmana az mı kaldı ben kilo aldım sanırsam o nedenle gelmeye yüzüm yok dur kafamı duvarlara vurayim

vur sen o duvarlara kafanı mı vurursun poponu mu bilemedim kaç kilo aldıııın. o kadar cagırdık dur gitme etme köşelerde yemek yeme diye yoksa bana yetiştin mi

Kizz sen çalışıyo musun hala az kalmış doğuma

evet calısıyorum bu gidişle dogum yapıp 2 güne geri dönecek gibiyim :)))

Paşa mı uyutmadı ? Ahhhh canım kolaylıklar diliyorum çabucak bitsin İnşaAllah işler.

Ben de iyiyim işe geldim, takılıyoruz napalm. Bitsede gitsek havada kapalı ruhen sıkıcı oluyor malesefff...

ay yok paşanın babası kalkacakmış gibi sabahın körüne saat kurmus ona uyandım geri de uyuyamadım :)) şimdi ofiste kafamı masaya koyup uyuyasım var tabi

çok güzel bir menü

allah kabul etsin canım.

tatlı olmasaymış keşke .

geceki kısmı olmasaymış gayet iyiymiş ..neyse alışma sürecinde olur böyle şeyler..

günaydınnnnnlarrrrr
musmutlu günler dilerimm..
cumaya aaz kaldı .hadi inşallah bakalım iyi şeyler olur

dünkü menüm
sabah 9:1 yumurta -domates-salatalık-bir dilim kepek ekmeği

öğlen 12:2 kase mercimek çorbası

ara 15:1 küçük dolma-yoğurt

akşam 20:1 tabak kabak kavurma

akşam 21:4-5 yenidünya

2 yeşil çay-2,5 lt su-500 ip atlama

dagatesi çok iyi fikir evet evet gidelim takımı deadline bırakalım sonra oda seslenir bizde onu duymayız Hahahhyyy. Eee etme bulma dünyası napcaamnn!

Ayyyy ne güldüm onyuzbinmilyon baloncuk hadi İnşaAllah gitsin 10 da gel takıma sonrası kolay kuzumm.

Senin temizlikçi de rahat desene keyifçi senden ötürüdür o :)))))

Dün ün programı ;

Sabah 9 da 1/3 küçük kupa sütlü filtre kahve yanına 4 kayısı 3-4 ceviz

Öğlen için, köfte az sebze ve salata,

ikindi de yeşil elma

Akşam yemeğinde mercimekli sebzeli çorbası

akşamdan sonra yememem gerekıyordu ama çileğe dayanamadım biraz çikolatayla bir porsiyon çilek yedim

tahminen 2 litreyi geçkin su içtim:) hedef 3 litreydi ama

Bugün daha dikkatli geçer inşallah:)

Evet az kaldı bakalım kimler verecek?? Heyecanlı !!

Menüne bayıldım süpersin nerde atlıyorsun ipi?

Tatlım güzel gözüküyor menün. Saatleride ekle birde daha açıklayıcı el kadar kaç kaşık kaç kepçe gibi yazarsam miktarları daha iyi olur. Yorumlarken çikolata da yeme!

hahah benden ötürüdür kesin keyifciliği bu abla ilk kez gelecek bir arkadasın tanıdıgı, benimki kaçtı

Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))

dogum günün kutluu olsuun. yarın tartı günü sen yine de cok sımarma bence :))

Selam İspanyol yeni smileyler gelmiş ya çok eglenceli ay neyse kaç kilosu ispanyol mezun olmana az mı kaldı ben kilo aldım sanırsam o nedenle gelmeye yüzüm yok dur kafamı duvarlara vurayim
kuzmmmnerelrdesin yaa.. 66 kiloym hala gitmedi körolasıca kilolar .. sen kesin benden azsındır.. dönmeyi düşünmüyor musun halaaa... yaz geliyooooo.. (ben yazdım gelmedi hihohha)
aslıonda menü harika sadece şu sandviç ve lokum olmasaymış muuuhteşem olurmuş..
Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
anaaaa kız sen hala çalışıyor musun.. hadi sen çalışıyprsun da kimse de demiyor sana evne git kızım burda doğuracaksın diye ona hayret ediyorum..

günaydıın ispanyol :) mezuniyet hedefin kac senin?

Diyemiyorlar doktorum ya çünkü bazı işlerde imza yetkisi sadece bende şuan için değişiklik de cıkmadı kuruldan. onlar için mecbur geliyorum ara ara ofise.

Evet az kaldı bakalım kimler verecek?? Heyecanlı !!

Menüne bayıldım süpersin nerde atlıyorsun ipi?

saol inşallah kilo olarak da yansır.işyerinde müsait zamanda boş bir sınıfta ipi atlıyorum :)

Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))

doğum günün kutlu olsun.doğum günü pastasını bizsiz yeme sakın

proteince zengin süper bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…