Canm ilaçtan sonra oldu o ya havada kötü cikamiyorum yürüyüşe olmadı evde yaparım birseylerAyyyy hemen iç iç gitsin o fazlalıklar!! Spor da yapyoksa çok zor gider
Kizz sen çalışıyo musun hala az kalmış doğumaIyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
Canm ilaçtan sonra oldu o ya havada kötü cikamiyorum yürüyüşe olmadı evde yaparım birseyler
Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
dagatesi ApriL_2007 bana sesleniş durmusmusunuz hiç haberim yok tatildeydimde tabi kilo almış olabilirim bu ara tartilmiyorum ama hiç iyi hisler degilim neyse dagatesi de doğum yapacak az kaldı ben onsuz yapamıyorum
Oooo hemde ne sesleniş İki günde birama sen bizi duymaddınnn pro oldun yaaa bi havalar
Vayyy dagatesi olmayınca gelmezmiş o zaman ben dagatesi gelene kadar mezun olurum kesin artık takımı da size bırakır giderim Hahahhyyy
Hedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
@afrodit26
@gulfuren
ispanyol 65 !!!!!
@kanikey56.5 olmak
@keten prenses
@sevilay80En az 500 gr
@sevim_mrt
@meryemyalcin3546
T tektas 68 kilo olmak
@Merops
Semira90 64 kilo olmak
izmirlipinar 85 kilo olmak
M mehtappathem 500 gr
veremiyorum 2 aydir cakildim ayni kiloya
Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yemem
Sabah 10.00
1 bardak sütlü neskahve
Öğle 13.00
Bir dilim ekmek ile kaşarlı tost
2 küçük haşlanmış yumurta
Domates
Çay
Akşam 19.30
2 küçük köfte
Yarım tavuk but
2 kaşık pilav
Elim kadar lavaş
1 bardak ayran
2 litre su,2 bardak maydonoz suyu,yatmadan 2 kaşık,limonlu,pul biberli yoğurt
45 dakika kol ve ağırlık çalışma
13 dakika vücut çalıştıran hareketler.
Sitede bir arkadaş topikte fitness blender de aldığı programını ekliyor.Her güne yeni bir video.8 haftada yağ yakımı ve sıkılaşma programı.Onu yapmaya başladım.
Offf o kadar cokalinti yaapmoatim hepai gitmis uyuz oluyorum bu tele..
Neyse aklimda kalanlari yazayim
ApriL_2007 canm cok sevindim valla 8. Takima bi ucayim bakalim onlarda durumlar kilolar gayretker ne durumda:) dagatesi canm az kalmis vallahi noldugunu anlamazsin hazirla cantani bence de :)
Bu hafta hedefim 64 olmak tabi daha da gitsin supper olur :)
Aramiza yeni arkadaslar gelmis hosgelmis bol ol eksiler gorurler insallah
yaaa bugün tartıda artı çıktım.. ama moral bozmak yoookk son gaz devam.. 8. takımı yenmeliyiizzzz..
bu arada oraya bir uğrasak mı
Merhabalar.adım açelya . 55 gün önce doğum yaptım. Zaten kilolu hamile kaldım 80 kg .doğuma 105 kg girdim şimdi de 89 kg yum boyum 1.70 hedefım 60 inşallah
Selam İspanyolyeni smileyler gelmiş ya çok eglenceli ay neyse kaç kilosu ispanyol mezun olmana az mı kaldı ben kilo aldım sanırsam o nedenle gelmeye yüzüm yok dur kafamı duvarlara vurayim
Kizz sen çalışıyo musun hala az kalmış doğuma
Paşa mı uyutmadı ? Ahhhh canım kolaylıklar diliyorum çabucak bitsin İnşaAllah işler.
Ben de iyiyim işe geldim, takılıyoruz napalm. Bitsede gitsek havada kapalı ruhen sıkıcı oluyor malesefff...
Iyi geceler kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar bol bol dua edelim öncelikle vatanımızin birlik ve bütünlüğü için.
Bugünkü diyet günlüğüm
7.30 müsli (kahve fincanı büyüklüğünde )
8.30 yeşil çay
10.00 Form bisküvi yarım Paket
13.00 1 çay bardağı süt
15.00 2 haslama yumurta domates peynir yeşil biber 2 dilim tahıllı ekmek
17.00 küçük muz
19.30 haslama tavuk yoğurt bi kaşık pirinç pilavi bi kepçe çorba
21.00 1 bardak çay
3.5 litre su
1 saat salonda spor
8.000 adim
Hayırlı kandiller kızlar
Bugünkü menüm yazayım kızlar
Niyetliydim
Akşam yemegim
17 15
1 tabak Yoğurtlu dolma ve a kase çorba
Soğan slatasi
Kızlar dolma dediğim öyle yağlı bişey değil bulgur ve az pirince yaptım.
Çayın yanında 4 5 catal kadayıf yedim
7 8 erik
Spor malesef yok suda az 1 litre ancak
Ama içecem daha
Sabah 11.00
Sütlü neskahve bir fincan
Öğle 14.30
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara 17.00
3 çatal browni
1 yemek kaşığı helva
Akşam 19.30
1,5 kepçe tarhana
3 kaşık pilav
Avuç içi kadar tavuk
2 kaşık yoğurt
2 litre su
61 dakika kardio ve ağırlık çalışma
Günaydın Hanımlarrr
Dünkü menüm pek iyi değil alışma süreci
Sabah
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim tb ekmeği
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık
Öğle
2 dilim tam buğday ekmeğinden beyaz peynirle sandiviç
2 kayısı, 1 yenidünya
1 avuç kavrulmamış badem
Akşam
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
Yarım kepçe çorba
Cacık
Ara
2 hurma
Bir fincan şekersiz kahve
Gece çok geç yatmıştım tekrar acıktım ne yazık ki. Bu dün telafi etmeye çalışıcam inşAllh
Peynirli sandiviç (tam buğday ekmeğine)
1 avuç lokum
Yatmadan önce jillian level 1 yaptım ama (3. Günüm)
Evet unutmayalım kızlar daha iyi olmamız gereken tek kişi dünkü kendimiz ve jillianı çok tavsiye ederim yani kas ağrısından ölüyorum ama vücudumun değiştiğini görüyorum resmen maşAllah. Öptüm hepinizi
günaydınnnnnlarrrrr
musmutlu günler dilerimm..
cumaya aaz kaldı .hadi inşallah bakalım iyi şeyler olur
dünkü menüm
sabah 9:1 yumurta -domates-salatalık-bir dilim kepek ekmeği
öğlen 12:2 kase mercimek çorbası
ara 15:1 küçük dolma-yoğurt
akşam 20:1 tabak kabak kavurma
akşam 21:4-5 yenidünya
2 yeşil çay-2,5 lt su-500 ip atlama
Tatlım güzel gözüküyor menün. Saatleride ekle birde daha açıklayıcı el kadar kaç kaşık kaç kepçe gibi yazarsam miktarları daha iyi olur. YorumlarkenDün ün programı ;
Sabah 9 da 1/3 küçük kupa sütlü filtre kahve yanına 4 kayısı 3-4 ceviz
Öğlen için, köfte az sebze ve salata,
ikindi de yeşil elma
Akşam yemeğinde mercimekli sebzeli çorbası
akşamdan sonra yememem gerekıyordu ama çileğe dayanamadım biraz çikolatayla bir porsiyon çilek yedim
tahminen 2 litreyi geçkin su içtim:) hedef 3 litreydi ama
Bugün daha dikkatli geçer inşallah:)
dagatesi çok iyi fikir evet evet gidelim takımı deadline bırakalım sonra oda seslenir bizde onu duymayız Hahahhyyy. Eee etme bulma dünyası napcaamnn!
Ayyyy ne güldüm onyuzbinmilyon baloncukhadi İnşaAllah gitsin 10 da gel takıma sonrası kolay kuzumm.
Senin temizlikçi de rahat desene keyifçisenden ötürüdür o :)))))
Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
kuzmmmnerelrdesin yaa.. 66 kiloym hala gitmedi körolasıca kilolar .. sen kesin benden azsındır.. dönmeyi düşünmüyor musun halaaa... yaz geliyooooo.. (ben yazdım gelmedi hihohha)Selam İspanyolyeni smileyler gelmiş ya çok eglenceli ay neyse kaç kilosu ispanyol mezun olmana az mı kaldı ben kilo aldım sanırsam o nedenle gelmeye yüzüm yok dur kafamı duvarlara vurayim
aslıonda menü harika sadece şu sandviç ve lokum olmasaymış muuuhteşem olurmuş..Günaydın Hanımlarrr
Dünkü menüm pek iyi değil alışma süreci
Sabah
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim tb ekmeği
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık
Öğle
2 dilim tam buğday ekmeğinden beyaz peynirle sandiviç
2 kayısı, 1 yenidünya
1 avuç kavrulmamış badem
Akşam
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
Yarım kepçe çorba
Cacık
Ara
2 hurma
Bir fincan şekersiz kahve
Gece çok geç yatmıştım tekrar acıktım ne yazık ki. Bu dün telafi etmeye çalışıcam inşAllh
Peynirli sandiviç (tam buğday ekmeğine)
1 avuç lokum
Yatmadan önce jillian level 1 yaptım ama (3. Günüm)
Evet unutmayalım kızlar daha iyi olmamız gereken tek kişi dünkü kendimiz ve jillianı çok tavsiye ederim yani kas ağrısından ölüyorum ama vücudumun değiştiğini görüyorum resmen maşAllah. Öptüm hepinizi
anaaaa kız sen hala çalışıyor musun.. hadi sen çalışıyprsun da kimse de demiyor sana evne git kızım burda doğuracaksın diye ona hayret ediyorum..Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
ayyyy şımar aşkısı şımaaarrr..Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
kuzmmmnerelrdesin yaa.. 66 kiloym hala gitmedi körolasıca kilolar .. sen kesin benden azsındır.. dönmeyi düşünmüyor musun halaaa... yaz geliyooooo.. (ben yazdım gelmedi hihohha)
aslıonda menü harika sadece şu sandviç ve lokum olmasaymış muuuhteşem olurmuş..
anaaaa kız sen hala çalışıyor musun.. hadi sen çalışıyprsun da kimse de demiyor sana evne git kızım burda doğuracaksın diye ona hayret ediyorum..
Evet az kaldıbakalım kimler verecek?? Heyecanlı !!
Menüne bayıldım süpersinnerde atlıyorsun ipi?
Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
dünkü menüm
08:00 2 haşlanmış yumurta
12:00 tavuk ızgara, yarım domates
16:00 sade nescafe , 2 ceviz, 1 avuç içi fıstık
19:00 kıymalı yumurta, 1 kk peynir
21:00 yeşil çay
su 2.5 lt
spor : x bodyde ems 2. seans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?