- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Superrrr :)))))) ohhdunku menum kızlar
sabah 10
peynır zeytin
bi dilim ekmek
sekersiz cay
bi yumurta haslama
ara 11.30
15 adet ciğ badem
öğlen 13.00
altı kasık enginar yemeği
10 kasıl salata
bir dilim ekmek
ara 15.00
bir elma
aksam 18.00
bir porsıyon makarna
bir kase yogurt
10 kasık salata
2.5 lt su
spor 100 mekık
Hayırlı seneler inşAllahKislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
Bende zaten sağlıksız olan herşeye karşıyım öyle şoklara falan inanmam tek inandığım şok fazla yersem alacağım kilonun şokudur.
Kesinlikle katılıyorum sana beybi,spordaki mucize hiç bir yerde yok.
cok merak ediyorum aprilim yarın diyetisyende tartı gunum ..evde tartılmadım sonuclar bazen farklı cıkıyor cNM sıkılıyor yarın bi bakayım sonra da evde tartılıcam ..Superrrr :)))))) ohh
oyy maaşallah çok iyi..dunku menum kızlar
sabah 10
peynır zeytin
bi dilim ekmek
sekersiz cay
bi yumurta haslama
ara 11.30
15 adet ciğ badem
öğlen 13.00
altı kasık enginar yemeği
10 kasıl salata
bir dilim ekmek
ara 15.00
bir elma
aksam 18.00
bir porsıyon makarna
bir kase yogurt
10 kasık salata
2.5 lt su
spor 100 mekık
hadi inşallah güzel vermişsindircok merak ediyorum aprilim yarın diyetisyende tartı gunum ..evde tartılmadım sonuclar bazen farklı cıkıyor cNM sıkılıyor yarın bi bakayım sonra da evde tartılıcam ..
eveett.. şu spor baştacı etmemiz lazım yaaa çok ihmal ediyoruzEki Görüntüle 1826128
Egzersize zamanı olmadığjnı düşğnenlerin er yada geç hastalıklara ayıracaklaro zamanları olur. (Allah korusun)
Sporu ihmal etmeyelim
harikasın beybiiiiiiDünkü menüm
Sabah 06.30
İki dilim peynir
İki dilim ekmek
Ara 10
1 süt
Öğle 12
Bir kase mercimek çorbası
İki kasik sebze sote
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ara 15
1 elma
Ara 17
1 ayran
2 galeta
Akşam 19
7 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ara 21
5 cilek
3lt su
50 dk yürüyüş
cok merak ediyorum aprilim yarın diyetisyende tartı gunum ..evde tartılmadım sonuclar bazen farklı cıkıyor cNM sıkılıyor yarın bi bakayım sonra da evde tartılıcam ..
Allah korusun kesinlikle spor candır üşengeçlik yok !!Eki Görüntüle 1826128
Egzersize zamanı olmadığjnı düşğnenlerin er yada geç hastalıklara ayıracaklaro zamanları olur. (Allah korusun)
Sporu ihmal etmeyelim
tamam canm cıkmadan tartılayım daha iyi ole :)Ayyy evet çok heyecanlı İnşaAllah gitmiştir biraz daha. Ozaman evden gitmeden tartıl bakalım aradaki fark ne?
Allah korusun kesinlikle spor candır üşengeçlik yok !!
Ayyy kıyamam ben onaDiğer topikte arkadaş paylaşmış,çok güldüm.
hahhaaaaa evet yaa buna çok gülmüştüm ben deee.. yine de azimli , pes etmemek lazım di miDiğer topikte arkadaş paylaşmış,çok güldüm.
Hava yağmurlu bu video iyi geldi bana.hahhaaaaa evet yaa buna çok gülmüştüm ben deee.. yine de azimli , pes etmemek lazım di mi
Banada çok iyi geldi hala gülüyorumHava yağmurlu bu video iyi geldi bana.
ayy geçmiş olsun kötüleşmez inşallah.Banada çok iyi geldi hala gülüyorum
Aksam olsada gitsek bizdede yağmurlu İnşaAllah yakalanmam şiddetlisine. Dün akşam eşim yakalanmıştı bildiğin sırılsıklam olmuştu. Zaten sinüzit de olmuş umarım dahada ilerlemez
İşte öyleee...
Saol bebemayy geçmiş olsun kötüleşmez inşallah.
eveett ben de biran önce eve gitmek istiyorum.. spor aşkımm ben gidene kadar sönmezse jillian yapıcam ..
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim canım.çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Dagatesi gitme ya bırakma beniaaa aaaahem de ne seslendik. sadece ben 4-5 kere yazmısımdır hiç yazmadıysam. küsmeye karar vermiştik
demi aprilim.deadline pro oldu unuttu bizi, bu arada ben de mezun olurum senin peşine takımı deade bırakalım
ben de onbinbeşyüz baloncuk vermek istiyorum aprilim hedef olarakşöyle dogum yapıp bir 8-10 kilo versem nasıl mutlu olacagum
hoşgeldin takımaa. eger spor ve beslenmene dikkat ediyorsan ve veremiyorsan bir saglık problemi olabilir. gidip tahlil yaptırmanı kan tiroid ve b12 vs ölçtürmeni tavsiye ederim. bir de hiç kaçamaksiz ve dogru besleniyor musun o da önemli. bazen insan diyet yaptıgını düşünüyor ama yanlıs besleniyor
canım bol bol meyve yeme :)) ben meyveyi cok severim ama günde 2 porsiyon yeterli. cünkü meyvede hem şeker oranı yüksek dogal olarak kalorisi de yüksek oluyor, hem de kan sekerini hızlı asagı ceker ve hızlı acıktırır. yani demem o ki 4-5 porsiyon meyve yerine 2 porsiyon protein 1 ya da 2 porsiyon meyve yersen daha saglıklı olur. sonra dikkat ediyorum neden veremiyorum kilo diyebilirsin bol meyveyle
ay hangi topik o ben de gelmek istiyoruuuumfitness blenderın kadını eskiden kiloluymus epey :) gereksiz bilgi olarak ekleyeyim. ve ben fitnessı julliandan daha cok begeniyorum hem vucut olarak hem de spor olarak
hazırladım canım. bir temizlik kaldı o da temizlikci abla ne zaman vakit bulabilirse artık
doktorumuuz sen verirsin sen ödemdir o
hoşgeldinn
vur sen o duvarlara kafanı mı vurursun poponu mu bilemedimkaç kilo aldıııın. o kadar cagırdık dur gitme etme köşelerde yemek yeme diye yoksa bana yetiştin mi
evet calısıyorum bu gidişle dogum yapıp 2 güne geri dönecek gibiyim :)))
Hey biyere gidemezsiniz April ağlarım arkandan ama bırakma gitmeeeee@dagatesi çok iyi fikir evet evet gidelim takımıdeadline bırakalım sonra oda seslenir bizde onu duymayız Hahahhyyy. Eee etme bulma dünyası napcaamnn!
Ayyyy ne güldüm onyuzbinmilyon baloncukhadi İnşaAllah gitsin 10 da gel takıma sonrası kolay kuzumm.
Senin temizlikçi de rahat desene keyifçisenden ötürüdür o :)))))
İspanyol ya espri çok soğuk geldikuzmmmnerelrdesin yaa.. 66 kiloym hala gitmedi körolasıca kilolar .. sen kesin benden azsındır.. dönmeyi düşünmüyor musun halaaa... yaz geliyooooo.. (ben yazdım gelmedi hihohha)
aslıonda menü harika sadece şu sandviç ve lokum olmasaymış muuuhteşem olurmuş..
anaaaa kız sen hala çalışıyor musun.. hadi sen çalışıyprsun da kimse de demiyor sana evne git kızım burda doğuracaksın diye ona hayret ediyorum..
Geçmiş olsun.Evet ya gerçekten erkekler çok nazlı.Sinüzit için aparatlar var demlik gibi.Karbonatla,deniz tuzu ile burun tamamen temizleniyor.Büyük oğlumun öyle geçti.Birde odasında tuz lambası var.Alerjisine de iyi geldi.Banada çok iyi geldi hala gülüyorum
Aksam olsada gitsek bizdede yağmurlu İnşaAllah yakalanmam şiddetlisine. Dün akşam eşim yakalanmıştı bildiğin sırılsıklam olmuştu. Zaten sinüzit de olmuş umarım dahada ilerlemez
İşte öyleee...
Hoş geldinnn.çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?