Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Superrrr :)))))) ohh

Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
Hayırlı seneler inşAllah

Haa haaaa

Dünkü menüm
Sabah 06.30
İki dilim peynir
İki dilim ekmek

Ara 10
1 süt

Öğle 12
Bir kase mercimek çorbası
İki kasik sebze sote
5 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara 15
1 elma

Ara 17
1 ayran
2 galeta

Akşam 19
7 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt

Ara 21
5 cilek

3lt su
50 dk yürüyüş

oyy maaşallah çok iyi..
cok merak ediyorum aprilim yarın diyetisyende tartı gunum ..evde tartılmadım sonuclar bazen farklı cıkıyor cNM sıkılıyor yarın bi bakayım sonra da evde tartılıcam ..
hadi inşallah güzel vermişsindir
Eki Görüntüle 1826128
Egzersize zamanı olmadığjnı düşğnenlerin er yada geç hastalıklara ayıracaklaro zamanları olur. (Allah korusun)
Sporu ihmal etmeyelim
eveett.. şu spor baştacı etmemiz lazım yaaa çok ihmal ediyoruz
harikasın beybiiiiii

cok merak ediyorum aprilim yarın diyetisyende tartı gunum ..evde tartılmadım sonuclar bazen farklı cıkıyor cNM sıkılıyor yarın bi bakayım sonra da evde tartılıcam ..

Ayyy evet çok heyecanlı İnşaAllah gitmiştir biraz daha. Ozaman evden gitmeden tartıl bakalım aradaki fark ne?
Eki Görüntüle 1826128
Egzersize zamanı olmadığjnı düşğnenlerin er yada geç hastalıklara ayıracaklaro zamanları olur. (Allah korusun)
Sporu ihmal etmeyelim
Allah korusun kesinlikle spor candır üşengeçlik yok !!

Hava yağmurlu bu video iyi geldi bana.
Banada çok iyi geldi hala gülüyorum

Aksam olsada gitsek bizdede yağmurlu İnşaAllah yakalanmam şiddetlisine. Dün akşam eşim yakalanmıştı bildiğin sırılsıklam olmuştu. Zaten sinüzit de olmuş umarım dahada ilerlemez

İşte öyleee...

ayy geçmiş olsun kötüleşmez inşallah.
eveett ben de biran önce eve gitmek istiyorum.. spor aşkımm ben gidene kadar sönmezse jillian yapıcam ..

ayy geçmiş olsun kötüleşmez inşallah.
eveett ben de biran önce eve gitmek istiyorum.. spor aşkımm ben gidene kadar sönmezse jillian yapıcam ..
Saol bebem İnşaAllah erkeklerin hastalıkları pek çekilmiyor çünkü.

Yaaa sendede mi oluyor öyle ben de oluyor. Bir heves oluyor isteyken eve bir gidiyorum fossss diye sönüyor. Çok kere zoraki yapıyorum :))))

çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim canım.

Bir oku bakalım aklına takılan varsa sor yardımcı oluruz.

Dagatesi gitme ya bırakma beni valla senin kilona gelmedim inşallah bilmiyorum kaç kilosun sen ya hiç bildirim gelmedi yada gelmiştir ama gormedigimden gormemisimdir yada hani girip çıkınca bildirimlerde kayboluyor ya öyle olmuştur sen hala neden calisiyorsun ya nerdeyse doğuma gelmedin mi ofiste dogurup adını ofis koyacaksın bu gidisle
Hey biyere gidemezsiniz April ağlarım arkandan ama bırakma gitmeeeee
İspanyol ya espri çok soğuk geldi valla bir ikimiz kaldık aynı yerde iyi mi gidiyoruz falan diyorlar baksana ya ayıp yani bizi terkedecekler sen de gitme ne olur

Geçmiş olsun.Evet ya gerçekten erkekler çok nazlı.Sinüzit için aparatlar var demlik gibi.Karbonatla,deniz tuzu ile burun tamamen temizleniyor.Büyük oğlumun öyle geçti.Birde odasında tuz lambası var.Alerjisine de iyi geldi.
çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Hoş geldinnn.

kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…