Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

60 kuşum az kaldııı..
kıyamam kuzuma yorma kendini imzanı at geri dön..
saol inşallah kilo olarak da yansır.işyerinde müsait zamanda boş bir sınıfta ipi atlıyorum :)

proteince zengin süper bir menü
harkasın yaaa.. ben de mi hasta aralrında ip atlasam acaba.. gürültü olur mu ki ç.. hemen deniyorumm

T tektas doğum günün kutlu olsun fıstığımmmmm nice nice mutlu muSmutlu yılların olsun heppp. Hep gül, ve fitttt ol yıllarca!

Aaa! Tamam şımar kuzum ama abartma
(Şahsen ben dgunumde ağzıma sürmemiştim hiç de pişman değilim hahhah)

Canimmm cok tesekkur ederimm
Insallah hepimiz mutlu huzurlu gunler yasariz..

ayyyy şımar aşkısı şımaaarrr..
nice mutlu yaşların olsun iyiki doğduuunnnn

Tabi yaaa ! şımartın ahh sen yokmusun toktorcummmm :))))

Süperr gell gel menüye gel.

izmirlipinar ispanyol dagatesi cok tesekkur fistiklar..pastada sizin icin de bol kilo vermenizi ve mutlu olmanizi diliycem..kendim icin olan dileklerime sizleri ekliycem yani :)
benide ekleee

Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
Kıyamam ya .Bu gidişle işten doğuma gideceksin.Kolay gelsin canım.

Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
Doğum günün kutlu olsun.Gönlündeki dileklerin gerçek olsun canım.

günaydınlaarrr bebişlerimmm
Merhaba canım.

O tatlıları yemeseydim iyiydi.Ama önceden bir dilimi yerdim,bu da benim için büyük bir ilerleme.Sporumu yapıyorum eşim buzdolabında browniyi görmüş sanada tabağa koyayım mı diyor?Ya git dedim benim burda her yerimden ter akıyor onu yersem ne anlamı kalacak dedim.Alem adam ya.Olsun yarın dağa yürüyüşe gider eritiriz diyor.Ama yemedim.

Ahhhh bu eşler yok mu herşey basit onlara göre düz mantık bende yemiyorum ya eşim hala alışamadı aaaa bunu ye aaa niye budami yasak? Diye diye günlerimiz geçiyor o hep şaşkın

Sana uzun yazacaktım.Detoks yada şok listeler boş muhabbet,normal yemeye geçince verdiğin kilo geri geliyor.Geçen hafta tam anlamıyla yapmasamda aslında spor ile yağlar daha kolay gidiyor.Biliyorsun yeme konusunda iradesizim.Ama sevdiğim yiyeceklerden de uzak kalmadan dengeyi sağlamak gerektiğini düşünüyorum.İki gün proteine ağırlık verip bu haftayı dengelemek istiyorum canım.

Ahhhh bu eşler yok mu herşey basit onlara göre düz mantık bende yemiyorum ya eşim hala alışamadı aaaa bunu ye aaa niye budami yasak? Diye diye günlerimiz geçiyor o hep şaşkın
Eşine kadar garip geliyordur.Böyle hayat geçer mi diye düşünüyordur.Arkadaşımın eşinin spor salonu var,eşi benim diyet yaptığımı söylemiş çok şaşırmış.İyide Gülşen iyi neden diyet yapıyor demiş.Ben zaten kilolu değilim şükür,ama üstüme bit şey giydiğimde rahat olmak istiyorum.Sağımda solumda fazlalıklarım çıkmasın,aynaya baktığımda işte bu demek istiyorum.Ayyy bugün anlattıkça anlatasım geldi.

Bende zaten sağlıksız olan herşeye karşıyım öyle şoklara falan inanmam tek inandığım şok fazla yersem alacağım kilonun şokudur.

Kesinlikle katılıyorum sana beybi,spordaki mucize hiç bir yerde yok.

Evet çok garip geliyor, ama evet bundan sonra da böyle olacak yoksa çok müsaitim hepsini geri alırım.

Senin yolun doğru ablammm İnşaAllah bende öyle yapacağım zamanında müdahale etmek en iyisi

dunku menum kızlar
sabah 10
peynır zeytin
bi dilim ekmek
sekersiz cay
bi yumurta haslama

ara 11.30
15 adet ciğ badem

öğlen 13.00
altı kasık enginar yemeği
10 kasıl salata
bir dilim ekmek
ara 15.00
bir elma

aksam 18.00
bir porsıyon makarna
bir kase yogurt
10 kasık salata

2.5 lt su
spor 100 mekık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…