60 kuşum az kaldııı..günaydıın ispanyol :) mezuniyet hedefin kac senin?
Diyemiyorlar doktorum ya çünkü bazı işlerde imza yetkisi sadece bende şuan için değişiklik de cıkmadı kuruldan. onlar için mecbur geliyorum ara ara ofise.
harkasın yaaa.. ben de mi hasta aralrında ip atlasam acaba.. gürültü olur mu ki ç.. hemen deniyorummsaol inşallah kilo olarak da yansır.işyerinde müsait zamanda boş bir sınıfta ipi atlıyorum :)
proteince zengin süper bir menü
60 kuşum az kaldııı..
kıyamam kuzuma yorma kendini imzanı at geri dön..
harkasın yaaa.. ben de mi hasta aralrında ip atlasam acaba.. gürültü olur mu ki ç.. hemen deniyorumm
izmirlipinar ispanyol dagatesi cok tesekkur fistiklar..pastada sizin icin de bol kilo vermenizi ve mutlu olmanizi diliycem..kendim icin olan dileklerime sizleri ekliycem yani :)
Canimmm cok tesekkur ederimm
ayyyy şımar aşkısı şımaaarrr..
nice mutlu yaşların olsun iyiki doğduuunnnn
dünkü menüm
08:00 2 haşlanmış yumurta
12:00 tavuk ızgara, yarım domates
16:00 sade nescafe , 2 ceviz, 1 avuç içi fıstık
19:00 kıymalı yumurta, 1 kk peynir
21:00 yeşil çay
su 2.5 lt
spor : x bodyde ems 2. seans
benide ekleeeizmirlipinar ispanyol dagatesi cok tesekkur fistiklar..pastada sizin icin de bol kilo vermenizi ve mutlu olmanizi diliycem..kendim icin olan dileklerime sizleri ekliycem yani :)
Kıyamam ya .Bu gidişle işten doğuma gideceksin.Kolay gelsin canım.Iyiyim aprilim. Uykusuzum sadece :)) ofise geldim hala isler bitmedi bir turlu. Bugun halledebilirsem cok guzel olacak. Sen nasilsin
Doğum günün kutlu olsun.Gönlündeki dileklerin gerçek olsun canım.Kislarrrrrr gunaydinn. Bugun benim dogum gunum o yuzden simaricam simdiden bilginiz olsun :)))
Merhaba canım.günaydınlaarrr bebişlerimmm
Kıyamam ya .Bu gidişle işten doğuma gideceksin.Kolay gelsin canım.
Doğum günün kutlu olsun.Gönlündeki dileklerin gerçek olsun canım.
Merhaba canım.
Canım benim sana merhaba olmaz mı?Günün çok güzel geçsin kaptanım,kardeşim,balım.Hıhh tabi ya bana merhaba yok
Ahhhh bu eşler yok mu herşey basit onlara göre düz mantıkO tatlıları yemeseydim iyiydi.Ama önceden bir dilimi yerdim,bu da benim için büyük bir ilerleme.Sporumu yapıyorum eşim buzdolabında browniyi görmüş sanada tabağa koyayım mı diyor?Ya git dedim benim burda her yerimden ter akıyor onu yersem ne anlamı kalacak dedim.Alem adam ya.Olsun yarın dağa yürüyüşe gider eritiriz diyor.Ama yemedim.
Heehh şimdi oldu yoksaa geçmezdi vallaCanım benim sana merhaba olmaz mı?Günün çok güzel geçsin kaptanım,kardeşim,balım.
Eşine kadar garip geliyordur.Böyle hayat geçer mi diye düşünüyordur.Arkadaşımın eşinin spor salonu var,eşi benim diyet yaptığımı söylemiş çok şaşırmış.İyide Gülşen iyi neden diyet yapıyor demiş.Ben zaten kilolu değilim şükür,ama üstüme bit şey giydiğimde rahat olmak istiyorum.Sağımda solumda fazlalıklarım çıkmasın,aynaya baktığımda işte bu demek istiyorum.Ayyy bugün anlattıkça anlatasım geldi.Ahhhh bu eşler yok mu herşey basit onlara göre düz mantıkbende yemiyorum ya eşim hala alışamadı aaaa bunu ye aaa niye budami yasak? Diye diye günlerimiz geçiyor o hep şaşkın
Bende zaten sağlıksız olan herşeye karşıyım öyle şoklara falan inanmam tek inandığım şok fazla yersem alacağım kilonun şokudur.Sana uzun yazacaktım.Detoks yada şok listeler boş muhabbet,normal yemeye geçince verdiğin kilo geri geliyor.Geçen hafta tam anlamıyla yapmasamda aslında spor ile yağlar daha kolay gidiyor.Biliyorsun yeme konusunda iradesizim.Ama sevdiğim yiyeceklerden de uzak kalmadan dengeyi sağlamak gerektiğini düşünüyorum.İki gün proteine ağırlık verip bu haftayı dengelemek istiyorum canım.
Evet çok garip geliyor, ama evet bundan sonra da böyle olacak yoksa çok müsaitim hepsini geri alırım.Eşine kadar garip geliyordur.Böyle hayat geçer mi diye düşünüyordur.Arkadaşımın eşinin spor salonu var,eşi benim diyet yaptığımı söylemiş çok şaşırmış.İyide Gülşen iyi neden diyet yapıyor demiş.Ben zaten kilolu değilim şükür,ama üstüme bit şey giydiğimde rahat olmak istiyorum.Sağımda solumda fazlalıklarım çıkmasın,aynaya baktığımda işte bu demek istiyorum.Ayyy bugün anlattıkça anlatasım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?