Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun.Aman iyileş de sabit çık boşver.Önemli olan iyi olman canım.

İyi geceler.Diyetisyene gittin mi ne oldu?

Öğle 12.00
Bir dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 zeytinyağlı yumurta

Ara 16.30
4 kayısı,4 erik

Akşam 19.30
Bir kepçe tarhana
2 köfte
2,3 dilim patates
2,3 kaşık şakşuka az yağlı yaptım ama
2 kaşık yoğurt

2 litre su,1 bardak beşi bir arada.
16,5,27 dakikalık kardio,hiit ve ağırlık çalışması yapıldı.Anneciğim ağladı

Hadii ya hiç bilmiyordum. Çokkk teşekkürler kullanacağız. Doktora gitmişti önceden sadece iğne vermişti düzelmişti. Fakat ekstra şeylerden bahsetmemisti. Oğluşunaada geçmiş olsunn , daha olmasın İnşaAllah.

Geçmiş olsun ama öylee de gidilmezki senin istirahat etmen lazım kuzumm. Neyse iyi ol da kiloyu boşver acil şifalar diliyorum Rabbim'den hemencecik iyileş

spora gell süpersin ama anneyi ağlatma.

Menüde güzel tatlım balım

Allah şifa versin canım

Süper slor, Maşallah

Günaydııınlarrrr
Dünkğ memümü yazayum hemen saatleri aklımda tutamadım bu gün dikkat edicem inşAllah.
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 boyoz (çok önemli bir misafirimiz vardı onunla tekrar kajvaltı etmek zorunda kaldım. Bunu o zaman yedim)
Domates, salatalık çay

Öğle
Tam buğday ekmeğine marullu peynirli sandiviç
1 avuç badem
2 hurma

Ara kiraz

Akşam
2 köfte
2 kaşık makarna
Yarım kepçe çorba
Ara: türk kahvesi, 1 hurma

Canın tatlı çektiğinde iki kaşık siyah kuru üzüm ye bak geçecek

teşekkür ederim canım..ofiste parasal olaylara sadece ben baktığım için bensiz yapamıyolar.insaların maaşını daha dün verdim düşün üç gün geciktirdim ki hiç yapmadığım şey.sağolun seviyorum hepinizi <3 <3

Nasılsın güzel, zarif kardeşim?
Çokkk iyiyim Şükürler olsun sen nasılsın canımmmm. Teşekkür ederim ayrıca sende öylesin kuşummm

Uyuduk geldik yine işimizin başına işte şimdilik bu kadar, hava da cokkkkk soğuk yine kasvetli yağmurlu. İzmir nasıl ?

ApriL_2007 ne yaptın biliyor musun? Telefon ekranı kendiliğinden kayıyor ya ben 8 takım diye,10 takıma yarışmada başarılar dilemişim.Ay çok güldüm kendime. Allahtan fark ettim, düzeltim,onlarada günaydın demiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…