Geçmiş olsun.Aman iyileş de sabit çık boşver.Önemli olan iyi olman canım.kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(
İyi geceler.Diyetisyene gittin mi ne oldu?Kisslaaaar
Hadii ya hiç bilmiyordum. Çokkk teşekkürler kullanacağız. Doktora gitmişti önceden sadece iğne vermişti düzelmişti. Fakat ekstra şeylerden bahsetmemisti. Oğluşunaada geçmiş olsunn , daha olmasın İnşaAllah.Geçmiş olsun.Evet ya gerçekten erkekler çok nazlı.Sinüzit için aparatlar var demlik gibi.Karbonatla,deniz tuzu ile burun tamamen temizleniyor.Büyük oğlumun öyle geçti.Birde odasında tuz lambası var.Alerjisine de iyi geldi.
Hoş geldinnn.
kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(
spora gellÖğle 12.00
Bir dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 zeytinyağlı yumurta
Ara 16.30
4 kayısı,4 erik
Akşam 19.30
Bir kepçe tarhana
2 köfte
2,3 dilim patates
2,3 kaşık şakşuka az yağlı yaptım ama
2 kaşık yoğurt
2 litre su,1 bardak beşi bir arada.
16,5,27 dakikalık kardio,hiit ve ağırlık çalışması yapıldı.Anneciğim ağladı
Allah şifa versin canımkızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(
Süper slor, MaşallahÖğle 12.00
Bir dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 zeytinyağlı yumurta
Ara 16.30
4 kayısı,4 erik
Akşam 19.30
Bir kepçe tarhana
2 köfte
2,3 dilim patates
2,3 kaşık şakşuka az yağlı yaptım ama
2 kaşık yoğurt
2 litre su,1 bardak beşi bir arada.
16,5,27 dakikalık kardio,hiit ve ağırlık çalışması yapıldı.Anneciğim ağladı
Tamamdır kaptan, bu gün dikkat edelimGünaydınnnnn şekerler
Bildirim öncesi son gün aman dikkat bugünü çok hafif, yağsız bol sporlu geçirmeye özen gösterelim tamam mı minişler??
Canın tatlı çektiğinde iki kaşık siyah kuru üzüm ye bak geçecekKızlar dün canım hep tatlı çekti ve çok fazla su içtim sanırım zayuflıyorum, vücudum yağ yakıyor. Kas ağrıları bir taraftan... Ama eğlenceli aslında oyun gibi
Eki Görüntüle 1826619
Asla pes etme, harika şeyler zaman alır
Tamamdır. Yarın İstanbula gidiyorum evden getiriyim siyah kuru üzüm. SaolasınCanın tatlı çektiğinde iki kaşık siyah kuru üzüm ye bak geçecek
Bir iradeli daha,kutluyorum.Kızlar dün canım hep tatlı çekti ve çok fazla su içtim sanırım zayuflıyorum, vücudum yağ yakıyor. Kas ağrıları bir taraftan... Ama eğlenceli aslında oyun gibi
Eki Görüntüle 1826619
Asla pes etme, harika şeyler zaman alır
Sonunda resim paylaşmayı öğrendim.
Nasılsın güzel, zarif kardeşim?günaydınnnnn beybi
Hadii ya hiç bilmiyordum. Çokkk teşekkürler kullanacağız. Doktora gitmişti önceden sadece iğne vermişti düzelmişti. Fakat ekstra şeylerden bahsetmemisti. Oğluşunaada geçmiş olsunn , daha olmasın İnşaAllah.
Geçmiş olsunama öylee de gidilmezki senin istirahat etmen lazım kuzumm. Neyse iyi ol da kiloyu boşver acil şifalar diliyorum Rabbim'den hemencecik iyileş
spora gellsüpersin ama anneyi ağlatma.
Menüde güzel tatlım balım
Geçmiş olsun.Aman iyileş de sabit çık boşver.Önemli olan iyi olman canım.
İyi geceler.Diyetisyene gittin mi ne oldu?
Çokkk iyiyim Şükürler olsun sen nasılsın canımmmm. Teşekkür ederim ayrıca sende öylesin kuşummmNasılsın güzel, zarif kardeşim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?