İzmir güzel güneşli bugün. Dün çok kötüydü.Ruh halimi bozdu.Çokkk iyiyim Şükürler olsun sen nasılsın canımmmm. Teşekkür ederim ayrıca sende öylesin kuşummm
Uyuduk geldik yine işimizin başına işte şimdilik bu kadar, hava da cokkkkk soğuk yine kasvetli yağmurlu. İzmir nasıl ?
kızlar annem sayesinde tavuk suyuna çorbalar fln içtim ben.takımın yüz karası olmam umarım bu hafta
Ayyy koptumApriL_2007 ne yaptın biliyor musun? Telefon ekranı kendiliğinden kayıyor ya ben 8 takım diye,10 takıma yarışmada başarılar dilemişim. Ay çok güldüm kendime. Allahtan fark ettim, düzeltim,onlarada günaydın demiş oldum.
Senden kötü bir sonuç çıkmaz.kızlar annem sayesinde tavuk suyuna çorbalar fln içtim ben.takımın yüz karası olmam umarım bu hafta
Zerdeçal, limon ve baldan çay yap canım çok iyi gelir inşAllah.kızlar annem sayesinde tavuk suyuna çorbalar fln içtim ben.takımın yüz karası olmam umarım bu hafta
Çokkk şekersinZerdeçal, limon ve baldan çay yap canım çok iyi gelir inşAllah.
Birde ne kadar bizim kültürümüze ters olsada aç kalmak hastalık sırasında iyidir çünkü vücut bazal metobolizmik düzeydeki enerjinin tamamını vücudu tamir için kullanır, sindirim için enerji harcamak istemez bu sebeple insanlar hastayken iştahsızdır, Allah bir hikmete binaen yaratmış. İştahı olmayana zorla yemek yedirmemek lazım.
Bağışıklık sistemini güçlendirmek için arı poleninin orjinalini bulabilirsen her sabah bir kaşık balla ye. Sıcak süte karıştırma besin değerini kaybeder. Bal 45 derecenin üzerinde ısıya maruz kaldığında HMF isimli toksik ve kansorejon bir madde açığa çıkar enzim aktivitesi sonucu. Artı balın yapısında bulunan amilaz grubu enzimlerde bozulur bu sabaple balı ısıtmadan tüketmek, doğal bal şekerlenebilir ya 45 derecenin altında çözmek veya şekerlenmiş haliyle tüketmek gerekir, aynı şey reçeller ve pekmez içinde geçerli neyse ben buraya gıda kimyası kitabımın tamamını yazmadan konuşmama son veriyorum
Ha hahaÇokkk şekersin
Çok yararlı bir bilgi oldu teşekkürler yok yokk biz bilgiye aç insanlar olarak (sadece onaa aç) severiz böyle şeyleri hatta yazmayanları seevmiyorz
KesinlikleeeHa hahaNerden buluyorsun bu lafları maşAllah. Tek açlığımız bilgiye olsun
Bence de cikmzSenden kötü bir sonuç çıkmaz.
valla guzel bilgilerdi ben de tesekkur ederimÇokkk şekersin
Çok yararlı bir bilgi oldu teşekkürler yok yokk biz bilgiye aç insanlar olarak (sadece onaa aç) severiz böyle şeyleri hatta yazmayanları seevmiyorz
Masllh arkadasim ben kahvaltisiz ayakta duramamÖğle 12.00
Bir dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 zeytinyağlı yumurta
Ara 16.30
4 kayısı,4 erik
Akşam 19.30
Bir kepçe tarhana
2 köfte
2,3 dilim patates
2,3 kaşık şakşuka az yağlı yaptım ama
2 kaşık yoğurt
2 litre su,1 bardak beşi bir arada.
16,5,27 dakikalık kardio,hiit ve ağırlık çalışması yapıldı.Anneciğim ağladı
Gunaydin kaptanim.sua ana kadar cisssss im yok sukur.ins. olmayack daGünaydınnnnn şekerler
Bildirim öncesi son gün aman dikkat bugünü çok hafif, yağsız bol sporlu geçirmeye özen gösterelim tamam mı minişler??
TarcinnnnnnnnCanın tatlı çektiğinde iki kaşık siyah kuru üzüm ye bak geçecek
canim ya cok hossunApriL_2007 ne yaptın biliyor musun? Telefon ekranı kendiliğinden kayıyor ya ben 8 takım diye,10 takıma yarışmada başarılar dilemişim. Ay çok güldüm kendime. Allahtan fark ettim, düzeltim,onlarada günaydın demiş oldum.
Hosgeldinnçağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Aynen ondan bende de var o duyguSaol bebemİnşaAllah erkeklerin hastalıkları pek çekilmiyor çünkü.
Yaaa sendede mi oluyor öyle ben de oluyor. Bir heves oluyor isteyken eve bir gidiyorum fossss diye sönüyor. Çok kere zoraki yapıyorum :))))
gecmis olsunkızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(
hoşgeldiinnnnçağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
yaaa hadi dön amaaaa...bak giderim ben de haaaDagatesi gitme ya bırakma benivalla senin kilona gelmedim inşallah bilmiyorum kaç kilosun sen ya hiç bildirim gelmedi yada gelmiştir ama gormedigimden gormemisimdir yada hani girip çıkınca bildirimlerde kayboluyor ya öyle olmuştur sen hala neden calisiyorsun ya nerdeyse doğuma gelmedin mi ofiste dogurup adını ofis koyacaksın bu gidisle
Hey biyere gidemezsiniz April ağlarım arkandan ama bırakma gitmeeeee
İspanyol ya espri çok soğuk geldivalla bir ikimiz kaldık aynı yerde iyi mi gidiyoruz falan diyorlar baksana ya ayıp yani bizi terkedecekler sen de gitme ne olur
oyy geçmiş olsun canımmm. boşver kiloyu iyileşmene bak tatlımmkızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir..ben hasta hasta işe gidiyorum üstüne inanılmaz yoğun..hasta çalışmak daha da kötü.giremedim bugün hiç şimdi zaman buldum.diyetede pek dikkat edemedim spor yapamıyorum üstüne hasta olunca.inş sabit çıkarım :'(
offf offf sporaaa baaaakkkk..Öğle 12.00
Bir dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 zeytinyağlı yumurta
Ara 16.30
4 kayısı,4 erik
Akşam 19.30
Bir kepçe tarhana
2 köfte
2,3 dilim patates
2,3 kaşık şakşuka az yağlı yaptım ama
2 kaşık yoğurt
2 litre su,1 bardak beşi bir arada.
16,5,27 dakikalık kardio,hiit ve ağırlık çalışması yapıldı.Anneciğim ağladı
çok iyi tatlımmGünaydııınlarrrr
Dünkğ memümü yazayum hemen saatleri aklımda tutamadım bu gün dikkat edicem inşAllah.
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 boyoz (çok önemli bir misafirimiz vardı onunla tekrar kajvaltı etmek zorunda kaldım. Bunu o zaman yedim)
Domates, salatalık çay
Öğle
Tam buğday ekmeğine marullu peynirli sandiviç
1 avuç badem
2 hurma
Ara kiraz
Akşam
2 köfte
2 kaşık makarna
Yarım kepçe çorba
Ara: türk kahvesi, 1 hurma
süpersin tatlım yaaa.. iradene hakim olman çok güzelKızlar dün canım hep tatlı çekti ve çok fazla su içtim sanırım zayuflıyorum, vücudum yağ yakıyor. Kas ağrıları bir taraftan... Ama eğlenceli aslında oyun gibi
Eki Görüntüle 1826619
Asla pes etme, harika şeyler zaman alır
son verme anlaaatttt.. biz ailecek seviyoz böyle bilgileriiii..Zerdeçal, limon ve baldan çay yap canım çok iyi gelir inşAllah.
Birde ne kadar bizim kültürümüze ters olsada aç kalmak hastalık sırasında iyidir çünkü vücut bazal metobolizmik düzeydeki enerjinin tamamını vücudu tamir için kullanır, sindirim için enerji harcamak istemez bu sebeple insanlar hastayken iştahsızdır, Allah bir hikmete binaen yaratmış. İştahı olmayana zorla yemek yedirmemek lazım.
Bağışıklık sistemini güçlendirmek için arı poleninin orjinalini bulabilirsen her sabah bir kaşık balla ye. Sıcak süte karıştırma besin değerini kaybeder. Bal 45 derecenin üzerinde ısıya maruz kaldığında HMF isimli toksik ve kansorejon bir madde açığa çıkar enzim aktivitesi sonucu. Artı balın yapısında bulunan amilaz grubu enzimlerde bozulur bu sabaple balı ısıtmadan tüketmek, doğal bal şekerlenebilir ya 45 derecenin altında çözmek veya şekerlenmiş haliyle tüketmek gerekir, aynı şey reçeller ve pekmez içinde geçerli neyse ben buraya gıda kimyası kitabımın tamamını yazmadan konuşmama son veriyorum
kıızzz hiç bişey yememişsinnnDünkü menüm
Sabah 07 ; iki dilim ekmek, iki dilim peynir
Ara 10; 1 süt iki ceviz
Öğle 12 ; 3 köfte salata bir dilim ekmek
Ara 15; 1 elma
Ara 17 ; 1 ayran, iki galeta
Akşam 20:30 ; salata, birazcık peynir
3 litre su, 45 dk yürüyüş tempolu
İşte bu görev aŞkı :))))) süpersin kuzummmdün akşam yapamadım tabii sporum ama bu sabah kalktım ve jillian level 1 , 1. günümü yaptııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?