Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İzmir güzel güneşli bugün. Dün çok kötüydü.Ruh halimi bozdu.

kızlar annem sayesinde tavuk suyuna çorbalar fln içtim ben.takımın yüz karası olmam umarım bu hafta

Hahahhyyy olmazsın olmaz o şifa :))))) ahhhh şu anneler yokmu iyiki varlar !! Canlarım benim.

Ayyy koptum haftayada onlarla mı yarissak neyden de ne çıkarttım bak :))))

Olsunnnn onlarda senin günaydınnnnn mesajını almış oldu ne mutlu onlara :)))

kızlar annem sayesinde tavuk suyuna çorbalar fln içtim ben.takımın yüz karası olmam umarım bu hafta
Zerdeçal, limon ve baldan çay yap canım çok iyi gelir inşAllah.

Birde ne kadar bizim kültürümüze ters olsada aç kalmak hastalık sırasında iyidir çünkü vücut bazal metobolizmik düzeydeki enerjinin tamamını vücudu tamir için kullanır, sindirim için enerji harcamak istemez bu sebeple insanlar hastayken iştahsızdır, Allah bir hikmete binaen yaratmış. İştahı olmayana zorla yemek yedirmemek lazım.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için arı poleninin orjinalini bulabilirsen her sabah bir kaşık balla ye. Sıcak süte karıştırma besin değerini kaybeder. Bal 45 derecenin üzerinde ısıya maruz kaldığında HMF isimli toksik ve kansorejon bir madde açığa çıkar enzim aktivitesi sonucu. Artı balın yapısında bulunan amilaz grubu enzimlerde bozulur bu sabaple balı ısıtmadan tüketmek, doğal bal şekerlenebilir ya 45 derecenin altında çözmek veya şekerlenmiş haliyle tüketmek gerekir, aynı şey reçeller ve pekmez içinde geçerli neyse ben buraya gıda kimyası kitabımın tamamını yazmadan konuşmama son veriyorum

Çokkk şekersin

Çok yararlı bir bilgi oldu teşekkürler yok yokk biz bilgiye aç insanlar olarak (sadece onaa aç ) severiz böyle şeyleri hatta yazmayanları seevmiyorz

Masllh arkadasim ben kahvaltisiz ayakta duramam

Günaydınnnnn şekerler

Bildirim öncesi son gün aman dikkat bugünü çok hafif, yağsız bol sporlu geçirmeye özen gösterelim tamam mı minişler??
Gunaydin kaptanim.sua ana kadar cisssss im yok sukur.ins. olmayack da
Canın tatlı çektiğinde iki kaşık siyah kuru üzüm ye bak geçecek
Tarcinnnnnnnn
canim ya cok hossun

çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Hosgeldinn
Saol bebem İnşaAllah erkeklerin hastalıkları pek çekilmiyor çünkü.

Yaaa sendede mi oluyor öyle ben de oluyor. Bir heves oluyor isteyken eve bir gidiyorum fossss diye sönüyor. Çok kere zoraki yapıyorum :))))
Aynen ondan bende de var o duygu
gecmis olsun

Dünkü menüm

Sabah 07 ; iki dilim ekmek, iki dilim peynir

Ara 10; 1 süt iki ceviz

Öğle 12 ; 3 köfte salata bir dilim ekmek

Ara 15; 1 elma

Ara 17 ; 1 ayran, iki galeta

Akşam 20:30 ; salata, birazcık peynir

3 litre su, 45 dk yürüyüş tempolu

çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
hoşgeldiinnnn
yaaa hadi dön amaaaa...bak giderim ben de haaa
oyy geçmiş olsun canımmm. boşver kiloyu iyileşmene bak tatlımm
offf offf sporaaa baaaakkkk..
çok iyi tatlımm
süpersin tatlım yaaa.. iradene hakim olman çok güzel
son verme anlaaatttt.. biz ailecek seviyoz böyle bilgileriiii..
kıızzz hiç bişey yememişsinnn

dün birçok kişi birbirinden bağımsız bana küçüldüğümü söylediler. acayip zayıfladın artık verme yeter fln dediler.. hepsine ''nolur söylemeyin böyle bozasım geliyor diyetimi biraz daha versen iyi olr diyin'' dedim ..akşam eşime söylüyorum evet çok iyi verdin ama sen onları dinleme devam et dedi..bi 5 kilocuk yaaaa , hadi git yaaaaa..2 hafta sonra düğünde foto çekip yolluycam sizeeee..

bugün diyet değişikliği yapıyorum dhaa doğrsu yenileme.. sabah kahvaltoı yapmıycam (intermittan fasting olayı)..
yine düşük karbonhidrata devam.. fıstığı azaltıcam bakalım nolcek..
bu arada spor hocam (x bodydeki) kiloda artış yaşayabilirsin endişelenme dedi.. dedi ama gel sen bana sor .. artı çıkmak istemiyorum çünkü benm motivasyonum çok azalıyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…