Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sakın o laflara inanma kuzum, sen bakma öyle diyenlere. Muhakkak çok inceldin ama hedefin bu değill düğündekiler şok olacak desene acayip merak ediyorum fotoyu! Kesin çok güzel olacaksın toktorcummmm hayırlısıyla :)))

Yine ispanyol, yine farklı diyeti hosgeldiniz ama çok haklısın bünyeyi şaşırtmak lazım. Bakalım nasıl sonuçlanacak. başarılar kuzumm.

Hocaya de ; ben artıları sevmem koç

Hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?
adım Sema Nur 25 yaşındayım fizyoterapistm çalışmıyorum şu an 2.5 aylık bi oğluşum var..doğum kilolarımı yavaş yavaş vermek istiyorum..68 le hamile kalıp 90la doğuma girdim..doğumdan sonra 12 kilo gitmişti 78 dim ne güzel ama tam doğumun üstüne eşim ameliyat oldu babam hastalandı ve stresten ben bi yemeye başladım sanki hamile gibi kilo alıyodum..iki gündür dur dedim kendime..inşallah düzgün beslenerek vericem kilolarımı..boyum 1.60 86ları gordum tarıta geçen hafta..bu sabah 84.2 idim ama ayrın sabaha iner biraz daha allahın izniyle..bu arada ilk hedefim 70 ramazan bayramına kadar..sonrasonda ise 58e inmek istiyorum uzun vadede

Hoşgeldin
MaşAllah burası çok fena motive ediyor insanı. Gerçekten insanın nefsi doymuyor ve kilo almanında sonu yok yani bir bakmışsın 60-70-80-90 oluveriyor. Oysaki sağlık ve mutluluk çok daha önemli. İnşAllah hep beraber veririz

kesinlikle katılıyorum kilo alımının sonu yok 78dim 80e çıktım amaan iki kilo dedim yemeye devam ettim sonra üstüne al al baktımki doğum kiloma geri dönücem bi yerden başlamam lazım dedim..motive olmak için aranıza katıldım inşallah güzel olacak

şimdi ben yarın kilo bildirimi yapıp aranıza katılmış oluyorum dimi..bide gün içinde yediklerimi akşama kadar paylaşmam gerekiyo bunun dışında bilmem gereken neler var ?
yarışma kurallarını okudum ayrı başlıkta olan ama yinede soriyim sizlere dedim

Canım aramıza hoşgeldin başarılar diliyorum bu zorlu yolda sana ve hepimize

Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım. Dünün menüsünü paylaşıyoruz. Su ve spor miktarını da ekleyerek. Her cuma kilo bildirimi varr bukadar

merhaba bende aranıza katılıyorum inşallah :)
hoşgeldinnnnn
bakar mıyımmmmm.. daha da incelcemm...teşekkür ederim kuzummm
Yine ispanyol, yine farklı diyeti hosgeldiniz ama çok haklısın bünyeyi şaşırtmak lazım. Bakalım nasıl sonuçlanacak. başarılar kuzumm.

Hocaya de ; ben artıları sevmem koç
ben de merak ediyorum.. şöyle düşündüm sabah kahvaltı yapmazsam vücut gerekli enerjiyi depo yağlardan harcar ben de zayıflarım .. olur inşallah
bebişin hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt.. inşallah güzel güzel verirsin kilolarını ama emziriyorsan ağır diyetlerden kaçın olur mu

tamam canım dün yediklerimi not almadım yarından itibaren başliyim yediklerimi paylaşmaya

sağol canım evet emziriyorum istesemde ağır diyet yapamam inan her dk midem kazınıyo gibi..şuan sadece gece yemeleri kestim iki akşamdır o bile fark etti yoksa daha diyet yapmış değilim mesela kahvaltıdan sonra 2-3 lokum yedim vesaire

ramazan bayramına kadar 70 olmak sonrasında 58e inmek inşallah
Hadi İnşaAllah azimli ve disiplinli olduğun takdirde bu çok kolay canım inan bana

Spor da yaparsan süpper olur. İlgilendiğin bir spor varmı? Yada şunu yapabilirim dediğin bir şey?

selam arkadaşlar

dünkü menüm

sabah 1 yumurta -1 dilim kepekli ekmek-domates

öğlen:1 tabak tavuklu nohut yemeği

ara:1 kase yoğurt

akşam:1 tabak tavuklu nohut yemeği

ara:1 kase keçi boynuzu tozu eklenmiş yoğurt

2,5 lt su-spor yok

menümde sorun mu oluyor anlıyamadım.bu hafta kilo veremiyorum hala.

dün sürücü adaylarım bir tepsi tatlı getirmiş.tadına bile bakmadım
akşam arkadaş pasta getirdi tadına bile bakmadım

iki haftadır tatlı birsey ağzıma koymuyorum.ama neden olmuyor anlamadım

Sağol bilgiler için.Böyle paylaşımlar benim hoşuma gidiyor.
April akşamı hafif geçiriyorsun zaten kaçamağın yok maşallah.Ama akşam yemeğini hafif yemen kilo vermeni sağlıyor diye düşünüyorum.Bilerek mi hafif yiyiyorsun?

dün akşam yapamadım tabii sporum ama bu sabah kalktım ve jillian level 1 , 1. günümü yaptııımmmmm
Benim yaptığım topiktekileri yapmayacak mısın?

Sen spor ile birlikte kilo verdiğin için dikkat çekmiş ne güzel.Sen istediğin kiloya gelene kadar devam et canım.

Ben de intermittan fasting gibi besleniyorum ama akşamı hafifletmem lazım.Bugün artıda çıktım, moralim bozduk.

merhaba bende aranıza katılıyorum inşallah :)
Hoş geldin canım.

Bebeğini sağlıkla büyüt.Eşine ve babana geçmiş olsun.Gel buraya sık sık bir şey yerken ay kızlara ne yazacağım ,yemeyeyim diyorsun.

Ödem sökücü bir şeyler kullansan mı acaba?Kaçamağın da yok ama bazen vücut duraksamaya giriyor.

canımm esas onları yapmak istiyorum ama takvimi bulamadım neyi ne zaman yapıvcam bilmiyırum.. bana yardımcı olur msuun . sende var mı takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…