Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım menülerin süpper kafana takma gider İnşaAllah 100 gramcik da olsa. Sen durumu bozma haftaya daha güzel sürpriz olabilir hiç belli olmaz .

O tatlıları yememissin yaa hakikatten tebrik ederim seniii! Süper ötesisin

gulfuren tatlım tartı öncesi iki gün genelde akşamları böyle geçiriyorum. Fakat aylardır akşam yemeğine karşı bir düşmanlığım da yokk değil hani

Gündüz yenen nasılsa bir şekilde yanıyor ama akşam ki cısssss

teşekkür ederim canım ya.valla ben tatlı canavarı olarak elimi bile sürmedim.hala da işyerinde devamı var.ama yemiyorum yemiyeceğim

canımm esas onları yapmak istiyorum ama takvimi bulamadım neyi ne zaman yapıvcam bilmiyırum.. bana yardımcı olur msuun . sende var mı takvim
Ben sana başlangıç sayfasını göndereyim.İlk hafta dört gün yapacaksın,iki gün dinlenme.Sen dinlenme gününü bir güne indirebilirsin.Haftaya bir gün dinlenme günü.Metebatur yapanlara artık videoları özelden atıyor.Dün on kilo ağırlık ile harrketleri yaptım kan ter içinde kaldım.Savaş Cebeci ağırlık çalışırken zorlanın diyor.İlk defa düzenli yaptım.Hadi gel sende beraber yapalım.Bugünden ilk günden başlarsan bize yetişirsin canım.Hitt,cardio,pilates,ağırlık her şey var.

Haklısın.Sen olayı çözmüşsün.Bizimde en önemli öğünümüz akşam.Bugünden itibaren akşamları hafifleteyim.

Ara öğünlerinde tercihinizi kuru meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Tok tutar, aynı zamanda besleyicidir...

Eki Görüntüle 1826914
Teşekkürler kaptanım.Bu arada üzümün idrar söktürücü olduğunu bilmiyordum.

Hadi İnşaAllah azimli ve disiplinli olduğun takdirde bu çok kolay canım inan bana

Spor da yaparsan süpper olur. İlgilendiğin bir spor varmı? Yada şunu yapabilirim dediğin bir şey?
evde leslie yapabilirim şimdilik..havalar güzelce ısınınca bebekle yürüyüşe çıkıcam ama çıkaramıyorum şu anda bi soğuk bi sıcak hasta olacak diye evet diyete yada dikkat etmeye başlarken çok azimli oluyo insan sonra dağılmamak gerek..bende burda motive olup hedeflerime ulaşmak istiyorum sizlerle beraber

hoşbuldum canım tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için..evet aynen yazınca insan oha napmışım ben diyo o yüzden güzel olacak güzeeel inanıyorum

çok sevinirim gönder tatlımmm... videolar youtubta var ama sırasını bilemedim .. çok teşekkür ederim..eski sayfalarda var mıydı diye geriye dönüp baktım bulamadım

Leslie de güzel önemli olan hareket.Bebeğin küçük havalarda kötü hasta olmasın kuzucuk.

Tamam leslie güzel başlangıç eğer ki kalırsan çok güzel kilolar vereceğine şahit olacağız senin :)))) pes etmek yokkkkkkk

Tamam leslie güzel başlangıç eğer ki kalırsan çok güzel kilolar vereceğine şahit olacağız senin :)))) pes etmek yokkkkkkk
ayyy ne güzel dedin öyle işte bu motivasyon için katıldım inşallah burdayım hedefime ulaşmam lazım daha ilk bebeğim kilolar üstüme yapışıp kalsın istemiyorum bu gidişe dur demek lazım ben yemeğimi yaptım 3 mil leslie yapıcam şimdi kendi duşum ve bebişi duş aldırcam falan filan baya zaman geçer öpüyorum akşam buralarda olurum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…