- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
selam arkadaşlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta -1 dilim kepekli ekmek-domates
öğlen:1 tabak tavuklu nohut yemeği
ara:1 kase yoğurt
akşam:1 tabak tavuklu nohut yemeği
ara:1 kase keçi boynuzu tozu eklenmiş yoğurt
2,5 lt su-spor yok
menümde sorun mu oluyor anlıyamadım.bu hafta kilo veremiyorum hala.
dün sürücü adaylarım bir tepsi tatlı getirmiş.tadına bile bakmadım
akşam arkadaş pasta getirdi tadına bile bakmadım
iki haftadır tatlı birsey ağzıma koymuyorum.ama neden olmuyor anlamadım
Canım menülerin süpper kafana takma gider İnşaAllah 100 gramcik da olsa. Sen durumu bozma haftaya daha güzel sürpriz olabilir hiç belli olmaz .
O tatlıları yememissin yaa hakikatten tebrik ederim seniii! Süper ötesisin
Yeme yeme boşver sizin işyerinde tatlılar bitmezteşekkür ederim canım ya.valla ben tatlı canavarı olarak elimi bile sürmedim.hala da işyerinde devamı var.ama yemiyorum yemiyeceğim
Ben sana başlangıç sayfasını göndereyim.İlk hafta dört gün yapacaksın,iki gün dinlenme.Sen dinlenme gününü bir güne indirebilirsin.Haftaya bir gün dinlenme günü.Metebatur yapanlara artık videoları özelden atıyor.Dün on kilo ağırlık ile harrketleri yaptım kan ter içinde kaldım.Savaş Cebeci ağırlık çalışırken zorlanın diyor.İlk defa düzenli yaptım.Hadi gel sende beraber yapalım.Bugünden ilk günden başlarsan bize yetişirsin canım.Hitt,cardio,pilates,ağırlık her şey var.canımm esas onları yapmak istiyorum ama takvimi bulamadım neyi ne zaman yapıvcam bilmiyırum.. bana yardımcı olur msuun . sende var mı takvim
Haklısın.Sen olayı çözmüşsün.Bizimde en önemli öğünümüz akşam.Bugünden itibaren akşamları hafifleteyim.gulfuren tatlım tartı öncesi iki gün genelde akşamları böyle geçiriyorum. Fakat aylardır akşam yemeğine karşı bir düşmanlığım da yokk değil hani
Gündüz yenen nasılsa bir şekilde yanıyor ama akşam ki cısssss
Teşekkürler kaptanım.Bu arada üzümün idrar söktürücü olduğunu bilmiyordum.Ara öğünlerinde tercihinizi kuru meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Tok tutar, aynı zamanda besleyicidir...
Eki Görüntüle 1826914
evde leslie yapabilirim şimdilik..havalar güzelce ısınınca bebekle yürüyüşe çıkıcam ama çıkaramıyorum şu anda bi soğuk bi sıcak hasta olacak diyeHadi İnşaAllahazimli ve disiplinli olduğun takdirde bu çok kolay canım inan bana
Spor da yaparsan süpper olur. İlgilendiğin bir spor varmı? Yada şunu yapabilirim dediğin bir şey?
hoşbuldum canımSağol bilgiler için.Böyle paylaşımlar benim hoşuma gidiyor.
April akşamı hafif geçiriyorsun zaten kaçamağın yok maşallah.Ama akşam yemeğini hafif yemen kilo vermeni sağlıyor diye düşünüyorum.Bilerek mi hafif yiyiyorsun?
Benim yaptığım topiktekileri yapmayacak mısın?
Sen spor ile birlikte kilo verdiğin için dikkat çekmiş ne güzel.Sen istediğin kiloya gelene kadar devam et canım.
Ben de intermittan fasting gibi besleniyorum ama akşamı hafifletmem lazım.Bugün artıda çıktım, moralim bozduk.
Hoş geldin canım.
Bebeğini sağlıkla büyüt.Eşine ve babana geçmiş olsun.Gel buraya sık sık bir şey yerken ay kızlara ne yazacağım ,yemeyeyim diyorsun.
Ödem sökücü bir şeyler kullansan mı acaba?Kaçamağın da yok ama bazen vücut duraksamaya giriyor.
çok sevinirim gönder tatlımmm... videolar youtubta var ama sırasını bilemedim .. çok teşekkür ederim..eski sayfalarda var mıydı diye geriye dönüp baktım bulamadımBen sana başlangıç sayfasını göndereyim.İlk hafta dört gün yapacaksın,iki gün dinlenme.Sen dinlenme gününü bir güne indirebilirsin.Haftaya bir gün dinlenme günü.Metebatur yapanlara artık videoları özelden atıyor.Dün on kilo ağırlık ile harrketleri yaptım kan ter içinde kaldım.Savaş Cebeci ağırlık çalışırken zorlanın diyor.İlk defa düzenli yaptım.Hadi gel sende beraber yapalım.Bugünden ilk günden başlarsan bize yetişirsin canım.Hitt,cardio,pilates,ağırlık her şey var.
Haklısın.Sen olayı çözmüşsün.Bizimde en önemli öğünümüz akşam.Bugünden itibaren akşamları hafifleteyim.
Teşekkürler kaptanım.Bu arada üzümün idrar söktürücü olduğunu bilmiyordum.
Leslie de güzel önemli olan hareket.Bebeğin küçük havalarda kötü hasta olmasın kuzucuk.evde leslie yapabilirim şimdilik..havalar güzelce ısınınca bebekle yürüyüşe çıkıcam ama çıkaramıyorum şu anda bi soğuk bi sıcak hasta olacak diyeevet diyete yada dikkat etmeye başlarken çok azimli oluyo insan sonra dağılmamak gerek..bende burda motive olup hedeflerime ulaşmak istiyorum sizlerle beraber
evde leslie yapabilirim şimdilik..havalar güzelce ısınınca bebekle yürüyüşe çıkıcam ama çıkaramıyorum şu anda bi soğuk bi sıcak hasta olacak diyeevet diyete yada dikkat etmeye başlarken çok azimli oluyo insan sonra dağılmamak gerek..bende burda motive olup hedeflerime ulaşmak istiyorum sizlerle beraber
teşekkür ederim .. cansın seeeennnn..ispanyol 255 sayfada ilk video o kolay sen rahat yaparsın.3 günlük video diğer sayfalarda dördüncü günü ben sana gönderirim canım.
evet o herşeyim hasta olmasın diye yürüyüşümden fedakarlık yapıyorum şimdilik..leslieden daha kolay geliyo bana çıkıp yürümek aslında olsun bakalımLeslie de güzel önemli olan hareket.Bebeğin küçük havalarda kötü hasta olmasın kuzucuk.
noldu kuzummmmOy anam ayaklatima elekttik veriyolar
ayyy ne güzel dedin öyle işte bu motivasyon için katıldım inşallah burdayım hedefime ulaşmam lazımTamam leslie güzel başlangıçeğer ki kalırsan çok güzel kilolar vereceğine şahit olacağız senin :)))) pes etmek yokkkkkkk
Bende merak ettim şimdi.Hayırdır canım?Oy anam ayaklatima elekttik veriyolar
Hayirdir hepimizi merakta koyduBende merak ettim şimdi.Hayırdır canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?