Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oy anam ayaklatima elekttik veriyolar

Kuzummm ne oldu ? Diyetisyen kiloyu veremedin diye cezamı veriyor yoksa herkes merakta !

Evet yapışmasını istemiyorsan gönder gitsin beybi uzaklara daha da gelmesin.
Hadiiiiiiı sana kolay gelsin grsrz
Evet ben bugun ikindi vakti kuru uzum tukettim 1 ymk ks.hep daha enerjik oluyor insan
Bende iki kaşık yedim +süt saat 5 te süperim gerçekten iyi geliyor .hemencecik eve gidince yürüyüş yapmak istiyorum o derece yaniii

Bu kadar etkili mi?Ben 5-6 tane çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum.Bir kaşığa çıkarayım bari.

İyi akşamlar herkese
Kızlar ben bahar temizliğine başladım bakalım ne zaman biter
Bebegim de biraz rahatsız umarım iyileşir bende islerimi bitiririm hemencecik
İlaçtan snra ödem olmuştu bugün yine 64 leri gördüm ama eksileri malesef bu arada bugün ku menümü yazayim
Sabah 9 30
1 dilim ekmek
1 yumurta
Az peynir
2 dilim salam
4 zeytin
16 00
1 tabak güveç
2 dilim ekmek
19 30
Küçük tabak güveç.
1 dilim ekmek
3 sarma
Azda meyve yerim
Spor yok malesef temizlik spordan sayılırsa saatlerce yaptım
2 litreye yakın şu içerim daha

İyi akşamlar herkese. Bugünkü diyet menüm

07.30 müsli
09.00 Yeşilçay
10.30 kepekli galeta 1 adet
12.30 haslama yumurta 1 adet peynir domates 1 ceviz marul 1 dilim ekmek acik cay
14.30 1 çay bardağı süt
16.00 greyfurt suyu
18.00 yarım muz
19.30 ızgara balık yeşil salata 1 bardak ayran
21.00 yeşil çay

9000 adım
2.5 litre su
1 saat salonda spor

Iyi akşamlar yol arkadaşlarım dunku menum
Sabah
Az peynir
8 zeytin
Domates salatalık

Ara Türk Kahvesi

Aksam
Küçük bir kase yeşil mercimek çorbası
8 kaşık taze fasulye
Yoğurt
2 lt su
2 saat egzersiz
1 saat yuruyus

60 kuşum az kaldııı..
kıyamam kuzuma yorma kendini imzanı at geri dön..

harkasın yaaa.. ben de mi hasta aralrında ip atlasam acaba.. gürültü olur mu ki ç.. hemen deniyorumm

ooo masallah doktorumuzaa. cok az kalmıışşşş

takımımızın biricik ablasııı ben bir ara güzel spor yapıyordum ondan biliyorum. fitnessı da yaptım epey. ama sonra kaza ile biraz azaldı ameliyattı ve hamilelikti derken hiç kalmadı desem yeri. eskiye göre. cok özlediim spor yapmayıı! inşallah güzel güzel normal dogum olur bebiş saglıkla gelir ben de iyi olurum da mekikti spordu hemen geri başlayabilirim. resmen cıvık cıvık oldum gibi hissediyorum.

Kıyamam ya .Bu gidişle işten doğuma gideceksin.Kolay gelsin canım.

Doğum günün kutlu olsun.Gönlündeki dileklerin gerçek olsun canım.

Merhaba canım.

oy ben de öyle düşünüyorum bazen, dogum sancıları baslayıp da ay dur su işi de bitireyim öyle hastaneye gideyim diyecekmişim gibi.

siz o dag yürüyüşlerine hayranııım! tebrikler iraden için!

ben dee ben dee. demi insan giydiğinde sagı solu güzel görünsün fit olsun istiyor.

şok diyet diye bir şey yok saglıklı beslenme ve spor var :)

Diğer topikte arkadaş paylaşmış,çok güldüm.

gülmeyiiin ya! bazen ben de grup içinde ritmi tutturamam. ilk spora basladıgımda bir türlü sekronize hareket edemiyordum

çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.

hoşgeldiin

seni bırakıp gidecegiz nihahahahahahahah ! ben 11-12 kilo aldım kuzu ya olma benim gibi

başlarda olur o kas agrısı sonradan sonraya gecer vucut alısır toparlar. agrı iyidir. kasların calıstıgının göstergesi

dün akşam yapamadım tabii sporum ama bu sabah kalktım ve jillian level 1 , 1. günümü yaptııımmmmm

tebrikleer. inanılmaz inceltiyor jillian

eveeet foto bekliyorum. hatta bir ara profilde bikinili bir hatun vardı o zaman bana yaza fit olup sana foto atacagım demiştin yaza da hedefine de az kaldıı

merhaba bende aranıza katılıyorum inşallah :)

hoşgeldin

saglıklı beslenme ve spor ile hersey mümkün. bakınız april kendisi 100 küsürlerden 60lara düştü masallahı var. darısı sana olsuun

Ara öğünlerinde tercihinizi kuru meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Tok tutar, aynı zamanda besleyicidir...

Eki Görüntüle 1826914

kuru meyvelere dikkat! faydalılar ancaaaak porsiyon miktarı yasa göre daha az olmalı, cünkü kalorisi daha yükseek!

Bu kadar etkili mi?Ben 5-6 tane çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum.Bir kaşığa çıkarayım bari.
Valla ben bu aralar iki kaşığa kadar yiyorum. Sorun yok hatta iyi bile geldi Tatlı isteğim öldü
Cokkkkkkkkk güzel sabah bakalım kaç çıkacaksın böyle güzel menülerle

dagatesi kıyamam hepimize cevapda yazmış.İnşallah doğumunu yap gel sen zaten fit olacaksın.İki doğum yapmış anne var tevrübe konuşuyor.Sadece karnını sıkılaştırman gerekecek oda normal artık.
Sen spor konusunda drneyimlisin, şimdi ben hiiy,cardio,ağırlık çalışmaya başladım ya yaptıklarımız hafif değil.Spordan önce ve sonra ne yemeliyim? Çünkü ağır çalışmalarda orotein ve birazda karbonhidrat yemezsen vücut strese girip kaslara saldırıyormuş.Ben akşam spotumu yaptığım için bir şey yemiyorum ama bugün baktım kas oranında biraz azalma olmuş.Aslında artması gerekir. Diyprum ki gündüz yapsam spordan önce ve sonra tatlı lorlu ve muzlu kakaolu cevizli shake mi içsem ? Ne dersin üstad?

(Geçen haftamızı bir hatırlayalım)

*** 1.TAKIM 463. ETAP ***ALTINCI
ApriL_2007 (62.7/61.8/0.9/%1.44)
afrodit26 (66.5/65.3/1.2/%1.80)
gulfuren(55.5/54.6/0.9/%1.62)
ispanyol (67.3/66.1/1.2/%1.78)
kanikey (57/57.2/+0.2/% -0.16) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Keten prenses (66.5///%) kilosu sabit
sevilay 80 (73/72.7/0.3/%0.41)
Sevim_mrt (77.2/77/0.2/%0.13)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
meryemyalcin3546 (75/74.4/0.6/%0.80)
selma_23_02 (63.5///%)2.kez bildirimde bulunmadı takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi
tektas (69.8/69.1/0.7/%1.00)
Merops (75.4/75.2/0.2/%0.27)

Semira90 (64.2/64.1/0.1/%0.16)

1.Takım Ortalaması: % 0.712

*** 1.TAKIM 464. ETAP ***
ApriL_2007 (61.8///%)
afrodit26 (65.3///%)
gulfuren(54.6///%)
ispanyol (66.1///%)
kanikey (57.2///%)
Keten prenses (66.5///%)
sevilay 80 (72.7///%)
Sevim_mrt (77///%)

meryemyalcin3546 (74.4///%)
tektas (69.1///%)
Merops (75.2///%)

Semira90 (64.1///%)
izmirlipinar (86.1///%) yeni üye 16 Nisan giriş kg:89 hedef kg: (250. Etapta 5.takımdan kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü)

1.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Öğle 14.00
2 dilim tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık

Ara 17.00
7 tane leblebi 1 küçük kuru incir
4-5 tane kuru üzüm
3 ceviz
Limonlu yeşil çay

Akşam 20.00
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pilav
Domates salatası

2 litre su
20 dakika hiit eliptik,20 dakika kick box
Resmen ter aktı.Bugün kesintisiz 6 gün spor yaptım.İlk defa.Maşallah Allah nazarlardan korusun.

Bende merak ettim şimdi.Hayırdır canım?

Hayirdir hepimizi merakta koydu

Hehe herkes merak etmis ama ben bidaha donemedim kizlar kvlere yemege gittuk orda teli elime aldim mi esim kiziyo..
Refleksoloji diye bi sey yaptilar ayaklardan elektrik akimi gibi bisey verdiler on dk kadar surekli yapinca metabozlizma kan dolasimi hizlandiriyomus ve toksin attriyomus iyi biseymis baya basta aciyo ama alisiyosun sora :)

Hayırlı sabahlar olsun hanımlar
Yarışmaya giriş kilom:63.9
Bu günkü kilom:62.4 (MaşAllah)
İlk başta hızlı veriliyor gerçekten elhamdülillah. Çok mutluyum. Çok kilo veremeyince sakın moral bozmayın, verdiğimiz her grama sevinmeliyiz, şükretmeliyiz ki moral ve motivasyon sağlayıp daha fazla verebilelim. Çoook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…