Evet ben bugun ikindi vakti kuru uzum tukettim 1 ymk ks.hep daha enerjik oluyor insanAra öğünlerinde tercihinizi kuru meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Tok tutar, aynı zamanda besleyicidir...
Eki Görüntüle 1826914
Oy anam ayaklatima elekttik veriyolar
ayyy ne güzel dedin öyle işte bu motivasyon için katıldım inşallah burdayım hedefime ulaşmam lazımdaha ilk bebeğim kilolar üstüme yapışıp kalsın istemiyorum bu gidişe dur demek lazım ben yemeğimi yaptım 3 mil leslie yapıcam şimdi kendi duşum ve bebişi duş aldırcam falan filan baya zaman geçer öpüyorum akşam buralarda olurum yine
Bende iki kaşık yedim +süt saat 5 te süperim gerçekten iyi geliyor .hemencecik eve gidince yürüyüş yapmak istiyorum o derece yaniiiEvet ben bugun ikindi vakti kuru uzum tukettim 1 ymk ks.hep daha enerjik oluyor insan
Bu kadar etkili mi?Ben 5-6 tane çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum.Bir kaşığa çıkarayım bari.Kuzummm ne oldu ? Diyetisyen kiloyu veremedin diye cezamı veriyor yoksaherkes merakta !
Evet yapışmasını istemiyorsan gönder gitsin beybiuzaklara daha da gelmesin.
Hadiiiiiiı sana kolay gelsin grsrz
Bende iki kaşık yedim +süt saat 5 te süperim gerçekten iyi geliyor .hemencecik eve gidince yürüyüş yapmak istiyorum o derece yaniii
60 kuşum az kaldııı..
kıyamam kuzuma yorma kendini imzanı at geri dön..
harkasın yaaa.. ben de mi hasta aralrında ip atlasam acaba.. gürültü olur mu ki ç.. hemen deniyorumm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zitif-kizlarin-diyet-macerasi.916799/page-262
Bu topikte metebatur programı parayla satın almış ama paylaşıyordu.Şimdi yapanlara özel mesaj ile gönderiyor.dagatesi seninde bilmediğim yok maşallah.Çok enerjik bir kız gıcık oluyorum ben.Ben sürünürken o hala hoplayıp zıplıyor.
Kıyamam ya .Bu gidişle işten doğuma gideceksin.Kolay gelsin canım.
Doğum günün kutlu olsun.Gönlündeki dileklerin gerçek olsun canım.
Merhaba canım.
O tatlıları yemeseydim iyiydi.Ama önceden bir dilimi yerdim,bu da benim için büyük bir ilerleme.Sporumu yapıyorum eşim buzdolabında browniyi görmüş sanada tabağa koyayım mı diyor?Ya git dedim benim burda her yerimden ter akıyor onu yersem ne anlamı kalacak dedim.Alem adam ya.Olsun yarın dağa yürüyüşe gider eritiriz diyor.Ama yemedim.
Eşine kadar garip geliyordur.Böyle hayat geçer mi diye düşünüyordur.Arkadaşımın eşinin spor salonu var,eşi benim diyet yaptığımı söylemiş çok şaşırmış.İyide Gülşen iyi neden diyet yapıyor demiş.Ben zaten kilolu değilim şükür,ama üstüme bit şey giydiğimde rahat olmak istiyorum.Sağımda solumda fazlalıklarım çıkmasın,aynaya baktığımda işte bu demek istiyorum.Ayyy bugün anlattıkça anlatasım geldi.
Bende zaten sağlıksız olan herşeye karşıyım öyle şoklara falan inanmam tek inandığım şok fazla yersem alacağım kilonun şokudur.
Kesinlikle katılıyorum sana beybi,spordaki mucize hiç bir yerde yok.
Diğer topikte arkadaş paylaşmış,çok güldüm.
çağırıldım, geldim :) şimdi hızlıca (sanırım yine de zamanımı alacak) baştan bir okuyayım neyin ne olduğunu anlamaya çalışayım.
Dagatesi gitme ya bırakma benivalla senin kilona gelmedim inşallah bilmiyorum kaç kilosun sen ya hiç bildirim gelmedi yada gelmiştir ama gormedigimden gormemisimdir yada hani girip çıkınca bildirimlerde kayboluyor ya öyle olmuştur sen hala neden calisiyorsun ya nerdeyse doğuma gelmedin mi ofiste dogurup adını ofis koyacaksın bu gidisle
Hey biyere gidemezsiniz April ağlarım arkandan ama bırakma gitmeeeee
İspanyol ya espri çok soğuk geldivalla bir ikimiz kaldık aynı yerde iyi mi gidiyoruz falan diyorlar baksana ya ayıp yani bizi terkedecekler sen de gitme ne olur
Kızlar dün canım hep tatlı çekti ve çok fazla su içtim sanırım zayuflıyorum, vücudum yağ yakıyor. Kas ağrıları bir taraftan... Ama eğlenceli aslında oyun gibi
Eki Görüntüle 1826619
Asla pes etme, harika şeyler zaman alır
dün akşam yapamadım tabii sporum ama bu sabah kalktım ve jillian level 1 , 1. günümü yaptııımmmmm
dün birçok kişi birbirinden bağımsız bana küçüldüğümü söylediler. acayip zayıfladın artık verme yeter fln dediler.. hepsine ''nolur söylemeyin böyle bozasım geliyor diyetimi biraz daha versen iyi olr diyin'' dedim ..akşam eşime söylüyorum evet çok iyi verdin ama sen onları dinleme devam et dedi..bi 5 kilocuk yaaaa , hadi git yaaaaa..2 hafta sonra düğünde foto çekip yolluycam sizeeee..
merhaba bende aranıza katılıyorum inşallah :)
adım Sema Nur 25 yaşındayım fizyoterapistm çalışmıyorum şu an 2.5 aylık bi oğluşum var..doğum kilolarımı yavaş yavaş vermek istiyorum..68 le hamile kalıp 90la doğuma girdim..doğumdan sonra 12 kilo gitmişti 78 dim ne güzel ama tam doğumun üstüne eşim ameliyat oldu babam hastalandı ve stresten ben bi yemeye başladım sanki hamile gibi kilo alıyodum..iki gündür dur dedim kendime..inşallah düzgün beslenerek vericem kilolarımı..boyum 1.60 86ları gordum tarıta geçen hafta..bu sabah 84.2 idim ama ayrın sabaha iner biraz daha allahın izniyle..bu arada ilk hedefim 70 ramazan bayramına kadar..sonrasonda ise 58e inmek istiyorum uzun vadede
Ara öğünlerinde tercihinizi kuru meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Tok tutar, aynı zamanda besleyicidir...
Eki Görüntüle 1826914
Valla ben bu aralar iki kaşığa kadar yiyorum. Sorun yok hatta iyi bile geldi Tatlı isteğim öldüBu kadar etkili mi?Ben 5-6 tane çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum.Bir kaşığa çıkarayım bari.
Cokkkkkkkkk güzel sabah bakalım kaç çıkacaksın böyle güzel menülerleİyi akşamlar herkese. Bugünkü diyet menüm
07.30 müsli
09.00 Yeşilçay
10.30 kepekli galeta 1 adet
12.30 haslama yumurta 1 adet peynir domates 1 ceviz marul 1 dilim ekmek acik cay
14.30 1 çay bardağı süt
16.00 greyfurt suyu
18.00 yarım muz
19.30 ızgara balık yeşil salata 1 bardak ayran
21.00 yeşil çay
9000 adım
2.5 litre su
1 saat salonda spor
Tamamen derken yanlış anlaşılmasın kızlar,benim yüzümden batmayalım anlamında yarışda var ya.Bugün çok dikkat ettim.Hiç kaçamak yapmadım.Yarın sizi tamamen batırmayayım diye.
Bende merak ettim şimdi.Hayırdır canım?
Hayirdir hepimizi merakta koydu
Hehe herkes merak etmis ama ben bidaha donemedim kizlar kvlere yemege gittuk orda teli elime aldim mi esim kiziyo..Kuzummm ne oldu ? Diyetisyen kiloyu veremedin diye cezamı veriyor yoksaherkes merakta !
Evet yapışmasını istemiyorsan gönder gitsin beybiuzaklara daha da gelmesin.
Hadiiiiiiı sana kolay gelsin grsrz
Bende iki kaşık yedim +süt saat 5 te süperim gerçekten iyi geliyor .hemencecik eve gidince yürüyüş yapmak istiyorum o derece yaniii
Günaydın kaptan imGünaydınnnnn beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?