Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kaptan im
Dönmüyor musun sen tatlım ? Nasılsın?
Canım süper gitmiş sevindim senin adına ilk başlarda öyle evet ama azimli olunca devamı da geliyor sen merak etme kuzum. Ohhh şimdi keyfini çıkar bakalım :)))

Günaydınnnnn beybiler
günaydın canım
dünki menüm (bu arada emzirdiğim için 1800-2300kcal arası besleniyorum bilginize)
sabah 09.30
2yumurta 3dilim sucukla sahanda yumurta
2kk beyaz peynir
10tanesiyah zeytin
3dilim beyaz ekmek
2tatlı kaşığı tahinli pekmez
arada 11.30
3tane cevizli lokum
öğle yemeği pek yiyen biri değilim atıştırmakla geçiyo
2kaşık ev yoğurdu
1kepçe(yarım kase) mercimek çorbası
akşam 19.15
küçük bi tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
bol salata
gece 21.30
2 orta boy elma
23.00
yarım fincan sahlep

3mil lesli yaptım
2litreye yakın su
bolca şekersiz ıhlamur içtim hamilelikte siyah çaydan kesildim ıhlamur içiyorum bol bol
kahvaltı dışında ekmek yemiyorum aşırı ekmek düşkünlüğüm yok
pilav makarna yersem abartmıcam inşallah 2-3 kaşıkta bırakıcam ama dün vardı nohutun yanında yemedim mesela
dün sabh 84.2 idim bu sabah 83.7 ile aranıza katılmış bulunuyorum sanırım ilk zamanlar hızlı gidecek ödem şu bu kilomda fazla olduğundan gitsinde diyorum nasıl giderse gitsin..tek düşündüğüm sütümün etkilenmemesi bebeğimi emzirmeyi hem çok istiyorum hemde çok seviyorum o emdikçe mutlu oluyorum..o yüzden kalori miktarım yüksek..etkin bi emzirme zaten 300-500 kcal arası yaktırıyomuş bide leslie yapıyorum 3yada 4 mil olacak şimdilik..sonra artırıcam..şuan benim kendimde gözlemlediğim şekerli şeyleri abur cuburları çok yemek istiyorum emzirmektenmi kilo almalı bi dönemden yeni çıktığımdanmıdır bilmiyorum..yediklerimdende gözküyo zaten sabah mesela tahinli pekmez sonra lokum felan sahlepde şekerli öyle iste kızlar..ha bu arada sahlepten pek vazgeçemem gibi bende çok süt yapıyo çok seviyorum o yüzden..önerilere açığım

ayy eveeettt inşallah öyle bir fotom olur.. bayrama kadar olsun istiyorummmm
kız ödümüzü kopardın delüüüü
Günaydınnnnn beybiler
günaydın aşkısııı
maaşallah canımm süpersin
Günaydın canım
Okula gitmeden kilo bildiriminide yapayım
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.0
ohh ohhh gitsin kilocuklar harikasın

bence çok iyi hiç bozma.. lokum vs akşam yemedikten sonra yakarsın nasılsa..
Kislarrrrrr ben hedefimde ulastim.. 100 gr fark var ama olsun yine de begendim sonucu:) Bu haftaki kilom 68.1 insallah boyle devam eder de 65i gorurum opcuk kalp kalp
ayyy harika canım yaa tebrikelr
Herkese günaydın bende bu hafta geçen haftaya göre daha dikkat ettim ve sporumu da hergun yaptım çok şükür. Sonuca çok yansımasa da

Geçen hafta 74.4
Bu sabah 73.6
daha ne olsun yavyumm harikasınnn

günaydın hanımlar

kaptanım bende bu hafta kilo kaybı yok.bugünde kilom 86,1 istersen sizin liste ortalamasını düşüreceksem haftaya al listeye beni (

ispanyol bozmiyim demi bencede ya daha azaltırsam açlık psikolojisine gircem diye düşünüyorum..kilo vermem durursa azaltırım yediklerimi şimdilik böyle..100 gr olsun verdiğin sonuçta eksidesinya hem wcye çıkamamış olmanında etkisi vardır inşallah devam tam gaz hep birlikte

günaydın hanımlar

kaptanım bende bu hafta kilo kaybı yok.bugünde kilom 86,1 istersen sizin liste ortalamasını düşüreceksem haftaya al listeye beni (
Tamam canım haftaya alalım hemde kilo vermiş olarak başlangıç yaparsın süper olur peki senin hedef kg nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…