- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Canım sabahları tartılman lazım zaten şuanda listede değilsin haftaya cuma öyle yap ok?Kiloyu sabahtan mı bildiriyordukBen işe geldim ama
Dün akşam tartılmıştım 61 cıvarı cıktım onu mu yazsak listeye 61,9 dum. Ya da akşam tartılıp da söyleyebilirim.
Ama hedefe ulaştım çok şükür :)
Hoşgeldin güzel gözüküyor menülerin ama daha sık sık gel ok?Günaydın herkese. Gruba girdim ama yazamamıştım işler yoğun bu aralar. Kilo bildirimimi yapayım
4 MAYIS ÇARŞAMBA (107.9)
KAHVALTI
UNO TAM BUĞDAY EKMEĞİ ARASINA DOMATES PEYNİR
ÖĞLE YEMEĞİ
1 BÜYÜK KÖFTE YOĞURT
ARA ÖĞÜN
2 PAKET ÇUBUK KRAKER
1 BARDAK AYRAN
AKŞAM YEMEĞİ
2 DOMATES, 4 SALATA
1 buçuk saat yürüyüş
5 MAYIS PERŞEMBE (107.2)
KAHVALTI
3 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
TEREYAĞI
2 ŞEKERLİ ÇAY
PEYNİR DOMATES
ÖĞLE YEMEĞİ
1 PAKET UNO TAM BUĞDAY EKMEĞİ
SEMİZOTU
YOĞURT
ARA ÖĞÜN
1 PAKET TUZLU ÇUBUK
AKŞAM
Domates salatalık
1 buçuk saat yürüyüş
6 MAYIS CUMA (106.4)
KAHVALTI
2 Poğaça 1 bardak tek şekerli çay
BU SABAH İTİBARİ İLE 106.4 ÜM haftayı iple çekiyorum
Canım sabahları tartılman lazım zaten şuanda listede değilsin haftaya cuma öyle yap ok?
Cokkkkkkkkk geçmiş olsun canım benim iyileş İnşaAllah çabucak. Tamam yazarım haftaya sen bunun acısını çıkartırsın eminimgünaydın kızlar.ben bayağı üşüttüm serum yedim hastanede sabah tartılamadım sabit yazarsanız sevinirim.
75,20 idi en son.inş kendime gelir gelmez haftaya ful spor ve diyetle başlıcam.öpüyorum hepinizi
Evet daha sık gircem inşallah bundan sonra. amacım uzun vadede spor ile birlikte 40 kilo vermek. Hadi bakalımHoşgeldin güzel gözüküyor menülerin ama daha sık sık gel ok?
Bayılıyorum senin bu tarz paylaşımlarınaEki Görüntüle 1827563
Beden, aklın inandığı gibi davranır...
Tamam canım haftaya alalım hemde kilo vermiş olarak başlangıç yaparsın süper olurpeki senin hedef kg nedir.
açıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm
Ayyyy ispanyolcum bir açtım senin mesajı gördüm direkt bi kötü oldum sandım bizim takım geçmişe baktım. Neyseki yanlış anlama olmuş Ohhh çektim hiccccc sevmem bilirsin o tarz tartışma takımımızdagulfuren yaa ne oldu diğer topikteki kızlara birbirlerine girdiler durduk yere.. öff çok sıkılıyorum böyle tartışmalar olunca .. gereksiz çok gereksiz..
Kahvaltı yapmadın dimi aşkısıaçıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?