Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar çarşamba gunku menum

sabah bir kandıl sımıdı
10:00 yesil cay
12:00 çorba +yarım tabak kuru fazulye+ salata
16:00 bir porsiyon erik
19:00 sebze çorbası bolca:)

Perşembe günkü menüm
7:30 yumurta cevız zeytın peynır 1/6 simit
11:00 kahve yanına kuru uzum
13:00 Salata bolca içine cevız peynir biraz ayvalı
19:00 bugdaylı yogurt çorbası + bir porsiyon kofte
aksam sade soda

2 litreyi tam bulamadım evde olunca çok dikkat edemedim. Bu arada doktora kan tahlıllerımı gosterdım genel olarak ıyı biraz D vitamını eksik bir de açlık glikoz 101 çıktı sınırda. Birkaç ay şeker yememeye çalış dikkat et, tekrar bakalım dedi.

Kiloyu sabahtan mı bildiriyorduk Ben işe geldim ama
Dün akşam tartılmıştım 61 cıvarı cıktım onu mu yazsak listeye 61,9 dum. Ya da akşam tartılıp da söyleyebilirim.

Ama hedefe ulaştım çok şükür :)

Canım sabahları tartılman lazım zaten şuanda listede değilsin haftaya cuma öyle yap ok?

günaydın kızlar.ben bayağı üşüttüm serum yedim hastanede sabah tartılamadım sabit yazarsanız sevinirim.

75,20 idi en son.inş kendime gelir gelmez haftaya ful spor ve diyetle başlıcam.öpüyorum hepinizi

Günaydın herkese. Gruba girdim ama yazamamıştım işler yoğun bu aralar. Kilo bildirimimi yapayım

4 MAYIS ÇARŞAMBA (107.9)

KAHVALTI

UNO TAM BUĞDAY EKMEĞİ ARASINA DOMATES PEYNİR

ÖĞLE YEMEĞİ

1 BÜYÜK KÖFTE YOĞURT

ARA ÖĞÜN

2 PAKET ÇUBUK KRAKER

1 BARDAK AYRAN

AKŞAM YEMEĞİ

2 DOMATES, 4 SALATA

1 buçuk saat yürüyüş

5 MAYIS PERŞEMBE (107.2)

KAHVALTI

3 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

TEREYAĞI

2 ŞEKERLİ ÇAY

PEYNİR DOMATES

ÖĞLE YEMEĞİ

1 PAKET UNO TAM BUĞDAY EKMEĞİ

SEMİZOTU

YOĞURT

ARA ÖĞÜN

1 PAKET TUZLU ÇUBUK

AKŞAM

Domates salatalık

1 buçuk saat yürüyüş

6 MAYIS CUMA (106.4)

KAHVALTI

2 Poğaça 1 bardak tek şekerli çay

BU SABAH İTİBARİ İLE 106.4 ÜM haftayı iple çekiyorum

Hoşgeldin güzel gözüküyor menülerin ama daha sık sık gel ok?

Cokkkkkkkkk geçmiş olsun canım benim iyileş İnşaAllah çabucak. Tamam yazarım haftaya sen bunun acısını çıkartırsın eminim

gulfuren yaa ne oldu diğer topikteki kızlara birbirlerine girdiler durduk yere.. öff çok sıkılıyorum böyle tartışmalar olunca .. gereksiz çok gereksiz..
Ayyyy ispanyolcum bir açtım senin mesajı gördüm direkt bi kötü oldum sandım bizim takım geçmişe baktım. Neyseki yanlış anlama olmuş Ohhh çektim hiccccc sevmem bilirsin o tarz tartışma takımımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…