- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bende okudum gecmıse bakıyorum bakıyorum hersey normalAyyyy ispanyolcum bir açtım senin mesajı gördüm direkt bi kötü oldum sandım bizim takım geçmişe baktım. Neyseki yanlış anlama olmuş Ohhh çektim hiccccc sevmem bilirsin o tarz tartışma takımımızda
Başka topikmisbende okudum gecmıse bakıyorum bakıyorum hersey normal
günaydınDönmüyor musun sen tatlım ? Nasılsın?
Canım süper gitmiş sevindim senin adınailk başlarda öyle evet ama azimli olunca devamı da geliyor sen merak etme kuzum. Ohhh şimdi keyfini çıkar bakalım :)))
Yooo geçen hafta bildirimde bulundun canım, bölünmeyecek.günaydın
iki hafta bildirimde bulunmadığım için hesaplamam bölünecek sanırım regliyim ve 58 çıkıyorum(((((((((
süper ozaman :)Yooo geçen hafta bildirimde bulundun canım, bölünmeyecek.
57.2 missin kilo almışsın canım. Artık takıma da pek uğramaz oldun niye canım??süper ozaman :)
işe gelmiyordum canım halada öyle haftaya tam başlıycam oyuzden giremiyorum57.2 missin kilo almışsın canım. Artık takıma da pek uğramaz oldun niye canım??
Hayirdrir ya noluyorgulfuren yaa ne oldu diğer topikteki kızlara birbirlerine girdiler durduk yere.. öff çok sıkılıyorum böyle tartışmalar olunca .. gereksiz çok gereksiz..
Cok gecmis olsun arkadasimgünaydın kızlar.ben bayağı üşüttüm serum yedim hastanede sabah tartılamadım sabit yazarsanız sevinirim.
75,20 idi en son.inş kendime gelir gelmez haftaya ful spor ve diyetle başlıcam.öpüyorum hepinizi
Evet ya ben karışmıyorum,izliyorum.Benden önce tanışıyorlar.Gereksiz konular.gulfuren yaa ne oldu diğer topikteki kızlara birbirlerine girdiler durduk yere.. öff çok sıkılıyorum böyle tartışmalar olunca .. gereksiz çok gereksiz..
Niye sabitsin bakimArkadaslar benim kilom sabit beni de eklermisnz
Tamam canım bakacağım oluyorsa eklerim kuzummmApriL_2007 kaptanım bu hafta girebioiyorsam. Tekrardan alın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?