Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ama burda ben yokum

*** 1.TAKIM 464. ETAP ***
ApriL_2007 (61.8///%)
afrodit26 (65.3/64.9/0.4/%0.61)
gulfuren(54.6///%)
ispanyol (66.1/66/0.1/%0.15)
kanikey (57.2/58/+0.8/%-1.40)
Keten prenses (66.5///%)
sevilay 80 (72.7///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (77///%)76,2

meryemyalcin3546 (74.4/73.6/0.8/%1.08,
tektas (69.1///%)
Merops (75.2///%)kilosu sabit

Semira90 (64.1/64.2/+0.1/%-0.16)
zeynepela07 (73.1/72/1.1/%1.50) yeni üye 9 Nisan giriş kg:75 hedef kg:65
denizzeynep(77.5/77.1/0.4/%)

1.Takım Ortalaması: %

ApriL_2007 (61.8///%)
gulfuren(54.6///%)
Keten prenses (66.5///%)
Sevim_mrt (77/76.2/0.8/1.04)

tektas (69.1/68.1/1/%1.45)

denizzeynep(77.5/77.1/0.4/%0.17) 461.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3'e bölündü

Canım bel 97 mi nerden ölçülüyor senin kiloya göre çok degilmi.o karından mi olcuyorsunuz

dagatesi günde en fazla iki kasiktaan bişey olmaz dimi ama? Diyetisyen arkadaşım önermişti :)))))

yok canım ara ögünlerde yiyebilirsin. abartmamak kaydıyla iyi de olur vucudun sarkmasını önlüyor hem ceviz badem vs ile yersen

ay estg üstadlık bişeyim yok. ama bildiklerimi yazayım. spordan 1 saat önce yemek yenmiş olmalı. mesela işten cıkıp 4-5 saat aclıkla spor yapmak yanlıs. karbonhidrat noktasında da haklısın. aksam yapıyorsan öncesinde yogurt+1 meyve ve ceviz badem yiyebilirsin, üşenmezsen tam bugdaya tost güzel oluyor ya da süt muz gibi smoothie yapabilirsin, ya da yumurta /balık / et grubunu 1 dilim tam budaygla tüketebilirsin. bana sorarsan ben öncesinde muz tüketmem muzu sonraya saklarım. cünkü enerjiyi güzel yükseltiyor ama ölcülü yemek lazım bazı cikita muzlar cok büyük. yarısı yeterli bence bir de aksam yemegi yiyecek olursa yogurt + sebze yapabilirsin. cok karısık oldu söyle yazayım

Sabah yapacaksam tam tahıllı ekmege tost ya da yumurta + tam tahıllık ekmek yer 1 saat sonra spor yaparım
Ögleden sonra yapacaksam yogurt + meyve + ceviz ara ögünü yapıp yine yarım saat sonra spor yaparım, aksama et /balık /yumurta süt agırlıklı yemek
Aksam yapacaksam proteinli + 1 dilim tam tahıl ekmegi 1 saat sonra spor / spordan sonra yarım muz

sanılanın aksine yesil sebzeler, taze meyveler de karbonhidratlar içinde iyi karbonhidratlar grubuna girer illa makarna pirinc ekmek yemeye gerek yok yanii bir de su ve güzel uyku da kasların olusumu için cok önemli demeden gecemedim

dagatesi canım bende seni merak ediyordum.izinliyim ben pek gidemiyorum da
Allahim sag salim kolay ca bebisin i kucağına almayı nasip etsin inşallah

amiiiin :) heyecanla bekliyoruz :) sen ne zaman dönüyorsun takıma ?

masallah daha ne olsun

Herkese günaydın bende bu hafta geçen haftaya göre daha dikkat ettim ve sporumu da hergun yaptım çok şükür. Sonuca çok yansımasa da

Geçen hafta 74.4
Bu sabah 73.6

daha neye yansısın istiyorsun bilmiyorum ama neredeyse 1 kilo vermişsin bu da ayda 4 kilo eder. oysaki haftalık yarım kilo aylık 2 kilo verilmesi en saglıklısıdır. yani fazla fazla vermişsin masallah. hi.ç sonuca yansımadı fln demee

sana bir kaç öneri sunmak istiyorum. birincisi pogacayı tamamen cıkarmaya calıs hayatından. o 2 pogaca yerine yarım simit yesen hem daha az kalori alırdın hem de daha saglıklı yag almıs olurdun. simitteki susam ve pogacadaki katı margarin farkı ikincisi rafine tüüm ürünleri cıkar hayatından. o cubuk krakerler, paketli meyvesuları aklına gelebilecek hersey. hem trans yag cok hem de tuzlu. onun yerine 1 meyve + sınırsız domates salatalık (1 dilim yas pastanın kaloriisini ancak 10 kilo domates yersen alıyorsun ) ve cig ceviz badem gibi atıstırmalıklar ye illa yemek yiyemeyeceksen. böyle hem ac kalırsın hem de verince geri alma ihtimalin yüksek olur. saglıklı bir yeme düzenine gecmen lazım. ayın 5.de ac gezmişsin. yazık valla vucuduna da sana da emegine de yazık. bir kere paketli uno ekmegi almak yerine tam tahıl ekmegi al dilimlet, bu paketli ekmekler cok gec bozulur cünkü katkı maddesi coktur ve o da vucudunu etkiler. bir kere sabah güzelce yap kahvaltını. 2-3 dilim ekmek ( iş yerine gec kalıyorum vs diyorsan yarım simit ya da tam tahıllı yagsız tost) 1 yumurta haslanmıs domates salatalık ve yesillik ye, sonra nasıl bir yol cizersin bilmiyorum ama ara ögün yapacaksanbir kapalı avuc cig badem ceviz fındık grubu yanına 1 taze meyve ya da minik kase yogurt ve meyve ye. söyle dersen ki ben ara ögün yapmayacagım o zaman bu saydıklarımı kahvaltı ve ögle yemegine bölüştür. kahvaltını erken saatte yapıyorsan öglen ve aksam birinde sebze yemegi suyunu içmeyebilirsin 4-5 yemek kasıgı ve günlük 80 gram kadar et balık ya da bunların yerine gececek mercimek nohut vs tüketmelisin. bu arada cig et 80 gram olmalı suyu yazmamıssın en az 3 litre su da tüketmelisin. yapabiliyorsan rafine sekeri de hayatından cıakr ve sekersiz cay iç

günaydın
iki hafta bildirimde bulunmadığım için hesaplamam bölünecek sanırım regliyim ve 58 çıkıyorum (((((((((

canım nasılsın nasıl oldun ?

İzin ayrıldığım kilo77.5 bugün 77.1 ciktim

vay vay ilk defa izne cıkıp kilo almadan geri dönen üye gördü bu gözler :))) masallah

cnaım metabolizma için en gec 8.30 a kadar vucut calısmaya baslamıs olsun diye diyorlar kahvaltıyı. erken uyku erken kahvaltı cok güzel kilo verdiriyor ama tabi bebekle yapmak zor

ApriL_2007 canm gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.9 uzgunum daha fazla vermek isterdim aha dikkatli olucam

ayrıca verdiğin kilo bence güzel, bozma moralini

keten prenses izinlisin sanıyordum, iş hayatı seni bizden koparmıs :)

ispanyol alıntı yapmıstım ama nereye gitmiş göremedim :) oglusuna basarılar, bence wc işinden böyle olmus kilon bozma moralini, haftaya bomba gibi gelirsiin

Kızlar ya bazen bakıyorum cok kötü besleniyorsunuz, az az kuş kadar saglıksız olacak menülere güzel diyorsunuz. bazen telefondan yazmaya üşendiğimden bazen vakit bulamadıgımdan es geciyorum ama saglıklı yeme düzeniyle kilo verelim inşallah. bir de o kadar cok gelen giden var ki, acıkcası yazmak içimden gelmiyor ne de olsa kalmayacak 3 güne gidecek diye geciyor aklımdan.

uzuuun uzun da yazdıgıma göre, haftasonu da aayyy son sakin sessiz hafta sonumuz tadını cıkaralım gezeliiiim diyerek kendimi yollara atacagımdan p.tesiye görüşürüüüüüz ama tabi siz takımda oldugunuz için ugrayın bana da yazın dış kapının dış mandalı kalmayayım

ApriL_2007 (61.8///%)
gulfuren(54.6/55/+0.4/-0.73)
Keten prenses (66.5///%)
Sevim_mrt (77/76.2/0.8/1.04)

denizzeynep(77.5/77.1/0.4/%0.17) 461.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3'e bölündü

Seni kampa sokalım bu hafta dedim ki sona kaldı güzel şeyler göreceğim ama olmadı.

ApriL_2007 (61.8/61.2/0.6/%0.97)
gulfuren(54.6/55/+0.4/-0.73)
Keten prenses (66.5///%)1.kez bildirimde bulunmadı
Sevim_mrt (77/76.2/0.8/%1.04)

meryemyalcin3546 (74.4/73.6/0.8/%1.08)

denizzeynep(77.5/77.1/0.4/%0.17) 461.etapta bildirimde bulunarak izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3'e bölündü

1.Takım Ortalaması: % 0.334

hayırlı akşamlar 1.takımın şekerleri
bu haftaki başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum
8.takım olarak kötü bir hafta geçirdik ,başta ben olmak üzere
son günlerde takımca motivasyon eksikliği yaşıyoruz.benim işlerimin yoğunluğundan takımla da ilgilenemiyorum.inşallah bu başarınız size çok güzel yansır ve hep güzel sonuçlar alırsınız
bizde kendimize çeki düzen veririz

tekrar kutluyor ve kocaman öpüyorum

Canımmm Monişim , güzel kalpli kaptanım benim. Çokkk teşekkür ederim çok naziksin, cicisin, herşeysin

Sizinle yarışmak, sizeeeee misafir olmak çok keyifliydi. Olsunn olur öyle kötü giden günler herşey düzelir yoluna girer kaptanım. Biliyorsun bir tık ötedeyim, ne zaman yardıma ihtiyaç olursa hazırım burada Ayrıca bizde çok iyi değildik azcık farkla geçtik sizleridee kutlarım davetimize karşılık verip, bizee o çok keyifli günleri yaşattığınız için iki takım içinde bundan sonra yeni başlangıçlar, başarılar olsun İnşaAllah.

Yine görüşmek üzere seviliyorsunuz 8.takım

Bu hafta biz de genel icinde pek kotuyuz ama takim ocinde cok guzel kilo veren arkadaslar var. Tebrikler
Evettt kesinlikle çok güzel kilolar vermişler bende ayrıca tebrik ederim. Daha ne olsun dimi böyle böyle zayıflanacak. Süpersiniz kızlar

Ayrıca uzun uzunnn yazdıklarını birazdan okuyacağım malum yoğunluktan bakamadım. Eeee sen yazmışsın sakin kafayla, sağımdan sıcak vura vura okumayı tercih etmek çok keyifçilik olmamalı

çok teşekkür ederim canım benim
güzel bakan, güzel görürmüş

Canım bel 97 mi nerden ölçülüyor senin kiloya göre çok degilmi.o karından mi olcuyorsunuz
Ya canm belki de ben yanlis anladim 87 de olabilir ilk olcumu 100 duydum diye hatirliyrum o da yanlis duymus olabulirim :) ama dogru da olsa sasirmam cunku benim sezeryandan sonra hemen sarmadim ben karnimi cok aciyodu dolayisiyla su an iigrenc bi gobegim.var gobek deliinden olctu kadin sanirim
Ugraicam artik erken kalkmaya ama yatmak ilgaz pasaya bagli o uyumuyosa bana da uyku yok

Geçmiş olsun canım. İyi ol da gerisi kolay.
Ha hayyy..Kıyamam kaptanım korkmuş.Böyle tatlı, sevecen kaptanın grubunda tartışma olur mu?
Çok zor günler geçirdin. İyi ol,kendini toparla canım. Çok kilon yok zaten fazla kiloları yavaş yavaş verirsin.

Bencede bel değil,göbek deliği yada biraz üzeri.O kiloya bel bu kadar olmaz.
Canımsın,hamile hamile,sürüyle işin varken, uzun uzun açıklama yapmışsın. Sağol canım. Hakkını helal et lütfen.

Haftasonu bol bol gez.Haftaya belki bebiş gelir.Sen hep yaz, güzel bilgiler veriyorsun.

Seni kampa sokalım bu hafta dedim ki sona kaldı güzel şeyler göreceğim ama olmadı.
Dün sonuç daha kötüydü. Şükür sabah buna bile sevindim.Spor bana iyi geldi.İncelmeye de başladım.Yapılacağı biliyorum ama icraat yok maalesef.

Kızlar Android kadınlar kulübü uygulaması gelmiş yüklemek isteyenler play store bir ziyaret etsin
Buna sevindim hemen bakayım.

Teşekkür ederiz. Sizinle yarışmak güzeldi.Bundan sonra her gününüz güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…