Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi çok vermedim canım 4 yüz gramcik gitti.
Kesin oykdr canım.bide göbek için ip atla bütün vücut şekilleniyor. Oğlu n kaç aylık oldu

A afrodit26 senle olculerimizde yakın. Benim ilk rejime baslarken kalca 120 di.şimdi 109. Ben beli ince yerden olcuyorum.78
Göğüs u pek takmiyorum emziriyrm diye 100 falan oda göbek çevresi benim de 90 vardır heralde orayı olcmuyrm

dünkü menüm

sabah9: 1,5 yumurta -1 kaşık lor peyniri-salatalık-1 dilim kepek ekmeği

öğlen12,30: bir yemek tabağının içinde taze fasulye-bir kaşık bulgur pilavı-1 kaşık yoğurt

ara:1 kase yoğurt

akşam 20: 30 gr kepekli galeta-bir kase yoğurt

ara 22,00 :1 avuç erik

2,5 lt su-yarım saat yürüyüş

Superrrr

Gunaydin gunaydiiin ben bugun nihayet eren. Kalkmayu basardim 7.30da uyandim kendiligimden bugun de carsiya cikcaz esimle kendime bi ip alicam hoppidi hoppidi artik komsu yukari cikana kadan yolu var
Bi de cay karisimi yapicam diyetisyen ihlamur falan icebilirsin demisti ihlamur kusburnu altin otu karisimi yag yakimini hizlandiriyomus

dagatesi çok vermedim canım 4 yüz gramcik gitti.

Kesin oykdr canım.bide göbek için ip atla bütün vücut şekilleniyor. Oğlu n kaç aylık oldu
İki gun sonra 8. Ayimiz bitecek canm ama baksan ben yeniden hamile gibi gobekliyim
Bugun alicam ip atlicam canm

Bidahakinr nerden olcuyo bi iyi dikkat edeyim bakalim
Benm de gogus olcusu her defa degisiyo canm doluluk oranina gore

herkese günaydınn
dünki menüm
kahvaltı
2yumurta 3dilim sucukla sahanda yumurta
2kk beyaz peynir
10tane siyah zeytin
2adet salatalık
2tatlı kaşığı tahin pekmez
öğle (sabit bi saati yok sürekli evde bebekle olunca 11 gibi yogurt yedim 2gibi felanda nohut yedim sürekli aç hissediyorum nedense)
1tabak nohut yemeği
2kaşık yoğurt
ikindi
fıstıklı helva 1kk kadar
akşam
1adet fırında alabalık
1adet fırında patates
1tabak nohut yemeği
gece 22.00
1fincan sütle yapılmış sahlep
4mil leslie yaptım
2litre su
bolca şekersiz ıhlamur içtim yine
ekmeği kestim artık tamamen canım çekerse yerim belki bir dilim..off buraya yazınca yediklerim çok geliyo bana haftaya cumaya inşallah güzel kilo vermiş olurum her sabah tartılıyorum eksileri görüyorum ama bakalım hayırlısı kahvaltı yaptım 10 gibi şimdi bi kahve içerim dün yazılanları okurken

saol kaptanım.geçen hafta kilo verememiştim ya bu sabah tartıldım 350 gr gitmiş.bu haftadan çok ümitliyim inşallah anneler günü muhabbetine de kaçırmam

maşallah o halde sana :) o karışımı deneyince bizimle de paylaşırsın

emziriyordunuz demi?
emzirirken bende çok helva yerdim.ama kilodan başka pek faydasını görmedim.

emziriyordunuz demi?
emzirirken bende çok helva yerdim.ama kilodan başka pek faydasını görmedim.
evet emziriyorum 2.5 aylık bebeğim yaaa hemde nasıl varya helva tahin pekmez başka bişey yemesem sırf onlardan yesem razı olucam o derece normalde hamilelikten önce hiç düşkün değildim helvaya felan..söylediklerinden etkilendim ya kilo olarak bana dönmesini istemem onun yerine meyve felan tüktmeye çalayım bakalım kendimi tutucam artık

Amann pat paaat dikkat et parkede değilde şöyle antrede yapabilirsin kuşummm. Aaaa karışım Müthişmiş denemeli, sende tadınca yaz bakalım nasıl?
menün çok güzel ama tabi ana yemekler. O tatlılar fenaaaa! Biraz onlardan vazgeçsen hem sağlık açısından hemde kilo vermek adına çok başarılı olacaksın. Doymamanın tüm suçlusu onlar beybi

Bak gitmiş süpper, azmin sonu :))) ayyy anneler günü geldi çattı ben daha hediyemi almadım! Ne alsam acaba bir türlü karar da veremedim. heeee bu arada niye kaçırıyorsun bakim? Oooo gün bitmez öyle Çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…