- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İçtiğin suya 1.5 lt çubuk tarçın at, kuru meyve ye ama dikkat günde 3 kaşığı geçme ! Tarçınlı süt iç gibiiok bugünden itibaren onlarıda kesiyorum kuru meyve aldırayım eşime akşam gelirken kayısı erik incir mesela
burada olmayı bu yüzden seviyorum kızlar yediğim zararlı şeyleri bilsemde bırakmak istemiyorum bi türlü bide kendimi kandırıyorum azıcık yedin nolcakki felan..ama konuştukça kararlılığım artıyo yok yok cidden ben bu kilolarda kalmak istemiyorum vericem inşallah no helva no tatlılarİçtiğin suya 1.5 lt çubuk tarçın at, kuru meyve ye ama dikkat günde 3 kaşığı geçme ! Tarçınlı süt iç gibii
İşteee bu kararlı arkadaşlarımı çok severim. Haklısın bırakmak zor ama iştee sağlık önemli olan neden sağlıklı olmayalım ki? Bu beden bize Rabbim'den emanet iyi bakmalıyız.burada olmayı bu yüzden seviyorum kızlar yediğim zararlı şeyleri bilsemde bırakmak istemiyorum bi türlü bide kendimi kandırıyorum azıcık yedin nolcakki felan..ama konuştukça kararlılığım artıyo yok yok cidden ben bu kilolarda kalmak istemiyorum vericem inşallah no helva no tatlılar
Canım haziran 2014 yılından beri burdayım. O Zaman bu zaman derken 102 den şuan 61 kiloyum. Sorun olursa ben hep burdayım yardımcı olurum tatlımApriL_2007 sanırım sen baya yüksek kilolarda inmişsin ne kadar zamanda oldu nasıl oldu merak ediyorum anlatırsan eğer..sayfa olarakda nerelerde katıldın hatırlıyomusun okurum ara ara neler yapmışsınız
Merhaba babyyy öncelikle menün güzel fakat güzel kahvaltı yap ok ? O eksik. Tartılmayı sakın unutma özellikle de cuma sabahı kilo bildirmen lazım bize takım kuralı bu ok?Merhaba kızlar
Dunku menum
8:15 te Bir porsiyon çilek (canım cok cektı)
10:00 3 cevizli kuru kayısı
12:30 balık+salata
15:30 naneli limonlu yeşilçay
16:00 soda
17:45 yogurt corbası bolca
19:00 kakaolu çilek + 7 erik
2,5 litre su da kaldım.
Bir de dun tartılmayı unuttugumdan bu sabah tartıldım 71 olmuşum. 72 ydim. Ödem gitmiştir, bakalım bu hafta napıcam spora da baslıycam bu hafta inşallah
Evet canım kahvaltı onemli haklısınMerhaba babyyy öncelikle menün güzel fakat güzel kahvaltı yap ok ? O eksik. Tartılmayı sakın unutma özellikle de cuma sabahı kilo bildirmen lazım bize takım kuralı bu ok?
Canım tabiki sporsuz olmazbaşla bakalım
evet su miktarımıda artırıcam 3-3.5lt içicem artık kararlıyım ya baya hemde çünkü hiç sevmiyorum kiloyu ayrıca çok hoş kıyafetler almıştım gebe kalmadan önce hepsi kaldı öylece dolapta yeniden giymek istiyorum ve hafiflemek daha mutlu olmak istiyorumİşteee bu kararlı arkadaşlarımı çok severim. Haklısın bırakmak zor ama iştee sağlık önemli olan neden sağlıklı olmayalım ki? Bu beden bize Rabbim'den emanet iyi bakmalıyız.
Sütün olmasını istiyorsan sadece bol bol su içmen yeterli canım benim o tatlılardan medet ummak yanlış ok ?
Leslie videoları var, 1 mile, 3 mile,4 mile diye ilk başlarken bunlarla başlayabilirsin. Gün aşırı da 40 dk yürüyüş yapmak da çok iyi ben hep yürüyerek kilo verdim başka sporlar pek fazla yapmadım. Ama 60 ın altına düşünce yapacağım sanki ozaman lazımmış gibi geliyor bana nedense...Evet canım kahvaltı onemli haklısın
Spor olarak hangi video setinden başlasam tavsiyen var mı?
Olacak canım hepsinide giyeceksin yeterki azimli ve disiplinli olevet su miktarımıda artırıcam 3-3.5lt içicem artık kararlıyım ya baya hemde çünkü hiç sevmiyorum kiloyu ayrıca çok hoş kıyafetler almıştım gebe kalmadan önce hepsi kaldı öylece dolapta yeniden giymek istiyorum ve hafiflemek daha mutlu olmak istiyorum
harika maşallah 41 kilo ne demek ya tebrikler gerçekten..tamam aklıma takılanları sorarım tşk ederimCanım haziran 2014 yılından beri burdayım. O Zaman bu zaman derken 102 den şuan 61 kiloyum. Sorun olursa ben hep burdayım yardımcı olurum tatlım
Teşekkür ederimharika maşallah 41 kilo ne demek ya tebrikler gerçekten..tamam aklıma takılanları sorarım tşk ederim
April yahu bu ne guzellik.. pü pü masallah :)
Güzel bakan güzel görürmüş minişimApril yahu bu ne guzellik.. pü pü masallah :)
Canim benim valla nihayet gül yüzünü gòrdük..Opucukler fistigima :*Güzel bakan güzel görürmüş minişim
Cokkkkkkkkk teşekkür ederim, sen de öylesin fıstığım
ayyyy inşallah ya valla ne güzel olurTeşekkür ederimdarısı başına hadiii ikinci bir kişi çıkmadı benden sonra o sen ol 1.Takımda
ben samsunluyum ama şu an afyonda yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla 25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?