Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bugün takımın yüzkarası olaraktan şuanda kahvaltımı edeceğim siz siz olun sakın böyle geç kalkmayın

Sonrasında biraz evi toparlayacağım, duş ve dişçi randevumuz var 5 te iki tane oraya gideceğiz. Eşim dişlerini yaptıracak fiyat almaya gideceğiz sonra aralarından seçip birtanesine yaptıracağız İnşaAllah

Tamam canm yazarim :)

afiyet olsun kolay gelsin..ben bebiş olduğunda sabahları standart 6dan itibaren ayaktayım 8-9 arası uyursa uyuyorum o yüzden kahvaltılarım hep erken oluyo

afiyet olsun kolay gelsin..ben bebiş olduğunda sabahları standart 6dan itibaren ayaktayım 8-9 arası uyursa uyuyorum o yüzden kahvaltılarım hep erken oluyo
Çok da iyi yapıyorsun , ben zaten hep erken yaparım çalıştığım için fakat bazen hsonu kendimi şımartıyorum böyleee ama bazen hsonu bile genelde erken yaparım ))))

Günaydınnnnn en sevdiğimden herkese merhaba bide böyle geç kalkmasaydım daha iyi olacaktı ama
Boşver dinlenmişsin ne güzel.

İp atlamayı yavaş yavaş arttır.Birde emziriyorsun ya altın otu kulanman sakıncalı olmasın canım.

Ohh sefan olsun keyfini çıkar.Bütün hafta çalıştın.

selamlar tatlılarrrr
Merhaba canım.

Selam toktorcummmm nasılsın ? Nasıl geçti okuma bayramı paşanın ?
ispanyol okuma bayramı mı vardı oğluşunun.Ben kaçırmışım. Nasıl geçti?

Evettt hahayyyay ne sandın
Canım pozitifliğin yüzünden de belli oluyor. Burası ne kadar sanal ortam olsada insanların kişiliği az çok belli olıyor.Güzeller güzelim boşuna kardeşim dememişim.

Kadınlar kulübünü telefona indirdimÇok ta hoşuma gitmedi.Önce açıyorsun sonra foruma giriyorsun.Chromedan daha kolay geldi bana.Telefona indirdiğimizden bildirim geldiğinde bildirse güzel olurdu.

Herkese günaydın bende bu hafta geçen haftaya göre daha dikkat ettim ve sporumu da hergun yaptım çok şükür. Sonuca çok yansımasa da

Geçen hafta 74.4
Bu sabah 73.6
Tatlım tebrik ederim çok güzel vermişsin daha ne olsun! Ahh keşke her hafta böyle gitse yaniiii sonuç muhteşem
ben 2 gündür wc çıkamadım .. o yüzden maalesef tartı sonucum kötüüü
Kuzummm sakın üzme kendini gidecek bu hafta olmasa haftaya süper gidecek emin ol sen yeter ki bozma bakk düğün de yaklaştı kilo almamışsın ya sen ona dua et minişim
Kilo bildirimi
Geçen hafta
64.1
Bu hafta
64.2
Çok Üzgünüm veremedim aldım hatta
Hiç üzülme canını sıkma, devam devam
Tatlım d vitamini yoksa takviye alman lazım vermedi mi Dr? Amann şekere dikkat yüksek çıkmış insülin direnci olur bunu yenmen için diyet +spor tek çaresi bu öyleee şekerli şeyler yememekle olmuyor sadece beybi! Menülerin sağlıklı olmalı yeşillikler meyveler proteinler
Daha sık gel evet bak unutturmasın hayat sana diyeti, biliyorum ki sende kiloyu sevmiyorsun
Tamam spora biraz ara ver, ama spor sağlıktır niye yapma dediki onuda anlamadım. Şöyle hafif yürüyüşler iyi bile gelebilir.
Bende onu anlamıyorum nasıl olacak o ! Günde 3 litre içeceğiz bide yudum yudum Hayyyy Allah'ım ya her 5 dkda bir mı olacakmış bunu çok duydum aklım almıyor. bende önce iki bardak içerdim her içmemde onu bire düşürdüm diyetisyen arkadaşım yanlış dedi. Napsam ki en iyisi onuda yarıma düşüreyim bakalım olacak mı
ApriL_2007 canm gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.9 uzgunum daha fazla vermek isterdim aha dikkatli olucam
Ahhhh daha ne olsun süpersin iştee hiç üzülme veremeyenler üzülsün heee hee

Kadınlar kulübünü telefona indirdimÇok ta hoşuma gitmedi.Önce açıyorsun sonra foruma giriyorsun.Chromedan daha kolay geldi bana.Telefona indirdiğimizden bildirim geldiğinde bildirse güzel olurdu.
Ben sevdim çok hızlı bana zaman yetmiyor işimi kolaylaştırdı. Evet ilk açtığın an sayfamız açılmıyor ama bir tık yapıyorsun açılıyor ablam Bildirim benim e-posta ya geliyor ordan anlıyorum.

Dimi ya çalışıyorum keyif de hakkım hala çay içiyorum bu arada ne keyifmiş yaw!

Ablammm çok teşekkür ederim ne mutlu bana böyle güzel düşünceleri olan insanlarla dolu etrafım ben daha ne diyeyim. Sanal ortamım inan gerçek çevremden daha iyi! Herkes olmuş üçkağıtçı kendini beğenmiş.

Bende boşuna ablammmmm dememiştim. İyiki varsın hep elin üzerimizde olsun sensiz yarım kalırız özelsin benim için ablaların bitanesi veeee birgün seninle tanışacağım İnşaAllah bunu bil ...

Evvet fit hamilemin yazdıklarına sıra geldi nihayet

Kendine lütfen haksızlık etme üstadım , bilgili prensesim öylesin İşteee ( gerçekten şu diyetisyenlik işini bir düşün derim )

Şu muz olayını bilmiyordum artık spordan sonra yiyeceğim tŞk. Bu yazdıklarının hepsini saklayacağım bebem yani tabiri caizse çalıyorum iznin olursa tabi Ohhh hazır bilgiler şöyle köşede dursun. Hep mi yazalım tek tek emeğine sağlık iyiki varsın, hep ol, benim güzeller güzeli arkadaşım! Geçenlerde şöyle geçmişi bir okuyayım dedim sizin ilk geldiğiniz günleri doğal olarak unutmuştum. ( ispanyol dagatesi deadline ) Resmen anılarım canlandı nasıl tanıştığımız, samimi olmadan önceki yazışmalarımız çok güzelmiş. İşte o günler çok büyük şansmış bunu bir kez daha anladım. İlk ispanyol gelmiş, sonra sen ,senden biraz süre sonra da deadline diyorum ya nasip olmuş güzelde olmuş. Umarım bu dostluğumuz hep sürer (((( ayyyy çok duygusala mı bağladım ney )))))

Keten prenses evet çalışmaya başladı daha düzene oturturamadı. Ve telefonu bozuktu geçen hafta söyledi bana müsade istedi haberim var yani. Ama eminim ki gelir o yine

Aaaa kim demiş az menüye güzel görürsen onunda kulaklarını çek bazen şöyle de birşey oluyor ama üye yaramaz biliyorum çok kaçamaklı onların az menülerini görünce iyi dediğim de oluyor benim çünkü zaten biliyorum yine bozacak.

Aaa! Neden öyle düşünürsün ki prenses yeni arkadaşlar muhakkak gelecekler ki burada ki motivasyon kaybolmasın. İlgilenmezsen ilgilenmezsek zaten kalmazlar, kalan sağlar bizimdir mantığıyla devam yani kimin kalıcı olduğunu ilk günden anlamamız çok zor kuzummm

Dış kapımın iç mandalı iyi gezmeler, görüşmek üzere gellllll hep gellllll

Merhabalar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Bende kk uygulamasını indirdim. Acayip hızlı geldi bana da. Bildirimler kısmından çabucak sayfamıZa ulaşıyorum ben.

Bu arada sabah kızım uyutmadiği için erken kalktım. Sporumu da yaptım 1 saat kahvaltı öncesi. Süper oldu benim için. Birazdan da yürüyüş e çıkarsam ohhh daha ne isterim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…