- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ara ara gösteriyorum İşteeeCanim benim valla nihayet gül yüzünü gòrdük..Opucukler fistigima :*
Bende İstanbul'da yaşıyorum. Aslen Giresun fakat artıkkkkkkk eşten ötürü Makedonya göçmeniyizben samsunluyum ama şu an afyonda yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla 25 yaşındayım
Tamam canm yazarim :)Amann pat paaat dikkat et parkede değilde şöyle antrede yapabilirsin kuşummm. Aaaa karışım Müthişmiş denemeli, sende tadınca yaz bakalım nasıl?
menün çok güzel ama tabi ana yemekler. O tatlılar fenaaaa! Biraz onlardan vazgeçsen hem sağlık açısından hemde kilo vermek adına çok başarılı olacaksın. Doymamanın tüm suçlusu onlar beybi
Bak gitmiş süpper, azmin sonu :))) ayyy anneler günü geldi çattı ben daha hediyemi almadım! Ne alsam acaba bir türlü karar da veremedim.heeee bu arada niye kaçırıyorsun bakim? Oooo gün bitmez öyle Çokkk
afiyet olsun kolay gelsin..ben bebiş olduğunda sabahları standart 6dan itibaren ayaktayım 8-9 arası uyursa uyuyorum o yüzden kahvaltılarım hep erken oluyoKızlar bugün takımın yüzkarası olaraktan şuanda kahvaltımı edeceğimsiz siz olun sakın böyle geç kalkmayın
Sonrasında biraz evi toparlayacağım, duş ve dişçi randevumuz var 5 te iki tane oraya gideceğiz. Eşim dişlerini yaptıracak fiyat almaya gideceğiz sonra aralarından seçip birtanesine yaptıracağız İnşaAllah
Çok da iyi yapıyorsun , ben zaten hep erken yaparım çalıştığım için fakat bazen hsonu kendimi şımartıyorum böyleee ama bazenafiyet olsun kolay gelsin..ben bebiş olduğunda sabahları standart 6dan itibaren ayaktayım 8-9 arası uyursa uyuyorum o yüzden kahvaltılarım hep erken oluyo
Selam toktorcummmm nasılsın ? Nasıl geçti okuma bayramı paşanın ?selamlar tatlılarrrr
April resimdeki sen misin?Nasıl çok değil o 400 gramı vermek zaten büyük başarıbirde izindeyken dahada büyüyor bizim gözümüzde
Merhaba bu ay sonu itibariyle 31 oldum
m
Boşver dinlenmişsin ne güzel.Günaydınnnnn en sevdiğimden herkese merhababide böyle geç kalkmasaydım daha iyi olacaktı ama
İp atlamayı yavaş yavaş arttır.Birde emziriyorsun ya altın otu kulanman sakıncalı olmasın canım.Gunaydin gunaydiiin ben bugun nihayet eren. Kalkmayu basardim 7.30da uyandim kendiligimdenbugun de carsiya cikcaz esimle kendime bi ip alicam hoppidi hoppidi artik komsu yukari cikana kadan yolu var
Bi de cay karisimi yapicam diyetisyen ihlamur falan icebilirsin demisti ihlamur kusburnu altin otu karisimi yag yakimini hizlandiriyomus
Ohh sefan olsun keyfini çıkar.Bütün hafta çalıştın.Kızlar bugün takımın yüzkarası olaraktan şuanda kahvaltımı edeceğimsiz siz olun sakın böyle geç kalkmayın
Sonrasında biraz evi toparlayacağım, duş ve dişçi randevumuz var 5 te iki tane oraya gideceğiz. Eşim dişlerini yaptıracak fiyat almaya gideceğiz sonra aralarından seçip birtanesine yaptıracağız İnşaAllah
Merhaba canım.selamlar tatlılarrrr
Selam toktorcummmm nasılsın ? Nasıl geçti okuma bayramı paşanın ?
Canım pozitifliğin yüzünden de belli oluyor. Burası ne kadar sanal ortam olsada insanların kişiliği az çok belli olıyor.Güzeller güzelim boşuna kardeşim dememişim.Evettt hahayyyay ne sandın
Tatlım tebrik ederim çok güzel vermişsin daha ne olsun! Ahh keşke her hafta böyle gitseHerkese günaydın bende bu hafta geçen haftaya göre daha dikkat ettim ve sporumu da hergun yaptım çok şükür. Sonuca çok yansımasa da
Geçen hafta 74.4
Bu sabah 73.6
Kuzummm sakın üzme kendini gidecekben 2 gündür wc çıkamadım .. o yüzden maalesef tartı sonucum kötüüü
Hiç üzülme canını sıkma, devam devamKilo bildirimi
Geçen hafta
64.1
Bu hafta
64.2
Çok Üzgünüm veremedim aldım hatta
Tatlım d vitamini yoksa takviye alman lazım vermedi mi Dr? Amann şekere dikkat yüksek çıkmış insülin direnci olur bunu yenmen için diyet +spor tek çaresi bu öyleee şekerli şeyler yememekle olmuyor sadece beybi! Menülerin sağlıklı olmalı yeşillikler meyveler proteinlerPerşembe günkü menüm
7:30 yumurta cevız zeytın peynır 1/6 simit
11:00 kahve yanına kuru uzum
13:00 Salata bolca içine cevız peynir biraz ayvalı
19:00 bugdaylı yogurt çorbası + bir porsiyon kofte
aksam sade soda
2 litreyi tam bulamadım evde olunca çok dikkat edemedim. Bu arada doktora kan tahlıllerımı gosterdım genel olarak ıyı biraz D vitamını eksik bir de açlık glikoz 101 çıktı sınırda. Birkaç ay şeker yememeye çalış dikkat et, tekrar bakalım dedi.
Daha sık gel evet bak unutturmasın hayat sana diyeti, biliyorum ki sende kiloyu sevmiyorsunişe gelmiyordum canım halada öyle haftaya tam başlıycam oyuzden giremiyorum
kiloda eskisi gibi spor yapamıyorum dr izin vermedi bide 4 aydır regli olmamıştım şuan regliyim ödemdir diye düşünüyorum.Artık düzenli uğrayıp bildirimde bulunacağım ameliyatın verdiği rehavet vardı yani :)
Bende onu anlamıyorum nasıl olacak o ! Günde 3 litre içeceğiz bide yudum yudum Hayyyy Allah'ım ya her 5 dkda bir mı olacakmış bunu çok duydum aklım almıyor.Ben dun diyetisyengittim yine kizlar haftalik kontrole ..
Once refleksolojiye girdim on dk kadr acayip rahatlatti ayaciklarimi ama acitiyor ilk zaman :)
Sonra olcume girdim
Belden iki cm
Basenden 1cm gitmis
İlk olculerim
Bel100
Basen 110
Gogus 92 idi
Dun
Bel 97
Basen
106
Olmus
Yarim kilo gitms 65.5 idi gecrn persembe
Dun 65.0 ciktim
Az gitmis yemek saatlerini kaydiriyor musun dedi evet dedim verdigi saatlere uymaya calisiyorum ma ilgaz bazen musade etmeyebiliyo uyucak oluyo dutmuyo vs
Suyunu da hala duzene sokmamissin dedi
Onu da yudum yudum ic diyo ben unutuyorum bi seferde toplu ictigimiz su vucuda yaramadan cikiyomus
Bunlara dkkat et daha guzel kilolar vericez dedi tamam dedim ama ozellikle sabh 08.30 da kahvalti bitmis olsun diyo ben gozumu bile acamiyorum o saatte
Ahhhh daha ne olsun süpersin işteeApriL_2007 canm gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.9 uzgunum daha fazla vermek isterdim aha dikkatli olucam
Ben sevdim çok hızlıKadınlar kulübünü telefona indirdimÇok ta hoşuma gitmedi.Önce açıyorsun sonra foruma giriyorsun.Chromedan daha kolay geldi bana.Telefona indirdiğimizden bildirim geldiğinde bildirse güzel olurdu.
Boşver dinlenmişsin ne güzel.
İp atlamayı yavaş yavaş arttır.Birde emziriyorsun ya altın otu kulanman sakıncalı olmasın canım.
Ohh sefan olsun keyfini çıkar.Bütün hafta çalıştın.
Merhaba canım.
ispanyol okuma bayramı mı vardı oğluşunun.Ben kaçırmışım. Nasıl geçti?
Canım pozitifliğin yüzünden de belli oluyor. Burası ne kadar sanal ortam olsada insanların kişiliği az çok belli olıyor.Güzeller güzelim boşuna kardeşim dememişim.
yok canım ara ögünlerde yiyebilirsin. abartmamak kaydıyla iyi de olur vucudun sarkmasını önlüyor hem ceviz badem vs ile yersen
ay estg üstadlık bişeyim yok. ama bildiklerimi yazayım. spordan 1 saat önce yemek yenmiş olmalı. mesela işten cıkıp 4-5 saat aclıkla spor yapmak yanlıs. karbonhidrat noktasında da haklısın. aksam yapıyorsan öncesinde yogurt+1 meyve ve ceviz badem yiyebilirsin, üşenmezsen tam bugdaya tost güzel oluyor ya da süt muz gibi smoothie yapabilirsin, ya da yumurta /balık / et grubunu 1 dilim tam budaygla tüketebilirsin. bana sorarsan ben öncesinde muz tüketmem muzu sonraya saklarım. cünkü enerjiyi güzel yükseltiyor ama ölcülü yemek lazım bazı cikita muzlar cok büyük. yarısı yeterli bencebir de aksam yemegi yiyecek olursa yogurt + sebze yapabilirsin. cok karısık oldu söyle yazayım
Sabah yapacaksam tam tahıllı ekmege tost ya da yumurta + tam tahıllık ekmek yer 1 saat sonra spor yaparım
Ögleden sonra yapacaksam yogurt + meyve + ceviz ara ögünü yapıp yine yarım saat sonra spor yaparım, aksama et /balık /yumurta süt agırlıklı yemek
Aksam yapacaksam proteinli + 1 dilim tam tahıl ekmegi 1 saat sonra spor / spordan sonra yarım muz
sanılanın aksine yesil sebzeler, taze meyveler de karbonhidratlar içinde iyi karbonhidratlar grubuna girerilla makarna pirinc ekmek yemeye gerek yok yanii bir de su ve güzel uyku da kasların olusumu için cok önemli demeden gecemedim
amiiiin :) heyecanla bekliyoruz :) sen ne zaman dönüyorsun takıma ?
masallah daha ne olsun
daha neye yansısın istiyorsun bilmiyorum ama neredeyse 1 kilo vermişsin bu da ayda 4 kilo eder. oysaki haftalık yarım kilo aylık 2 kilo verilmesi en saglıklısıdır. yani fazla fazla vermişsin masallah. hi.ç sonuca yansımadı fln demee
sana bir kaç öneri sunmak istiyorum. birincisi pogacayı tamamen cıkarmaya calıs hayatından. o 2 pogaca yerine yarım simit yesen hem daha az kalori alırdın hem de daha saglıklı yag almıs olurdun. simitteki susam ve pogacadaki katı margarin farkıikincisi rafine tüüm ürünleri cıkar hayatından. o cubuk krakerler, paketli meyvesuları aklına gelebilecek hersey. hem trans yag cok hem de tuzlu. onun yerine 1 meyve + sınırsız domates salatalık (1 dilim yas pastanın kaloriisini ancak 10 kilo domates yersen alıyorsun ) ve cig ceviz badem gibi atıstırmalıklar ye illa yemek yiyemeyeceksen. böyle hem ac kalırsın hem de verince geri alma ihtimalin yüksek olur. saglıklı bir yeme düzenine gecmen lazım. ayın 5.de ac gezmişsin. yazık valla vucuduna da sana da emegine de yazık. bir kere paketli uno ekmegi almak yerine tam tahıl ekmegi al dilimlet, bu paketli ekmekler cok gec bozulur cünkü katkı maddesi coktur ve o da vucudunu etkiler. bir kere sabah güzelce yap kahvaltını. 2-3 dilim ekmek ( iş yerine gec kalıyorum vs diyorsan yarım simit ya da tam tahıllı yagsız tost) 1 yumurta haslanmıs domates salatalık ve yesillik ye, sonra nasıl bir yol cizersin bilmiyorum ama ara ögün yapacaksanbir kapalı avuc cig badem ceviz fındık grubu yanına 1 taze meyve ya da minik kase yogurt ve meyve ye. söyle dersen ki ben ara ögün yapmayacagım o zaman bu saydıklarımı kahvaltı ve ögle yemegine bölüştür. kahvaltını erken saatte yapıyorsan öglen ve aksam birinde sebze yemegi suyunu içmeyebilirsin 4-5 yemek kasıgı ve günlük 80 gram kadar et balık ya da bunların yerine gececek mercimek nohut vs tüketmelisin. bu arada cig et 80 gram olmalı suyu yazmamıssın en az 3 litre su da tüketmelisin. yapabiliyorsan rafine sekeri de hayatından cıakr ve sekersiz cay iç
canım nasılsın nasıl oldun ?
vay vay ilk defa izne cıkıp kilo almadan geri dönen üye gördü bu gözler :))) masallah
cnaım metabolizma için en gec 8.30 a kadar vucut calısmaya baslamıs olsun diye diyorlar kahvaltıyı. erken uyku erken kahvaltı cok güzel kilo verdiriyor ama tabi bebekle yapmak zor
ayrıca verdiğin kilo bence güzel, bozma moralini
@keten prenses izinlisin sanıyordum, iş hayatı seni bizden koparmıs :)
ispanyol alıntı yapmıstım ama nereye gitmiş göremedim :) oglusuna basarılar, bence wc işinden böyle olmus kilon bozma moralini, haftaya bomba gibi gelirsiin
Kızlar ya bazen bakıyorum cok kötü besleniyorsunuz, az az kuş kadar saglıksız olacak menülere güzel diyorsunuz. bazen telefondan yazmaya üşendiğimden bazen vakit bulamadıgımdan es geciyorum ama saglıklı yeme düzeniyle kilo verelim inşallah. bir de o kadar cok gelen giden var ki, acıkcası yazmak içimden gelmiyor ne de olsa kalmayacak 3 güne gidecek diye geciyor aklımdan.
uzuuun uzun da yazdıgıma göre, haftasonu da aayyy son sakin sessiz hafta sonumuz tadını cıkaralım gezeliiiim diyerek kendimi yollara atacagımdan p.tesiye görüşürüüüüüzama tabi siz takımda oldugunuz için ugrayın bana da yazın dış kapının dış mandalı kalmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?