- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Ben yine aynı yöntem devam edeyim.e posta kapalı çok kullanmadığım için.Ben sevdim çok hızlıbana zaman yetmiyor işimi kolaylaştırdı. Evet ilk açtığın an sayfamız açılmıyor ama bir tık yapıyorsun açılıyor ablam Bildirim benim e-posta ya geliyor ordan anlıyorum.
Ben kk ile üç tane arkadaş kazandım. Hala görüşüyoruz.Bir tane ankarada ablam var yüzünü hiç görmedim ama telefon ile görüşüyoruz. Haklısın insanlar çok değişik.Elektiriğim tutmadığı insan ile görüşmem ve artık çok insanlada görüşmek istemiyorum zaten.Üzülmek istemiyorum.Zamanında çok üzüldüm.Canım benim bir ileri bir geri gidip geliyorum ama hala buradayım.Sizi seviyorum inşallah yüz yüzede görüşürüz.Dimi ya çalışıyorum keyif de hakkımhala çay içiyorum bu arada ne keyifmiş yaw!
Ablammm çok teşekkür ederimne mutlu bana böyle güzel düşünceleri olan insanlarla dolu etrafım ben daha ne diyeyim. Sanal ortamım inan gerçek çevremden daha iyi! Herkes olmuş üçkağıtçı kendini beğenmiş.
Bende boşuna ablammmmm dememiştim. İyiki varsın hep elin üzerimizde olsun sensiz yarım kalırız özelsin benim için ablaların bitanesiveeee birgün seninle tanışacağım İnşaAllah bunu bil ...
Ellerine sağlık hamarat kuzummm benimKendime bol tohumlu ekmek yaptım.Notmal tarifde amaranth yoktu ben koydum ,üst taraftaki amaranthlar biraz sert oldu ama olsun.Gönül rahatlığıyla yiyebileceğim ve zayıflatma özelliği olan ekmeğimi yaptım.
Evvet çok hızlı, çok sevdimMerhabalar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Bende kk uygulamasını indirdim. Acayip hızlı geldi bana da. Bildirimler kısmından çabucak sayfamıZa ulaşıyorum ben.
Bu arada sabah kızım uyutmadiği için erken kalktım. Sporumu da yaptım 1 saat kahvaltı öncesi. Süper oldu benim için. Birazdan da yürüyüş e çıkarsam ohhh daha ne isterim ki.
ApriL_2007 kaptanım maşallah sana
Sağol canım.Artık sabahları ekmeğim keten tohumlu,chialı,cevizli ekmeğim ile olacak.Yarına da keçiboynuzu unu ile browni yapacağım.Yulaflı ve meyvalı kurabiyelerim sırada.Ellerine sağlık hamarat kuzummm benimafiyet olsun şifa olsun
Şimdi oturdum kaptanım.Kızma sen.Menüler nerde kızlar
İllaki kızalım mı yani?? İki üç mesaj günlük yazmak çok mu zor beybiler??
Yaaaa müthişsin ! Evde olsam bende yapacağım yaşam tarzım daha da değişecek. Enfes sağlıklı o kadar çok tarifler var ki ama yapacak zamanım suanlik yokSağol canım.Artık sabahları ekmeğim keten tohumlu,chialı,cevizli ekmeğim ile olacak.Yarına da keçiboynuzu unu ile browni yapacağım.Yulaflı ve meyvalı kurabiyelerim sırada.
((Hee şöyle hizaya gelin)) Ara öğünsüz menüye ben menü dememŞimdi oturdum kaptanım.Kızma sen.
Öğle 14.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates
Acı biber
Çay
Akşam 19.45
Bir dilim somon
Yeşil salata
3 tatlı kaşığı light helva
2 litre su.Beşi bşr arada çay.Spor yok
Güzelim sen zaten çok sağlıklı besleniyorsun maşallah.Bende kaçamak isteği çok olduğu için bu yola baş vurayım dedim.Tarifleri her zaman paylaşırım canım benim.Yakın olsak ben sana yapardım.Yaaaa müthişsin ! Evde olsam bende yapacağım yaşam tarzım daha da değişecek. Enfes sağlıklı o kadar çok tarifler var ki ama yapacak zamanım suanlik yok
Menülerin daha kokoş olacak yaniii, minişimtadlarını beğenirsen tarifleri isterim
Ha hayyy hizaya bir ben geldim Aprilim.Ara öğün yapmıyorum.5 saat bir şey yemiyorum acıkmıyorum da zaten.((Hee şöyle hizaya gelin)) Ara öğünsüz menüye ben menü dememama tabi senin bir bildiğin vardır gerisi çok güzel, süperr ...
İlk bi ay düzenli içtim.canım.o zaman ayda 3-4 falan gitti sonra içmeyi unuttum duzenliNe kadar zaman uyguladın,kaç kilo verdin canım?
Güzelim sen zaten çok sağlıklı besleniyorsun maşallah.Bende kaçamak isteği çok olduğu için bu yola baş vurayım dedim.Tarifleri her zaman paylaşırım canım benim.Yakın olsak ben sana yapardım.
Ha hayyy hizaya bir ben geldim Aprilim.Ara öğün yapmıyorum.5 saat bir şey yemiyorum acıkmıyorum da zaten.
Süpermiş ellerinize sağlık. Bende kendi ekmeğini yapmak istiyorum. Yaptığınız ekmeğin tarifini almak isterimSağol canım.Artık sabahları ekmeğim keten tohumlu,chialı,cevizli ekmeğim ile olacak.Yarına da keçiboynuzu unu ile browni yapacağım.Yulaflı ve meyvalı kurabiyelerim sırada.
Meryem mayalı bir ekmek değil.Tarifi hemen paylaşıyorum.Süpermiş ellerinize sağlık. Bende kendi ekmeğini yapmak istiyorum. Yaptığınız ekmeğin tarifini almak isterim
Valla canm nette baktim baya kurun alyinda da emzirenler altinci aydan sonra gonul rahatligiyla kullansinndems bi denicem bisi olursa birakirimBoşver dinlenmişsin ne güzel.
İp atlamayı yavaş yavaş arttır.Birde emziriyorsun ya altın otu kulanman sakıncalı olmasın canım.
Ohh sefan olsun keyfini çıkar.Bütün hafta çalıştın.
Merhaba canım.
@ispanyol okuma bayramı mı vardı oğluşunun.Ben kaçırmışım. Nasıl geçti?
Canım pozitifliğin yüzünden de belli oluyor. Burası ne kadar sanal ortam olsada insanların kişiliği az çok belli olıyor.Güzeller güzelim boşuna kardeşim dememişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?