Valla cnm ben bugun erken kalktim ya benm sipa da sabah erken kakinca iki saat uyudu gun arasi be o zaman siselri doldurdum onume koydum bir bucuk lt icmisim oglen 2ye kadar aksam. Kdr d bir lt daha h de yudumlayarak.. Oluyo yani ama surekli elinin altinda su olacak.. Ve de gun boyu hep sutluydum cok hosuma gitti :)Tatlım tebrik ederim çok güzel vermişsin daha ne olsun! Ahh keşke her hafta böyle gitseyaniiii sonuç muhteşem
Kuzummm sakın üzme kendini gidecekbu hafta olmasa haftaya süper gidecek emin ol sen yeter ki bozma bakk düğün de yaklaştı kilo almamışsın ya sen ona dua et minişim
Hiç üzülme canını sıkma, devam devam
Tatlım d vitamini yoksa takviye alman lazım vermedi mi Dr? Amann şekere dikkat yüksek çıkmış insülin direnci olur bunu yenmen için diyet +spor tek çaresi bu öyleee şekerli şeyler yememekle olmuyor sadece beybi! Menülerin sağlıklı olmalı yeşillikler meyveler proteinler
Daha sık gel evet bak unutturmasın hayat sana diyeti, biliyorum ki sende kiloyu sevmiyorsun
Tamam spora biraz ara ver, ama spor sağlıktır niye yapma dediki onuda anlamadım. Şöyle hafif yürüyüşler iyi bile gelebilir.
Bende onu anlamıyorum nasıl olacak o ! Günde 3 litre içeceğiz bide yudum yudum Hayyyy Allah'ım ya her 5 dkda bir mı olacakmış bunu çok duydum aklım almıyor.bende önce iki bardak içerdim her içmemde onu bire düşürdüm diyetisyen arkadaşım yanlış dedi. Napsam ki en iyisi onuda yarıma düşüreyim bakalım olacak mı
Ahhhh daha ne olsun süpersin işteehiç üzülme veremeyenler üzülsün heee hee
Ay bunu ogrendigime cok sevindim canm daha bi istekli icicem o zaman teskur ettim
Aprilim valla ben bazen yazmiyorum ama kaytardigimdn degil benm menuler her hafta ayni kacamak da olmayinca temcit pilavi usulu olmasin diye yazmiyom bazenMenüler nerde kızlar
İllaki kızalım mı yani?? İki üç mesaj günlük yazmak çok mu zor beybiler??
Çok tşk ederim. Hemen deneyeceğim. Bu arada herkese güzel bir pazar diliyorum.Meryem mayalı bir ekmek değil.Tarifi hemen paylaşıyorum.
Günaydınnnn iyi pazarlarGunaydiiiiin :)
Canım sadece bir ana öğünün eksik erken kalkmana rağmen yoksa cokkkkk güzel menün doyduysan sorun yokCumartesi günü menüm
09.30 kahvaltı. Yumurta peynir zeytin domates maydonoz salatalık 1 dilim ekmek 1 çay
11.00 yeşil çay
12.00 1 galeta
15.00 1 muz çay bardağı süt
18.30 1 bardak ayran küçük kase kısır
20.00 çay Form biskuvisi 2 adet
21.30 şekersiz kahve 1 mini kare bitter çikolata
8000 adım
1 saat evde egzersiz
2.5 litre su
Hayırlı geceler kızlar
Ya kusura bakmayın uğrayamıyorum İstanbula geldim ve bazı sebeplerden ötürü çok yoğunum ama pazartesi normale dönücem inşAllah. Unuttum sanmayın, hep aklımdasınız.
Valla cnm ben bugun erken kalktim ya benm sipa da sabah erken kakinca iki saat uyudu gun arasi be o zaman siselri doldurdum onume koydum bir bucuk lt icmisim oglen 2ye kadar aksam. Kdr d bir lt daha h de yudumlayarak.. Oluyo yani ama surekli elinin altinda su olacak.. Ve de gun boyu hep sutluydum cok hosuma gitti :)
Ay bunu ogrendigime cok sevindim canm daha bi istekli icicem o zaman teskur ettim
Aprilim valla ben bazen yazmiyorum ama kaytardigimdn degil benm menuler her hafta ayni kacamak da olmayinca temcit pilavi usulu olmasin diye yazmiyom bazen
dagatesi çok vermedim canım 4 yüz gramcik gitti.
evet emziriyorum 2.5 aylık bebeğim yaaa hemde nasıl varya helva tahin pekmez başka bişey yemesem sırf onlardan yesem razı olucam o derece normalde hamilelikten önce hiç düşkün değildim helvaya felan..söylediklerinden etkilendim ya kilo olarak bana dönmesini istemem onun yerine meyve felan tüktmeye çalayım bakalım kendimi tutucam artık
Kadınlar kulübünü telefona indirdimÇok ta hoşuma gitmedi.Önce açıyorsun sonra foruma giriyorsun.Chromedan daha kolay geldi bana.Telefona indirdiğimizden bildirim geldiğinde bildirse güzel olurdu.
Evvet fit hamilemin yazdıklarına sıra geldi nihayet
Kendine lütfen haksızlık etme üstadım , bilgili prensesim öylesin İşteee( gerçekten şu diyetisyenlik işini bir düşün derim )
Şu muz olayını bilmiyordum artık spordan sonra yiyeceğim tŞk. Bu yazdıklarının hepsini saklayacağım bebem yani tabiri caizse çalıyorumiznin olursa tabi Ohhh hazır bilgiler şöyle köşede dursun. Hep mi yazalım tek tek emeğine sağlık iyiki varsın, hep ol, benim güzeller güzeli arkadaşım! Geçenlerde şöyle geçmişi bir okuyayım dedim sizin ilk geldiğiniz günleri doğal olarak unutmuştum. (@ispanyol dagatesi @deadline ) Resmen anılarım canlandı nasıl tanıştığımız, samimi olmadan önceki yazışmalarımız çok güzelmiş. İşte o günler çok büyük şansmış bunu bir kez daha anladım. İlk ispanyol gelmiş, sonra sen ,senden biraz süre sonra da deadline diyorum ya nasip olmuş güzelde olmuş. Umarım bu dostluğumuz hep sürer (((( ayyyy çok duygusala mı bağladım ney )))))
Keten prenses evet çalışmaya başladı daha düzene oturturamadı. Ve telefonu bozuktu geçen hafta söyledi bana müsade istedi haberim var yani. Ama eminim ki gelir o yine
Aaaa kim demiş az menüye güzel görürsen onunda kulaklarını çekbazen şöyle de birşey oluyor ama üye yaramaz biliyorum çok kaçamaklı onların az menülerini görünce iyi dediğim de oluyor benim çünkü zaten biliyorum yine bozacak.
Aaa! Neden öyle düşünürsün ki prenses yeni arkadaşlar muhakkak gelecekler ki burada ki motivasyon kaybolmasın. İlgilenmezsen ilgilenmezsek zaten kalmazlar, kalan sağlar bizimdir mantığıyla devam yani kimin kalıcı olduğunu ilk günden anlamamız çok zor kuzummm
Dış kapımın iç mandalı iyi gezmeler, görüşmek üzere gellllll hep gellllll
Merhabalar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Bende kk uygulamasını indirdim. Acayip hızlı geldi bana da. Bildirimler kısmından çabucak sayfamıZa ulaşıyorum ben.
Bu arada sabah kızım uyutmadiği için erken kalktım. Sporumu da yaptım 1 saat kahvaltı öncesi. Süper oldu benim için. Birazdan da yürüyüş e çıkarsam ohhh daha ne isterim ki.
Ben yine aynı yöntem devam edeyim.e posta kapalı çok kullanmadığım için.
Ben kk ile üç tane arkadaş kazandım. Hala görüşüyoruz.Bir tane ankarada ablam var yüzünü hiç görmedim ama telefon ile görüşüyoruz. Haklısın insanlar çok değişik.Elektiriğim tutmadığı insan ile görüşmem ve artık çok insanlada görüşmek istemiyorum zaten.Üzülmek istemiyorum.Zamanında çok üzüldüm.Canım benim bir ileri bir geri gidip geliyorum ama hala buradayım.Sizi seviyorum inşallah yüz yüzede görüşürüz.
Sağol canım.Artık sabahları ekmeğim keten tohumlu,chialı,cevizli ekmeğim ile olacak.Yarına da keçiboynuzu unu ile browni yapacağım.Yulaflı ve meyvalı kurabiyelerim sırada.
Şimdi oturdum kaptanım.Kızma sen.
Öğle 14.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates
Acı biber
Çay
Akşam 19.45
Bir dilim somon
Yeşil salata
3 tatlı kaşığı light helva
2 litre su.Beşi bşr arada çay.Spor yok
Hayırlı geceler kızlar
Ya kusura bakmayın uğrayamıyorum İstanbula geldim ve bazı sebeplerden ötürü çok yoğunum ama pazartesi normale dönücem inşAllah. Unuttum sanmayın, hep aklımdasınız.
Valla cnm ben bugun erken kalktim ya benm sipa da sabah erken kakinca iki saat uyudu gun arasi be o zaman siselri doldurdum onume koydum bir bucuk lt icmisim oglen 2ye kadar aksam. Kdr d bir lt daha h de yudumlayarak.. Oluyo yani ama surekli elinin altinda su olacak.. Ve de gun boyu hep sutluydum cok hosuma gitti :)
Aprilim valla ben bazen yazmiyorum ama kaytardigimdn degil benm menuler her hafta ayni kacamak da olmayinca temcit pilavi usulu olmasin diye yazmiyom bazen
Pek sanmam onun bulantı yaptığını ama, belki başka biseydendir. Regl mi yakın? Üşütmüş olma sakın aman geçmiş olsun kuzumÜç gündür midem bulanıyor. Yaptığım ekmekte tohumlu diye biraz oda bulantı yaptı bana. Yapacaklara duyurulur. Keten tohumunu un haline getirince daha güzel oluyor ama benim robot büyük yam un olmadı. Yulaflı kurabiye yapacağım ama bugün keçi boynuzu unu ile bakalım nasıl olacak?
Aynen kaptanim. Hafta sonu diye evin yolunu bulamadık. Biz yeni geldik eve daha yeni. Bol yürüyüşlü bir gün oldu çok şükür benim içinSisstttt neredesinizhadi herkes evine bakim
Evet herkes kayıpAynen kaptanim. Hafta sonu diye evin yolunu bulamadık. Biz yeni geldik eve daha yeni. Bol yürüyüşlü bir gün oldu çok şükür benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?