Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla cnm ben bugun erken kalktim ya benm sipa da sabah erken kakinca iki saat uyudu gun arasi be o zaman siselri doldurdum onume koydum bir bucuk lt icmisim oglen 2ye kadar aksam. Kdr d bir lt daha h de yudumlayarak.. Oluyo yani ama surekli elinin altinda su olacak.. Ve de gun boyu hep sutluydum cok hosuma gitti :)
A afrodit26 canım altinotlu karışımdan bende içtim baya güzel kilo verdiriyo.yeniden başlayın bende en iyisi
Ay bunu ogrendigime cok sevindim canm daha bi istekli icicem o zaman teskur ettim
Menüler nerde kızlar

İllaki kızalım mı yani?? İki üç mesaj günlük yazmak çok mu zor beybiler??
Aprilim valla ben bazen yazmiyorum ama kaytardigimdn degil benm menuler her hafta ayni kacamak da olmayinca temcit pilavi usulu olmasin diye yazmiyom bazen

Cumartesi günü menüm

09.30 kahvaltı. Yumurta peynir zeytin domates maydonoz salatalık 1 dilim ekmek 1 çay
11.00 yeşil çay
12.00 1 galeta
15.00 1 muz çay bardağı süt
18.30 1 bardak ayran küçük kase kısır
20.00 çay Form biskuvisi 2 adet
21.30 şekersiz kahve 1 mini kare bitter çikolata

8000 adım
1 saat evde egzersiz
2.5 litre su

Canım sadece bir ana öğünün eksik erken kalkmana rağmen yoksa cokkkkk güzel menün doyduysan sorun yok

Spor dillere destan daha ne olsun süppersin ! Örneksin

Hayırlı geceler kızlar
Ya kusura bakmayın uğrayamıyorum İstanbula geldim ve bazı sebeplerden ötürü çok yoğunum ama pazartesi normale dönücem inşAllah. Unuttum sanmayın, hep aklımdasınız.

Tamam canım haber verdiğin için ayrıca teşekkür. İşlerini hallet gel özletme kolaylıklar dilerim.

Bende bir denerim bakalım yapabilecekmiyim

Aaa olur mu fırsat buldukça yaz baby buralar boş kalmasın

Dünkü menüm

Geç kahvaltı 13
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
5 çeri domates
5 zeytin
Cay

Ara 16
İki galeta
Bir ayran

Aksam 19
2 kepce karalahana çorbası
1 kase cacık naneli pulbiberli

Ayyyy ne yazık ki su 1 lt
2 saat yürüyüş

dagatesi çok vermedim canım 4 yüz gramcik gitti.

canım kilo almayıp yarım kilo sayılabilecek sekilde vermen bile büyük basarı. genelde izne cıkınca herkes kilo alıp dönüyor. bu da yeme beslenme düzeninin bir rutine oturdugunun göstergesi aslında. yani hedefine ulaşınca geri almazsın inşllah mezuniyetten sonra

tatlının süt yapma nedeni susatması aslında bol moral, güzel uyku, bol su ve bol emzirme süt için bunlar yeterli diyor uzmanlar

Kadınlar kulübünü telefona indirdimÇok ta hoşuma gitmedi.Önce açıyorsun sonra foruma giriyorsun.Chromedan daha kolay geldi bana.Telefona indirdiğimizden bildirim geldiğinde bildirse güzel olurdu.

aaa bildirim geliyordur diye indirecektim bende. indirmeyeyim o zaman :)

diyetisyenlik mi. cok isterdim ama nedense artık epey bir süre pek bişey yapamayacakmısım gibi hissediyorum. ya da bebişi daha yası bile dolmadan bakıcıya krese bişeye bırakıp geri dönmem lazım ama o da içime sinmiyor. cünkü bakacak kimse yok. dogumda bile kimse olmayacak muhtemelen.

cal cal istediğin kadar bol bol faydasını gör inşallah :)) ben de bazen uzun yazdıklarımı toparlasaydım diyorum bazen. birinde uzun uzun nasıl kilo verdim diye yazmıstım nelere dikkat ettim vs onu almadıgıma pisman oldum sonradan biz geldiğimizde takım cok azdı demi ya :) ay bildirim geldiğinde cok mutlu olmustum beni kimse cagırmayacak sanıyordum

yeni arkadaslar için sevkim kırıldı sanırım. en azından ilk 1 hafta pek yazmıyorlarsa yazasım gelmiyor. ama aktif katılan yazanlara yazmaya calısıyorum. oysa eskiden her gelene uzun uzun yazardım. hani deneme süresinde aktif olanlara daha cok yazıyorum bi gercek

oo spor süper olmus.

yas ilerledikce insan cok kişiyle görüşmek istemiyor galiba, ben de öyleyim. az olsun öz olsun :)

Sağol canım.Artık sabahları ekmeğim keten tohumlu,chialı,cevizli ekmeğim ile olacak.Yarına da keçiboynuzu unu ile browni yapacağım.Yulaflı ve meyvalı kurabiyelerim sırada.

canımm eline saglııık, afiyet olsuun. iyi üşenmiyorsun ya. ben su yulaflı kurabiyeleri uzun zamandır deneyecegim ama pek üşeniyorum :))

saat 2 ye kadar bişi yemedin miiiii

Hayırlı geceler kızlar
Ya kusura bakmayın uğrayamıyorum İstanbula geldim ve bazı sebeplerden ötürü çok yoğunum ama pazartesi normale dönücem inşAllah. Unuttum sanmayın, hep aklımdasınız.

yogunluktan yemegi fazla kacırma kolaylıklar.

su için sise cok işe yarıyor. hem ne içtiğini biliyosun hem de daha cok içiyorsun.

dagatesi kuzummm ben senin o yazdıklarını bir ara bulursam sana paslarım

Ayyy yakın olsaydık ben bakardım o minnaka Rabbim iyi insanlar çıkartsın karşına İnşaAllah. Gönül rahatlığıyla emanet edebilesin arkadaşım.

Doğumda da mı kimse yok? Herkes uzakta sanırım neyse ki sen güçlüsün ve relakssss olduğundan hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum

dagatesi Allah sana güç kuvvet versin. İlk zaman yanında birileri olsaydı iyi olurdu. Bende ikinci oğlumda yalnızdım. Sezeryan ile zor oldu ama Allah gücünü veriyor. Senin normal doğum olursa daha kolay olur. Sende üstesinden gelirsin eminim.

Ben intermitten fasting yapıyorum. Sabah geç uyanıyorum zaten. Çocukları okula bırakıp geliyorum bir daha yatıyorum.
O yüzden zor olmuyor. Zaten benim ne yaptığım da belli değil ya.

Üç gündür midem bulanıyor. Yaptığım ekmekte tohumlu diye biraz oda bulantı yaptı bana. Yapacaklara duyurulur. Keten tohumunu un haline getirince daha güzel oluyor ama benim robot büyük yam un olmadı. Yulaflı kurabiye yapacağım ama bugün keçi boynuzu unu ile bakalım nasıl olacak?

Pek sanmam onun bulantı yaptığını ama, belki başka biseydendir. Regl mi yakın? Üşütmüş olma sakın aman geçmiş olsun kuzum

gulfuren aynen benimde mide bulantim var heralde adettn dün oldum.çünkü

.ip atlamayı unutmusum hemen yoruliyrm.canım başka sporda istemiyorum bu arala r
dagatesi Allah yardım etsin esin yardimdiysa kimse olmasa daha iyi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…