Yaptığım ekmek ile alakası yokmuş. Mercimek çorbası içtim midem yine bulandı. Üşüttüm heralde. Reglime daha var.Pek sanmam onun bulantı yaptığını ama, belki başka biseydendir. Regl mi yakın? Üşütmüş olma sakın aman geçmiş olsun kuzum
Yorulmayı hiç söyleme. Eşimin de benim de devamlı uykumuz var, halimiz hiç yok.
Eki Görüntüle 1828969 .OLDUK BU HAFTA
Ayyy nefis gözüküyor ellerine sağlıkBroniwimsi güzel oldu. Ama çikolata bitter olduğu için kakao fazla gibi geldi. Eşim ve küçük oğlum beğendi. Tariften farklı olarak bir bardaktan az keçi boynuzu unu, çeyrek bardak yulaf kepeği, yarım bardak yulaf ( robottan çektim) koydum. Keçi boynuzu özünü bir yemek kaşığı ekledim. Tatlı krizine bire bir. Afiyet olsun.
Hadii bakalım İnşaAllah, kilolar gitsinde farketmez ! Kaçıncı olduğumuz tabiki bu haftada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız vardı. Yineee olurOlur olur her zaman üstlerde olamayız. Öyle olsa burada kimse kalmaz değil mi? Bu hafta her şey daha güzel olacak .
Kuzummm o geçen haftaydı. Sen yoktun ortalıktaBen nerdeyimm kaptanimm
Bu bana benziyor biraz,kurallar var ama bazen kıyamıyorum kızmaya,sert çıkmaya.
He heee kesinlikle bende de varBu bana benziyor biraz,kurallar var ama bazen kıyamıyorum kızmaya,sert çıkmaya.
Biraz da sen misin April?
Hemen ekliyorumHedefim cumaya kadar 73 ün altına düşmek inş
eklerim senide tatlım hadi bakalım başarılar :))))Bugun gec bakabildim malesef butun gun disardaydik nerdeyse..listede ben yokum ama yinede hedefimi soyliyim en az eksi 2kilo cikmak cunku daha yeni basladim dikkat etmeye odemimde vardi sanirim eski yediklerime bagli olarak her gecen gun daha hafif hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?