Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Pek sanmam onun bulantı yaptığını ama, belki başka biseydendir. Regl mi yakın? Üşütmüş olma sakın aman geçmiş olsun kuzum
Yaptığım ekmek ile alakası yokmuş. Mercimek çorbası içtim midem yine bulandı. Üşüttüm heralde. Reglime daha var.

Yorulmayı hiç söyleme. Eşimin de benim de devamlı uykumuz var, halimiz hiç yok.

Broniwimsi güzel oldu. Ama çikolata bitter olduğu için kakao fazla gibi geldi. Eşim ve küçük oğlum beğendi. Tariften farklı olarak bir bardaktan az keçi boynuzu unu, çeyrek bardak yulaf kepeği, yarım bardak yulaf ( robottan çektim) koydum. Keçi boynuzu özünü bir yemek kaşığı ekledim. Tatlı krizine bire bir. Afiyet olsun.

Eklentiler

• P_20160508_193006_p.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2016-05-08-19-06-06.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 29
Ayyy nefis gözüküyor ellerine sağlık büyük oğlun beğenmedi mi? Harika olmuş denenmeli illa tatlı yemek zorunda değiliz işte

Olur olur her zaman üstlerde olamayız. Öyle olsa burada kimse kalmaz değil mi? Bu hafta her şey daha güzel olacak .
Hadii bakalım İnşaAllah, kilolar gitsinde farketmez ! Kaçıncı olduğumuz tabiki bu haftada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız vardı. Yineee olur

Bugun gec bakabildim malesef butun gun disardaydik nerdeyse..listede ben yokum ama yinede hedefimi soyliyim en az eksi 2kilo cikmak cunku daha yeni basladim dikkat etmeye odemimde vardi sanirim eski yediklerime bagli olarak her gecen gun daha hafif hissediyorum

Dunki yediklerim
Sabah
2yumurta
2kk beyaz peynir
2tatli kasigi tahin pekmez
10zeytin
2salatalik
Ara yarim fincan sahlep
Ogle
Bi tabak turlu 8yk
Yarim kase yogurt
Ara
Iki kucuk elma
Aksam
1tabak nohut 8yk
1kase yogurt
3litre su
Spor yok evde baya is yaptim firsat olmadi

Hedefim cumaya kadar 73 ün altına düşmek inş
Hemen ekliyorum

eklerim senide tatlım hadi bakalım başarılar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…