Canm menun guzrl ama senin de bebis vardi sanirsam sebze yemeklerinin yaninda yogurt yememeye calis yarim saat sonrasinda ye demisti bana diyetisyenim sebzenin degerlrini olduruyomusDunki yediklerim
Sabah
2yumurta
2kk beyaz peynir
2tatli kasigi tahin pekmez
10zeytin
2salatalik
Ara yarim fincan sahlep
Ogle
Bi tabak turlu 8yk
Yarim kase yogurt
Ara
Iki kucuk elma
Aksam
1tabak nohut 8yk
1kase yogurt
3litre su
Spor yok evde baya is yaptim firsat olmadi
Sopaligim dimi haklisnNiye sabitsin bakim
Bu hafta dikkat et geçen haftanı hatırla , başka bir düzene geç derimSopaligim dimi haklisn
Güzel canım menün dışarda olduğun için. Sınavlar nasıl geçti ??Pazar günkü menum
8:00 kucuk muz + bir avuc kuru uzum (ALES öncesi)
12:15 çift kaşarlı tost (Direksiyon dersi oncesi)
17:00 yogurt çorbası + bir bucuk porsiyona yakın falafel (nohut ve kıymalı kofte)+ salata
(dışarılarda gezmece)
22:00 çok acıktıgım için kefır ıctım
(ales + direksiyon dersine arka arkaya girdiğim için baya yogundum)
Cumartesi günkü menüm
9:30 Yumurta zeytın peynır domates salatalık 1/8 simit + ceviz çay
12:00 sade turk kahvesı yanına kuru uzum
16:00 bir kupa kefir:)
19:00 da 100 gram kadar et yanına bolca salata
Aralarda işlerim olduğu için vakıt buldugum zamanlar sağlıklı beslenmeye çalıştım:))
Hoşgeldin aramıza tekrardan , iyi olmana sevindim kuzumm .eminim ki daha da iyi olacak herşey artık
Günaydın ptesi sendromu hadi hoşgeldin
Neyseki geç uyumadım aslında 01:00 di. Pazar gecesine göre normal bana çünkü daha geç yattığımdan geneldeneyseee günümüz çok güzel geçsin İnşaAllah.
Suları içmeyi, hareket etmeyi, ve sağlıklı beslenmeyi unutmayalım beybiler
dagatesi kuzummm ben senin o yazdıklarını bir ara bulursam sana paslarım
Ayyy yakın olsaydık ben bakardım o minnakaRabbim iyi insanlar çıkartsın karşına İnşaAllah. Gönül rahatlığıyla emanet edebilesin arkadaşım.
Doğumda da mı kimse yok? Herkes uzakta sanırım neyse ki sen güçlüsün ve relakssss olduğundan hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum
dagatesi Allah sana güç kuvvet versin. İlk zaman yanında birileri olsaydı iyi olurdu. Bende ikinci oğlumda yalnızdım. Sezeryan ile zor oldu ama Allah gücünü veriyor. Senin normal doğum olursa daha kolay olur. Sende üstesinden gelirsin eminim.
Ben intermitten fasting yapıyorum. Sabah geç uyanıyorum zaten. Çocukları okula bırakıp geliyorum bir daha yatıyorum.
O yüzden zor olmuyor. Zaten benim ne yaptığım da belli değil ya.
Bugun gec bakabildim malesef butun gun disardaydik nerdeyse..listede ben yokum ama yinede hedefimi soyliyim en az eksi 2kilo cikmak cunku daha yeni basladim dikkat etmeye odemimde vardi sanirim eski yediklerime bagli olarak her gecen gun daha hafif hissediyorum
Günaydın ptesi sendromu hadi hoşgeldin
Neyseki geç uyumadım aslında 01:00 di. Pazar gecesine göre normal bana çünkü daha geç yattığımdan geneldeneyseee günümüz çok güzel geçsin İnşaAllah.
Suları içmeyi, hareket etmeyi, ve sağlıklı beslenmeyi unutmayalım beybiler
Dünkü menüm
Sabah (geç kahvaltı) 13
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
1 ince çeçil peyniri
6 zeytin
Domates salatalik yesillik
Ara 16
Bir ayran
İki galeta
Akşam 18
3 kepçe yayla çorbası
Ara 20
İki ceviz
Ara 22
5 kayısı
Şu çok azdı malesef 1 litre ama bugün 3 lt kesin olacak
Spor yok tatilde pek yapmam ev işi var iki saat
Cumartesi günkü menüm
9:30 Yumurta zeytın peynır domates salatalık 1/8 simit + ceviz çay
12:00 sade turk kahvesı yanına kuru uzum
16:00 bir kupa kefir:)
19:00 da 100 gram kadar et yanına bolca salata
Aralarda işlerim olduğu için vakıt buldugum zamanlar sağlıklı beslenmeye çalıştım:))
günaydın kuzum..kesinlikle pazartesi sendromunu ennn çok yaşayanlardan biri benim heraldeben 23,30 olmadan uyudum yine de uyukluyorum anlamadım neden..biyere gidecek olsam ya da hafta sonu olsa erkenden uyanıyorum iş olunca uyanamıyorum.pazar sabahı 7 de uyanıp yürüyüş yaptım düşün. bu sabah kendime gelemedim
bu arada hedefim 75 altı görmen en azından :) geçen hafta tartılamadım bile çünkü hastayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?