Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bakalım neler olmuş ????
Hedefleri alalım beybiler

ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
ispanyol 65 !!!!!
baronnes 56.5 olmak
keten prenses
sevilay80 En az 500 gr
sevim_mrt
M meryemyalcin3546
T tektas 68 kilo olmak
amsterdam12
Semira90 64 kilo olmak
izmirlipinar 85 kilo olmak
M mehtappathem 500 gr[/QUOTE]
Amannn iyu bari oklavayi yememisim
Canm menun guzrl ama senin de bebis vardi sanirsam sebze yemeklerinin yaninda yogurt yememeye calis yarim saat sonrasinda ye demisti bana diyetisyenim sebzenin degerlrini olduruyomus
Sonracigimaaa tahin degil de sadece pekmez ic bir iki kasik sabahlari
Sonraaa yemekleri iki ksik azalt
Suyun super :)
Hedefleri alalım beybiler

ApriL_2007 100 gr ve +çıkmamak
A afrodit26 -500 diyim sonra hedef elimde patliyo regl de yakin
denizzeynep 500 gr
gulfuren 300
ispanyol
baronnes
keten prenses
sevilay80
sevim_mrt
M meryemyalcin3546 73 ve altı olmak
T tektas
amsterdam12
Semira90
izmirlipinar
M mehtappathem
T tkca 2 kg

Günaydın ptesi sendromu hadi hoşgeldin

Neyseki geç uyumadım aslında 01:00 di. Pazar gecesine göre normal bana çünkü daha geç yattığımdan genelde neyseee günümüz çok güzel geçsin İnşaAllah.

Suları içmeyi, hareket etmeyi, ve sağlıklı beslenmeyi unutmayalım beybiler

Dünkü menüm
Sabah (geç kahvaltı) 13
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
1 ince çeçil peyniri
6 zeytin
Domates salatalik yesillik

Ara 16
Bir ayran
İki galeta

Akşam 18
3 kepçe yayla çorbası

Ara 20
İki ceviz

Ara 22
5 kayısı

Şu çok azdı malesef 1 litre ama bugün 3 lt kesin olacak
Spor yok tatilde pek yapmam ev işi var iki saat

Cumartesi günkü menüm

9:30 Yumurta zeytın peynır domates salatalık 1/8 simit + ceviz çay
12:00 sade turk kahvesı yanına kuru uzum
16:00 bir kupa kefir:)
19:00 da 100 gram kadar et yanına bolca salata

Aralarda işlerim olduğu için vakıt buldugum zamanlar sağlıklı beslenmeye çalıştım:))

Pazar günkü menum

8:00 kucuk muz + bir avuc kuru uzum (ALES öncesi)
12:15 çift kaşarlı tost (Direksiyon dersi oncesi)
17:00 yogurt çorbası + bir bucuk porsiyona yakın falafel (nohut ve kıymalı kofte)+ salata
(dışarılarda gezmece)
22:00 çok acıktıgım için kefır ıctım

(ales + direksiyon dersine arka arkaya girdiğim için baya yogundum)

Güzel canım menün dışarda olduğun için. Sınavlar nasıl geçti ??

Öğle yemeği neden yok ? Ana öğün atlama canım su ve spor ??
Hoşgeldin aramıza tekrardan , iyi olmana sevindim kuzumm .eminim ki daha da iyi olacak herşey artık

günaydın canlarım nasılsınız herkes iyi mi?Neyse ki ben çook daha iyiyim.Bu akşam inşallah spora da başlıyorum.

kahvaltım bol domates çerilerden,3 dilim köy peyniri,1 dilim kaşar,5 6 zeytin

öğlen tavuk fırınlanmış göğüs ve yoğurt

spordan önce 1 elma yerim

akşam sebze yemeği bir tabak az yağlı

spor 7 km tempolu yürüyüş 2 lt su

günaydın kuzum..kesinlikle pazartesi sendromunu ennn çok yaşayanlardan biri benim heralde ben 23,30 olmadan uyudum yine de uyukluyorum anlamadım neden..biyere gidecek olsam ya da hafta sonu olsa erkenden uyanıyorum iş olunca uyanamıyorum.pazar sabahı 7 de uyanıp yürüyüş yaptım düşün. bu sabah kendime gelemedim

bu arada hedefim 75 altı görmen en azından :) geçen hafta tartılamadım bile çünkü hastayım diye

canımm beniim düşünmen yeter inan cok mutlu oldum inşallah şimdilik kendim bakmayı düşünüyorum bir süre. artıkdogunca bakacagız durumlara :)) dogumda kimse yok annem calısıyor, kayınvalidem hasta. gelebilecekler mi o da mechul. ne zaman dogacagı belli olmadıgı için.

canım inyermitten fasting i hiç bilmiyorum, duymadım. ama hep erken kahvaltı edin ki metabolizma calıssın der diyetisyenler ya da sabah yemek aksam yemekten daha cazip ve mantıklı geliyor ama eminim bunun da bir mantıgı acıklaması vardır.

ilk bir iki gün belki birileri olur da uzun kimse kalamaz snaırım, hoş kalmalarını da istemem. inşallah normal olursa cok güzel olacak bana bu yüzden.

canım ben de öyle düşünüyorum ama bazen duygusallık agır basıyor kimse beni umursamıyor kimsee dogumda bile yoook diye aglanasım geliyor :)) dün cok duygusaldım ya nedense :/

ay sen kac kiloydun unuttum ama 2 kilo naptın, cok yüksek geldi.

kuzum gece 1 cok gec. biliyorum daha gec yatıyorsun ben de her seferinde sana aynı seyi diyorum zayıflama hormonları daha güzel calıssın diye en gec 23 de uyumak lazım

sana nazar ettik kaptanım. saat 1 de kahvaltılar azıcık sular fln

umarım bu 100 gram et cigden 100 gramdır :) diyetisyenler cig 80 gram tavsiye ediyor öglen de bişeyler yeseydin daha saglıklı olurmus

oo süper en güzel seydir sabah erken yürüyüş. ben de sırf keyfim için erkenden kalkmayı cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…