Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öğle yemeği neden yok ? Ana öğün atlama canım su ve spor ??
Canım cumartesı de 13:30 da direksiyon dersım baslıyor 15:15 e kadar devam edıyor o yuzden tam oglene denk geliyor.

Spora bugun baslıyorum inşallah, Ales sınavı umdugum gıbı gecmedı ama bakalım nasıp:)
Su olarak hafta sonu 2 lıtreyı goremedım

umarım bu 100 gram et cigden 100 gramdır :) diyetisyenler cig 80 gram tavsiye ediyor öglen de bişeyler yeseydin daha saglıklı olurmus

Canım her cumartesı ve pazar 13:30 da direksiyon dersım baslıyor 15:15 e kadar devam edıyor o yuzden tam oglene denk geliyor.

dagatesi duygusallık hamilelikten ayyy bide doğumdan sonra da olursun biraz yandın. Amann ağla ağlayabildiğin kadar yeri gelirse sonrasında daha iyi hissedersin kendini. Yalnız değilsin kuzum Esin var oğlun var, bizler varız motivasyon kaynağın bide sağlık olsun ohh daha ne olsun .

Geç yatmam pazar gecesi olduğundan, yoksaa hafta içi erken yatıyorum çünkü Pert geliyorum eve! Haklısın uyku önemli ve keyifli

Nazar değdi evet ama haftasonu da robotumsu halimi bazen uygulamıyorum napim

Sen nasılsın kuzumm? Napıyorsun şuan?

vuruyor işte her türlü ! Ne çekiyoruz be

Anladım canım baya yoğunluk varmış

ay hiç duygusal olmamıstım hamilelikte. en sonunda böyle bir geldi ama bugun gecti cok sükür :))

iyiyimm, ben evden calısıyorum hala. şimdi dogum olmadan bitirmeye calısıyorum bazı işleri. sen nasılsın napıyorsun

günaydın bayanlar
cumartesi öğleden sonrakiden sonraki yazıları okuyamadım.ama inannın aklım sizde.işyerinde işler yoğun ve benim özel hayatımda darmadağınık.aynı kafam gibi.hafta sonu kaçamağım yok hatta bir kilo vermişim.
hayatımdaki en güzel yan dün oğlum bana çiçek getirdi ve anneler günümü kutladı.3,5 yaşında.ilk kez anne olduğumu anladım.

alıntılamıştım ama çıkmadı kiiii..
okuma bayramımız çook güzel geçti.. çocukların hepsi harikaydı..

pazar günü feci kaçamak yaptım kızlar.. anneler günü diye hep dışardaydık çok kaçırıdım
bu cuma hedefim artı çıkmamaaakk

İyi sevindim geçtiğine aman iyi ol gez, gül, eğlen. Şu işlerde bitmedi sanırım sancı cekerken de elinde laptop dolasacaksin sen bu gidişle. Aslında belkide iyi olur hissetmezsin o ağrıları

Bende iyiyim canım sadece işte benim klasik bitsede gitsek modundayım sanada kolay gelsin bebem

Yaaaa öyle merak edersin işte

O yoğunluklar hepimizde var tatlım ama bir taraftan da güzel sıkılacak vakit yok özel hayat tatlıdır boşver hayırlısı olsun herşeyin!

Oyyy miniğim aferin ona daha yeni mi anladın Hayyyy sen çok yaşa

pazar günü feci kaçamak yaptım kızlar.. anneler günü diye hep dışardaydık çok kaçırıdım
bu cuma hedefim artı çıkmamaaakk
Olan olmuş artık canım olsunnn bugünden itibaren daha sıkı sarıl , boslama yerleşmez o zaman toktorcummmm.

Hadi bakalım başarılar sen yaparsın

Kızlar benm su 1 lt oldu bile hadi ikinciye başlayalım.

İçmeyenler içsin bakalım sularını aksam kadar 3 litreyi bulalım...

dagatesi 83.7ile basladim cuma gunu ama onun oncesindeki iki gunde 1.2 kg civari gitti..cok asiri sekerli seyler yrdigimden simdi azaltinca odemim gidiyo sanirim hareket etmeyede calisiyorum emziriyorum bide o yuzden iki kilo hedef belirlerdim umarim olur ve cok mutlu olurum

evet sıkılacak vakit kalmaması inan çok işime geliyor.yoksa bir depresyona giresim var ama fırsatım yok :))))
hepimizin için herşeyin hayırlısı..

"Egzersiz sadece bedenini değiştirmez, aynı zamanda aklını, davranışlarını ve modunuda değiştirir. "
Kesinlikle katılıyorum kızlar. Zayıflama süreci içersinde en çok ihtiyacımız olan şey moral ve motivasyonu kazanmak için egzersiz çok önemli.

Bu arada ben feci kaçamaklar yaptım ya. Hafta içinde telafi etmeye çalılıcam. Yılmak yok

evet sıkılacak vakit kalmaması inan çok işime geliyor.yoksa bir depresyona giresim var ama fırsatım yok :))))
hepimizin için herşeyin hayırlısı..

Hahayyyay Allah korusun ne depresyona girmesi olmasın bakk havalar da güzelleşiyor hiççç zamanı değil.

Kesinlikle çok doğru, yapmayan bilemez ! Ondan gelen enerji hiç bir yer de yok

Aaa! Ne kaçamaklı çıktınız yinee siz haftasonu yaramazlık çok olmuş anlaşılan sana güveniyorum halledersin sen

Ben de ikinci litreme başladım canım
O zaman süperr 1.75 oldu benimde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…