- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Canım cumartesı de 13:30 da direksiyon dersım baslıyor 15:15 e kadar devam edıyor o yuzden tam oglene denk geliyor.Öğle yemeği neden yok ? Ana öğün atlama canımsu ve spor ??
umarım bu 100 gram et cigden 100 gramdır :) diyetisyenler cig 80 gram tavsiye ediyoröglen de bişeyler yeseydin daha saglıklı olurmus
günaydın kuzum..kesinlikle pazartesi sendromunu ennn çok yaşayanlardan biri benim heraldeben 23,30 olmadan uyudum yine de uyukluyorum anlamadım neden..biyere gidecek olsam ya da hafta sonu olsa erkenden uyanıyorum iş olunca uyanamıyorum.pazar sabahı 7 de uyanıp yürüyüş yaptım düşün. bu sabah kendime gelemedim
bu arada hedefim 75 altı görmen en azından :) geçen hafta tartılamadım bile çünkü hastayım diye
Anladım canım baya yoğunluk varmışCanım cumartesı de 13:30 da direksiyon dersım baslıyor 15:15 e kadar devam edıyor o yuzden tam oglene denk geliyor.
Spora bugun baslıyorum inşallah, Ales sınavı umdugum gıbı gecmedı ama bakalım nasıp:)
Su olarak hafta sonu 2 lıtreyı goremedım
Haftasonunun en güzel yanı şekerli gıda tüketmememvuruyor işte her türlü ! Ne çekiyoruz be
Anladım canım baya yoğunluk varmış
dagatesi duygusallık hamilelikten ayyy bide doğumdan sonra da olursun biraz yandın. Amann ağla ağlayabildiğin kadar yeri gelirse sonrasında daha iyi hissedersin kendini. Yalnız değilsin kuzum Esin var oğlun var, bizler varız motivasyon kaynağın bide sağlık olsun ohh daha ne olsun .
Geç yatmam pazar gecesi olduğundan, yoksaa hafta içi erken yatıyorum çünkü Pert geliyorum eve! Haklısın uyku önemli ve keyifli
Nazar değdi evetama haftasonu da robotumsu halimi bazen uygulamıyorum napim
Sen nasılsın kuzumm? Napıyorsun şuan?
ay hiç duygusal olmamıstım hamilelikte. en sonunda böyle bir geldiama bugun gecti cok sükür :))
iyiyimm, ben evden calısıyorum hala. şimdi dogum olmadan bitirmeye calısıyorum bazı işleri. sen nasılsın napıyorsun
Yaaaa öyle merak edersin iştegünaydın bayanlar
cumartesi öğleden sonrakiden sonraki yazıları okuyamadım.ama inannın aklım sizde.işyerinde işler yoğun ve benim özel hayatımda darmadağınık.aynı kafam gibi.hafta sonu kaçamağım yok hatta bir kilo vermişim.
hayatımdaki en güzel yan dün oğlum bana çiçek getirdi ve anneler günümü kutladı.3,5 yaşında.ilk kez anne olduğumu anladım.
Olan olmuş artık canım olsunnn bugünden itibaren daha sıkı sarıl , boslama yerleşmez o zaman toktorcummmm.pazar günü feci kaçamak yaptım kızlar.. anneler günü diye hep dışardaydık çok kaçırıdım
bu cuma hedefim artı çıkmamaaakk
İyi sevindim geçtiğine aman iyi ol gez, gül, eğlen. Şu işlerde bitmedi sanırım sancı cekerken de elinde laptop dolasacaksin sen bu gidişle. Aslında belkide iyi olur hissetmezsin o ağrıları
Bende iyiyim canım sadece işte benim klasik bitsede gitsek modundayımsanada kolay gelsin bebem
Yaaaa öyle merak edersin işte
O yoğunluklar hepimizde var tatlım ama bir taraftan da güzel sıkılacak vakit yoközel hayat tatlıdır boşver hayırlısı olsun herşeyin!
Oyyy miniğim aferin onadaha yeni mi anladın Hayyyy sen çok yaşa
Ben de ikinci litreme başladım canımKızlar benm su 1 lt oldu bilehadi ikinciye başlayalım.
İçmeyenler içsin bakalım sularınıaksam kadar 3 litreyi bulalım...
evet sıkılacak vakit kalmaması inan çok işime geliyor.yoksa bir depresyona giresim var ama fırsatım yok :))))
hepimizin için herşeyin hayırlısı..
Eki Görüntüle 1829235
"Egzersiz sadece bedenini değiştirmez, aynı zamanda aklını, davranışlarını ve modunuda değiştirir. "
Kesinlikle katılıyorum kızlar. Zayıflama süreci içersinde en çok ihtiyacımız olan şey moral ve motivasyonu kazanmak için egzersiz çok önemli.
Bu arada ben feci kaçamaklar yaptım ya.Hafta içinde telafi etmeye çalılıcam. Yılmak yok
O zaman süperr 1.75 oldu benimde şuanBen de ikinci litreme başladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?