Bana göre güzel menü olmuş.Cumartesi günkü menüm
9:30 Yumurta zeytın peynır domates salatalık 1/8 simit + ceviz çay
12:00 sade turk kahvesı yanına kuru uzum
16:00 bir kupa kefir:)
19:00 da 100 gram kadar et yanına bolca salata
Aralarda işlerim olduğu için vakıt buldugum zamanlar sağlıklı beslenmeye çalıştım:))
Hoş geldin canım. İyi olmana çok sevindim.
Her şey düzelir. Bir şeyler yaşayacağız ki tecrübeler ile olgunlaşalım. Sıkıntı geçiren sonra güzel günlere şükür etmeyi öğreniyor insan.Çok güzel bir mutluluk, Allah herkese yaşatsın inşallah.günaydın bayanlar
cumartesi öğleden sonrakiden sonraki yazıları okuyamadım.ama inannın aklım sizde.işyerinde işler yoğun ve benim özel hayatımda darmadağınık.aynı kafam gibi.hafta sonu kaçamağım yok hatta bir kilo vermişim.
hayatımdaki en güzel yan dün oğlum bana çiçek getirdi ve anneler günümü kutladı.3,5 yaşında.ilk kez anne olduğumu anladım.
Hahayyyay Allah korusun ne depresyona girmesi olmasınbakk havalar da güzelleşiyor hiççç zamanı değil.
Kesinlikle çok doğru, yapmayan bilemez ! Ondan gelen enerji hiç bir yer de yok
Aaa! Ne kaçamaklı çıktınız yinee siz haftasonu yaramazlık çok olmuş anlaşılansana güveniyorum halledersin sen
O zaman süperr 1.75 oldu benimde şuan
Bana göre güzel menü olmuş.
Hoş geldin canım. İyi olmana çok sevindim.
Her şey düzelir. Bir şeyler yaşayacağız ki tecrübeler ile olgunlaşalım. Sıkıntı geçiren sonra güzel günlere şükür etmeyi öğreniyor insan.Çok güzel bir mutluluk, Allah herkese yaşatsın inşallah.
canım benimm çok üzüldüm.. ama dediğin gibi hayat devam ediyor .. düzelme ihtimali yok galiba..bazı insanlar hayatımıza giriyor bir müddet sonra çıkmak veya çıkarılmak zorunda kalıyorlar..eş , arkadaş herkes olabilir, allah evlatlarımızdan ayırmasın yeter..seni çok öpüyorum derdini her zaman bizimle paylaşabilrisin yardım edemesek de derdine ortak oluruzinşallah benim ve oğlum içinde güzel günler bizi bekleyecek inşallah.kızlar ben eşim ile ayrılma sürecindeyiz.hayat devam ediyor ve ben hayata sımsıkı tutunuyorum.motivemi bozmadan tam gaz devam edecem inşallah
Canımmm çok üzüldüm. Bu zor günlerde şans seninle olsun, en hafif şekilde atlatmanı dilerim.inşallah benim ve oğlum içinde güzel günler bizi bekleyecek inşallah.kızlar ben eşim ile ayrılma sürecindeyiz.hayat devam ediyor ve ben hayata sımsıkı tutunuyorum.motivemi bozmadan tam gaz devam edecem inşallah
Hakkınızda hayırlı olsun.Çocuğunuz da varmış,keşke yuvanız dağılmasaydı.Demekki hakkınızda hayırlısı buymuş.Allah sana da güç kuvvet versin canım.Dertleşmek istediğin zaman biz buradayız.inşallah benim ve oğlum içinde güzel günler bizi bekleyecek inşallah.kızlar ben eşim ile ayrılma sürecindeyiz.hayat devam ediyor ve ben hayata sımsıkı tutunuyorum.motivemi bozmadan tam gaz devam edecem inşallah
Var canım youtube da gün gün videosu da var.Hemrn ekleyeyim,başlıyor muyuz?gulfuren sende var mı bu bikini programının videoları veya takvimi
ama bugün olmaz ,n x body var bugün.. yarın itibariyle olsa olur mu..veya sen bugün başla ben yarın 2. günden başlayayım.. videolarını da bir bulayımVar canım youtube da gün gün videosu da var.Hemrn ekleyeyim,başlıyor muyuz?
hahhhh süpersin dostummm
Bir gün yapıyorsun , bir gün yapmıyorsun.X body kablolar ile bağlanıyorsun kasları daha fazla çalıştırıyor o mu?Fiyatı ne kadar?ama bugün olmaz ,n x body var bugün.. yarın itibariyle olsa olur mu..veya sen bugün başla ben yarın 2. günden başlayayım.. videolarını da bir bulayım
He heee evet o elektriğe bağlatıyorlar kendileriniBir gün yapıyorsun , bir gün yapmıyorsun.X body kablolar ile bağlanıyorsun kasları daha fazla çalıştırıyor o mu?Fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?