Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bana göre güzel menü olmuş.

Hoş geldin canım. İyi olmana çok sevindim.

Her şey düzelir. Bir şeyler yaşayacağız ki tecrübeler ile olgunlaşalım. Sıkıntı geçiren sonra güzel günlere şükür etmeyi öğreniyor insan.Çok güzel bir mutluluk, Allah herkese yaşatsın inşallah.

inşallah benim ve oğlum içinde güzel günler bizi bekleyecek inşallah.kızlar ben eşim ile ayrılma sürecindeyiz.hayat devam ediyor ve ben hayata sımsıkı tutunuyorum.motivemi bozmadan tam gaz devam edecem inşallah

canım benimm çok üzüldüm.. ama dediğin gibi hayat devam ediyor .. düzelme ihtimali yok galiba..bazı insanlar hayatımıza giriyor bir müddet sonra çıkmak veya çıkarılmak zorunda kalıyorlar..eş , arkadaş herkes olabilir, allah evlatlarımızdan ayırmasın yeter..seni çok öpüyorum derdini her zaman bizimle paylaşabilrisin yardım edemesek de derdine ortak oluruz

Canımmm çok üzüldüm. Bu zor günlerde şans seninle olsun, en hafif şekilde atlatmanı dilerim.

Peki ayrı evlerdemisiniz şuan? Oğlun nerde? Anlatmak istediğin kadar anlatabilirsin tatlım yanındayız bir sıkıntın derdin olursa dök içini rahatla

Herşey gelip geçici tabiki hayata sımsıkı tutulmalıyız. En doğrusu bu, unutulacak böyle günler yıllar sonra kuzumm.

Hakkınızda hayırlı olsun.Çocuğunuz da varmış,keşke yuvanız dağılmasaydı.Demekki hakkınızda hayırlısı buymuş.Allah sana da güç kuvvet versin canım.Dertleşmek istediğin zaman biz buradayız.

Var canım youtube da gün gün videosu da var.Hemrn ekleyeyim,başlıyor muyuz?
ama bugün olmaz ,n x body var bugün.. yarın itibariyle olsa olur mu..veya sen bugün başla ben yarın 2. günden başlayayım.. videolarını da bir bulayım

ama bugün olmaz ,n x body var bugün.. yarın itibariyle olsa olur mu..veya sen bugün başla ben yarın 2. günden başlayayım.. videolarını da bir bulayım
Bir gün yapıyorsun , bir gün yapmıyorsun.X body kablolar ile bağlanıyorsun kasları daha fazla çalıştırıyor o mu?Fiyatı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…