Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağol canım benim.

tamam canm sagol bi de baktim attigin linke ama ilgzdan pek anlamadim bu videolarda yapacagimiz hersey var mi yoksa kardiyo falan dedin ya onlari kensimiz mi yapcaz
Ayy cok mu zor canm ya zor da olsa yapmak istiyorum ama hakkini veremeyince de sevkim kiriliyo insallah yapilmayacak kadar degildilr.. Valla kilo gitse de bingil bingilim ya eylul basina tatil ayarladik en azindan o zamana kadar bisiye yarasa..

Ben 1. gün videosunu indirdim baktım da biraz baya terletecek eminim bizleri çok hoşuma da gitti. Yarın akşam başlamayı düşünüyorum inş işten gelince . Yarin da spor salonunda ölçü alım günü süper denk geldi. Ben normalde leslie videoların ı yapıyorum evde. Onda hem hareketler kolay yapabilio hemde çok gürültülü değil ses olmuo apartmanda. Ayrıca Çok fazla terlemiyordum onda. Ama bu Video baya yoracak belli bizi ...

Vallahi sırıl sıklam terledim ama mutlu oldum. Afrodit ilk videoyu tekrar ekleyeyim. Yapan kadın 1,2,3 day yani gün olarak video yapılacak. Salı, perşembe, cumartesi yürüyüş,ip atlama cardio tarzı istediğini yapabilirsin. Ben eliptik ile çalışacağım.

Vallahi sırıl sıklam terledim ama mutlu oldum. Afrodit ilk videoyu tekrar ekleyeyim. Yapan kadın 1,2,3 day yani gün olarak videoları eklemiş.Pazartesi, çarşamba, cuma yapılacak. Salı, çarşamba,
Zorlanırsan sayıları azalt. İlk gün kardio olduğu için zor biraz.

Tatlım güzel menün, acaba daha hafif sağlıklı sipariş verme imkanın yok mu??

Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
İki dilim peynir

Ara 10
1 süt
2 ceviz

Öğle 12
Bir el kadar tavuk
1 dilim ekmek

Ara 15
1 armut

Ara 17
1 ayran
2 galeta

Akşam 20
1 kase yoğurt salatalık naneli pulbiberli
1 dilim ekmek

3 litre su
Spor yok

kızlar ilginiz için teşekkürler.allah evlatlarımızın acısını göstermesin de hayat devame ediyor bir şekilde.
oğlum yanımda benimle yaşıyor.evleri ayıralı 4,5 ay oldu ama henüz mahkeme aşamasına geçemedik.hafta sonu oğlanı verirken konuştuk bu hafta dilekçe vereceğiz anlaşmalı boşanma için.tabi yan çizmezse.düzelebilme ihtimali olsaydı inanın elimden geleni yapardım.ama nasip işte.bakalım zaman bize ne gösterecek.

günaydın kızlar bu arada...

dünkü menüm şöyle
kahvaltı:1 yumurta -1 dilim ekmek-1 domates-yarım salatalık
öğlen:yarım tabak türlü yemeği-salata
akşam:2 kaşık bulgur pilavı-2 kaşık yoğurt
ara:1 elma-eti formun atıştırmalık bir şeyi var küçük paket yaklaşık 130 kalorilik
3 lt su-1 saat yürüyüş

gunaydınlar:)

Dünkü menüm;

8:00 Salata zeytin peynir ceviz
10:00 sade turk kahvesi
12:00 çorba + 40-50 gram et + yarım porsıyon sebze +salata
16:00 5 kayısı
18:00 bir kupa kefir
19:30 bir porsiyon falafel+ yarım tabak makarna(yemeseydımm ıyıydı ama dayanamadım)
21:00 sade soda

2 lt yi gectim ama 3 u bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…