Sağol canım benim.İlginç bir menü olmuş dışarda olduğundan sanırım. Patates kızartması yassak sen bilmiyormusun bakimhareketli bir günün olduğu için yediklerin az bile gelmiş olabilir vitaminli beslen kuzum
Çok cokkkkk güzel menün sporda süpper eeee daha ne olsunablammm kutlarım
tamam canm sagol bi de baktim attigin linke ama ilgzdan pek anlamadim bu videolarda yapacagimiz hersey var mi yoksa kardiyo falan dedin ya onlari kensimiz mi yapcazKızlar youtube dan ilk videoyu ekledim.Blogda da ayrıntılı bilgi verilmiş.Haftanın üç günü bikini body quşde,salı günü yürüyüş ,cardio 40-45 dakika,perşembe günü hiit.Ben bugün başladım.İsterseniz uarın ilk günü yapın çarşamba ile devam edersiniz.Isınmayı ve germe hareketleri yapmayı unutmayın.Ölçülerinizi de alın farkı görelim.
Ayy cok mu zor canm ya zor da olsa yapmak istiyorum ama hakkini veremeyince de sevkim kiriliyo insallah yapilmayacak kadar degildilr.. Valla kilo gitse de bingil bingilim ya eylul basina tatil ayarladik en azindan o zamana kadar bisiye yarasa..ispanyol , A afrodit26 , M meryemyalcin3546 kızlar bugünü bitirdim ve kanter içinde kaldım.Yapanlar boşuna incelmemiş.Yoğun spor yapanlar bu sayılarla yapsınlar ama yeni başlayanlar ilk haftayı ön hazırlık olarak yarı sayı ile yapsınlar ki kaslar alışsın.
Ben 1. gün videosunu indirdim baktım da biraz baya terletecek eminim bizleri çok hoşuma da gitti. Yarın akşam başlamayı düşünüyorum inş işten gelince . Yarin da spor salonunda ölçü alım günü süper denk geldi. Ben normalde leslie videoların ı yapıyorum evde. Onda hem hareketler kolay yapabilio hemde çok gürültülü değil ses olmuo apartmanda. Ayrıca Çok fazla terlemiyordum onda. Ama bu Video baya yoracak belli bizi ...ispanyol , A afrodit26 , M meryemyalcin3546 kızlar bugünü bitirdim ve kanter içinde kaldım.Yapanlar boşuna incelmemiş.Yoğun spor yapanlar bu sayılarla yapsınlar ama yeni başlayanlar ilk haftayı ön hazırlık olarak yarı sayı ile yapsınlar ki kaslar alışsın.
tamam canm sagol bi de baktim attigin linke ama ilgzdan pek anlamadim bu videolarda yapacagimiz hersey var mi yoksa kardiyo falan dedin ya onlari kensimiz mi yapcaz
Ayy cok mu zor canm ya zor da olsa yapmak istiyorum ama hakkini veremeyince de sevkim kiriliyo insallah yapilmayacak kadar degildilr.. Valla kilo gitse de bingil bingilim ya eylul basina tatil ayarladik en azindan o zamana kadar bisiye yarasa..
Vallahi sırıl sıklam terledim ama mutlu oldum. Afrodit ilk videoyu tekrar ekleyeyim. Yapan kadın 1,2,3 day yani gün olarak video yapılacak. Salı, perşembe, cumartesi yürüyüş,ip atlama cardio tarzı istediğini yapabilirsin. Ben eliptik ile çalışacağım.Ben 1. gün videosunu indirdim baktım da biraz baya terletecek eminim bizleri çok hoşuma da gitti. Yarın akşam başlamayı düşünüyorum inş işten gelince . Yarin da spor salonunda ölçü alım günü süper denk geldi. Ben normalde leslie videoların ı yapıyorum evde. Onda hem hareketler kolay yapabilio hemde çok gürültülü değil ses olmuo apartmanda. Ayrıca Çok fazla terlemiyordum onda. Ama bu Video baya yoracak belli bizi ...
tamam canm sagol bi de baktim attigin linke ama ilgzdan pek anlamadim bu videolarda yapacagimiz hersey var mi yoksa kardiyo falan dedin ya onlari kensimiz mi yapcaz
Ayy cok mu zor canm ya zor da olsa yapmak istiyorum ama hakkini veremeyince de sevkim kiriliyo insallah yapilmayacak kadar degildilr.. Valla kilo gitse de bingil bingilim ya eylul basina tatil ayarladik en azindan o zamana kadar bisiye yarasa..
Vallahi sırıl sıklam terledim ama mutlu oldum. Afrodit ilk videoyu tekrar ekleyeyim. Yapan kadın 1,2,3 day yani gün olarak videoları eklemiş.Pazartesi, çarşamba, cuma yapılacak. Salı, çarşamba,Ben 1. gün videosunu indirdim baktım da biraz baya terletecek eminim bizleri çok hoşuma da gitti. Yarın akşam başlamayı düşünüyorum inş işten gelince . Yarin da spor salonunda ölçü alım günü süper denk geldi. Ben normalde leslie videoların ı yapıyorum evde. Onda hem hareketler kolay yapabilio hemde çok gürültülü değil ses olmuo apartmanda. Ayrıca Çok fazla terlemiyordum onda. Ama bu Video baya yoracak belli bizi ...
Zorlanırsan sayıları azalt. İlk gün kardio olduğu için zor biraz.tamam canm sagol bi de baktim attigin linke ama ilgzdan pek anlamadim bu videolarda yapacagimiz hersey var mi yoksa kardiyo falan dedin ya onlari kensimiz mi yapcaz
Benim sabah 08.40
Yarim simit ve sekersiz çay
Oglen 12.00
adana durum ve ayran( isyerinde mecbur siparis veriyoruz)
Aksam 18.00
yesil salata (az zeytinyagli)
3 kasik kepekli makarna (yagsiz)
2 kasik yogurt
Spor yok gibi bisey. Ise giderken grlirken yurumeyi uzatiyorum. Su 2 litre olmustur.. Sevgiler :*
Salata sevmiyorum ogun niyetine de belki menemen falan istenebilir. Ortama uydum boyle oldu:)Tatlım güzel menün, acaba daha hafif sağlıklı sipariş verme imkanın yok mu??
Günaydınn hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın canımmmm ?Günaydın canlar Nasılsıniz
canım benimm çok üzüldüm.. ama dediğin gibi hayat devam ediyor .. düzelme ihtimali yok galiba..bazı insanlar hayatımıza giriyor bir müddet sonra çıkmak veya çıkarılmak zorunda kalıyorlar..eş , arkadaş herkes olabilir, allah evlatlarımızdan ayırmasın yeter..seni çok öpüyorum derdini her zaman bizimle paylaşabilrisin yardım edemesek de derdine ortak oluruz
Canımmm çok üzüldüm. Bu zor günlerde şans seninle olsun, en hafif şekilde atlatmanı dilerim.
Peki ayrı evlerdemisiniz şuan? Oğlun nerde? Anlatmak istediğin kadar anlatabilirsin tatlım yanındayız bir sıkıntın derdin olursa dök içini rahatla
Herşey gelip geçici tabiki hayata sımsıkı tutulmalıyız. En doğrusu bu, unutulacak böyle günler yıllar sonra kuzumm.
Hakkınızda hayırlı olsun.Çocuğunuz da varmış,keşke yuvanız dağılmasaydı.Demekki hakkınızda hayırlısı buymuş.Allah sana da güç kuvvet versin canım.Dertleşmek istediğin zaman biz buradayız.
Hemen bakıyorum instagrama. Ayrıca benim dambıl im yok şu şişesiyle yapsam aynı etki olur mu acabaİnstagramda bbg diye bakın yapan bayanların değişimini görürsünüz, harika.
GunaydinnnnnGünaydınnnnn beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?