Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatil mi Ohhh ne güzel nereye gidiyorsun tatlım?

Tabi yaa bu hafta çok dikkat etmen lazım! Ama gittiğin yerde daha da dikkatli olman lazım bunuda biliyorsun dimi

Emeklerine yazık etme beybi

ghmm ip atlarim bi de komsuyu ayartip aksam yuruyusu yaparim o zaman sagol kuzum anlamadim valla ben kafa yrinde degil sen de olmasan :)
Ebet doktorcum
bugün eski pantolonumu giydimmmm çok mutluyummm..
Bu pazar ben de dugune gittim hamislikten once olan pantolonum oldu bi aevindim ugine gittim herkes zayiflamisin dedi iki sevindim

Tatil mi Ohhh ne güzel nereye gidiyorsun tatlım?

Tabi yaa bu hafta çok dikkat etmen lazım! Ama gittiğin yerde daha da dikkatli olman lazım bunuda biliyorsun dimi

Emeklerine yazık etme beybi

evet ya ama mutfakları bizimkinden farklı olduğu için çok yemem diye düşünüyorum.Finlandiye-Estonya-Litvanya-Letonya yapıyorum..diyete dikkat etmeye calısıcam tabi elimden geldiğince zaten akşama kadar yürürüm.

ohh ohhh yandan yandan ohh ohh gitsin kilocuklaaarrr
kilo evrip gelrisin belki dee süper olur

Hemen bakıyorum instagrama. Ayrıca benim dambıl im yok şu şişesiyle yapsam aynı etki olur mu acaba
Olur canım fark etmez.

dünkü menüm
09:30 sade türk kahvesi
12:30 tavuk şiş, 1 kepçe cacık
16:30 sade nescafe 2 ceviz, bir avuçiçi fıstık
18:30 2 haşlanmış yumurta, 2 tane de erik
su:2.5 lt
spor: x-body
Harikasın .

bugün eski pantolonumu giydimmmm çok mutluyummm..
Bravooo tey tey..

Ohhh farklı yerler,farklı tatlar. İyi tatiller canım.

Oyy brn boyle bi spor yapmamistim hic anamm bacacuklarimm tam yapamadim ama yaptim hadi bakalim yaliniz on k oldu biteli hala sip sip ter atiyorum :)
Bravoooo.İnsan mutlu oluyor ama değil mi?Yağlar gitsin,kaslar gelsin.

günaydın taş beton hatunlar..şu bahar yorgunluğu ne zaman geçer kolumu kaldıramıyorum yahu
Bendee bendee

İyi tatiller darısı başımıza. Sırtına sopa mı

Zaman yok, yoruldum, ağrım var, kirli spor kıyafetleri, çok sıcak, terlemekten hoşlanmıyorum, taşınacak çok fazla çanta var (antreman için), bu gün daha az yerim (nasıl olsa), işyerinde zor bir gündü, dinlenmeye ihtiyacım var, iş yerinde harika bir gündü, ödüle ihtiyacım var, SADECE BİR GÜN ARA VERMEK...

Bahaneler her zaman senin için orada olacaktır, fırsatlar (her zaman) olmıycak

İngilizcesi iyi olmayanlar için çevirmeye çalıştım. Benim için favori bu resim.

Yaaaa! Süpersin sen dostummmmmmm

az önce müdüre doğumgünü sürprizi yaptık.. 3 çeşit pasta , birçok çeşit tuzlu-tatlı kurabiye vardı ve ben sadece 1 bardak kola zero içtimmm.. kendimi seviyorummmm
MaşAllah sana. ama zero konusunda dikkat edelim, bu tarz ürünlerin üzerine yazılan kalori hesaplamalara bir takım karbonhidratların metabolik faaliyetleri tam bilinmediği için sindirilmediği düşünülüp yazılıyor fakat yapılan son çalılmalarda bunlarında bir kısmı sindiriliyor yani kalorisi üzerinde yazandan daha fazla. Herşeyden önce sağlık, bu içeçeklerin barındırdığı tatlandırıcılar insan psikolojisi üzerinde bile depresif etkiye sahip.

çok güzelll
teşekkür ederim canımm.. nadiren içiyorum zaten , o da plastik bardakla azcık yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…