Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hadii ya bilmiyordum ama dukancılar hep içiyor ve cokkkkk da kilo veriyorlar. Tabiki sağlığa zararlı olduğunu biliyorum her türlü aburcuburun oda ayrı Zaten zamanla hepsi çok şekerli geliyor, nasıl içtiysek !! Tadını unuttum canımda çekmiyor şükür.

Dunku menum
Sabah 10.00
Bi tane yumurta
Bitaen salata
Peynir kk
Bi dikim ekmek
Bes biber
Cay

Ara
Meyme

Oglen
Kabak yemegi 5 kasik
Salata on kssikk
Ara
Badem cig

Aksam
Et doner bi pors
Saata on kasik
Aci bibeer kucuk uc tane
Su iki lt spor no :)

Dunku menum
Sabah 10.00
Bi tane yumurta
Bitaen salata
Peynir kk
Bi dikim ekmek
Bes biber
Cay

Ara
Meyme

Oglen
Kabak yemegi 5 kasik
Salata on kssikk
Ara
Badem cig

Aksam
Et doner bi pors
Saata on kasik
Aci bibeer kucuk uc tane
Canımmm süper ahh sporda olsaydı bak ozaman dahada süpper olurdu

Kızlar işten geldim. Markete git, eve gel çorba yap mutfağı topla sebzeleri yıka salata yap derken ancakkkkk oturdum

Yoruldum

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım ??
Bütün evi dip köşe temizledim.Koltukları sildim.Yemek yaptım.Çok yoruldum.Bende şimdi oturdum ama Emirhanı yıkayıp,yatırıp,eliptik yapacağım inşallah.

Bütün evi dip köşe temizledim.Koltukları sildim.Yemek yaptım.Çok yoruldum.Bende şimdi oturdum ama Emirhanı yıkayıp,yatırıp,eliptik yapacağım inşallah.
Yaniii bizde işler bitmez!
Sanada kolaylıklar dilerim ablam çok iş yapmışsın bravo eliptik yapamasanda olsun kalsın zaten bol bol kalori harcamışsın yorma kendini daha fazla

Iyi geceler canlar
Dünkü menum
Sabah 8.30
Küçük bir dilim peynir
7 zeytin
1 yumurta sarısı
Domates salatalık
1 avuç ceviz
Aksam 18.30
1 küçük kase barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Sade Türk Kahvesi
3 lt su

Bu günki menüm:
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates
Marul
5 yeşil zeytin
Ara
4 kayısı
Bir avuç badem
Öğle peyrli sandiviç
Akşam
1 lepçe çorba
3 köfte
3 kaşık pilav
Salata
1 kayısı
Bir avuç badem
Ara
3 hurma ve kahvr

Spor jillian
Su 2+ litre

Canım senin neden öğle yemeğin yok ? Spor spor spor olmazsa olmaz fıstığım

Bugun yaptim kaptanim

Ay ben birinci resimdeki gibi resim goaterdim de bak nasil degismos diye adam r gogus diye bisey kalmamis kkilolu daha iyiymis dedi bana olur musun oldurur musun patlattim bitane
Çokkk hoşsunuz siz ya deseydin sen kafanı yorma onunda çaresi var

Güzel menün canım ama aksamki ya pilav ya çorba fazla ikisinden birini tercih et bidahakine gerisi güzel ama spor zaten on numara

Günaydınnnnn beybiler uyanın bakalım hu huuu sabah olduuu! Bakkk 6 dan beri ayakta olanlar varrr ben kime diyirummmm heyyy

Gunaydınlar

Dünkü menum
8:00 3 kayısı artık bır avuc cerez+ yarım ayva
12:00 çorba+ karnıyarık+salata
15:30 bir avuctan az kuru uzum + maden suyu
16:15 150 ml yogurt
19:00 mercimek corbası
20:00 bir kase cilek (yemeyeydım ıyıydı de canım cok cektı dayanamadım)
su gene 2,5 lt de kaldı (aksam unutuyorum yogunluktan)

spora baslayamadım cunku bu cumartesı dıreksıyon yazılı sınavım var aksamları ders calısıyorum.

Çok güzel menün süpper

Selammm
Kilo verdiğimi hissediyorum resmen, kahvaltıdan sonraki tatlı krizlerim devam ediyor. Herşeyi denedim ama geçmiyor kilo verene kadar bununla yaşamayı öğrendim elhamdülillah. Seviniyorum yağlardan yakıyor şimdi diye

Sizde ne var ne yok hanımlar?

Tatlı krizinle baş edebiliyorsan ne güzel, ama dayanamadığında alternatif birşeyler var onları yap ok ?
Bende iyiyim kendimi şiş hissetmek haricinde ıyyy bide midem ağrıyor. Ayy iyide değilmişim sanki. Ama ben umursamıyorum yaa ondan hep bu fikrim

günaydınlarrrr

Dunku menum
Sabah 10.00
Bi tane yumurta
Bitaen salata
Peynir kk
Bi dikim ekmek
Bes biber
Cay

Ara
Meyme

Oglen
Kabak yemegi 5 kasik
Salata on kssikk
Ara
Badem cig

Aksam
Et doner bi pors
Saata on kasik
Aci bibeer kucuk uc tane

menü güzel su azıcık daha lazım.spor bende yapamadım ama yapmak lazım

Kızlar işten geldim. Markete git, eve gel çorba yap mutfağı topla sebzeleri yıka salata yap derken ancakkkkk oturdum

Yoruldum

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım ??

aynen bize dinlenmek yok kaptanım :)

ara öğün öğlen yemek yok mu acaba

gayet iyiyimiş

Günaydınnnnn beybiler uyanın bakalım hu huuu sabah olduuu! Bakkk 6 dan beri ayakta olanlar varrr ben kime diyirummmm heyyy

günaydık uyandık kaptanım

sınavda başarılar.bende sürücü kursundayım.adaylar sınava girecek ama aynı yoğunluk bizde de var.inşallah hepiniz geçersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…