- 30 Nisan 2016
- 61
- 126
- 8
- 31
Bak onu doğruu dedinEki Görüntüle 1830648
"pırlanta bir kızın en iyi arkadaşıdır" yanlış. Squat bir kızın en yakın arkadaşıdır.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar dilerim...Bugün merhaba deyip gideceğim kızlar,Kaynım acile kaldırmışlar. Şiddetli göğüs ağrısı. Kalpten korktuk ama şükür değilmiş.Hastanedeyiz,bekliyoruz.Yarın görüşürüz fıstıklar.
Neden ki bir Dr a gözük canım istersen. Kötü bir şey olmasınKasiklarimda çok kötü bı agri var anlamadım dogrulamiyorum bile
Bu akşam zaten kimsecikler yokKixlar sporumu yaptim geldim ama sarjim cok az dolsun geliyorim
Ay bu yazi benm icin gecrrliydi eskiden bilmeden kendime zarar veriyomusum..
Kaptanim bugum de yaptim bu spor acayip bisey valla dun bacak agitlikliydi bugun de kol ve karin calisti supperBu akşam zaten kimsecikler yokbende yorgunum erken yatabilirim hiççç belli olmaz. Suanlik uyanığım ama
Canım bahar geldi ya ondan olmuş olabilir dökülme canını sıkma biz kadınların bir tel gider 100 tel gelir saçıAy bu yazi benm icin gecrrliydi eskiden bilmeden kendime zarar veriyomusum..
Neyse artikin dengeli besleniyorum :)
Bugun hem ev temizledim hem gunduz misafir agirladim onlar gitti yrmek bulasik onlar bitti ilgazi uyut sonra spor vallah heryanim agriyo etkesilmis ..simdi de sacimi yagladm acayip dokuluyo sinir oluyorum.acilma baslamis resmen
Bende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptımKaptanim bugum de yaptim bu spor acayip bisey valla dun bacak agitlikliydi bugun de kol ve karin calisti supper
Off vallahi takmiyim diyorum ama ilgazin bile heryani benm sacim sabah kalkiyorum bir avuc yastikta banyo yapiyorum.bir avuc da oyle gidiyo agladim gecen banyoda resmenCanım bahar geldi ya ondan olmuş olabilir dökülme canını sıkma biz kadınların bir tel gider 100 tel gelir saçı
İyi yapmissin gercektn spor yaptigim gun daha enerjik oluyorum ben de yorulsam.da yapmaya calisiyorm ama iyi kafama koydum.tatile kadar birakmak yok bu yaptiim sporu adini bi bilemedimBende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptım
Çok iyii yapmışsın canım spor candır enerjidir
Neysr kaptanim ben bi dus alim esim d pasayi uyutuyo ben de onu yatirir yatarim hemen yoksaaaa uyanamaiyorumBende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptım
Çok iyii yapmışsın canım spor candır enerjidir
Tamam canım iyi geceler tatlı rüyalar, görüşmek üzere kendine iyi bakNeysr kaptanim ben bi dus alim esim d pasayi uyutuyo ben de onu yatirir yatarim hemen yoksaaaa uyanamaiyorum
Ben kist olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum doktora gitmeye niyetim var ama korkuyorum bişey çıkarsa diye .Canım çok geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar dilerim...
Neden ki bir Dr a gözük canım istersen. Kötü bir şey olmasın
Canım neden korkuyorsun ki seni bu denli rahatsız eden bişey nedir ne değildir? Diye öğrenmen lazımBen kist olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum doktora gitmeye niyetim var ama korkuyorum bişey çıkarsa diye .
Bide sezeryan olali 1 yil oldu biraz is yapinca ağrıyor hemen 1 2 güne geçiyo buda öyle biseymi acaba dedim ama geçecek gibi pek değil
Canım bence ihmal etme, şüpheyle acabayla olur mu? Hem inşallah birşey çıkmaz merak etmeBen kist olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum doktora gitmeye niyetim var ama korkuyorum bişey çıkarsa diye .
Bide sezeryan olali 1 yil oldu biraz is yapinca ağrıyor hemen 1 2 güne geçiyo buda öyle biseymi acaba dedim ama geçecek gibi pek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?