Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım çok geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar dilerim...
Kasiklarimda çok kötü bı agri var anlamadım dogrulamiyorum bile
Neden ki bir Dr a gözük canım istersen. Kötü bir şey olmasın

Ay bu yazi benm icin gecrrliydi eskiden bilmeden kendime zarar veriyomusum..
Neyse artikin dengeli besleniyorum :)
Bugun hem ev temizledim hem gunduz misafir agirladim onlar gitti yrmek bulasik onlar bitti ilgazi uyut sonra spor vallah heryanim agriyo etkesilmis ..simdi de sacimi yagladm acayip dokuluyo sinir oluyorum.acilma baslamis resmen

Canım bahar geldi ya ondan olmuş olabilir dökülme canını sıkma biz kadınların bir tel gider 100 tel gelir saçı

Canım bahar geldi ya ondan olmuş olabilir dökülme canını sıkma biz kadınların bir tel gider 100 tel gelir saçı
Off vallahi takmiyim diyorum ama ilgazin bile heryani benm sacim sabah kalkiyorum bir avuc yastikta banyo yapiyorum.bir avuc da oyle gidiyo agladim gecen banyoda resmen

Bende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptım

Çok iyii yapmışsın canım spor candır enerjidir
İyi yapmissin gercektn spor yaptigim gun daha enerjik oluyorum ben de yorulsam.da yapmaya calisiyorm ama iyi kafama koydum.tatile kadar birakmak yok bu yaptiim sporu adini bi bilemedim

Dünkü menüm
Sabah 06
İki dilim ekmek
Bir dilim peynir
İki parca çeçil peyniri
3 zeytin
Maydanoz

Ara 10
1 süt
İki ceviz

Öğle
3 parca nugget
1 dilim ekmek
Salata

Ara 15
1 elma

Ara 17
1 ayran
2 galeta

Akşam
4 kaşık kuru meyveli müsli
3 kaşık yoğurt

Ara 21:30
10 siyah kuru üzüm
2 ceviz

3 litre su
1 saat yürüyüş tempolu

Canım çok geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar dilerim...
Neden ki bir Dr a gözük canım istersen. Kötü bir şey olmasın
Ben kist olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum doktora gitmeye niyetim var ama korkuyorum bişey çıkarsa diye .
Bide sezeryan olali 1 yil oldu biraz is yapinca ağrıyor hemen 1 2 güne geçiyo buda öyle biseymi acaba dedim ama geçecek gibi pek değil

Canım neden korkuyorsun ki seni bu denli rahatsız eden bişey nedir ne değildir? Diye öğrenmen lazım

Canım bence ihmal etme, şüpheyle acabayla olur mu? Hem inşallah birşey çıkmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…