- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
1lt suyu tamamladım daha anca:)1.5 lt su 1 kupa yesil cy 1 kupa mate ictim suana kadar .ya sizzzz
Anladım canım peki neden metabolizman yavaş biliyormusun?
Ahhhh güzel annelerimiz, emekleri ödenemez.
Kızlar bundan sonra not alacağım menü yazmayanları, şöyle bir gelip hal hatır sorayım demeyenleri bilginize.
Sadece biraz daha sorumluluk duygusu kazanılmasını istiyorum. Biz bir takımız birlikte güçlüyüz!
Gunaydin kizlar nihayet bugun erkennuyandim kahvaltimi yaptim ilgazi doyurdum altin otu suyumu kaynattim sogusun icicem bugun 4.gun -500um bugun ama 1kilo fazla cikmistim pazartesi insallah yatin kalan 500de gider
Dunku menu da yazayim
Saah10.00
Bi dilim ekmek
Kkpeynir
Cay
Zeyitin uc tane
Kozde biber
Ara
3kayisi
Oglen 13.30
Dort kofte
Bi bardak ayran
Bi dilim ekmek
Saata
Ara
Badem onbes
Aksam18.00
Alti kasik enginar
On kasik salata
İki lt su
Spor da bbg +2saat ev temizligi
1.5 lt su 1 kupa yesil cy 1 kupa mate ictim suana kadar .ya sizzzz
Tek kelimeyle mükemmelDunku menu da yazayim
Saah10.00
Bi dilim ekmek
Kkpeynir
Cay
Zeyitin uc tane
Kozde biber
Ara
3kayisi
Oglen 13.30
Dort kofte
Bi bardak ayran
Bi dilim ekmek
Saata
Ara
Badem onbes
Aksam18.00
Alti kasik enginar
On kasik salata
İki lt su
Spor da bbg +2saat ev temizligi
Ayyyy ancak 1.lt oldu1.5 lt su 1 kupa yesil cy 1 kupa mate ictim suana kadar .ya sizzzz
Olsun canım gider zamanla sen hiççç canını sıkma. Heee birde her yemekten yarim saat önce 1 bardak 1 dilim ilik limonlu su içevet troid hastalığım var.o yüzden metebolizmam yavaş.troid ile ilgili ilacımı içiyorum.ama bağırsaklarım da iyi çalışmıyor.yürüyüş bağırsak çalışması içinde iyi geliyordu bana.yürüyüşler azalınca sorun arttı .
tamamdır kaptan
altın otu nedir acaba ?
oh oh süper
1 lt su içtim henüz bir bardak da çay
Hastanede mesin bir şey söylememişler Sadece kardiyolojiye gidip muhakkak görünün demişler. Devamlı sırtında bir ağrı var ama kaslarla alakalı diye düşünüyoruz. Sağol canım.GEÇMİŞ OLSUN CANIMM. KALP DEĞİLSE AKCİEĞR EMBOLİSİ OLABİLİR .. YA DA EN ÇOK GÖRDÜĞÜMÜZ GAZ SIKIŞMASI .. MİDEDEKİ GAZ SIKIŞMASI GÖĞÜSTE ÇPK ŞİDDETLİ AĞRI YAPIYOR..İNŞALLAH DA ÖYLE ÇIKAR..
Doktora git bence,bunlar küçümsenecek hastalıklar değil. Geçmiş olsun.Kasiklarimda çok kötü bı agri var anlamadım dogrulamiyorum bile
Teşekkürler canım.Cümleten geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
Bravo vallahi iyi gidiyorsun. Ben dün yapamadım Dünkünü Bugün yapacağım.Kixlar sporumu yaptim geldim ama sarjim cok az dolsun geliyorim
Bravo April.Bende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptım
Çok iyii yapmışsın canım spor candır enerjidir
Kist olabilir,üşütmüş olabilirsin doktora git bence.Ben kist olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum doktora gitmeye niyetim var ama korkuyorum bişey çıkarsa diye .
Bide sezeryan olali 1 yil oldu biraz is yapinca ağrıyor hemen 1 2 güne geçiyo buda öyle biseymi acaba dedim ama geçecek gibi pek değil
Keten tohumu ve chia tohumu kabızlığa iyi geliyor. Benimde troitler çalışmıyor.ah be kuzum eskiden günde 1,5 saat yürürdüm de o yüzden bunlar beni kesmiyor.metebolizmam da yavaş o yüzden.inşallah spor için bir yol bulurum.akşama kadar çocuğa annem bakıyor birde akşam yürüyeceğim bak diyemiyorum.şu sınavlar bir bitsin de işten vakitlice çıkarsam eve gitmeden yürürüm inşallah
Bugün sadece hiit var.20 dakikalık youtube da videolar var onlardan yapabilirsin canım.gulfuren cim canm bugun hiit yerine ne yapabiliyoduk yuruyus disinda
İyi tatiller size.Kolay gelsin.kızlar selam herkes iyidir umarım..ben yarın tatile gideceğimden işler o kadar üst üste bindi ki kafamı kaldırmadan çalışıyorum..haftaya fazla uğrayamayabilirim.seviyorum hepinizi <3 <3 <3
Tmm canimHastanede mesin bir şey söylememişler Sadece kardiyolojiye gidip muhakkak görünün demişler. Devamlı sırtında bir ağrı var ama kaslarla alakalı diye düşünüyoruz. Sağol canım.
Doktora git bence,bunlar küçümsenecek hastalıklar değil. Geçmiş olsun.
Teşekkürler canım.
Bravo vallahi iyi gidiyorsun. Ben dün yapamadım Dünkünü Bugün yapacağım.
Bravo April.Sen bu hafta mezun olursun
Kist olabilir,üşütmüş olabilirsin doktora git bence.
Keten tohumu ve chia tohumu kabızlığa iyi geliyor. Benimde troitler çalışmıyor.
Bugün sadece hiit var.20 dakikalık youtube da videolar var onlardan yapabilirsin canım.
OlmazZApril nasılsın canım? Geçmiş olsun mesajın için teşekkür ediyorum.Ben bu hafta gruptan ayrılmak istiyorum.Artık sohbete gelirim canım.54,55,56 arası gidip geliyorum.Sporla sıkılaşsam yeter diye düşünüyorum.Diyet düşüncesinden kurtulmak istiyorum.Zaten tam bir diyet moduna giremiyorum biliyorsun.Bu hafta bildirim yaparım.Sonra beni listeden çıkarırsın olur mu? Sizi çok seviyorum.
Bbencede canım sen buranın ablasisin gitmeeApril nasılsın canım? Geçmiş olsun mesajın için teşekkür ediyorum.Ben bu hafta gruptan ayrılmak istiyorum.Artık sohbete gelirim canım.54,55,56 arası gidip geliyorum.Sporla sıkılaşsam yeter diye düşünüyorum.Diyet düşüncesinden kurtulmak istiyorum.Zaten tam bir diyet moduna giremiyorum biliyorsun.Bu hafta bildirim yaparım.Sonra beni listeden çıkarırsın olur mu? Sizi çok seviyorum.
Kuzummm muhabbete geleceğim.Zaten dua topikleri için her gün geliyorum.Kilo olarak zaten bir etkim yokOlmazZ
Sağol canım.Ablalığıda alışmışım vallahi.Bebeğin artık hareketli zamana geldi.Sağlıkla büyüsün,Allah kolaylık versin.Bbencede canım sen buranın ablasisin gitmee
Menün süpperHerkese iyi akşamlar. Bugün ki menüm
07.30 müsli
09.30 yeşil cay dut kurusu bir avuç
11.00 Form biskuvisi
12.30 3 haslama yumurta domates salatalık marul peynir maydonoz 1 dilim tahıllı ekmek çay
15.00 greyfurt suyu
16.30 1 çay bardağı süt 1 galeta
19.00 fırında tavuk salata ayran
20.30 yeşil çay Soda karisimi icecegim
Su ana kadar 3 litre su ictim
8300 adım attım
1 saat salonda spor
Selam kızlar dünkğ menüm
1kk peynir
1 yumırta
Domates
5 zeytin
Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Ara 5 kayısı
Öğle
Tam buğday ekmekli sandiviç
Akşam
Armut
1 kepçe çorba
6 sarma
1 kepçe börülce
Ara sütlü kahve
(yine fazla oldu sanırım)
Kesinlikleee yapacağız
Oooo tatil kuşukızlar selam herkes iyidir umarım..ben yarın tatile gideceğimden işler o kadar üst üste bindi ki kafamı kaldırmadan çalışıyorum..haftaya fazla uğrayamayabilirim.seviyorum hepinizi <3 <3 <3
Aşkolsun iki mesajıda yazamıyor musunApriL_2007 kaptanım benim kızım iyice hareketlendi.pek telfnu elime bile almiyrm gün boyu onun peşinden koşmaktan.vakit kalmıyor.menu veya mesaj yazamasam da devamli takipteyim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?