Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Anladım canım peki neden metabolizman yavaş biliyormusun?

Ahhhh güzel annelerimiz, emekleri ödenemez.

evet troid hastalığım var.o yüzden metebolizmam yavaş.troid ile ilgili ilacımı içiyorum.ama bağırsaklarım da iyi çalışmıyor.yürüyüş bağırsak çalışması içinde iyi geliyordu bana.yürüyüşler azalınca sorun arttı .

tamamdır kaptan

Gunaydin kizlar nihayet bugun erkennuyandim kahvaltimi yaptim ilgazi doyurdum altin otu suyumu kaynattim sogusun icicem bugun 4.gun -500um bugun ama 1kilo fazla cikmistim pazartesi insallah yatin kalan 500de gider

altın otu nedir acaba ?

oh oh süper

1.5 lt su 1 kupa yesil cy 1 kupa mate ictim suana kadar .ya sizzzz

1 lt su içtim henüz bir bardak da çay

Tek kelimeyle mükemmel
1.5 lt su 1 kupa yesil cy 1 kupa mate ictim suana kadar .ya sizzzz
Ayyyy ancak 1.lt oldu
Olsun canım gider zamanla sen hiççç canını sıkma. Heee birde her yemekten yarim saat önce 1 bardak 1 dilim ilik limonlu su iç

Hastanede mesin bir şey söylememişler Sadece kardiyolojiye gidip muhakkak görünün demişler. Devamlı sırtında bir ağrı var ama kaslarla alakalı diye düşünüyoruz. Sağol canım.

Kasiklarimda çok kötü bı agri var anlamadım dogrulamiyorum bile
Doktora git bence,bunlar küçümsenecek hastalıklar değil. Geçmiş olsun.

Cümleten geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
Teşekkürler canım.

Kixlar sporumu yaptim geldim ama sarjim cok az dolsun geliyorim
Bravo vallahi iyi gidiyorsun. Ben dün yapamadım Dünkünü Bugün yapacağım.

Bende tam uyukluyordum hadi hadi kalk dedim kendime ! Tam 1 saat yürüyüş yaptım

Çok iyii yapmışsın canım spor candır enerjidir
Bravo April.Sen bu hafta mezun olursun

Kist olabilir,üşütmüş olabilirsin doktora git bence.

Keten tohumu ve chia tohumu kabızlığa iyi geliyor. Benimde troitler çalışmıyor.
gulfuren cim canm bugun hiit yerine ne yapabiliyoduk yuruyus disinda
Bugün sadece hiit var.20 dakikalık youtube da videolar var onlardan yapabilirsin canım.

April nasılsın canım? Geçmiş olsun mesajın için teşekkür ediyorum.Ben bu hafta gruptan ayrılmak istiyorum.Artık sohbete gelirim canım.54,55,56 arası gidip geliyorum.Sporla sıkılaşsam yeter diye düşünüyorum.Diyet düşüncesinden kurtulmak istiyorum.Zaten tam bir diyet moduna giremiyorum biliyorsun.Bu hafta bildirim yaparım.Sonra beni listeden çıkarırsın olur mu?Sizi çok seviyorum.

Tmm canim

OlmazZ

ApriL_2007 kaptanım benim kızım iyice hareketlendi.pek telfnu elime bile almiyrm gün boyu onun peşinden koşmaktan.vakit kalmıyor.menu veya mesaj yazamasam da devamli takipteyim sizleri

Bbencede canım sen buranın ablasisin gitmee

Kuzummm muhabbete geleceğim.Zaten dua topikleri için her gün geliyorum.Kilo olarak zaten bir etkim yok Dün çok düşündüm.Ben diyet yapmadan önce kilomu hiç takmazdım.Her şeyden yerdim,yasağım yoktu.Birde çok hareketliydim.46-48 kilo arasında gidşp geliyordum.Acıktığım zaman yiyiyordum,doyduğum anda yemeyi bırakıyordum.Eşimin ailesi yediklerim az dşye gülerlerdi.Yok leptin,yok altı öğün,yak karbonhidrat,protein düşünmezdim.Vücudumun sesini dinlerdim.Şimdi ses falan kalmadı.Aman şimdi yemeyeyim,aman bunu yersem kilo alırım diye düşünüyorum.Bu şekilde düşünmek istemiyorum artık.Zaten çok bir fazlam kalmadı.Ama bu şekilde kal sonucu görelim diyorsan sen bilirsin kardeşimmm. İki gün dilkat ediyorum,canımın istediği bir şey görünce gözüm dönüyor.Sanki bir daha yiyemeyecekmişim gibi. İstersen izine çıkar sen bilirsin.
Bbencede canım sen buranın ablasisin gitmee
Sağol canım.Ablalığıda alışmışım vallahi.Bebeğin artık hareketli zamana geldi.Sağlıkla büyüsün,Allah kolaylık versin.

Herkese iyi akşamlar. Bugün ki menüm

07.30 müsli
09.30 yeşil cay dut kurusu bir avuç
11.00 Form biskuvisi
12.30 3 haslama yumurta domates salatalık marul peynir maydonoz 1 dilim tahıllı ekmek çay
15.00 greyfurt suyu
16.30 1 çay bardağı süt 1 galeta
19.00 fırında tavuk salata ayran
20.30 yeşil çay Soda karisimi icecegim

Su ana kadar 3 litre su ictim
8300 adım attım
1 saat salonda spor

Menün süpper

Spor harika

Açıkçası pek fazla bişey görmedim yine de iyi kilo almazsin böyle bir menüyle canımmmm. Su spor unutulmuş:)))))))

Kesinlikleee yapacağız
kızlar selam herkes iyidir umarım..ben yarın tatile gideceğimden işler o kadar üst üste bindi ki kafamı kaldırmadan çalışıyorum..haftaya fazla uğrayamayabilirim.seviyorum hepinizi <3 <3 <3
Oooo tatil kuşu yarın sabah bildirim yapmayı unutmazsın umarım
ApriL_2007 kaptanım benim kızım iyice hareketlendi.pek telfnu elime bile almiyrm gün boyu onun peşinden koşmaktan.vakit kalmıyor.menu veya mesaj yazamasam da devamli takipteyim sizleri
Aşkolsun iki mesajıda yazamıyor musun

Günaydın hanımlar
Geçen haftaki kilom 62.4
Bu hafta 62.9
Şu an hastayım ve benim hasta olduğum haftalar hep böyle fazla çıkar. Bir de bu hafta İstanbula gidince kaçamaklarım olmuştu. Bu hafta daha çok dikkat edicem inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…