He hee pazar akşamları hep öyle oluyor fıstığımmmmm. Yaaaa öyle neysee! Ayy et et beklerim. Amann geç olsun güç olmasın zaten o biliyor ne zaman geleceğini gün seçiyor içerideKaptaaaan erkenden uyu erkenden :) insallah oylr ilgilenecem birisi olur. Takimdakiler gruba ugrasa cok daha fazla aktif ve enerji dolu bir grup olurduk ya neyse :)
ben giderken sana haber ederim canim. Daha hic oyle dogasi yok. Doktorumuz da ayni seyi diyor keyfi yerinde bugun yarin dogmaz diyor geri gonderiyor :)) saglikla dogsaydi insallah..
Gunaydin kizlar pzt bildirimim kotu regl oldu olucam.74.7 cikti nasil sinirlendim kendime
Güzel canım menülerinCumartesi menüm
9:00 yumurta + peynır + zeytın + 4 lokmalık haşhaşlı
12:30 latte + 1/4 cheesecake (2 haftadır yedıgım ilk sekerli)
18:00 2 tane dolma + salata + yogurt
sınav ve dıreksıyon dersınden dolayı cok yogundu
Pazar menüm
9:00 yumurta + peynır + zeytın + 4 lokmalık haşhaşlı + domates salatalık + biber
12:00 sade turk kahvesi + az kuru uzum
17:00 ton balıklı + cevizli + zeytınlı salata
20:00 2 porsiyon meyve salatası
Su olarak 2 ye ulasamadım
haklısın canım suya daha dıkkat etmem lazım,He hee pazar akşamları hep öyle oluyor fıstığımmmmm. Yaaaa öyle neysee! Ayy et et beklerim. Amann geç olsun güç olmasın zaten o biliyor ne zaman geleceğini gün seçiyor içeridebeğendiği zaman hayata gözlerini açacak İnşaAllah.
Düzelir sen istikrarı bozma canını da sıkma kuzummm
Güzel canım menülerinbende hsonu az su içiyorum
Kaptanim gercekten cik tesekkur ederim aylardr bana tam pes etcem dedigim yerde guc veriyorsunHe hee pazar akşamları hep öyle oluyor fıstığımmmmm. Yaaaa öyle neysee! Ayy et et beklerim. Amann geç olsun güç olmasın zaten o biliyor ne zaman geleceğini gün seçiyor içeridebeğendiği zaman hayata gözlerini açacak İnşaAllah.
Düzelir sen istikrarı bozma canını da sıkma kuzummm
Güzel canım menülerinbende hsonu az su içiyorum
Kaptanim gercekten cik tesekkur ederim aylardr bana tam pes etcem dedigim yerde guc veriyorsun
April gibi adını görünce doğum yaptın sandım.Bebiş de işini biliyor,nasıl olsa buraya geri dönüş yok en son dakikaya kadar tadını çıkartayım diyor.Sağlıkla gelsin, güzel haberlerini bekliyoruz.Selaam kizlar. Sesim.cikmadi diye dogum yaptim sandiniz demi hahah :))
gulfuren iyiki uyumamissin oglun nasil simdi? Sen nasilsin. Bir de bosver ya evi arada dagilsin karisik kalsin hic bir sey ne senin canindan ne de sevdiklerinim canindan kiymetli degil. Ben bazen bir suru is oldugu halde oturup esimle film izleyip laklak etmeyi seviyorum hayat akip gidiyor boyle anlar daha kiymetli.
huryurekliseyyah ben de cok uzun suredir gimdesi takip ederim ve ozellikle sut urunleri ve gidalarda markalarinin disina cikmamaya calisirim. Sampuan deodorant vs de o sekilde kullaniyorum. Dogrusu hamileyken deo kullanip kullanmama hep konusuluyor icindekilerden dolayi. Ama icim cok rahat kullandim cogu zaman. Okurken dur gimdesi diyeyim dedim ama sen demissin. Paketli gida vs konusunda gida muhendisi olarak sen hic yiyemiyorsun bence :)) ben kus kadar bildigimle cogu urunun cok zararli oldugunu gorup yiyemezken seni dusunemiyorum :) ama iste gida sektoru muthis bir pazar ve kar yuzunden cogu zaman gercekler saklaniyor.
ApriL_2007 ne guzel olur aktif birileri ciksa. Ben atlayacagim ama bebisle ilk 3 ay isyerinin isleriyle ancak basedebilirim. Umarim sporu seven saglikli beslenme duzeni isteyen sok diyetten uzak duran azinli gencler basvurur sen de sizi sonra arayacagiz dersin hahah :) ayarlarim bozuldu benim ya :)
huryurekliseyyah bence menun fazla degil oglen yemedigin icin normal daha azi sana zarar
@afrodit26 canim ben o urunlere bir turlu guvenemiyorum. Bir turlu duzenli de kullanamiyorum. Bende de selulit yoktu hamilelikte cikti sanki oyle hissediyorum cok da incelemedjm moralim bozulmasin diye ama ciktilar sanki yaaa
ay daha uzun yazasim var ama tel.den zor oluyor :) sabah da bir suru rapor isim vs var hadi guzel uykular. Coktan uyumaliydik ki incelelim :))
Çok geç kalmışsın.3 saat uyku ile mi işe gittin?Kafana bir şeyler mi taktın sen bakayım?Seni ayrıca takdir ediyorumçocuklu çocuklu heryere yetişiyorsun balım. Bakkk biz yediririz öyle, neyse ki pc var süperr.
Bakalım neler olacak cokkkkk heyecanlı. Canım diyetisyen bak çok işine yaradı bence gitmesemde deme gittt sakın bırakma. Gücün yettiği kadar devam et sana çok iyi geldi bu hissediyorum.
Hahahhyyy ben zaten hep öyle sanıyorum gelmeyinceyada ismini görünce acaba haber mi veriyor diye mesajını heyecanla açıyorum kuzummm. Şuanda da olduğu gibi ama sen dalganı geç bakalım çatlaksın kuzummm.
Ayyyy dimi ya yaa gelse öyle birileride ben yokken de takım yürüse gitseama nerdeeee! Bende klasik uyuyamama sendromundayım şuan iyi uykular sana beybi
Arka arkaya güzel mesaj gelmiş.Ben almam gerekeni aldım.Teşekkürler.Eki Görüntüle 1833077
Biz kilo vermeye çalışırken, onunla bununla uğraşırken hayat akıp gidiyor. Akıp gitmesin. İnsan bazen kilo verince alırım, kilo verince yaparım diye erteleyebiliyor, oysaki sahip olduğumuz tek an 'şimdi'. Ertelemeyelim. Biz şu anda da güzeliz ama gelişebiliriz. Dah iyi olmamız gereken tek kişi 'dünkü biz'. Dolayısıyla insanlara değer verelim, hayatta birileri için değerli olalım, birilerine değer verelim. Her gün en az üç kişiyi gülümsetelim. Sünnet gülümsemekte gülümsetmekte.Hepimize hayırlı günler olsun inşAllah
Kıyamam ben sana.Sabah çok zor uyanıyorum ben.Alarmı 4-5 kere kuruyorum o kadar yani.
Sabah çok açmışsın heralde. :)))Dünkü menüm
Sabah 11
1 dilim ekmek
El kadar simit
1 dilim peynir
4 zeytin
İki yumurta haslama
1 yesil biber
Çay
Ayy coşmuş Aprilll!!!
Öğle 16
4 kaşık kuru meyveli müsli
1 bardak yoğurt
Ara 18
2 küçük nektarin
Akşam 20
Salata
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 lt su
Spor yok
iyileşeyim de ozaman başlayalım :)Bravo,harikasın. Çok güzel kilo vermişsin kutluyorum.
baronnes Hadi bakalım yine eski formuna kavuşuyorsun. Bizim yaptığımız spor sana ağır gelir canım. Dikişlerin çok taze. Bence sen şuan yürüyüşle devam et. Yürüyüşte vücuttaki bütün kasları çalıştırıyormuş.
Güzel canım menün, pazar günü olmasına rağmenHerkese mrblar hayırlı güzel haftalar
Dünkü menüm ;
09.00 yumurta haslama peynir zeytin domates salatalık çay 1 dilim tahıllı ekmek
11.00 5 adet çilek
13.00 türk kahvesi bitter çikolata minicik
15.00 1 galeta yeşil çay
16.00 1 çay bardağı süt (spordan yarım saat sonrasi)
18.00 ızgara köfte ayran salata
20.00 şekersiz çay 1 galeta
3 litre su
8000 adım
Yarım saat evde spor egzersiz
Ayyy evet pazar şımarıklığı oldu birazzz:)))))April gibi adını görünce doğum yaptın sandım.Bebiş de işini biliyor,nasıl olsa buraya geri dönüş yok en son dakikaya kadar tadını çıkartayım diyor.Sağlıkla gelsin, güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol canım,aslında haklısın.Hayat telaşı hiç bitmiyor.Anın tadını çıkarmak lazım. Güzel anları kaybetmemek lazım.
Çok geç kalmışsın.3 saat uyku ile mi işe gittin?Kafana bir şeyler mi taktın sen bakayım?
Arka arkaya güzel mesaj gelmiş.Ben almam gerekeni aldım.Teşekkürler.
Kıyamam ben sana.Sabah çok zor uyanıyorum ben.Alarmı 4-5 kere kuruyorum o kadar yani.
Sabah çok açmışsın heralde. :)))
Hoşgeldin salihamerhaba hanımlar
ismim saliha
27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?