Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşbuldum

sanırım güzel bi takıma geldim

kiloları inceledim baya 70 civarında kişi var
Evet, takımımız çok hoş. Hep berabet çıtır olcaz inşAllah Ben Hümeyra. 22 yaşındayım. İzmirde ünv. Okuyoyorum. Aslen İstanbulluyum. Ebru sanatıyla uğraşırım evde atölyem var. Yüzmeyi çok severim. Kışın sınav zamanında baya kilo aldım onları vermeye çalılıyorum. sen neler yaparsın, ne seversin, nasıl bir diyet yapmak istiyorsun? Kendinden bajsetsene biraz.

27 yaşındayım

erzurumda yaşıyorum ailemle. daha önce çalışıyordum. artık evdeyim. el emeği bazı şeyler yapıorum.

kendimi bildim bileli hep kiloluyum.

küçük yaştan beri burnumda kemik eğriliği vardı
tat almamı engelliyordu

bu yüzden hiç su içemezdim.

yaptıgım diyetlerde hep susuz yaptıgım için sağlıgımda yıkımlar oldu.
halsizlikten kısa surerdi

1 ay önce ameliyat oldum. artık su içiyorum

sağlıklı bi bayanda olması gereken su %60 ken
bende %39 civarı.

ihtiyacım olan tek şey destek

Canım beniim, kıyamam kız ben sana. İnşAllah burda hep birbirimize destek oluyoruz, sanada oluruz tabi. Çok geçmiş olsun. Öyle çocukluğumdan beri kiloluydum diyorsun ama aşırı aşırı bir kilon yok ki. Başarı öykülerini falan okumadın mı, kimler ne kilolar vermiş, sende veriesin elbet Allah'ın izniyle. Burdan kopma, yediklerimi ve içtiğin suyu, yaptıpın sporu her gün mutlaka paylaş. Diyetin dışına çıksanda onuda paylaş. Sporu ihmal etme inşAllah. Ben jillian yapmaya çalılıyorum. Sende bu tarz videolardan spor yapabilirsin mesela leslie yeni başlayanlar için çok güzel yada sadece yürüyüşde yapabilirsin. Sabır, disiplin ve sağlıklı yaşamla eğlenceli bile olabilir kilo vermek, vücudunun değiştiğini görmek, insanların tepkileri, eskiden asla giyemediğin kıyafetleri giymek vs. Bunların hepsi seni bekliyor yeter ki azmet ve bol bol dua etmeyide unutma

Ne de güzel dile getirmişsin canım ellerine sağlık

merhaba hanımlar

ismim saliha

27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55
Hoşgeldin Saliha öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım. Hadi bakalım başlayalım :)))))
gulfuren ApriL_2007 yazmasam mj acaba sizi heyecanlandirmamak icin :)) daha bekliyoruz bgun cok yoruldum bugun gelme oglum diyorum :))

Yaaaa yine heyecanlandım ben yok yok yaz yazmayınca dahada meraklanıyoruz kuşummm

Bak bakkk paşaya şimdiden sözünü geçirmeye çalışıyor. Olduuu senin keyfine göreydi o keyifçi seniii.

Hem niye kendini okadar yoruyorsun ki bu son günlerinde Canımmm uzat bacağını yat dinlen ahhhh ah bugünleri arama da sonra

Hosbulduk 6. Takimdaydim 10 kilo verdim ve kaldı bu sefer kalanı vermek istiyorum artik
Tamam bilgilerine daha sonra bakarım. Güzel tecrübelisin ozaman az çok biliyorsun burada işler nasıl yürür.

Bu sefer nasıl kararlılığın gidecek İnşaAllah en kısa zamanda kilolar. Yeterki pes etme canımmmm.

Selam kızlar
Bu günkü menüm
Sabah(07.30)
1 haşlanmıl yumurta
1 kk peynir
1 dilim k ekmek
Domates, salatalık
4 zeytin
Akşam(17.30): 2 mini köfte, bir parça tavuk, 2 parça patates, 4 kaşık pilav
Çilek, kavun

Güzelmiş, bu tarifi deneyeceğim.

merhaba hanımlar

ismim saliha

27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55
Aramıza hoş geldin canım.

gulfuren ApriL_2007 yazmasam mj acaba sizi heyecanlandirmamak icin :)) daha bekliyoruz bgun cok yoruldum bugun gelme oglum diyorum :))
Yaz yaz sen yazınca mutlu oluyoruz.

Nickini çok sevdim. Neler yapıyorsun elişi olarak?

Kizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50
Sende hoş geldin canım.

Kizlar selamm. Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Ben bir yavru kedi evlat edindim asiri bi hareketlendi yasamim.pek sık giremiyorum ama cumalari kacirmam. Diyetim biraz sekse de iyi gidiyor.. Sicaklarla iyice istahim azaldi ama spor yapamiyorum sicak tansiyonumu cikartiyor. Tekrar tansiyon ilacima basladim sicakta direkt firliyor. Bu arada ozel.hayatim baya calkantili hatta oyle kotu bi c.tesi gecesi gecirdim ki solugu acilde aldim.sakinlesmek icin..Baya sikintili bi surecteyim insallah atlatirim

Kedi almana çok sevindim. Bizimde kedimiz var. İnsanın psikolojisini düzeltiyorlar.Tansiyonunu sinirde mi etkiliyor acaba.Geçmiş olsun.Ne yaşadıysan seni çok bunaltmış.İnşallah sıkıntılarını çok çabuk atlatırsın canım.Allah yardımcın olsun.

Selam kızlar bu ara kosusturmaca üst üste misafir ama bitti
Artık menülerini yazmayı aksama işallah
Sabah
9 00
2 dilim ekmek
2 yumurta
5 zeytin
Şekersiz çay
Öğlen misafir vardı
14 00
1 poğaça
1 dilim kek
19 30
Küçük tabak güveç
3 kaşık pilav
2 litre su
Spor yapamıyorum bilegim burkmustum 2 ay önce şimdi ağırmaya başladı bazen çok şiddetli ağrıyo yürüyüşe çıkmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…