Hoşgeldin saliha
Hedeflerimiz aynı
Evet, takımımız çok hoş. Hep berabet çıtır olcaz inşAllahhoşbuldum
sanırım güzel bi takıma geldim
kiloları inceledim baya 70 civarında kişi var
27 yaşındayımEvet, takımımız çok hoş. Hep berabet çıtır olcaz inşAllahBen Hümeyra. 22 yaşındayım. İzmirde ünv. Okuyoyorum. Aslen İstanbulluyum. Ebru sanatıyla uğraşırım evde atölyem var. Yüzmeyi çok severim. Kışın sınav zamanında baya kilo aldım onları vermeye çalılıyorum. sen neler yaparsın, ne seversin, nasıl bir diyet yapmak istiyorsun? Kendinden bajsetsene biraz.
Canım beniim, kıyamam kız ben sana. İnşAllah burda hep birbirimize destek oluyoruz, sanada oluruz tabi. Çok geçmiş olsun. Öyle çocukluğumdan beri kiloluydum diyorsun ama aşırı aşırı bir kilon yok ki. Başarı öykülerini falan okumadın mı, kimler ne kilolar vermiş, sende veriesin elbet Allah'ın izniyle. Burdan kopma, yediklerimi ve içtiğin suyu, yaptıpın sporu her gün mutlaka paylaş. Diyetin dışına çıksanda onuda paylaş. Sporu ihmal etme inşAllah. Ben jillian yapmaya çalılıyorum. Sende bu tarz videolardan spor yapabilirsin mesela leslie yeni başlayanlar için çok güzel yada sadece yürüyüşde yapabilirsin. Sabır, disiplin ve sağlıklı yaşamla eğlenceli bile olabilir kilo vermek, vücudunun değiştiğini görmek, insanların tepkileri, eskiden asla giyemediğin kıyafetleri giymek vs. Bunların hepsi seni bekliyor yeter ki azmet ve bol bol dua etmeyide unutma27 yaşındayım
erzurumda yaşıyorum ailemle. daha önce çalışıyordum. artık evdeyim. el emeği bazı şeyler yapıorum.
kendimi bildim bileli hep kiloluyum.
küçük yaştan beri burnumda kemik eğriliği vardı
tat almamı engelliyordu
bu yüzden hiç su içemezdim.
yaptıgım diyetlerde hep susuz yaptıgım için sağlıgımda yıkımlar oldu.
halsizlikten kısa surerdi
1 ay önce ameliyat oldum. artık su içiyorum
sağlıklı bi bayanda olması gereken su %60 ken
bende %39 civarı.
ihtiyacım olan tek şey destek
Ne de güzel dile getirmişsin canım ellerine sağlıkCanım beniim, kıyamam kız ben sana. İnşAllah burda hep birbirimize destek oluyoruz, sanada oluruz tabi. Çok geçmiş olsun. Öyle çocukluğumdan beri kiloluydum diyorsun ama aşırı aşırı bir kilon yok ki. Başarı öykülerini falan okumadın mı, kimler ne kilolar vermiş, sende veriesin elbet Allah'ın izniyle. Burdan kopma, yediklerimi ve içtiğin suyu, yaptıpın sporu her gün mutlaka paylaş. Diyetin dışına çıksanda onuda paylaş. Sporu ihmal etme inşAllah. Ben jillian yapmaya çalılıyorum. Sende bu tarz videolardan spor yapabilirsin mesela leslie yeni başlayanlar için çok güzel yada sadece yürüyüşde yapabilirsin. Sabır, disiplin ve sağlıklı yaşamla eğlenceli bile olabilir kilo vermek, vücudunun değiştiğini görmek, insanların tepkileri, eskiden asla giyemediğin kıyafetleri giymek vs. Bunların hepsi seni bekliyor yeter ki azmet ve bol bol dua etmeyide unutma
Hoşgeldin Salihamerhaba hanımlar
ismim saliha
27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55
gulfuren ApriL_2007 yazmasam mj acaba sizi heyecanlandirmamak icin :)) daha bekliyoruz bgun cok yoruldum bugun gelme oglum diyorum :))
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daimaKizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50
Hosbulduk 6. Takimdaydim 10 kilo verdim ve kaldı bu sefer kalanı vermek istiyorum artikHoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima
Daha önce başka takımda yarıştınmı?
Tamam bilgilerine daha sonra bakarım. Güzel tecrübelisin ozaman az çok biliyorsun burada işler nasıl yürür.Hosbulduk 6. Takimdaydim 10 kilo verdim ve kaldı bu sefer kalanı vermek istiyorum artik
HoşgeldinnnKizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50
HosbuldumHoşgeldinnn
Güzelmiş, bu tarifi deneyeceğim.Ev yapımı dondurma tarifi veriyorum ;
1 kase yoğurt (süzme yoğurt da olabilir)
1 kase cilek (istediğiniz meyvelerde olabilir)
3 tatlı kaşığı bal
3,4 damla limon
Blenderdan geçiriyoruz ve dondurucuya afiyet olsun. Sağlık olsun
Aramıza hoş geldin canım.merhaba hanımlar
ismim saliha
27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55
Yaz yaz sen yazınca mutlu oluyoruz.gulfuren ApriL_2007 yazmasam mj acaba sizi heyecanlandirmamak icin :)) daha bekliyoruz bgun cok yoruldum bugun gelme oglum diyorum :))
Nickini çok sevdim. Neler yapıyorsun elişi olarak?27 yaşındayım
erzurumda yaşıyorum ailemle. daha önce çalışıyordum. artık evdeyim. el emeği bazı şeyler yapıorum.
kendimi bildim bileli hep kiloluyum.
küçük yaştan beri burnumda kemik eğriliği vardı
tat almamı engelliyordu
bu yüzden hiç su içemezdim.
yaptıgım diyetlerde hep susuz yaptıgım için sağlıgımda yıkımlar oldu.
halsizlikten kısa surerdi
1 ay önce ameliyat oldum. artık su içiyorum
sağlıklı bi bayanda olması gereken su %60 ken
bende %39 civarı.
ihtiyacım olan tek şey destek
Sende hoş geldin canım.Kizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50
Kedi almana çok sevindim. Bizimde kedimiz var. İnsanın psikolojisini düzeltiyorlar.Tansiyonunu sinirde mi etkiliyor acaba.Geçmiş olsun.Ne yaşadıysan seni çok bunaltmış.İnşallah sıkıntılarını çok çabuk atlatırsın canım.Allah yardımcın olsun.Kizlar selamm. Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Ben bir yavru kedi evlat edindim asiri bi hareketlendi yasamim.pek sık giremiyorum ama cumalari kacirmam. Diyetim biraz sekse de iyi gidiyor.. Sicaklarla iyice istahim azaldi ama spor yapamiyorum sicak tansiyonumu cikartiyor. Tekrar tansiyon ilacima basladim sicakta direkt firliyor. Bu arada ozel.hayatim baya calkantili hatta oyle kotu bi c.tesi gecesi gecirdim ki solugu acilde aldim.sakinlesmek icin..Baya sikintili bi surecteyim insallah atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?