Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun.Maşallah gelenin,gidenin çok.Ayağını yorma ama yavaş yavaş yürüsen ağrıyacağını anladığın an yürümeyi burakırsın canım.

On parmağında on marifet
Sabah çok güzel hani öğle

Aksam ise çok yoğun patates ve pilav yeme! Salata ye

Ahhhh bitmedi kuzumm senin sıkıntıların. İnşaAllah tez zamanda geçer.

Ohhh oh poğaçalar kekler süper ya. Bence hiççç olmamış. Misafir olabilir bunu bir hayat tarzı haline getirebilmek için uğraşıyoruz zaten canımm

Dunku mnm 1 brdk limonlu ilik su
Kahvalti.6.45 1 domates 1dilim tam bugdy.biraz peynir.3 zeytin
Ara yesil cy.mate cyi
Ogle 11.45. 5 ksk tavuk sote.ceyrek tirnakli ekmk.1 brdk ayran
Ara 1 cy brd tarcinli sut.4 yeni dunya
Aksm.4 ymk ks yesil fasulye.2 ymk ks bulgur pilavi.salata
Ara 1 ince dilim kek
3yeni dunya
3 lt su
Spor yok kosturmktan firsat bulamadim.tam 3 kapi gezmisim dun

Kaptanım ben öğle yemeğini hayatımdan çıkardım, bir nevi karatay tipi besleniyorum diyebilirsin. Akşam yemeğini de saat 17 gibi yediğim ve yatmadan önce spor yaptığım için karbonhidrat tüketmek sorun olmaz bence ama dün biraz fazla olmuş tamam kabul

Herşey yolunda giderken o kek olmuş mu?
Gunaydınlar,

Dünkü Menüm:
8:30 5 kuru kayısı içi cevizli
12:15 Çorba+ sebzeli et+ salata
16:00 kayısı az yer fıstığı
18:30 buyukce salata + 2 dilim ekmek
20:00 sade turk kahvesi+ kuru uzum az

2,5 lt su
Süpper ötesi

Tatlım kusura bakma bazen unutabiliyorum kim ne yapıyor? Küçük notla öğle yemeği belirtirseniz daha emin olabiliriz yorum yaparken

kaptanımmmm ben bu aralar yoğunum . yarın akşam istanbula gidiyotrum malum düğünümüz var.. cumaya kilo bildirimi yapmasına yapayım ama annemlerin tartıyla benimkş aynı mıdır bilemedim.. gidince tartılıp bakıcam.. olmazsa msj atarım sana tamam mı kuşumm

dünkü menüm
09:00 sade türk kahvesi
12:30 yarım porsiyon hünkar beğendi
16::0 sade nescafe, 5 badem 5 fıstık (çiğ)
19:30 2 haşalnmış yumurta, salata
su:2 lt
spor x body

Evden çıkarken unutmazsan eğer evdeki tartıyla tartıl sonrada annendekiyle bakarsın fark varsa ona göre aradaki farkı söylersin bebiş. Unutursanda canın sağolsun cuma yine paslaşırız son kilon ne ise onu yazarız sorun değil tatlım iyi tatiller

ben de öyle planladım bakalım becerebilecek miyim o hengamede.
Heyecanla hergün bekliyoruz ayyyy bakalım ne cvp gelecek??minnak kuzulardan
ben de bekliyorummm heyecanla
Doktorcuguum bal damlamis agzindan :)) ama dogum yapmadim pek dogma emaremiz de yok simdilik. Artik keyfi ne zaman yeterse :) hayirdir ruyan nasildi
benim işeyrişmde 2 tane daha son ayında olan hamile arkadaş var.. rüyamda diyorlarki x doğum yapmış.. yok ya diyorum onun daha 3 hafyası var dağateşidir o.. yok yok x yaptı diye ısrar ediyorlar.. ben de dagatesi diye inatlaşıyorum.. sonra senin anneni arıyorum evet doğum yaptı diyor .. öyle bir rüya işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…