Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa super atolyen olmasi ben de yaparim ama atolyem yok. Hos epeydir de yapmadim artik yaparim demem de dogeu olmayabilir.

hos geldiiin. Cook gecmis olsun. Herseyin basi saglik. Insallah guzel sular icersin ve hayalindeki gibi olursuun. Gunluk menu de su ve spor da belirtiyoruz. Surekli ugrarsan kaptanimjz ve diger arkadaslar destegini hic esirgemez.

ya sorma aprilim. Muhasebeci sagolsun. Raporlarimi sisteme isletmemis arada 1 tane raporum yok. Simdi 40 hafta da doldu ya onun icin de ek rapor almam gerekiyormus. Burokrasi beni yordu. Oradan oraya. Ustune is ile ilgili pek nahos olaylar oldu. Enerjim dustu. Hani moral motivasyon kalmadi eve gidip de su yorgani kafamdan cekip yatayim modundaydim. Diblenince gecti :)) teyzeler de inmemis bu cocuk inmemis daha 1 haftasi var en az dwyip duruyorlar :)) ya da aa ama sen 40 hafta hamile gibi degilsin fln. Yuruyen uzun ve genis arac oldum daha nolacaksa :))

Kizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50

hosgeldiin

Jillian level 1 tamam millet

oo 10 gun oldu mu. Tebrikler. Olculerini alsaydin. Ben dayanamayjp her turdan sonra olculmustum.guzel incelmistim.

cok gecmisler olsun. Kedicik sana iyi gelsin sorunlarin akip gitsin

misafirlere de yiyecegin seyler ya dapmalisin ya da ymemeye alismalisin. Bu arada ihmal etme doktora git. Cok gecmis olsjn

Gunaydınlar,

Dünkü Menüm:
8:30 5 kuru kayısı içi cevizli
12:15 Çorba+ sebzeli et+ salata
16:00 kayısı az yer fıstığı
18:30 buyukce salata + 2 dilim ekmek
20:00 sade turk kahvesi+ kuru uzum az

2,5 lt su

sabah kahvaltisina noldu? Gunun en onemli ogununu atlama bence.

iyi gezmeler ispanyoool. Herkes sana aaaaaa aaaaaa seeeen ne guzeeel olmussun boylee //a goeduuun mu doktoru ne guzzel zayiflamis // elbisesi de pek hos durmus yapsiiin moral motive olsun bu gezi sana

dagatesi annenin numarasını versene ona sorcam ben

Hahahaah ay suprrmiis. Hani sizi merakta birakmayayim. En gec cuma c.tesi dogmus olacak insallah bizim civciv. Cunku daha fazla bekleyemeyecegiz artik. Son gunler :) dualarinizi eksik etmeyiin. Annem yanimda olamayacak maalesef dogumda

ApriL_2007 gulfuren

merhaba hanımlar

ismim saliha

27 yaş
164 boy
76 kiloyum
hedefim 55

merhaba hoş geldin Saliha.inşallah hep beraber hedeflermize ulaşacağız.

hoş geldin canım aramıza.çok geçmiş olsun.istediğin destek olsun biz bunun için buradayız zaten ..

Kizlar meraba aranıza yeni katildim 69 kiloyum ve hedefim 50

hoş geldin

Kizlar gunaydin dün 69kiloyum dedim ama zayiflamisim sabah analiz yaptim bide su anki degerlerim kilo 67.4 total yağ 37.8 iç yağ 4.5 ...... hedefim : kilo 50 total yag 22 iç yağ 1

dünkü menümü paylaşayım hemen

sabah:yok
ara:10 erik
öğlen:3 çöp şiş -bir kaşık kabak yemeği-1 kaşık bulgur pilavı
ara:10 erik
akşam:1 paket eti form-1 kase yoğurt (akşam evde yemek yapasım bile gelmiyor o yüzden böyle oluyor işte)

1 saat yürüyüş-3 lt su

kuzummmm üzülme , neden ki uzaktaydı di mi, sonar gelecek mi peki
Kizlar gunaydin dün 69kiloyum dedim ama zayiflamisim sabah analiz yaptim bide su anki degerlerim kilo 67.4 total yağ 37.8 iç yağ 4.5 ...... hedefim : kilo 50 total yag 22 iç yağ 1
ayy süpersin ne kadar mutlu olmuşsundur.. ben de istiyorummmmmmm mutluluuukkk.. boyun kaçtı kuzumm
bir de iç yağ ne ki acaba..ben diyetisyend etartılıyorum yağ ve kas kütlemi biliyorum sadece.. bir de total yağ dediğin değere yüzde olarak mı kilo olarak mı..tahminim yüzde olarak
.. benim em son diyetisyende 65.1 kilo yağ 22.1 kas 39.4 tü ,( yüzde olarak yağ 34 oluyor..)

oyy maaşallah bu hafta da 1. sensinn

Canim boyle menuyle sagligini riske atma. Sabah mutlaka kahvaltini yap 9 dan once. Aksam da etiform yerine 1 kase corba icsen daha guzel olurmus. Form bile olsa paketli urunler hic masum degil. Onemli olan kilo verme suresinde bir sekilde kilo vermek degil. Onemli olan saglikli bir duzen olusturup omur boyu bunu devam ettirebilmek. Diger turlu surekli kilo ver kilo al durumu oluyor

Annem is seyahatinde :) donunce de izin alabilir mi ne olur bilmiyoruz suan icin. Saglikla dogsaydi bi

kahvaltımı aslında aksatmam ama dün sabah rahatsızdım devamlı istifra ediyordum o yüzden de kahvaltı yapamadım.gündüz işterinde dengeli besleniyorum ama akşam evde yemek yapacak halim kalmıyor açıkçası.birde sadece kendim için yemek yapmaya da üşeniyorum .daha sağlıklı akşam yemekleri eklemem gerekli farkındayım.inşallah düzene sokarım

Evet canim yuzde degerleri ic yag organların etrafını bağlayan yağ karaciğer yaglanmasi kalp şeker tansiyona sebep olan yağ 1-4 arası normali

Canm bana da dusmemis bu cocuk dusmemis dediler o gum doguma gittim :)
Canm lestirim uzundu ama yapmicam grcmis olsun :)

Kizlaar cok ozut dilerim dun okudum ancak yazmaya hic firsatim olmadi kvler geldi gunduzden ilgazi sevmeye benm telde net kalmamisti pcyi onlari . Yaninda acamadim zaten esim de kiziyo onlarin yaninda nete baktim mi vrlhasil gece 12de gittiler ben yine ancak okudum yorgunluktan bsry yqzmadan uyumusum : bugun netim yenilensi artik burdayim :)
Dunku menum
Saah
10.00
Bir yumurta
Ekmek bi dilim
Peynir kk
İki zeytin
Dort biber
Cay

Ara badem onbes cig

Oglen 14.30
Uc kasik patlican firin
Bi kase cacik
Bi dikim ekmek

Ara
Bir avuc kiraz

Aksam
Dort kasik sulu kofte
Bi dilim ekmek
Uc dort kasik da salata
İki parca karpuz
Servisten bisey yiyemedim gibi oldu

Bir lt su
Sporum malesef yok dunu bugun yqpicam

Canımmm mazeretini bildirdigin için cokkkkk TSK haklısın canım şimdi onların yanında da açılmaz ki . Misafire rağmen menün süper

Canımmm mazeretini bildirdigin için cokkkkk TSK haklısın canım şimdi onların yanında da açılmaz ki . Misafire rağmen menün süper
Tesekkur ederim canm anlayisin icin :)
Evet kendi evimde olunca misafitde olsa kontrol.bende ama misafir ben olunca zorlaniyorum laf anltmakta epey ama bozmuyorum :) :)
Listem cumartesi degisecek bu arda dun gidemedim diyetisyene cumartesi gidicem yag kas oranina bakip listeyi degistircekmis

Beybiler napıyorsunuz bakimm? Bugün birazcık yogundum gelemedim . sonra msjlariniza döneceğim

ApriL_2007 kaptanım annem babam abimler gelmişti çok mutlu oldum
İki gundr çok hastayım hiç bisey yiyemedim.ugrayamadim da buraya
Seni gidi kaçak bak gözümden kaçmış

Ne güzel hasret giderdiniz iştee süper olmuş gözün aydın tatlım. Ayrıca mutluluktan hasta oldun sanırım Çokkk geçmiş olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…