Günaydınn toktorcummmm nasılsın ?günaydın kuzucuklaaarrr
çok geçmiş olsunKizlar kotu bi hafta sonu gecirdim kucuk kizim cuma aksmandan beru ates ishal.cmt gunu ogrencilerimle piknige gittim ama nasil gittim bilmiyorum .onceden organize edilmemis olsydi vazgecerdim.2 gundur spor yok.evde buseyler de yoktu.biz market alışveriş ini hafta sonlari yapiyoruz normalde.disaridan yedik durum falan .dikkat etmeye calistim ama suyumu icemedim.sabah tartilmaya korkutum kesin odem tavan yapmistir yine.cumaya kadar tartilmicam moralim bozulmasin
Dun cok korktum kizlar elu yuzu ayaklari morardi kizimin titreme.39.7 olmus atesi.diktor hem bogazi hem de azi disleri sebep dedi
Kizlar kotu bi hafta sonu gecirdim kucuk kizim cuma aksmandan beru ates ishal.cmt gunu ogrencilerimle piknige gittim ama nasil gittim bilmiyorum .onceden organize edilmemis olsydi vazgecerdim.2 gundur spor yok.evde buseyler de yoktu.biz market alışveriş ini hafta sonlari yapiyoruz normalde.disaridan yedik durum falan .dikkat etmeye calistim ama suyumu icemedim.sabah tartilmaya korkutum kesin odem tavan yapmistir yine.cumaya kadar tartilmicam moralim bozulmasin
Dun cok korktum kizlar elu yuzu ayaklari morardi kizimin titreme.39.7 olmus atesi.diktor hem bogazi hem de azi disleri sebep dedi
Ohhh sevindim birazda olsa bişeylerin düzene girmesineKizlar gecmis olsun mesajlariniz icin tesekkur ederim .bugun iyi cok sukur.sk sk ates dusurucusunu falan veriyorum.ilac yuzunden uyuyor 1 saat oldu.ben de firsattan istifade 45 dk leslie 3 miles. 100 yarim mekik yaptim
ayy canım benimm çok geçmiş olsun.. umarım kısa sürede dzelilr kuzucukKizlar gecmis olsun mesajlariniz icin tesekkur ederim .bugun iyi cok sukur.sk sk ates dusurucusunu falan veriyorum.ilac yuzunden uyuyor 1 saat oldu.ben de firsattan istifade 45 dk leslie 3 miles. 100 yarim mekik yaptim
ŞŞTT fıstıklar napıyosunuz bakalım.. ben pazar günü kudurduktan sonra yine diyetteyim..
yarından itibaren kamptayım bilginize.. bundan böyle sporsuz günüm yok, kaçamaksız günüm çok..tam 30 günnnn.. bu 30 gün sonrasında olayı bitirmiş olucam .. var mı benle kampa gireeeeeeennnn..
Canm ben katilmak isterdim çokta ihtiyacım var bu ara motivasyon sıfır sanki hiç kilo veremeyecek gibiyim bende pko var ve tedavisi yok böyle olup kilo veren varmı ya gecen gittim birsürü kistim varŞŞTT fıstıklar napıyosunuz bakalım.. ben pazar günü kudurduktan sonra yine diyetteyim..
yarından itibaren kamptayım bilginize.. bundan böyle sporsuz günüm yok, kaçamaksız günüm çok..tam 30 günnnn.. bu 30 gün sonrasında olayı bitirmiş olucam .. var mı benle kampa gireeeeeeennnn..
Ayy canm benim çok geçmiş olsun bu gece ateslenmeleri çok korkutuyor bilirim Rabbim şifa versin insallh bizde gene 1 haftadır hastanedeyiz sabah akşam tedavi için gidiyoruz bugün sondu çok şükürKizlar kotu bi hafta sonu gecirdim kucuk kizim cuma aksmandan beru ates ishal.cmt gunu ogrencilerimle piknige gittim ama nasil gittim bilmiyorum .onceden organize edilmemis olsydi vazgecerdim.2 gundur spor yok.evde buseyler de yoktu.biz market alışveriş ini hafta sonlari yapiyoruz normalde.disaridan yedik durum falan .dikkat etmeye calistim ama suyumu icemedim.sabah tartilmaya korkutum kesin odem tavan yapmistir yine.cumaya kadar tartilmicam moralim bozulmasin
Kistleri ilk önce unutmakla başlayabilirsin meselaCanm ben katilmak isterdim çokta ihtiyacım var bu ara motivasyon sıfır sanki hiç kilo veremeyecek gibiyim bende pko var ve tedavisi yok böyle olup kilo veren varmı ya gecen gittim birsürü kistim var
Tatlım şimdi başka takıma geçebilirsin ama yine iki hafta deneme süren olacak olduğun takımda ise listeye girebilmen daha kolay . Motive etmeyi hep karşı taraftan bekleme sende kendi kendine motive ol ki enerjin güzel olsun canım.Slm arkdslr,istedigimz gruba girebiliyormuyuz,bilginiz var mi.
Ben baska br gruptaydm
Motivasyon sorunum var ,
Baslayip bozuyorum
66 kiloyum,63 e dusmustum
Sonra bsyler oldu moralim bozuktu yedim tekrar ciktim 66 ya
Ama cok sikldm bu kilodan ,dogum kilolarim hala benimle
Hedefim 1 ayda 6 kilo
Verebilirliyim 60 i gorurmuyum acaba bir ayda
Spor sansimda pek yok 1.5 yasinda oglum var
Ama en onemlisi baslayip tekrar bozmamam lazim ,bunu basaran arkadaslar nasil yaptiniz ,yardimmmm
Ah toktur hanım ramazan spor ve mümkün degilŞŞTT fıstıklar napıyosunuz bakalım.. ben pazar günü kudurduktan sonra yine diyetteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?