Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geçmiş olsun şu an kiloyu takmayın hiç

ben de kahvaltımı vs yazayım
06.00 1 yemek kaşığı tofudan omlet,1 domates bol maydanoz
08.00 6 çiğ badem
09.30 1 kivi
11.00 barbunyalı salata
şimdi de yeşil çayımı içiyorum

çok çok geçmiş olsun canım ya.aman kuzu iyi olsun da bırak kilo dursun dert değil.

Slm arkdslr,istedigimz gruba girebiliyormuyuz,bilginiz var mi.
Ben baska br gruptaydm
Motivasyon sorunum var ,
Baslayip bozuyorum
66 kiloyum,63 e dusmustum
Sonra bsyler oldu moralim bozuktu yedim tekrar ciktim 66 ya
Ama cok sikldm bu kilodan ,dogum kilolarim hala benimle
Hedefim 1 ayda 6 kilo
Verebilirliyim 60 i gorurmuyum acaba bir ayda
Spor sansimda pek yok 1.5 yasinda oglum var
Ama en onemlisi baslayip tekrar bozmamam lazim ,bunu basaran arkadaslar nasil yaptiniz ,yardimmmm

Kizlar gecmis olsun mesajlariniz icin tesekkur ederim .bugun iyi cok sukur.sk sk ates dusurucusunu falan veriyorum.ilac yuzunden uyuyor 1 saat oldu.ben de firsattan istifade 45 dk leslie 3 miles. 100 yarim mekik yaptim

Kizlar gecmis olsun mesajlariniz icin tesekkur ederim .bugun iyi cok sukur.sk sk ates dusurucusunu falan veriyorum.ilac yuzunden uyuyor 1 saat oldu.ben de firsattan istifade 45 dk leslie 3 miles. 100 yarim mekik yaptim
Ohhh sevindim birazda olsa bişeylerin düzene girmesine

ayy canım benimm çok geçmiş olsun.. umarım kısa sürede dzelilr kuzucuk

ŞŞTT fıstıklar napıyosunuz bakalım.. ben pazar günü kudurduktan sonra yine diyetteyim..
yarından itibaren kamptayım bilginize.. bundan böyle sporsuz günüm yok, kaçamaksız günüm çok..tam 30 günnnn.. bu 30 gün sonrasında olayı bitirmiş olucam .. var mı benle kampa gireeeeeeennnn..

Pazar günü yaramazı olarak durumun farkında olmanda çok güzel. Aldığın karar süper, ben eşlik etmek isterdim ama önümüz Ramazan olduğundan hergün spor konusunda pek söz veremem. Destekçi olarak yanındayım hatta dur gözüm üstünde olacak öylede yardımcı olabilirim

Bu olayı böylelikle bitirirsen süpper olacak toktorcummmm çok mutlu olacaksın sonrasında emin ol

Canm ben katilmak isterdim çokta ihtiyacım var bu ara motivasyon sıfır sanki hiç kilo veremeyecek gibiyim bende pko var ve tedavisi yok böyle olup kilo veren varmı ya gecen gittim birsürü kistim var

Ayy canm benim çok geçmiş olsun bu gece ateslenmeleri çok korkutuyor bilirim Rabbim şifa versin insallh bizde gene 1 haftadır hastanedeyiz sabah akşam tedavi için gidiyoruz bugün sondu çok şükür

Canm ben katilmak isterdim çokta ihtiyacım var bu ara motivasyon sıfır sanki hiç kilo veremeyecek gibiyim bende pko var ve tedavisi yok böyle olup kilo veren varmı ya gecen gittim birsürü kistim var
Kistleri ilk önce unutmakla başlayabilirsin mesela

Beynine kötü mesajlar gönderme neden yapamayasin?? Yeterli istemiyorsundur oyüzden kilo veremiyorsun. Sıkı diyet ve sporla gitmeyecek kilo yok!

Tatlım şimdi başka takıma geçebilirsin ama yine iki hafta deneme süren olacak olduğun takımda ise listeye girebilmen daha kolay . Motive etmeyi hep karşı taraftan bekleme sende kendi kendine motive ol ki enerjin güzel olsun canım.

Herşey senin elinde kısacası

Ah toktur hanım ramazan spor ve mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…