- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Ah toktur hanım ramazan spor ve mümkün degil
Kendim yapablsm beklememde neyse ,cvp icin thanks,byeTatlım şimdi başka takıma geçebilirsin ama yine iki hafta deneme süren olacak olduğun takımda ise listeye girebilmen daha kolay . Motive etmeyi hep karşı taraftan bekleme sende kendi kendine motive ol ki enerjin güzel olsun canım.
Herşey senin elinde kısacası
Ah toktur hanım ramazan spor ve mümkün degil
Öyle canm yapabilirim ama ciddi anlamda motuve olmam lazim bakalım ramazanda nasil olacak ben ramazanda bikaç kilo veriyorum umarım busenede öyle olurKistleri ilk önce unutmakla başlayabilirsin mesela
Beynine kötü mesajlar gönderme neden yapamayasin?? Yeterli istemiyorsundur oyüzden kilo veremiyorsun. Sıkı diyet ve sporla gitmeyecek kilo yok!
Selam günaydınnnnn 1.takımın güzelleri
Günümüz süper ötesi geçsin İnşaAllah
Dünkü menüm
Sabah 07
1 bardak süt
5 yulaflı bisküvi
Ara 10
4 kayısı
2 ceviz
Öğle 12
2 parça tavuk pirzola
Salata
Ara 15
4 kayısı
2 erik
2 ceviz
Dgünü vardı 1 catal pasta
Akşam 19
2 kase ezogelin
Salata
2 parmak çeçil
Ara 22
1 bardak kefir
3 lt su
Spor yok ptesi yapmam banane :))))
Gunaydın kızlar
Geziden donduk, Gokceada dan. Cok guzel ve yogun gectı tabı:))
Diyetime uydum tek kacırdıgım. Damla sakızlı muhallebiydi bolgeye ozelmıs.
Dmndugumde de tartıldım kilom guzel cıktı
Bu arada dun jıllıan yaptım , daha dogrusu yapmaya calıstım. Aman Allahım bugun boyle sırt , bel kısımları oncelıklı hafıf bır agrım var. Ama dun mahvolmustum ne kadar yorucu ve acı verici
Ama devam edicem sevdim. Agrı olması kasımın calıstıgını gosterır
BU arada dun dogum gunumdu, sadece kahve tanına bademlı kurabıye yedım , bir catalda peynır helvası o kadar.
Dogum gunu kutlaması yapmadık tabı daha da cok kacırmayı dusunmuyorum acıkcası , inşallah
Bu arada dunku menum:
9:00 Bir kase çilek (canım cok cektı)
12:00 double dibek kahvesi sade + bir bademli kurabiye + bir kaşık peynir helvası+ cekirdek
16:00 nohutlu corba
17:00 sade soda
19:00 100 gram kofteli salata
2 lt su
Bu arada haftasonu da 2 lt yı gectım hep:)
Ben de katılayımŞŞTT fıstıklar napıyosunuz bakalım.. ben pazar günü kudurduktan sonra yine diyetteyim..
yarından itibaren kamptayım bilginize.. bundan böyle sporsuz günüm yok, kaçamaksız günüm çok..tam 30 günnnn.. bu 30 gün sonrasında olayı bitirmiş olucam .. var mı benle kampa gireeeeeeennnn..
ramazanı unutmuşum ben kendim tutmuyorum ya aklmıa gelmedi sorryyy... ama beni gözetle olur mu.. bu sefer son.. bayrama kadar ne verirsem o..Pazar günü yaramazı olarak durumun farkında olmanda çok güzel. Aldığın karar süper, ben eşlik etmek isterdim ama önümüz Ramazan olduğundan hergün spor konusunda pek söz veremem.Destekçi olarak yanındayım hatta dur gözüm üstünde olacak öylede yardımcı olabilirim
Bu olayı böylelikle bitirirsen süpper olacak toktorcummmm çok mutlu olacaksın sonrasında emin ol
en sevdiğmmmmmm.. aynı benim güççüklüğüm.. sümük ve balgam doktoru oldumm ki beeenn ..
forumda bir ara istersen birçok topik var pkolu olup da diyet- spor yapanlar..Canm ben katilmak isterdim çokta ihtiyacım var bu ara motivasyon sıfır sanki hiç kilo veremeyecek gibiyim bende pko var ve tedavisi yok böyle olup kilo veren varmı ya gecen gittim birsürü kistim var
olsun kuzumm bana destek olursun.. ramazandan sonra beraber spora devam ederiz..Ah toktur hanım ramazan spor ve mümkün degil
hahahhaaaa.. evi yeeee
günaydın kuzummmmSelam günaydınnnnn 1.takımın güzelleri
Günümüz süper ötesi geçsin İnşaAllah
maaşallah kuzumaaaDünkü menüm
Sabah 07
1 bardak süt
5 yulaflı bisküvi
Ara 10
4 kayısı
2 ceviz
Öğle 12
2 parça tavuk pirzola
Salata
Ara 15
4 kayısı
2 erik
2 ceviz
Dgünü vardı 1 catal pasta
Akşam 19
2 kase ezogelin
Salata
2 parmak çeçil
Ara 22
1 bardak kefir
3 lt su
Spor yok ptesi yapmam banane :))))
sağol tatlımmm başarıcam b seferGunaydiin kizlar. @ ispanyol hedef superbasarilar
ayy harikasın kuzuuuumm.. tatile gidip de bozmadan dönmeeekkkkk... ben bir pazarda bile 1.5 kilo alıyorum .. kutlarım seniiiGunaydın kızlar
Geziden donduk, Gokceada dan. Cok guzel ve yogun gectı tabı:))
Diyetime uydum tek kacırdıgım. Damla sakızlı muhallebiydi bolgeye ozelmıs.
Dmndugumde de tartıldım kilom guzel cıktı
Bu arada dun jıllıan yaptım , daha dogrusu yapmaya calıstım. Aman Allahım bugun boyle sırt , bel kısımları oncelıklı hafıf bır agrım var. Ama dun mahvolmustum ne kadar yorucu ve acı verici
Ama devam edicem sevdim. Agrı olması kasımın calıstıgını gosterır
BU arada dun dogum gunumdu, sadece kahve tanına bademlı kurabıye yedım , bir catalda peynır helvası o kadar.
Dogum gunu kutlaması yapmadık tabı daha da cok kacırmayı dusunmuyorum acıkcası , inşallah
Bu arada dunku menum:
9:00 Bir kase çilek (canım cok cektı)
12:00 double dibek kahvesi sade + bir bademli kurabiye + bir kaşık peynir helvası+ cekirdek
16:00 nohutlu corba
17:00 sade soda
19:00 100 gram kofteli salata
2 lt su
Bu arada haftasonu da 2 lt yı gectım hep:)
spor konusunu ayrıca listeleyeceğim.. günlük bölgesel hareketler var az sonra paylaşırım yanına da yürüyüş , lesli, düşünüyorum.. hastanın 2 günü de x body ..Ben de katılayım
sıfır kaçamak ve her gün spor
ne sporu yapıyorsunuz ben yeni başladığım için yürüyorum sadece.
harika gidiyorsn hayatımm.. kinoa güzel mii ben de denemek istiyorumdünkü menüm eksik kalmıştı devamını yazayım;
11.00 barbunyalı salata
13.00 2 muz,tarçınlı badem sütü karışımı
18.00 sebzeli kinoa pilavı,1 maden suyu
19.00 2 hurma
3 bardak yeşil çay
3 litreye yakın su
spor yapamadım,kredi kartım çalındı.sinirden pek bir şey de yiyemedim zaten dün ama bugün dünkü sporu da bugünkünü yapacağım.tartıda güzel şeyler görüyorum
ayy çok üzüldüm kuzumm.. aniden mi çıkardılar, habersizgünaydın kızlar nasılsınız?o kadar keyifsizim ki..ofiste 4 arkadaşı işten çıkardılar..hepsi de çoluk çocuk sahibi...çok moralim bozuldu gerçekten..iş hayatı böyle biliyorum ama yine de insan çok üzülüyo tabi..
günaydın kızlar nasılsınız?o kadar keyifsizim ki..ofiste 4 arkadaşı işten çıkardılar..hepsi de çoluk çocuk sahibi...çok moralim bozuldu gerçekten..iş hayatı böyle biliyorum ama yine de insan çok üzülüyo tabi..
dünkü menüm
09:00 sade t. kahvesi
12:00 yarım tabak et sotenin etleri, 100 gr yoğurt, salata, 2 çatal karpuz
16:00 sade nescafe, 10 fıstık
19:30 2 haşalnmış ymurta, salata( z. yağlı)
su:3.5 lt
spor: x body 25 dk
1. günüm okeytooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?