bence kahveyi günde 1 kere tüket sadece çok selülit yapıyordünkü menüm
09:00 sade t. kahvesi
12:00 yarım tabak et sotenin etleri, 100 gr yoğurt, salata, 2 çatal karpuz
16:00 sade nescafe, 10 fıstık
19:30 2 haşalnmış ymurta, salata( z. yağlı)
su:3.5 lt
spor: x body 25 dk
1. günüm okeytooo
süppper olmuşşşbenim de dünkü menüm
sabah:9 : domates-salatalık-lor peyniri-1 yumurta-1 dilim ekmek
öğlen 13:bir tabak taze fasulye-1 kase cacık
ara:1 fincan türk kahvesi
akşam 19:1,5 yumurtalı omlet
akşam 21:1 kase haşlanmış yeşil mercimek
spor yok-3 lt su
ben de deniycem .. teşekkür ederimmispanyol ben kinoayı yağsız ve sebzeli yapıyorum şöyle;
içinde 1 patates,1 soğan,1 kaliforniya biberi sarı olanlardan,1 kırmızı biber var sebze olarak.baharat olarak da kimyon,nane,pul biber,karabiber,tuz.bu şekilde olunca sıfır yağ ile de mükemmel oluyor yalnız sadece haşlayanlar var dümdüz o şekilde tadı hiç yok.
ben tam bir kahve bağımlısıydım 2 yıl öncesine kadar , günde 3-4 kupa kremalı nescafe içiyordum.. diyetisyen arkadaşıma sordum özellikle sellülit için.. kahveden ziyade içindeki krema ve şekeden dolayı sellülit oluyor dedi.. zaten emziriyordum az içiyordum .. emzirmem bitince de günde 2 tane hak verdim kendime..şekersiz, kremasız ve sütsüz içiyorum.. genelde sabahları t. kahvesi öğl sonra nescafe içiyorum..ancak bu kadar kısABiliorum maalseff.. teşekkür ederim bilgi için mucksbence kahveyi günde 1 kere tüket sadece çok selülit yapıyoronun yerine yeşil çay falan içebilirsin canım.sürekli ayakta olmak zorundaysan yani uyarıcı etkisinden dolayı içiyorsan mate içebilirsin kahve yerine.bir de nescafe hiç içme türk kahvesi ya da filtre kahve daha sağlıklı
aa tamam o zaman araştırıp uyguluyorsanız sorun olmazsüppper olmuşşş
ben de deniycem .. teşekkür ederimm
ben tam bir kahve bağımlısıydım 2 yıl öncesine kadar , günde 3-4 kupa kremalı nescafe içiyordum.. diyetisyen arkadaşıma sordum özellikle sellülit için.. kahveden ziyade içindeki krema ve şekeden dolayı sellülit oluyor dedi.. zaten emziriyordum az içiyordum .. emzirmem bitince de günde 2 tane hak verdim kendime..şekersiz, kremasız ve sütsüz içiyorum.. genelde sabahları t. kahvesi öğl sonra nescafe içiyorum..ancak bu kadar kısABiliorum maalseff.. teşekkür ederim bilgi için mucks
şşttt kızlaaaarrrrr sesime geliiinnnnn..
şimdiden böyleyse ramazanda hiiç uğramazsınız sizz
1 haftadr demek .sana da gecmis olsun.bugun 3 .kez dr gittik.du. gece sabah 4.45 ti uyudugumda.zaten 7 de tekrar kalkip okula gectim.saftim kaymis durumda.Ayy canm benim çok geçmiş olsun bu gece ateslenmeleri çok korkutuyor bilirim Rabbim şifa versin insallh bizde gene 1 haftadır hastanedeyiz sabah akşam tedavi için gidiyoruz bugün sondu çok şükür
Cok uzuldum sebep neymis pekigünaydın kızlar nasılsınız?o kadar keyifsizim ki..ofiste 4 arkadaşı işten çıkardılar..hepsi de çoluk çocuk sahibi...çok moralim bozuldu gerçekten..iş hayatı böyle biliyorum ama yine de insan çok üzülüyo tabi..
Oooooo tebriklerdünkü menüm
09:00 sade t. kahvesi
12:00 yarım tabak et sotenin etleri, 100 gr yoğurt, salata, 2 çatal karpuz
16:00 sade nescafe, 10 fıstık
19:30 2 haşalnmış ymurta, salata( z. yağlı)
su:3.5 lt
spor: x body 25 dk
1. günüm okeytooo
Cnm benim bugin gun kosturmacali gecti.hala ufaklik hasta .surkli kucagimda.tlf.dan sizinle de mesajlasamiyorum o anda.elimden almaya calisiyor tlf.uşşttt kızlaaaarrrrr sesime geliiinnnnn..
şimdiden böyleyse ramazanda hiiç uğramazsınız sizz
Tek eksigim spor kaptanim bugun simdi yazarim menu.uBeybiler naber
Nasıl gidiyor herşey??
süperBeybiler naber
Nasıl gidiyor herşey??
çok güzelBugunku mnm
Kahvalti8.30 1 domates.1 cvdar.az peynir.3 zeytin.
Ara yesilcy mate cayi.5 tuzlu cubuk 1 cilek
Ogle 14.30 6 ksk tavuk sote.az ekmk.1 brdk ayran.
Ara 1 besibiyerde cayi...3 cilek
Akm 21.00 2 ksk yogurt tarcin.yarim dilim cvdr.1 cy brd sut
Su 2 lt yi gecti
Spor yok
Canim normalde tek tek aktardan aliyordum ama bu aralar poset cy olarak kullaniyorumçok güzelbu beşibiryerde çayını sen mi hazırladın hazır mı aldın
Smothie ne icin canimsüper
ama spor yapamadım yine dışarıda yürüdüm biraz ama spor amaçlı değil.menüm;
08.00 2 tepeleme yemek kaşığı tofudan omlet,1 domates ,7 salatalık
13.00 sebzeli kinoa pilavı 10 kaşık,1 maden suyu
14.00 3 çiğ badem
18.00 4 adet çilek ve 1 büyük bardak smoothie (salatalık,marul,maydanoz,yeşil elma,muz,çilek ve soya sütü ile)
bol bol su ve 3 fincan bitki çayı
Sabahin nurunda uyandirdi benimki yine.neyse iyi olsunlar da.uyuttum simdi.evi accik toplayip hazirlanip gecicem okula
Gununuz coooooook guzel gecsin ins.mutlu huzurlu bereketli sevgi dolu
Gunaydinnn herkese kolayliklar dilerim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?