Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm

iftar:
-4 kaşık taze fasulye- 200 gr tavuk döner -domates-
-bir avuç çilek-1 kase dondurma

sahur:
-bir kase keten tohumlu yoğurt

3,75 lt su-spor yok

Oyyyyy suya bittim ! Bende kıskandım içmeye çalışacağım.

Aslında senin dediğin gibi yapılırsa olur spor ama bakalım lafta iyide uygulayabilcekmiyim? ! Hepp ramazanlarda yapmam ben aslında vakit olmaz 22:30 da takla oluyorum uykuya dogruuu!
Su cidden azicik olmus kaptanim hic mi susamamistin
Aslında susadım ama işte yemeği yiyince karnım şişiyor içemiyorum su sahurda da aynı napicam bakalım bugün biraz daha gayret edeceğim.
Dun 2.5 yillk evlu bi arkadasimdan hamilelik haberi aldim.cok sevindim cok istiyordu.aklima sen de geldin.rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin
Ayyyy çok iyisin, Allah Razı olsun canım. Şu mübarek günlerde İnşaAllah dualarımız kabul olurda bebiş severiz :)))))
kızlar günaydın herkes nasıl?babam rahatsız hastanede yarın ameliyat olacak dua edin .seviyorum sizi

Canım çok geçmiş olsun. Neyi var?? Müsait olduğunda gel bizi merak da bırakma. Rabbim 'den acil şifalar diliyorum.

Aynen canm kotu oldum valla sagol ..
Tesekkur ederim sporla olunca oyle oldu herhalde ben de anlamadim ama goren cok zatiflamisin diyo
Sagol canm :)
Mevlidindr kestik canm adanmisti zaten onun icin .. Sadakayi da vermeyi dusunuyorum hem ramazan hem bunun icin bi aileye yardim .. Oruc tutamiyorum ben bi de ..

Dunku menum
Sabah yumurta haslama
Cay
Kk peynir
Biber
Rkmek bi dilim

Ara badem

Oglen esim bogazima dizdi yiyemedim tama ama iki kofte yarim bardak ayran bes kasik falan da salata

Ara nescafe (aslinda yasak iki aydir ilk kacamak)

Aksam
Turlu alti kasik
Bi kase corba
Bi dilim ekmek
Salata alti kasik

Su 1.5 ://
Spor yokyok

Dunun sporunu bugun yaptim ama bbg

Saclarimi yagladim yuzume de maskemi surdum bekliyorum ilgazi da babaya havale ettim salliyo oooh :) girebilirsem trkrar gorusuruz kizlar :)

Kizlar hala uyuyamadim.suymu 2.5 lt ye tamamlamaya calisiyorum.midem sisti artik.yalniz suyumu tamamlayayum derken koca sis mide ile sporumu yapamadim.

Bugunku menum
Sahur.avuc ici kadar ekmek.yarim dil peynir.bi kac catal karpuz.

İftar. 5 cig fındık. 2 hurma 2 kayisi.3 mini icli kofte.yarim kase yogutlu soguk dogme corbasi sirkeli salata .1 kasik humus
Su 2.5 lt spor yok ne yazikki

Sakin mezun oldum deyip gitme bizi bırakma
Yokkk canım gitmem çünkü daha teslim edebileceğim bir arkadaşım çıkmadı henüz
Kizlar hala uyuyamadim.suymu 2.5 lt ye tamamlamaya calisiyorum.midem sisti artik.yalniz suyumu tamamlayayum derken koca sis mide ile sporumu yapamadim.
2.5 lt mi?? Vayyy çok iyi ben de daha 1lt ama benim için başarı hatta 35 dk yürüyüş de yaptım senden özendim :)))) neyse sende yarın yaparsın kuzummm.

Slm kızlar dunku menum
Sahur
Az peynir
2 yumurta sarısı
Domates salatalık
1 avuç badem

Iftar
1 kase buğday çorbası
Az kuru fasulye
Salata
3 lt su
1 buçuk saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…