- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
dünkü menüm
iftar:
-4 kaşık taze fasulye- 200 gr tavuk döner -domates-
-bir avuç çilek-1 kase dondurma
sahur:
-bir kase keten tohumlu yoğurt
3,75 lt su-spor yok
Aslında senin dediğin gibi yapılırsa olur spor ama bakalım lafta iyide uygulayabilcekmiyim? ! Hepp ramazanlarda yapmam ben aslında vakit olmaz 22:30 da takla oluyorum uykuya dogruuu!Kaptanim ben kizlar sebebiyle teravihe gidemiyorum zaten esim 21.30 gibi çıkıyor. Kizlari da uyutuyorum.22.ye dogru basliyorum iste.iftardan sonra gozumun onu aciliyo.kendime geliyorum.spor yaparsm hem midem de rahatliyor.dun yapamadim mesela.misfirlerim vardi gec kalktilar.midemde cuval var gibi hissediyorm simdi.
Aslında susadım ama işte yemeği yiyince karnım şişiyor içemiyorum su sahurda da aynı napicam bakalım bugün biraz daha gayret edeceğim.Su cidden azicik olmus kaptanim hic mi susamamistin
Ayyyy çok iyisin, Allah Razı olsun canım. Şu mübarek günlerde İnşaAllah dualarımız kabul olurda bebiş severiz :)))))Dun 2.5 yillk evlu bi arkadasimdan hamilelik haberi aldim.cok sevindim cok istiyordu.aklima sen de geldin.rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin
kızlar günaydın herkes nasıl?babam rahatsız hastanede yarın ameliyat olacak dua edin .seviyorum sizi
Aynen canm kotu oldum valla sagol ..Allah korusun.Deprem çantası hazırlayıp kenara koymak lazım.
Geçmiş olsun.Benim de oğlanlar bir iki kere yataktan düşmüştü.Aman bir şey olmasın.İnsan onlara bir şey oldumu çok üzülüyor.Eşin ile barışmana sevindim.Tartışmalar olur hepimiz insanız.Hatasını anlaması güzel bir davranış.
Allah hepimizi korusun inşallah.
Nasipten ötesi boş canım.Sizin birlikte yürüyecek yolunuz buraya kadarmış.Ailenin yakın olması ve sana destek olması çok güzel.
Tesekkur ederim sporla olunca oyle oldu herhalde ben de anlamadim ama goren cok zatiflamisin diyoApriL_2007 senin güzel gören gözlerin ve yüreğinin güzelliğinden bu şekilde görüyorsun.Canımsın vallahi şımaracağım bu gidişle.Teşekkür ediyorum kardeşimm.
A afrodit26 verdiğin kiloya göre incelmelerin çok iyi amacına ulaşana kadar bırakma,kutlarım.
Sagol canm :)her gün oruca biraz daha alışıyorum tabiki ama uykusuzluk şuan için en büyük dert
kafasına dank etmesi de iyi .özür dilemesi de bir erdem.allah iyi etsin canım sevindim.
oh oh maşallah
onlar olmasaydı zaten bu kadar güçlü olamazdım.allah dert verirken dermanını da yolluyor ya elhamdürillah
günaydın kaptanımmmm.ay inşallah akşamlar olmuyor zaten .
akşam hemen bitince yemek su çay derken bitiveriyor su az olmuş o yüzden
ilk günler zor geçiyor ama bünye alışacak .her gün dünden biraz daha kolay geçecek inşallah
Mevlidindr kestik canm adanmisti zaten onun icin .. Sadakayi da vermeyi dusunuyorum hem ramazan hem bunun icin bi aileye yardim .. Oruc tutamiyorum ben bi de ..Amman allah muhafaza eylesin .dusuncesi bile ürkütücü
Iyi dimi ilgaz .canim sadaka versen iyi olur sanki.bi de efendimiz cocuklada akika kurbani kesermis.sen naptin kesebildun mi
Suuuu?
Aminnnnnnn gerci benim ilk gun zordu.benim tek problemim ramazanda kabizlik cok kotu ya afedersiniz bildigin dogum yapiyorum sanki
Ohhhh miss güzellik iksirlerin de tMam :))Saclarimi yagladim yuzume de maskemi surdum bekliyorum ilgazi da babaya havale ettim salliyo oooh :) girebilirsem trkrar gorusuruz kizlar :)
Sakin mezun oldum deyip gitme bizi bırakmaAyyy ozaman ben çoktan mezun olmuşum da haberim yokmuşİspanyolcum
Yokkk canım gitmem çünkü daha teslim edebileceğim bir arkadaşım çıkmadı henüzSakin mezun oldum deyip gitme bizi bırakma
2.5 lt mi?? Vayyy çok iyi ben de daha 1lt ama benim için başarı hatta 35 dk yürüyüş de yaptım senden özendim :)))) neyse sende yarın yaparsın kuzummm.Kizlar hala uyuyamadim.suymu 2.5 lt ye tamamlamaya calisiyorum.midem sisti artik.yalniz suyumu tamamlayayum derken koca sis mide ile sporumu yapamadim.
Sakın yeme hemde bu saatte hiççç olmazz!!Esim teravihten donuste tatli dondurma almis.dondurmayi hemmen buzluga attim.mutfaktan kactim.yatmaya gitcem simdi.daha oturursam dayanamaz yerim .
Ohhhhsporumu da yaptım,75 dak yürüyüş45+30 şeklinde tabii
Slm kızlar dunku menum
Sahur
Az peynir
2 yumurta sarısı
Domates salatalık
1 avuç badem
Iftar
1 kase buğday çorbası
Az kuru fasulye
Salata
3 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Tam da onu diyecektimYumurta sarisi yag beyazi protein . Neden sariyi tercih ettin bilmiyorum ama aklinda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?