Masallh 3 lt suyu nasil iciyorsun miden sismiyor muSlm kızlar dunku menum
Sahur
Az peynir
2 yumurta sarısı
Domates salatalık
1 avuç badem
Iftar
1 kase buğday çorbası
Az kuru fasulye
Salata
3 lt su
1 buçuk saat yuruyus
AminnnnnGünaydınnnnn mutluuu bir gün olsun hepimize kolay geçsin günümüz İnşaAllah
Iste oyle oluyor bu yapanlar nasil yapiyir bilmiyorum ya suyunu cok icmek icin gayyret edicen e bu kez mide davul gibi oluyor suya bi anda yuklenince bu kez spor yapamiyorsun.Yokkk canım gitmem çünkü daha teslim edebileceğim bir arkadaşım çıkmadı henüz
2.5 lt mi?? Vayyy çok iyi ben de daha 1lt ama benim için başarı hatta 35 dk yürüyüş de yaptım senden özendim :)))) neyse sende yarın yaparsın kuzummm.
Iyiyimmmm sen napiyorsun.bugun yemege davetliyim.ohhhhh yemek derdim yokkkızlaaarrr selamlar napıyorsunuz nasıl gidiyor..
Ayyyy ne guzel özendimteşekkür ederim canımm.. sen süpersin zaten çoktaaaann oldun mezunn.. o zaman ben de 64.3 olunca mezun olabiliyorum.. ha gayret dieyyeim o zaman ..
Iste oyle oluyor bu yapanlar nasil yapiyir bilmiyorum ya suyunu cok icmek icin gayyret edicen e bu kez mide davul gibi oluyor suya bi anda yuklenince bu kez spor yapamiyorsun.
Ben de kendimce cozum buldum normalde ramazanda arabayla gidip gitcektim okula sabah serin oluyor susatmiyor diye 30 dk yurudum cok hizli olmsa da orta tempo yurudum
Aksilik yaa öyle olur, hala alerjiye devam yani.selamlar canlaaarrr.. bizim işler hava ısınınca ve ramazanda azalırdı ama yoookk benişm işelr arttı
gunaydınlar
Dunku menum:
İftar: sulu kofte+salata
21:30 sade turk kahvesı ve bir porsiyon çilek+ 2 hurma
01:15 (erken sahur) bir dilime yakın kızarmış tam bugday ekmegı+peynır zeytın + domates salatalık biber+1 kupa kefır+ 1 haslanmıs yumurta
2 lt suyu gectım cok sukur:)
Canım güzel olmuş iftar hafif lezizgünaydınlarrr
ben adet oldum kızlar o yüzden akşam iftar yaptım ama sahura kalkmadım
dün akşam yemeğim:
bir dolu tabak kabak yemeği-3 kaşık yoğurt
akşam bir fincan nescafe -3 lt su-spor maalesef gene yok.
İyiyiz sen nasılsın canımmmm??Selam kizlar naslsiniz bakalim :)
Mastit olmusum sersem gibiyim ya.Selam kizlar naslsiniz bakalim :)
selamlar canlaaarrr.. bizim işler hava ısınınca ve ramazanda azalırdı ama yoookk benişm işelr arttı
çok geçmiş olsunMastit olmusum sersem gibiyim ya.
Teşekkür ederim vermis oldugun bilgi için canım.. Ben cocuklugumdan beri yumurta beyazi yemiyorum .Yumurta sarisi yag beyazi protein . Neden sariyi tercih ettin bilmiyorum ama aklinda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?