Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iste oyle oluyor bu yapanlar nasil yapiyir bilmiyorum ya suyunu cok icmek icin gayyret edicen e bu kez mide davul gibi oluyor suya bi anda yuklenince bu kez spor yapamiyorsun.
Ben de kendimce cozum buldum normalde ramazanda arabayla gidip gitcektim okula sabah serin oluyor susatmiyor diye 30 dk yurudum cok hizli olmsa da orta tempo yurudum

İşimiz zor Ramazan da su ve spor konusunda desene :)))) napalım bigün onu bigün öbürünü yaparız durumu yumuşatır

gunaydınlar

Dunku menum:
İftar: sulu kofte+salata
21:30 sade turk kahvesı ve bir porsiyon çilek+ 2 hurma
01:15 (erken sahur) bir dilime yakın kızarmış tam bugday ekmegı+peynır zeytın + domates salatalık biber+1 kupa kefır+ 1 haslanmıs yumurta

2 lt suyu gectım cok sukur:)

günaydınlarrr

ben adet oldum kızlar o yüzden akşam iftar yaptım ama sahura kalkmadım

dün akşam yemeğim:
bir dolu tabak kabak yemeği-3 kaşık yoğurt

akşam bir fincan nescafe -3 lt su-spor maalesef gene yok.

Çok güzel menün canım helee kefir çok iyi olmuş. Bende içiyorum en azından wc sorunum olmuyor. Suda bende zorlanıyorum. Yavaş yavaş yükseltmeye çalışıyorum işte.

Canım güzel olmuş iftar hafif leziz sporda olsa herşey tamam da :)))

bugün çok canım sıkkındı o yüzden pek bir şey yiyemedim
menüm:
sabah uyanamadım 12.00 2 salatalık,3 domates,maydanoz,biber,7 yeşil zeytin,7 siyah zeytin
öğle 15.00 3 kayısı
akşam 18.00 3 ceviz,10 badem,1 tarçınlı elma
spor yapabilirim umarım

Ya bu kadar sanssizlik olabilir.tam ikna ettim kendimi spora baktim sular kesilmis.spor sonrari susuz banyosuz naparim ben

Yumurta sarisi yag beyazi protein . Neden sariyi tercih ettin bilmiyorum ama aklinda olsun
Teşekkür ederim vermis oldugun bilgi için canım.. Ben cocuklugumdan beri yumurta beyazi yemiyorum .
Karatay usulü besleniyorum 4 aydır Karatay kahvaltısında da yumurta şart bende az haşlayıp sadece sarisını yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…