- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
çok sağol canım lenf bezi tümörü dediler..dün ameliyat oldu.bugün hastanede bakalım inş yolunda gider herşey.bekliyoryz
Takımın hali içleracısı
Hiç memnun olmadım bu durumdan kızlar. Hayır bırakın kilo vermeyi bildirime gelen yok !! Açıkçası kızgınım...
İşte bende o kısmını hiç sevmiyorumyine mi sonuncu oldukoff cidden kilo veremeyenler olabilir ama bildirimde bulunmayanları anlamıyorum
Beraberce yaparız fıstığımKolo verrnlerin de hakkina giriliyor bence. Hani omsam takimca 1m fln olunca ayri bi motivr oluyorm boyle herkes yayinca sen de aman nolacak diye bosverebiliyorsun benim de dogjmdan onceki kiloma 5 kilo kaldi. 40 im ciksin ramazan bitsin ki arada 1 haftasi var. Hem spor hem de guzel beslenmeye baslayacagim.
Tamam canım, sen acele etme zaten.Ben de bir gün yapabildim. Dün iftardan dobra deniz kenarında yürüdük.Gündüz orucum diye halsizlik, akşamda iftar sonrası halsizlik .İnşallah enerji patlaması yaşarım.gulfuren benim kirkim ramazanin son haftasi cikiyor..oyle baslar sana yetisirim insallah
Bravo çok iyi gidiyorsun. İki haftada güzel kilo verdin.kilo bildirimi
geçen hafta:85.300
bu hafta:84.00
giden:1 kg 300 gram
bu hafta 2 gitmemiş
Allahım Şafi ismi ile şifa versin. Güzel haberlerini alalım inşallah.çok sağol canım lenf bezi tümörü dediler..dün ameliyat oldu.bugün hastanede bakalım inş yolunda gider herşey.bekliyoryz
ApriL_2007 Nasılsın canım?
Tamam canım, sen acele etme zaten.Ben de bir gün yapabildim. Dün iftardan dobra deniz kenarında yürüdük.Gündüz orucum diye halsizlik, akşamda iftar sonrası halsizlik .İnşallah enerji patlaması yaşarım.
Bravo çok iyi gidiyorsun. İki haftada güzel kilo verdin.
Allahım Şafi ismi ile şifa versin. Güzel haberlerini alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?