Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm;
sabah kahvaltı yok
öğlen 2 tabak kabak yemeği,azıcık salata
akşam 2 tabak kavun
ara 6 badem
kızlar ben diyetisyene gideceğim galiba kendim yapamıyorum çok

***1.TAKIM 469. ETAP***
ApriL_2007 (61/60.7/0.3/%0.49)
afrodit26 (63.9///%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ispanyol (66.6/66.2/0.4/%0.60)
kanikey (55.6///%)2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
sevilay 80 (72.6/72.9/+0.3/%-0.41)
meryemyalcin3546 (72.5///)3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
tektas (66.7///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (76.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
zeynepela07 (68.2///%)1. kez bildirimde bulunmadı
denizzeynep(75.7///%)kilosu sabit
izmirlipinar (82.5///%)kilosu sabit
mehtappathem (67.5/67.1/0.4/%0.59)
blackswannina94 (85.3/84/1.3/%1.52) yeni üye 27 Mayıs giriş kilosu: 87.4 hedef kilosu: 69

1.Takım Ortalaması:%0.215

Son düzenleme:
Takımın hali içleracısı

Hiç memnun olmadım bu durumdan kızlar. Hayır bırakın kilo vermeyi bildirime gelen yok !! Açıkçası kızgınım...

Kolo verrnlerin de hakkina giriliyor bence. Hani omsam takimca 1m fln olunca ayri bi motivr oluyorm boyle herkes yayinca sen de aman nolacak diye bosverebiliyorsun benim de dogjmdan onceki kiloma 5 kilo kaldi. 40 im ciksin ramazan bitsin ki arada 1 haftasi var. Hem spor hem de guzel beslenmeye baslayacagim.

Beraberce yaparız fıstığım

ApriL_2007 Nasılsın canım?

gulfuren benim kirkim ramazanin son haftasi cikiyor..oyle baslar sana yetisirim insallah
Tamam canım, sen acele etme zaten.Ben de bir gün yapabildim. Dün iftardan dobra deniz kenarında yürüdük.Gündüz orucum diye halsizlik, akşamda iftar sonrası halsizlik .İnşallah enerji patlaması yaşarım.
kilo bildirimi
geçen hafta:85.300
bu hafta:84.00
giden:1 kg 300 gram
bu hafta 2 gitmemiş
Bravo çok iyi gidiyorsun. İki haftada güzel kilo verdin.

çok sağol canım lenf bezi tümörü dediler..dün ameliyat oldu.bugün hastanede bakalım inş yolunda gider herşey.bekliyoryz
Allahım Şafi ismi ile şifa versin. Güzel haberlerini alalım inşallah.

Ay ne guzel deniz kenarinda yurumussun. Denizi olan sehirde yasamak ne guzel. Canim acayip deniz sahil kumsal cekiyo ama esimin izni yok gidemeyiz hos kucucuk bebrkle nereye gidiyosam :)))

Kizlar gunaydin. Simdi ancak vaktim oldu girdim. Dunku telastan aklima bile gelmedi kilom. Ev arkadasim ameliyat oldu hastanede onunlaydim hic ne tartilmak aklima geldi ne bisey. Zaten hedef kiloma cok az kaldi. Ben simdiden cikabilirim isterseniz ve kaptanim uygun gorurse..Opucukler herkese :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…