- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Geçmiş olsun canım. ..Mastit olmusum sersem gibiyim ya.
Bugün listedesin tatlım kilonu bildir alalım
Teşekkür ederim vermis oldugun bilgi için canım.. Ben cocuklugumdan beri yumurta beyazi yemiyorum .
Karatay usulü besleniyorum 4 aydır Karatay kahvaltısında da yumurta şart bende az haşlayıp sadece sarisını yiyorum
Oyyy üzme kendini umarım düzelmiştir neyse obugün çok canım sıkkındı o yüzden pek bir şey yiyemedim
menüm:
sabah uyanamadım 12.00 2 salatalık,3 domates,maydanoz,biber,7 yeşil zeytin,7 siyah zeytin
öğle 15.00 3 kayısı
akşam 18.00 3 ceviz,10 badem,1 tarçınlı elma
spor yapabilirim umarım
günaydın kuşummmGünaydınnnnn beybiler
Hayırlı cumalar
maaşallah .. bence süper gitmiş harikaaaakilo bildirimi
geçen hafta:85.300
bu hafta:84.00
giden:1 kg 300 gram
bu hafta 2 gitmemiş
Canım ben eve 6-7 gibi gideceğim. Kilomu o zaman soylesem olur mu? Bu arada dikkatlı beslenmeme ragmen arada tartılmalarımda pek kılo gıdısı yok yanı
vucut su mu topluyor ne anlayamadım.
Teşekkür ederimmmaaşallah .. bence süper gitmiş harikaaaa
Oyyyyy suya bittim ! Bende kıskandım içmeye çalışacağım.
Aslında senin dediğin gibi yapılırsa olur spor ama bakalım lafta iyide uygulayabilcekmiyim? ! Hepp ramazanlarda yapmam ben aslında vakit olmaz 22:30 da takla oluyorum uykuya dogruuu!
Aslında susadım ama işte yemeği yiyince karnım şişiyor içemiyorum su sahurda da aynı napicam bakalım bugün biraz daha gayret edeceğim.
Ayyyy çok iyisin, Allah Razı olsun canım. Şu mübarek günlerde İnşaAllah dualarımız kabul olurda bebiş severiz :)))))
Canım çok geçmiş olsun. Neyi var?? Müsait olduğunda gel bizi merak da bırakma. Rabbim 'den acil şifalar diliyorum.
Yaniii ne yazalım?? Hiç mi bilgin yok kilondan?kızlar tartılamadım yazarsanız çok sevinirim..p tesiden itibaren çok sık girip ilgilenicem inş söz veriyorum..şu basımızdaki sıkıntılar geçsin de bi..
Anladım canım Rabbim'den acil şifalar dilerim. Yardımcınız olsun İnşaAllah...çok sağol canım lenf bezi tümörü dediler..dün ameliyat oldu.bugün hastanede bakalım inş yolunda gider herşey.bekliyoryz
çok geçmiş olsun,iyi huyludur umarım?çok sağol canım lenf bezi tümörü dediler..dün ameliyat oldu.bugün hastanede bakalım inş yolunda gider herşey.bekliyoryz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?