ne olmuş bizim takımaa yaaaa.. sonuncu olmak bir yana , bildirimler de yok..
offf acilen toparlamamız lazım motivasyonumuz düşüyorr
günaydın arkadaşlar.
hem takım için hem de kendim için çok üzgünüm.açıkçası kilo veremediğim için de kendimi takıma karşı da suçlu hissediyorum.
Ay ne guzel deniz kenarinda yurumussun. Denizi olan sehirde yasamak ne guzel. Canim acayip deniz sahil kumsal cekiyo ama esimin izni yok gidemeyizhos kucucuk bebrkle nereye gidiyosam :)))
Geçmiş olsun olur öyle bazen, aksilik. Hedefine gel tatlım mezun ederiz ne demek öyle çıkmamı isterseniz sana gelene kadar :))))) sen kendin istiyorsan bişey diyememdeKizlar gunaydin. Simdi ancak vaktim oldu girdim. Dunku telastan aklima bile gelmedi kilom. Ev arkadasim ameliyat oldu hastanede onunlaydim hic ne tartilmak aklima geldi ne bisey. Zaten hedef kiloma cok az kaldi. Ben simdiden cikabilirim isterseniz ve kaptanim uygun gorurse..Opucukler herkese :*
ne olmuş bizim takımaa yaaaa.. sonuncu olmak bir yana , bildirimler de yok..
öyle düşünme bazen durur sadece buradaki sorumluluk bilinsin bana yeter bakıyorum ki sohbete muhabbete gelen de yok benim kızgınlığım onlar bebişim üstüne alınmagünaydın arkadaşlar.
hem takım için hem de kendim için çok üzgünüm.açıkçası kilo veremediğim için de kendimi takıma karşı da suçlu hissediyorum.
Giden gidiyor valla, ama eşinden izin yoksa tabi yapacak bişey yok. Keşke annenin yanına gitseydin değişiklik olurdu farklı sehirdemi oturuyordu?
Geçmiş olsun olur öyle bazen, aksilik. Hedefine gel tatlım mezun ederiz ne demek öyle çıkmamı isterseniz sana gelene kadar :))))) sen kendin istiyorsan bişey diyememde
Evet tatlım bakalım haftaya neler olacak??? Acilen toparlanmak şart :))))
öyle düşünme bazen durur sadece buradaki sorumluluk bilinsin bana yeter bakıyorum ki sohbete muhabbete gelen de yok benim kızgınlığım onlar bebişim üstüne alınma
Ramazanda bende öyleyim doğal olarak metabolizma duruyor. En basitinden su içmiyoruz çalışmıyor işte. Sen bu ay takılma hayırlısıyla bitince yeniden başlarsın tam gaz gider kilolar.Simdi ibadetimizi düşünme zamanı tatlım canını sıkma benceüstüme alınma nemselesi değil de sen bir şey demesen de zaten canım ben de bu durumumdan rahatsızım da o sebep ile.ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim.birde ramazanda troid ilacımı da içemiyorum o yüzden de metabolizmam yavaşlıyor.spor desen zaten eve yetişmek için yapamıyorum sık sık.birde grup genel olarak iyi olmayınca bende katkı sağlayamayınca hepten üzülüyorum.
Giden gidiyor valla, ama eşinden izin yoksa tabi yapacak bişey yok. Keşke annenin yanına gitseydin değişiklik olurdu farklı sehirdemi oturuyordu?
Geçmiş olsun olur öyle bazen, aksilik. Hedefine gel tatlım mezun ederiz ne demek öyle çıkmamı isterseniz sana gelene kadar :))))) sen kendin istiyorsan bişey diyememde
Evet tatlım bakalım haftaya neler olacak??? Acilen toparlanmak şart :))))
öyle düşünme bazen durur sadece buradaki sorumluluk bilinsin bana yeter bakıyorum ki sohbete muhabbete gelen de yok benim kızgınlığım onlar bebişim üstüne alınma
Ne iş yapıyor annaneAnnemde burada ama cok yogun calisiyior pek gorusemiyoruz.ben sakin sessiz bir sahilde yurumek ayaklarimj islatmak yayilmak istiyorum ama simdi tam sezon oyle bir yer bulunmaz)
üstüme alınma nemselesi değil de sen bir şey demesen de zaten canım ben de bu durumumdan rahatsızım da o sebep ile.ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim.birde ramazanda troid ilacımı da içemiyorum o yüzden de metabolizmam yavaşlıyor.spor desen zaten eve yetişmek için yapamıyorum sık sık.birde grup genel olarak iyi olmayınca bende katkı sağlayamayınca hepten üzülüyorum.
Ne iş yapıyor annaneRabbim güç kuvvet versin işinde zor gerçekten çalışmak yaş büyükse birde ben şimdiden bıktım
Evet belki biraz ramazan da boş olur ama sonrasında çok dolacak malesefff
Benim annemde çalıştı 50 yaşında 2 seneArtik eylul sonu fln gidilecek kivama gelir. Annemin daha emekliligine epey var
Amiin. Darisi sonra bizeBenim annemde çalıştı 50 yaşında 2 sene
Dışardan da ödemiştik Şükür ki geçen yıl 3600 den emekli oldu. Rabbim anneciğine de nasip etsin İnşaAllah hayırlısıyla
Bize miAmiin. Darisi sonra bize
Sayili gun cabuk gecerBize mi
Daha 20 yıl varhayırlısı bakalım
aynen sürekli sonuncu olmak insanın motivasyonunu düşürüyor,kilo vermeler durabilir bu normal ama bildirim bile yok!ne olmuş bizim takımaa yaaaa.. sonuncu olmak bir yana , bildirimler de yok..
canım bence suçlu hissetme çünkü kilo vermenin durması çok normal herkese oluyor bu,önemli olan çaba gösterip bildirimde bulunman.uğramayanlar suçluluk hissetsin bencegünaydın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?