Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne olmuş bizim takımaa yaaaa.. sonuncu olmak bir yana , bildirimler de yok..
offf acilen toparlamamız lazım motivasyonumuz düşüyorr

ben takimda olmadigim.halde moralim bozuluyor. Sizin daha cok dusuyordur motivasyon tabiki. Gunaydiin bunarads

günaydın arkadaşlar.
hem takım için hem de kendim için çok üzgünüm.açıkçası kilo veremediğim için de kendimi takıma karşı da suçlu hissediyorum.

arada duraklamalar sabit kalmalar olabilir bunye bazen duruyior onemli olan surekli olmamasi yoksa herkes ara ara sabit kaliyor. Bildirimde bulunulmamasi da takim ortalamasini dusuruyor cunku ortalama hesaplamasinds kisi sayisina bolunuyor her ne kadar bildirimde bulunulmasa da.

Ay ne guzel deniz kenarinda yurumussun. Denizi olan sehirde yasamak ne guzel. Canim acayip deniz sahil kumsal cekiyo ama esimin izni yok gidemeyiz hos kucucuk bebrkle nereye gidiyosam :)))

Giden gidiyor valla, ama eşinden izin yoksa tabi yapacak bişey yok. Keşke annenin yanına gitseydin değişiklik olurdu farklı sehirdemi oturuyordu?

Geçmiş olsun olur öyle bazen, aksilik. Hedefine gel tatlım mezun ederiz ne demek öyle çıkmamı isterseniz sana gelene kadar :))))) sen kendin istiyorsan bişey diyememde
ne olmuş bizim takımaa yaaaa.. sonuncu olmak bir yana , bildirimler de yok..
offf acilen toparlamamız lazım motivasyonumuz düşüyorr

Evet tatlım bakalım haftaya neler olacak??? Acilen toparlanmak şart :))))

günaydın arkadaşlar.
hem takım için hem de kendim için çok üzgünüm.açıkçası kilo veremediğim için de kendimi takıma karşı da suçlu hissediyorum.
öyle düşünme bazen durur sadece buradaki sorumluluk bilinsin bana yeter bakıyorum ki sohbete muhabbete gelen de yok benim kızgınlığım onlar bebişim üstüne alınma

üstüme alınma nemselesi değil de sen bir şey demesen de zaten canım ben de bu durumumdan rahatsızım da o sebep ile.ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim.birde ramazanda troid ilacımı da içemiyorum o yüzden de metabolizmam yavaşlıyor.spor desen zaten eve yetişmek için yapamıyorum sık sık.birde grup genel olarak iyi olmayınca bende katkı sağlayamayınca hepten üzülüyorum.

Ramazanda bende öyleyim doğal olarak metabolizma duruyor. En basitinden su içmiyoruz çalışmıyor işte. Sen bu ay takılma hayırlısıyla bitince yeniden başlarsın tam gaz gider kilolar.Simdi ibadetimizi düşünme zamanı tatlım canını sıkma bence

Annemde burada ama cok yogun calisiyior pek gorusemiyoruz.ben sakin sessiz bir sahilde yurumek ayaklarimj islatmak yayilmak istiyorum ama simdi tam sezon oyle bir yer bulunmaz )

Annemde burada ama cok yogun calisiyior pek gorusemiyoruz.ben sakin sessiz bir sahilde yurumek ayaklarimj islatmak yayilmak istiyorum ama simdi tam sezon oyle bir yer bulunmaz )
Ne iş yapıyor annane Rabbim güç kuvvet versin işinde zor gerçekten çalışmak yaş büyükse birde ben şimdiden bıktım

Evet belki biraz ramazan da boş olur ama sonrasında çok dolacak malesefff

Canim kolay veremiyprum diyerek kendini sartlama. Oyle olsa bile. Psikoloji ve dusunceler cok etkiliyor. Ramazan iftarlari ve bayram tatlilarini asip kilo almamak da mesele

Ne iş yapıyor annane Rabbim güç kuvvet versin işinde zor gerçekten çalışmak yaş büyükse birde ben şimdiden bıktım

Evet belki biraz ramazan da boş olur ama sonrasında çok dolacak malesefff

Artik eylul sonu fln gidilecek kivama gelir. Annemin daha emekliligine epey var

Artik eylul sonu fln gidilecek kivama gelir. Annemin daha emekliligine epey var
Benim annemde çalıştı 50 yaşında 2 sene
Dışardan da ödemiştik Şükür ki geçen yıl 3600 den emekli oldu. Rabbim anneciğine de nasip etsin İnşaAllah hayırlısıyla

günaydın arkadaşlar.
canım bence suçlu hissetme çünkü kilo vermenin durması çok normal herkese oluyor bu,önemli olan çaba gösterip bildirimde bulunman.uğramayanlar suçluluk hissetsin bence

kızlar bugün listemi hiç paylaşmayayım çünkü yine sıkıntı stres bir şey yiyemedim.
tek yediğim meyve ve azıcık kuruyemiş.
normalde stresten çok yerim ama diyette olunca motivasyonum kalmıyor ve kendime yemek hazırlamak istemiyorum evde kendimden sadece ben sorumluyum kalkıp yemek yapacak gücüm olmuyor.
sporu yapmaya çalışacağım ama bir şey sormak istiyorum 1-2 gün aç kalmayla kaslar erir mi,çok endişeleniyorum bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…