Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hiç halim yoktu ama spor yarışması sağ olsun 45 dakika yürüdüm yine de.yarın 1.5 saat yürümek hedefim bır sıkıntı çıkmaz umarım bııktım

Cqnim sıķıntı hep cikar. Hayat bu dunya hali illa insanin canini sıkacak biseyler oluyor ama buyuk ama kucuk. Biraz disipline olup moral bozuldugunda psikolojik yeme halinibya da hic yememe halini atmak gerekiyor. Biraz zaman aliyor ama olmamasi mumkun degil.

Mastit olmusum sersem gibiyim ya.
Gecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..
Canm yaa cok cok ozur dilerim ne kilomu soyleyeebildim ne izin istedigimi ama sen yine hatirlayip yazmissin..
İki gundur acillerde yasar olduk ilgaz hem ishal hem atesli gidiyoruz dusuruyorlar eve geliyoruz sonra yine cikiyor serumdu ilacti derken yeni yeni kendine geliyor kuzum ishal de dune gore daha iyi sukur..gercekten hic net acma firsatim olmadi cok uzgunum.. İnsallah bayramdan sonra bol eksilerimle araniza donucem tekrar ..

Ay cok cok gecmis olsun.allah kilaylik saglik versin . Sicak dus ben de daha cok sut yaoiyo baslangici olunca.simdi biraz daha iyiyim

Ay ne guzel deniz kenarinda yurumussun. Denizi olan sehirde yasamak ne guzel. Canim acayip deniz sahil kumsal cekiyo ama esimin izni yok gidemeyiz hos kucucuk bebrkle nereye gidiyosam :)))
Kırk gezmesine bize gel o zaman.Ben seni gezdiririm canım.Bende denizsiz şehirde yaşayamam heralde.Deniz kokusunu içine çekmek gibisi yok.

Brn 55 - 56 arası gidip geliyorum.Boyumda 1.54 Şu an izindeyim ama sabit.

Allah şifa versin.Kıyamam yorgun düşmüşsünüzdür.Salgın var diyorlar.

haklısın ben direk etkilenip çok yemeye ya da hiç yememeye vuruyorum,atarım umarım bu davranışı

Çok geçmiş olsun

Ay cok cok gecmis olsun.allah kilaylik saglik versin . Sicak dus ben de daha cok sut yaoiyo baslangici olunca.simdi biraz daha iyiyim
Gogsun yumusamasi acisindan dedim canm ..bi de galactago diye bi damla kullanmistim kanallari aciyo ama en etkilisi klasik tabii emzirmek:)bu arada sagol canim
amin canm sagol daha iyiyiz

Çok geçmiş olsun
sagol cnm

Gogsun yumusamasi acisindan dedim canm ..bi de galactago diye bi damla kullanmistim kanallari aciyo ama en etkilisi klasik tabii emzirmek:)bu arada sagol canim
amin canm sagol daha iyiyiz

sagol cnm

Canim.goguslerim zatwn yumusak sert olmadi az agri vardi asil ates titreme vs oldugu icin gittim mastit baslangici dediler. Agri hala var ama atesim 39 u gecmisti simdi daha iyiyim cok sukur

Neden yalnız mısın? Bu denli canını sıkma gerçekten gerek yok hayat kısa. Bilmiyorum ama ne olduğunu inan unutuyoruz sonra herşeyi işte oyüzden gerek yok canım.
İki günden sanmıyorum eriyecegini sen yinede bu süreyi uzatma ki kötü olmayasın.

Rica ederim ne demek Canımmm. Oyyy geçmiş olsun tatlıma, umarım çabucak iyileşir. İnşaAllah canım eksiler demek mutluluk demek zaten :)))))
Canim.goguslerim zatwn yumusak sert olmadi az agri vardi asil ates titreme vs oldugu icin gittim mastit baslangici dediler. Agri hala var ama atesim 39 u gecmisti simdi daha iyiyim cok sukur
Balım sanada geçmiş olsun, kendine dikkat et

Dün biraz yogundum pek ugrayamadim beybiler kosturmaktan. Bugünse tembellikten ancak geldim, evde takılıyoruz eşimle şimdi film izleyeceğiz ki vakit geçsin .

İftar vaktini beklemeceler işte sizler neler yapıyorsunuz bakim?

kızlar selam..babam çok iyi çok şükür..teşekkür ederim hepinize..ben diyetime ve sporuma kaldığım y erden devam ediyorum yarından itibaren..şimdi çıkıp alışveriş yapıcam..buraya da pek uğrayamadım kusura bakmayın üst üste geldi..toparlanalım hepimiz bu hafta hadş

Yok canım yalnız değilim ama diyet yemeklerimi sadece kendime yapıyorum,teşekkür ederim şimdi daha iyiyim

Bugünkü menüm:
sabah: 4 salatalık,3 domates,2 biber,7 yeşil zeytin,7 siyah zeytin
ara: 3 badem,3 ceviz
öğle: sarı mercimek ile yaptığım mercimek salatası
ara:salata
ara:1 avuç çilek
akşam:6 tane tavada mantar,5 kaşık domates soslu patlıcan

güya bugün 1.5 saat yürüyecektim ama sadece 45 dakika yürüyebildim

Canım sevindim güzel haberlerine, hadi toparlanalım bu hafta birinciliğe oynayalım

Çokkk güzel menün daha ne olsun herkes böyle yapsa bak nasıl gider kilolar

Dünkü menüm

İftar
Bir kase yeşil mercimek çorbası
İki kaşık nohut
3 kaşık makarna
Yoğurt

Yarım saat sonra karpuz biraz

Sahur
İki dilim ekmek
Peynir
Yumurta
Süt
Bir çay bardağı kefir

2 lt su
Spor yok

günaydın kızlar iyi haftalar herkese

kahvaltım

sabah 9,30 4 domates,6 yeşil zeytin,maydanoz,3 dilim peynir

öğlen sanırım fırında tavuk yiyeceğim yoğurtla

spor 7 km yürüyüş su 2 lt

akşam meyve ve yoğurt yerim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…