hiç halim yoktu ama spor yarışması sağ olsun 45 dakika yürüdüm yine de.yarın 1.5 saat yürümek hedefim bır sıkıntı çıkmaz umarım bııktım
Gecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..Mastit olmusum sersem gibiyim ya.
Canm yaa cok cok ozur dilerim ne kilomu soyleyeebildim ne izin istedigimi ama sen yine hatirlayip yazmissin..***1.TAKIM 469. ETAP***ApriL_2007 (61/60.7/0.3/%0.49)
afrodit26 (63.9///%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ispanyol (66.6/66.2/0.4/%0.60)
kanikey (55.6///%)2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
sevilay 80 (72.6/72.9/+0.3/%-0.41)
meryemyalcin3546 (72.5///)3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
tektas (66.7///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (76.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
zeynepela07 (68.2///%)1. kez bildirimde bulunmadı
denizzeynep(75.7///%)kilosu sabit
izmirlipinar (82.5///%)kilosu sabit
mehtappathem (67.5/67.1/0.4/%0.59)
blackswannina94 (85.3/84/1.3/%1.52) yeni üye 27 Mayıs giriş kilosu: 87.4 hedef kilosu: 69
1.Takım Ortalaması:%0.215
Gecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..
Canm yaa cok cok ozur dilerim ne kilomu soyleyeebildim ne izin istedigimi ama sen yine hatirlayip yazmissin..
İki gundur acillerde yasar olduk ilgaz hem ishal hem atesli gidiyoruz dusuruyorlar eve geliyoruz sonra yine cikiyor serumdu ilacti derken yeni yeni kendine geliyor kuzum ishal de dune gore daha iyi sukur..gercekten hic net acma firsatim olmadi cok uzgunum.. İnsallah bayramdan sonra bol eksilerimle araniza donucem tekrar ..
Kırk gezmesine bize gel o zaman.Ben seni gezdiririm canım.Bende denizsiz şehirde yaşayamam heralde.Deniz kokusunu içine çekmek gibisi yok.Ay ne guzel deniz kenarinda yurumussun. Denizi olan sehirde yasamak ne guzel. Canim acayip deniz sahil kumsal cekiyo ama esimin izni yok gidemeyizhos kucucuk bebrkle nereye gidiyosam :)))
Brn 55 - 56 arası gidip geliyorum.Boyumda 1.54 Şu an izindeyim ama sabit.
Allah şifa versin.Kıyamam yorgun düşmüşsünüzdür.Salgın var diyorlar.Gecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..
Canm yaa cok cok ozur dilerim ne kilomu soyleyeebildim ne izin istedigimi ama sen yine hatirlayip yazmissin..
İki gundur acillerde yasar olduk ilgaz hem ishal hem atesli gidiyoruz dusuruyorlar eve geliyoruz sonra yine cikiyor serumdu ilacti derken yeni yeni kendine geliyor kuzum ishal de dune gore daha iyi sukur..gercekten hic net acma firsatim olmadi cok uzgunum.. İnsallah bayramdan sonra bol eksilerimle araniza donucem tekrar ..
haklısın ben direk etkilenip çok yemeye ya da hiç yememeye vuruyorum,atarım umarım bu davranışıCqnim sıķıntı hep cikar. Hayat bu dunya hali illa insanin canini sıkacak biseyler oluyor ama buyuk ama kucuk. Biraz disipline olup moral bozuldugunda psikolojik yeme halinibya da hic yememe halini atmak gerekiyor. Biraz zaman aliyor ama olmamasi mumkun degil.
Çok geçmiş olsunGecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..
Gogsun yumusamasi acisindan dedim canm ..bi de galactago diye bi damla kullanmistim kanallari aciyo ama en etkilisi klasik tabii emzirmek:)bu arada sagol canimAy cok cok gecmis olsun.allah kilaylik saglik versin . Sicak dus ben de daha cok sut yaoiyo baslangici olunca.simdi biraz daha iyiyim
amin canm sagol daha iyiyizKırk gezmesine bize gel o zaman.Ben seni gezdiririm canım.Bende denizsiz şehirde yaşayamam heralde.Deniz kokusunu içine çekmek gibisi yok.
Brn 55 - 56 arası gidip geliyorum.Boyumda 1.54 Şu an izindeyim ama sabit.
Allah şifa versin.Kıyamam yorgun düşmüşsünüzdür.Salgın var diyorlar.
sagol cnmÇok geçmiş olsun
Gogsun yumusamasi acisindan dedim canm ..bi de galactago diye bi damla kullanmistim kanallari aciyo ama en etkilisi klasik tabii emzirmek:)bu arada sagol canim
amin canm sagol daha iyiyiz
sagol cnm
kızlar bugün listemi hiç paylaşmayayım çünkü yine sıkıntı stres bir şey yiyemedim.
tek yediğim meyve ve azıcık kuruyemiş.
normalde stresten çok yerim ama diyette olunca motivasyonum kalmıyor ve kendime yemek hazırlamak istemiyorumevde kendimden sadece ben sorumluyum kalkıp yemek yapacak gücüm olmuyor.
sporu yapmaya çalışacağım ama bir şey sormak istiyorum 1-2 gün aç kalmayla kaslar erir mi,çok endişeleniyorum bu yüzden.
Rica ederim ne demek Canımmm. Oyyy geçmiş olsun tatlıma, umarım çabucak iyileşir. İnşaAllah canım eksiler demek mutluluk demek zaten :)))))Gecmis olsun canm bol bol sicak dus al sag yada emzir benm oyle gecti..
Balım sanada geçmiş olsun, kendine dikkat etCanim.goguslerim zatwn yumusak sert olmadi az agri vardi asil ates titreme vs oldugu icin gittim mastit baslangici dediler. Agri hala var ama atesim 39 u gecmisti simdi daha iyiyim cok sukur
Neden yalnız mısın? Bu denli canını sıkma gerçekten gerek yok hayat kısa. Bilmiyorum ama ne olduğunu inan unutuyoruz sonra herşeyi işte oyüzden gerek yok canım.
İki günden sanmıyorum eriyecegini sen yinede bu süreyi uzatma ki kötü olmayasın.
kızlar selam..babam çok iyi çok şükür..teşekkür ederim hepinize..ben diyetime ve sporuma kaldığım y erden devam ediyorum yarından itibaren..şimdi çıkıp alışveriş yapıcam..buraya da pek uğrayamadım kusura bakmayın üst üste geldi..toparlanalım hepimiz bu hafta hadş
Çokkk güzel menün daha ne olsun herkes böyle yapsa bak nasıl gider kilolarBugünkü menüm:
sabah: 4 salatalık,3 domates,2 biber,7 yeşil zeytin,7 siyah zeytin
ara: 3 badem,3 ceviz
öğle: sarı mercimek ile yaptığım mercimek salatası
ara:salata
ara:1 avuç çilek
akşam:6 tane tavada mantar,5 kaşık domates soslu patlıcan
güya bugün 1.5 saat yürüyecektim ama sadece 45 dakika yürüyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?