Çokkk güzel menün daha ne olsun herkes böyle yapsa bak nasıl gider kilolar
canım 7 km yürüyüşü kaç saatte yaptın?günaydın kızlar iyi haftalar herkese
kahvaltım
sabah 9,30 4 domates,6 yeşil zeytin,maydanoz,3 dilim peynir
öğlen sanırım fırında tavuk yiyeceğim yoğurtla
spor 7 km yürüyüş su 2 lt
akşam meyve ve yoğurt yerim diye düşünüyorum
bu hafta güzel veririz umarım canımgünaydın kızlarrrr
bol eksili haftalar dilerim...
canım 7 km yürüyüşü kaç saatte yaptın?
inşallah bakalım .bu hafta benim cumaya boşanma davam var .gerginim açıkçası ama nasip bakalım inşallah kilolarda dertlerde uçup giderbu hafta güzel veririz umarım canım
Gunaydın Kızlar:)
Dunku menum;
iftar
az corba
koftelı turlu(fırında yaptım
salata
9:30
bir porsiyon kiraz+2 erik
1 litreyi biraz geçkin su
10 da uyuyakaldıgım ıcın cok ıcemedım
sahur
yarım litre su
ay umarımmmmhaftada 2 kilo vermek hedefim ama bakalım.
bu hafta ilk 3'e girelim hadibol bol spor yapalım
kızlar öğle yemeğim
ton balıklı salata,1 tavuk pirzolası fırında..spordan önce de bir şeftali yer giderim.
inşallah bakalım .bu hafta benim cumaya boşanma davam var .gerginim açıkçası ama nasip bakalım inşallah kilolarda dertlerde uçup gider
Selamlar toktorcummmmselamlaaarrrr kk nın en güzel kızlarıııı
Deniz mibu arada dün
kahvaltı :1,5 haşlama yumurta-1 dilim kepek ekmeği-domates-salatalık-2 dilim peynir
öğlen: 2 kurabiye-biraz fıstık-
akşam:2 kase mercimek çorbası-1 biber dolma-yoğurt
su saymadım ama epey içtim-
spor da akşama denizdeydik bol bol yüzdüm
evet dün sezonu açmış olduk.bayrama kadar bir daha gidemem ama olsun gayet iyi geldi.geçen sene oğlum denize girmeyi reddetmişti sadece kıyıda oynamıştı.ama dün oda benle girdi.ana yüreği işte o denize girdi ben sevindim :)))Deniz miAyyy ne güzel ohhhh mis :))))
evet dün sezonu açmış olduk.bayrama kadar bir daha gidemem ama olsun gayet iyi geldi.geçen sene oğlum denize girmeyi reddetmişti sadece kıyıda oynamıştı.ama dün oda benle girdi.ana yüreği işte o denize girdi ben sevindim :)))
ohh ne güzel canım..deniz sezonunu açmışsın..biz ofiste çalışıyoruz..en erken bayrama :) iyi tatiller
Ben geldimmmmmmmmm.45 dk leslie yaptim da geldim.regl oldum .hemmenn firsat bu firsat dedim kendimi sporda buldum.ohhhhhh
Sabahtan beri hiccccccccccc cissssim yoooookkkkkk.allahimmm. yatana kadar boyle devam etsiiiinnnn
kızlar ne yapsam çay da şekeri bırakamıyorummm..çay çok içiyorum.kahveyi şekersiz içebiliyorum ama çayı hiç içemiyorum..tek şekerli içiyorum gerçi ama gün içinde tükettiğim çayı düşünce epey şeker tüketmiş oluyorum.sinir oldum kendime.tekrar bırakmayı deniyorum şimdi
çok güzel canım ben maksimum 4.5 hızda yapabiliyorum şu an kilom fazla,sonra çıkarım umarım.45 dakikada 200 kalori ancak yakıyorum meselacanım spora gittiğimde yapıyorum bir saat tam..soğumayla birlikte 65 dk da 7,15 km fln yapıyorum..ama fix 7 km s por yaptığım günler altına inmiyorum hiç..hızlı yürüyorum tabi bayağı.
Üzüldüm senin için ama bazı şeyler başlangıçtır bunu unutma.Ben de arada yazıyorum belki görüyorsundur,benim en stresli en göçtüğüm her şeyimin berbat gittiği bir dönemdeyim.Kendimi toparlamaya kilolarla başladım insan psikolojisini çok etkiliyor çünkü.Eskiden stresten yerdim,anlık mutlu olurdum,sonra aşırı mutsuzluk.Şimdi daha mutluyum kilolar gittikçe.En azından bir şeyim yolunda gidiyor diyorum.Bir de aşırı stres yaşadığın zamanlarda passiflora çayını iç,bana çok iyi geliyor.şurubu da var ama gerek yok,ben doğadan'ın relax passifloralı çayını içiyorum içinde papatya falan da var galiba,2 tane içince cidden stresim azalıyor canım dene mutlaka.Kendine yeni bir sayfa açıyorsun artık ne güzelinşallah bakalım .bu hafta benim cumaya boşanma davam var .gerginim açıkçası ama nasip bakalım inşallah kilolarda dertlerde uçup gider
Ben geldimmmmmmmmm.45 dk leslie yaptim da geldim.regl oldum .hemmenn firsat bu firsat dedim kendimi sporda buldum.ohhhhhh
kızlar ne yapsam çay da şekeri bırakamıyorummm..çay çok içiyorum.kahveyi şekersiz içebiliyorum ama çayı hiç içemiyorum..tek şekerli içiyorum gerçi ama gün içinde tükettiğim çayı düşünce epey şeker tüketmiş oluyorum.sinir oldum kendime.tekrar bırakmayı deniyorum şimdi
Zaten o da yeterli tatlım kendini zorlama sonra hiç yapamazsınçok güzel canım ben maksimum 4.5 hızda yapabiliyorum şu an kilom fazla,sonra çıkarım umarım.45 dakikada 200 kalori ancak yakıyorum mesela
çok güzel canım ben maksimum 4.5 hızda yapabiliyorum şu an kilom fazla,sonra çıkarım umarım.45 dakikada 200 kalori ancak yakıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?