Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım 7 km yürüyüşü kaç saatte yaptın?

bu arada dün
kahvaltı :1,5 haşlama yumurta-1 dilim kepek ekmeği-domates-salatalık-2 dilim peynir
öğlen: 2 kurabiye-biraz fıstık-
akşam:2 kase mercimek çorbası-1 biber dolma-yoğurt
su saymadım ama epey içtim-
spor da akşama denizdeydik bol bol yüzdüm

Gunaydın Kızlar:)

Dunku menum;
iftar
az corba
koftelı turlu(fırında yaptım
salata

9:30
bir porsiyon kiraz+2 erik
1 litreyi biraz geçkin su

10 da uyuyakaldıgım ıcın cok ıcemedım

sahur
yarım litre su

Ayyy kıyamam sahura kalkamadın mı ? Menüngüzel tatlım
ay umarımmmm haftada 2 kilo vermek hedefim ama bakalım.
bu hafta ilk 3'e girelim hadi bol bol spor yapalım

Kesinlikle !! Tek hedef o olsun hadi kızlar
kızlar öğle yemeğim

ton balıklı salata,1 tavuk pirzolası fırında..spordan önce de bir şeftali yer giderim.

Çok da süper yaparsın güzelim
inşallah bakalım .bu hafta benim cumaya boşanma davam var .gerginim açıkçası ama nasip bakalım inşallah kilolarda dertlerde uçup gider

Bebemmm no stres , herşey daha güzel olacak emin ol. Hepsi bir zaman sonra bir bakmışsın püf diye uçmuş gitmiş. Bol şanslar ve huzur dolu günler dilerim bebemmm

selamlaaarrrr kk nın en güzel kızlarıııı
Selamlar toktorcummmm

Deniz mi Ayyy ne güzel ohhhh mis :))))

ohh ne güzel canım..deniz sezonunu açmışsın..biz ofiste çalışıyoruz..en erken bayrama :) iyi tatiller

kızlar ne yapsam çay da şekeri bırakamıyorummm..çay çok içiyorum.kahveyi şekersiz içebiliyorum ama çayı hiç içemiyorum..tek şekerli içiyorum gerçi ama gün içinde tükettiğim çayı düşünce epey şeker tüketmiş oluyorum.sinir oldum kendime.tekrar bırakmayı deniyorum şimdi

ohh ne güzel canım..deniz sezonunu açmışsın..biz ofiste çalışıyoruz..en erken bayrama :) iyi tatiller

sadece bir günlük açtım sezonu.bugün gene iş başındayım .bayrama kadar gidemem artık bende

Ben geldimmmmmmmmm.45 dk leslie yaptim da geldim.regl oldum .hemmenn firsat bu firsat dedim kendimi sporda buldum.ohhhhhh

oh oh maşallah maşallah.

Sabahtan beri hiccccccccccc cissssim yoooookkkkkk.allahimmm. yatana kadar boyle devam etsiiiinnnn

inşallah :)

az az azaltıp bıraksan aslında çayın şekersiz tadına bir alışsan inan şekerli içemezsin.

canım spora gittiğimde yapıyorum bir saat tam..soğumayla birlikte 65 dk da 7,15 km fln yapıyorum..ama fix 7 km s por yaptığım günler altına inmiyorum hiç..hızlı yürüyorum tabi bayağı.
çok güzel canım ben maksimum 4.5 hızda yapabiliyorum şu an kilom fazla,sonra çıkarım umarım.45 dakikada 200 kalori ancak yakıyorum mesela

inşallah bakalım .bu hafta benim cumaya boşanma davam var .gerginim açıkçası ama nasip bakalım inşallah kilolarda dertlerde uçup gider
Üzüldüm senin için ama bazı şeyler başlangıçtır bunu unutma.Ben de arada yazıyorum belki görüyorsundur,benim en stresli en göçtüğüm her şeyimin berbat gittiği bir dönemdeyim.Kendimi toparlamaya kilolarla başladım insan psikolojisini çok etkiliyor çünkü.Eskiden stresten yerdim,anlık mutlu olurdum,sonra aşırı mutsuzluk.Şimdi daha mutluyum kilolar gittikçe.En azından bir şeyim yolunda gidiyor diyorum.Bir de aşırı stres yaşadığın zamanlarda passiflora çayını iç,bana çok iyi geliyor.şurubu da var ama gerek yok,ben doğadan'ın relax passifloralı çayını içiyorum içinde papatya falan da var galiba,2 tane içince cidden stresim azalıyor canım dene mutlaka.Kendine yeni bir sayfa açıyorsun artık ne güzel

Ben geldimmmmmmmmm.45 dk leslie yaptim da geldim.regl oldum .hemmenn firsat bu firsat dedim kendimi sporda buldum.ohhhhhh

Regl de olunmuşsa gelsin artık eksiler bu hafta birinciliğe oynuyoruz ona göre :))))) cıssss falan görmeyeyim.

Bende tek şeker atıyorum. Senin kadar çay içmediğim için pek takılmadım. Bak bakalım azaltarak belki vazgeçersin. Yapamıyorsan da sıkma canını bitanem tek kusur o olsun

çok güzel canım ben maksimum 4.5 hızda yapabiliyorum şu an kilom fazla,sonra çıkarım umarım.45 dakikada 200 kalori ancak yakıyorum mesela
Zaten o da yeterli tatlım kendini zorlama sonra hiç yapamazsın

ben ilk başladığımda 98 kg ile 5 te zor yürüyordum cnm..şimdi en az 6,6 6,8 in altına inmiyorum..hatta 15 dk koşuyorum..kilon azaldıkça hafifliyorsun..sen kaç kg sun ? ben 76 larda kaldım aylardır sinir oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…