Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

offf kızlar yaa hava mı çarptı beni nedir anlamadım .. 1 haftadır kötü hissediyorum .. çarpıntı, uyku hali, başağrısı .. gecen tansiyonum yükseldi.. niye böyle oldum anlamıyorum.. tahlillerim normal, görünürde hiçbişey yok..
psikolojik galiba..tatilim mi geldi yoksa

teşhis de tedaviden senden doktorcum.hemen bir reçete yaz kendine ve tatile çık .

spordan önce de 1 şeftali,1 kaşık yulaf ve 1 kaşık yoğurdu karıştırıp yiyorum kızlar..eve geçince de soda içerim çok acıkırsam biraz karpuz belki.
Tarif enfes

Geçmiş olsun tatlıma, kaça çıktı peki??

Tatil sana gelmesin, sen tatile koşş izin ne zaman?? Bellimi?

Ben hiç koşamıyorum ya en fazla 4.5'ta yürüyebilirim o kadar.o da yürüyüşümün sonlarına doğru ancak. ben 90.500 ile başladım,gruba 87.400 ile dahil oldum ama şu an 83 kiloyum.sen yine 98'te iyi yapıyormuşsun ya ben bayılırım valla
metabolizmanı şaşırtman lazım aylardır 76'da isen.hedefin kaç?

bugünkü menüm:
sabah 06.00 : smoothie(içindekiler;ananas,çilek,elma,kayısı,muz,avokado,salatalık,marul,tarçın,keten tohumu,chia tohumu.Tabii bunlardan azıcık azıcık,toplam 1 büyük bardak çıktı)
öğle 12.00 : 2 kaşık salata,5 kaşık bezelye yemeği,1 kase mercimek çorbası
akşam 16.30 : 1 kase salata,1 kase mercimek çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği
ara 18.00 : şekersiz türk kahvesi,1 hurma
gece de sporumu yapacağım min 45 dakika

afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün..

65 hedefim ilk basta sonra belki 60..ama sinir oldum kendime..bide bütün gün aç kalıp akşam yemeğe saldırıyorum bazen..özellikle stresli olduğum günlerde..hemen hemen 1 yıldır 75 70 arasındayım.ordan inemedim haftasonları çok kaçamak yaptım falan..ama simdi sıkı bir tempoyla başlayıp 6 lı rakamları görmek istiyorum..sen genel olarak nasıl besleniyorsun canım.sen de güzel vermişsin.ne kadar zamanda düştün 87 den 83 e?

teşhis de tedaviden senden doktorcum.hemen bir reçete yaz kendine ve tatile çık .
offf yaaa çok ihtiyacım var.. bayramda annemlere gidicez belki orda dinlenirim biraz..
Tarif enfes

Geçmiş olsun tatlıma, kaça çıktı peki??

Tatil sana gelmesin, sen tatile koşş izin ne zaman?? Bellimi?
sağol kuşum 14/10 oldu.. sonra hep 8/5 civarı.. izin ağustosta inşallah.. ama bayram vaaarrrr yuppiii

Gece gece 50 dakika yürüdüm,250 kalori yaktım.hız 5'e kadar çıktım sonunda
yavyuuummm harika gidiyorsun sakın bozma ..
süpersin canımmm , az yemişsin yürüme de süpppeerr

Gece gece 50 dakika yürüdüm,250 kalori yaktım.hız 5'e kadar çıktım sonunda

Beğenmemek mümkün değil
Canım süper gidiyorsun ama Sahursuz olmaz birgün öncede yoktu galiba güçten düşersin kaslarından olursun. Yağdan gitsin kilolar ok?
günaydınlarrrr kızlar.buralar hepden sessiz sakin olmuş
nerelerdesiniz.herkeze ramazan rehaveti mi çöktü
Sorma yaaa çökmüş ne Ramazanmış arkadaş

Asıl şimdi daha rahat nasılsa bütün gün aç daha çok fırsat var muhabbete bizim kızların içi geçmiş
Anneden alırsın sen o güzel enerjiyi bebişim mis misssssss :))) hakikatten bayağı yükselmiş sonrada çok düşük seyretmiş her gün ölç kontrol et balım gerçi sen zaten yapıyorsundur. Bak bakalım bikaç hafta...

Çok spor yapayım derken kendini sakatlama kuşum bir gün dinlen ara ver

canım çok sağ ol ben 27 mayısta başladım 18 gün olmuş,bugün 82.500'ü gördüm.87.400 ile başlamıştım yaklaşık 5 kilo gitmiş.çok hırslandım,bu kilo bütün hayatımı etkiledi,bir de ben hayatım boyunca zayıftım 52 kilolardan çıktım
şimdi ilk hedefim 69 benim de.6'lı rakamları görmek istiyorum artık.Her gün beslenmemi buraya yazıyorum ama genel olarak yaptıklarımdan bahsedeyim.öncelikle hiç kaçamak yapmıyorum,haftada 1 bile.(çünkü ben iradeli değilim pek,o bir olur iki,üç...)sabahları çok erken yapmaya çalışıyorum kahvaltımı,her gün olmuyor ama 6 gibi yapmaya çalışıyorum.gece oturmak bana kilo aldırdı,bu yüzden 11-5 arası uyuyorum ama dünkü kahve beni uyutmadı daha da akşam içmemgece metabolizmamız için kesinlikle uyumamız lazım,yemesek bile gece oturmak kilo aldırıyor.
sabahları ilk işim yarım limonla ılık-sıcak arası limonlu su içmek.Büyük su bardaklarında,yarım saat sonra da kahvaltı yapıyorum.onlar belli zaten,ya smoothie,ya yulaf,ya da zeytin domates salatalık vs
öğle ve akşamı biraz kaçırırsam ara yok,ama 6 öğün sık sık yemek çok önemli,sen aç bırakınca o akşam yediğin her şey yağ oluyor,vücut kıtlık var olarak algılayıp depo yapıyoro yediklerinin hepsini 6 öğüne bölsen haftada 1.5-2 gider.
şekeri,unu,yağı hayatımdan çıkardım.
günde 3 tane bitki çayı içiyorum,stresli olunca passiflora çayından iç sen de,doğadan'ın var.yeşil çay,adaçayı,rezene bunlar önemli ödem de attırıyor.
sabah 6'da başladığım için yemeye akşam 6'da bırakıyorum.meyve bile yemiyorum,hiçbir şey yemek yok.
başkaa spor yapıyorum ama sporum çok düzensiz,onu da bir plana sokacağım kısa zamanda
bu kadar canım tüm yaptıklarım bir dene özellikle az az sık sık ye.
bir de günde 2.5 lt (min) su içiyorum.
aralarda kuruyemiş,kuru meyve,taze meyve yiyorum.
ana öğünlerde salata ve çorba artık hep koyuyorum,yanına da birkaç kaşık ana yemek,ekmek falan yok.bu kadar

kızllaaaaarrr yaklaşık 1 haftadır varolan semptomlarım dün akşam spor sonrası hipoglisemi atağı ile zirveye ulaştı..
bugün dahiliye doktoru arkadaşımla konuştum.. biliyorsunuz uzun zaman protein diyeti yaptım artı yanında intermittan fasting ile.. ve geçen hafta normal diyete döndüm.. işte metabolizmam bunu kaldırmadı.. hiperglisemi ardından da reaktif hipoglisemi yaşıyoruöm. yani kan şekeri denem altüst oldu.. şimdi yeniden bünyeyi toparlamaca.. 3 aaatte 1 bişeyler yemem gerek diyetiseynle de görüştüm .. bakalım toparlayabilecek miyim.. çok şüküğr insülin direncim çıkmadı.. 2 haftaya düzelmezse şeker yükeleme testi yaptırıcam..
ahhhh ahhh bunların olacağını da bile bile yaptım ya ... ne diyeyim kendme..

çok geçmiş olsun doktorcum.anlayamadığım şey şu protein diyetinden sonra normal diyete dönmen mi seni rahatsızlandırdı yoksa protein diyeti yüzünden şimdi mi semtomlar çıkıyor.
hipoglisemi çok kötü bir şey oluyor aman sık sık az az ye ki sorun yaşama.ben şekerimin 27 olduğunu bile görmüş biri olarak o hali bilirim.insilün direncin çıkmamış şükür ki toplanman kolay olur

Canım 3 saatte bir bir şey yemen çok iyi aslında,karatay yapıp sadece 2 öğün beslenmeyi çok ama çok zararlı buluyorum.sen öyle yapmıyorsundur da en iyisi 6 öğün yemek bence.yapamıyorsak min 4 öğün yemeliyiz,ben de öyle yapıyorum,üzüldüm senin adına ama toparlarsın,sağlığına çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…