- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
süper teyzesi süper.. teşekkür ederizNasıl karne annesi ? Ohhh bir okul yılı daha bitti misssssss :)))))
harikasın beybiiiiiiiiiiiiiKizlar kusura bakmayin internetim yok hala gelmedi mobil verimi actim bildirim için umarim gec kalmadim
Gecen hafta: 84.00
Bu hafta: 81.300
ooo muhteşeemmmmmmGecen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
yavyum eline sağlık.. hedef kilonu 55e çekmişsin.. bravo sana bravooooKızlar listemizi paylaştım. Hayırlı uğurlu olsun. Ben şimdi kaçar malum yemek telaşı,herkese şimdiden afiyet olsun.
Sonra döneceğim mesajlarıma
Kizlar kusura bakmayin internetim yok hala gelmedi mobil verimi actim bildirim için umarim gec kalmadim
Gecen hafta: 84.00
Bu hafta: 81.300
Gecen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
Kaptanım süper sin daha 55 e mi ineceksin maşallah
Ben ramazan da ekmeği biraz cogalttim bide uyku düzeni sıfır kızım diş çıkarıyor. Gece hiç uyumuyo rum 5 ten sonra uyuyorum
Kaptanimmm ay aziciik kalmiiis incecik olmussuuuun.masallah masallah. Bu arada numarani bana atar misin.bende hsonu gecsin menulere baslayayimndiyorum
kizlar.kilo.veren herkesi tebrik ederim
süper teyzesi süper.. teşekkür ederiz
harikasın beybiiiiiiiiiiiii
ooo muhteşeemmmmmm
yavyum eline sağlık.. hedef kilonu 55e çekmişsin.. bravo sana bravoooo
Hadi İnşaAllahKaptanım bayramdan sonra toparlanirim.vücudum biraz idem de yapıyo.
Çok su iciyrm 4 litreyi geciyorumdr heralde
Tebrik ediyorum.Kilo veren arkadaşları da kutluyorum.fitblack tatlım tüm takımlar içinde bireysellerde 1 . olmuşsun süpersin tekrar tekrar tebrikler takımımızın gururusun bitanem
çok teşekkür ederimYok yok geç kalmamışsın saat 18 e kadar süremiz var balım cumalarısen ne kadar güzel kilo vermişsin öyle valla bravo başarılarının devamını diliyorum tatlımm...
Teşekkür ederimmfitblack tatlım tüm takımlar içinde bireysellerde 1 . olmuşsun süpersin tekrar tekrar tebrikler takımımızın gururusun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?