Selamm ben geldim :) Adet döneminde hiç aldırış etme vücut ödem yapıyor bittiği gün bir bakıyorsun gitmiş kilo. Tabi o süreçte tatlı vs abartmazsan. Bugünlerde ben de abartıyorum tekrar gruba döneyim dedim :) Günlük buraya menü bildirimi yapayım en azından düzene sokayım hem de grup arkadaşlarımla görüşmüş olurum. Umarım ideal kilonuza yaklaşmışsınızdır. Ben şahsen Ramazan aylarında kilo alan biriydim yanlış beslenme yüzünden. Bu sene ilk 10 gün 1,5 kilo gitti ama evde hamur işi yedim hemen eskiye dönüyor onu farkettim. Bende kilo aldıran bu yaptıgım börekler ya da beyaz ekmeği abartmam fazla yemediğim zamanda güzel güzel gitti.Gunaydin hanimlar
Benim cuma cmt diyet adina iyi gecmedi .sabah tartildim tabiki de sonuc +
Bugun dikkat edip spor yapcm ins.2 gunun telafisi olur.yahu insn orucken acikir ben oruc degilim daha cok acikiyorum adetimin bitmesini dort gozle bekliyorum valla
Dünkü menum:
Sabah: yulafli kahvalti(kuruyemis kurumeyveler vs)
Öğle: ezogelin çorbası barbunya salatasi
Aksam: 5 tane erik
Sicaklardan canım hiçbir şey istemiyor bu ara
Spor:100dk sahilde yürüyüş
nereyeeeeeee..gitme lütfeeeeennnnngünaydın arkadaşlar
kaptanım ben grupdan çıkmak istiyorum.diyete konsantre olamıyorum malum hayatım karman çorman.sanırım ters bir zamanda girdim.ve gruba katkım olamıyor.en azından zararım olmasın.
Ne gitmesi?? Senin canın sıkılmış belli ne oldu kuzummmmmgünaydın arkadaşlar
kaptanım ben grupdan çıkmak istiyorum.diyete konsantre olamıyorum malum hayatım karman çorman.sanırım ters bir zamanda girdim.ve gruba katkım olamıyor.en azından zararım olmasın.
Mahkeme nasıl geçti?günaydın arkadaşlar
Merhaba ,amin.günaydın kızlar herkes iyi mi?güzel haftalarımız olsun..
Merhaba. Nasıl olsun,düzeldin mi?selamlar beybileeeerrr
biraz daha iyiyim. ama yine ataklar oluyor. 2 hafta sürer demişti dr.Merhaba. Nasıl olsun,düzeldin mi?
Geçmiş olsun.Aman çabuk geçsin.Hem çalışıyorsun,hem de çocuklar var.Allah sağlık versin canım.biraz daha iyiyim. ama yine ataklar oluyor. 2 hafta sürer demişti dr.
Selamm ben geldim :) Adet döneminde hiç aldırış etme vücut ödem yapıyor bittiği gün bir bakıyorsun gitmiş kilo. Tabi o süreçte tatlı vs abartmazsan. Bugünlerde ben de abartıyorum tekrar gruba döneyim dedim :) Günlük buraya menü bildirimi yapayım en azından düzene sokayım hem de grup arkadaşlarımla görüşmüş olurum. Umarım ideal kilonuza yaklaşmışsınızdır. Ben şahsen Ramazan aylarında kilo alan biriydim yanlış beslenme yüzünden. Bu sene ilk 10 gün 1,5 kilo gitti ama evde hamur işi yedim hemen eskiye dönüyor onu farkettim. Bende kilo aldıran bu yaptıgım börekler ya da beyaz ekmeği abartmam fazla yemediğim zamanda güzel güzel gitti.
gunaydın kızlar
dunku menum:
iftar: et yemegı+3-4 kaşık bulgur pılavı+ salata+ hellim peynırı
9:30 sade turk kahvesi+2 hurma+ bir porsiyon seftalı+ 1 bitter kurabıye
gece 2 sade soda
sahur
haslanmıs yumurta+az ballı bır dılım ekmek+ peynır+salatalık+bır buyuk fıncan kefır+3 ceviz+goji berry
2 lt su ıctım:)
ApriL_2007 canım kardeşim, nasılsın?
kızlar ben de yediklerimi yazayım
sabah 9,00 2 dilim peynir,5 siyah zeytin,domates,biber
öğlen 13,00 yine aynı şekilde kahvaltı ekmek yok ve 2 haşlanmış yumurta
ara da bir kase kiraz
akşam spor 7 km yürüyüş,2 lt su
akşam yemeği yemicem belki meyve acıkırsam ya da çiğ sebze yerim spordan sonra
Ben hurmayi secerdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?