amaan 2-3 kiloyu mu dert ediyorsunsağol canımm.. bundan sonra yapmam zaten..doğum kilolarımın çoğunu verdim .. 2-3 kilo akldı zaten.. o da az az gitsin..
birara çok niyetlendim. sonra protein diyeti yapınca vazgeçtim. deneyeyim diyorum ama evde pek kalmadığım için kaynıyor hep
ispanyol gecmis olsun canim. Aman dikkat.
ApriL_2007 nasilsin aprilim. Bugun cok ac uyandim. Hemen tartiya kostum ama vermemisim kilo
izmirlipinar canim.yazacagim.yazacagim.hep usendim . Cuma.gunu icin kolayliklar.
bugünkü menüm:
sabah 06.00 1 bardak yeşil smoothie(ıspanak,yeşil elma,muz,salatalık,soya sütü,tarçın,chia tohumu,keten tohumu)
öğle 11.00 4 kepçe mercimek çorbası,5 kaşık bezelye yemeği
ara 16.00 3 dilim ananas
akşam 18.00 1 bardak yeşil smoothie
spor: 45 dakika yürüyüş,200 kalori
Çok az yemişsin sankiGunaydınlar
Dunku menum
iftar
bir içli kofte+et ve salata
22:30 bir porsiyon meyve
03:00 40 gram cerez +2 tane ceviz+ bir salatalık
Dun ıftara dısarda olup oglusla ugrastıgımdan su az ıcebıldım
canım benimm sağol.. bundan sonra az olsun ömz olsun.. dediğin gibi az bişey kaldı o da gider zamanlaispanyol geçmiş olsun canım. Alan dikkat et kendine lütfen.Sporda yapıyorsun fazla kilon kalmadı.Kendini üzme.Okuyunca üzüldüm.Önce sağlığımız.Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için uğraşıyoruz değil mi?
izmirlipinar Allah gönlünü genişletsin inşallah.Cuma günü senin için kolay geçsin.Hepimizin bu hayatta bir sınavı var. Buda senin en zor sınavın olsun. Bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun.
dereceyi geçtim, sonuncu olmamak tek dileğimGünaydınnnnn millet hadi uyanın çıkın çıkın gelin
Yarın tartı günü umarım dereceye gireriz
normalde planımda sadece sabahları içmek var ama çok yapmışım bitirmek için uğraştım,bugüne bile kaldıHep smoothie den gitmişsin gün içinde böyle bol bol tüketince zararı olmasınyoksaa güzel menün çok hafif içeceğinle....
ispanyol gecmis olsun canim. Aman dikkat.
ApriL_2007 nasilsin aprilim. Bugun cok ac uyandim. Hemen tartiya kostum ama vermemisim kilo
izmirlipinar canim.yazacagim.yazacagim.hep usendim . Cuma.gunu icin kolayliklar.
ispanyol geçmiş olsun canım. Alan dikkat et kendine lütfen.Sporda yapıyorsun fazla kilon kalmadı.Kendini üzme.Okuyunca üzüldüm.Önce sağlığımız.Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için uğraşıyoruz değil mi?
izmirlipinar Allah gönlünü genişletsin inşallah.Cuma günü senin için kolay geçsin.Hepimizin bu hayatta bir sınavı var. Buda senin en zor sınavın olsun. Bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun.
Günaydınnnnn millet hadi uyanın çıkın çıkın gelin
Yarın tartı günü umarım dereceye gireriz
çok teşekkür ederim
inşallah çok teşekkürler inşallah herşey güzel olur.
selam kaptanım.ben bugün oruca kaldığım yerden başladım.ben bu akşam eve gidince iftardan önce tartılıp bildirim yapsam olur mu.yarın bildirim yapamam çünkü.kilo verdiğimi sanmıyorum çok stresliyim bu hafta kafamı toparlayıp diyetime konsantre olamadım ki.yarından sonra inşallah her konuda herşey daha güzel olacak.
hayat bize ne gösterir bilmem ama oğlum en güzel aşk. Umarım yarın ters giden bişey olmaz. Bu arada kaptanın benden bu haftada kilo gitmemes aynı kilodayim.Tabiki yapabilirsin canım, tartıl bakalım .
Bol şanslar beybiiiii herşeyin hayırlısı ne ise o olsun. Yepyeni hayatında daima mutluluk diliyorum sana, vee en güzel askkk
Canim yarin isyeri degisikligim olucak baya yogun gececek. Sabah da tartilicam ama yarin unutursam diye simdiki kilomu yazayim 66.1.. sabah bir degisiklik olursa bildirecegim april kuzummm.. biliyorsunuz fazla giremiyorum hastabakiciyim bu aralar opuyorum hepiciginizi :*T tektas Z zeynepela07denizzeynep
Peki uğramıyorsunuz lutfen yarın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayınız beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?