Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

meraba tatlimmm merhabalar kizlar hepinize nasilsiniz kilolar gidiyor insallah canim ben su an toplamda 4 kilo aldim cok iyi gittigimi dusunuyorum bebisin gelisimi de guzel pek yiyemiyorum genelde zorluyorum kendimi hosuma giden bisey oluncada canimin istedigi kadar yiyorum koy sutu yumurtasi yogurdu aliyoruz arada onlari yiyorum vitaminsiz kaldim cunku oglum tum gun enerjimi bitiriyo surekli dokup saciyo surekli dusuyo dis cikardigindan geceleri agliyo nete fazla giremiyorum o yuzden bu ay bide ev tasicam onun korkusu saldi hic kilo alamam heralde bu gidisle tam hayalimdeki gibi dogurdum gunun haftasi eski kiloma donerim boyle giderse eger :) dagatesi sen de dogum yapmissin canim hayirli olsun hayirli evlat olsun insallah sicaklarda cok zor oluyor bebisler gecen sene ramazanda dogum yapmistim banada bakanada zor olmustu siz biraz atlattiniz mi sarilik gaz vs. konulari . ApriL_2007 sen nasilsin canim denizzeynep canim seni dr ozledim gitti mi kilolar

Ay aprilim.ben doymuyorum. Dun daha yuyecektim de esim sonra aglama kiloluyum diye dedi de dank etti. :) Hamilelikte yasakti dusukten dolayi ev supururken ikinma hissi oluyormus rahimde. Hamilelikte nerrdeyse 10 ay surdu gelmeyince pasa :)) 1 ay da simdiden 11 ay etti. Hareketli bir hamilelik gecirmeme ragmen hamlamjsjm.oysaku yuruyus vs cok aksatmamistim. Bugub spor umudum kayboldu gibi. Daha yeni kahvalti yapabildim. Oysakj 4 den beri ayaktayim!

Fazla kacirma kaptan aksam tartiyi dusun :)

Çiğ bezelye ilk defa duydum denenmeli

Paylaşmayan kendi bilir tatlım

Canım ayda 4 çok bazen olmayabilir sakın canını sıkma ok?

paylaşsalar güzel olurdu kendim az mı yiyorum çok mu görürdüm
canım herkes 4 kilo fazla dedi ayda,diyetisyenler öyle deyince ben de öyle koydum ama hedefimi düşürüyorum o zaman ayda 2 kilo diyeyim.

Allah kolaylik versin bir bebek bir de hamilelik ev tasimak zor olmaz cok sana insallah. Cok cok yardim edenin olsuun. Biz iyiyiz cok sukur. Bize bakan yok kendi kendimize bakiyoruz :)) cok kilo almamana sevindim :) Allah kolay guzel saglikli dogum nasio etsin

paylaşsalar güzel olurdu kendim az mı yiyorum çok mu görürdüm
canım herkes 4 kilo fazla dedi ayda,diyetisyenler öyle deyince ben de öyle koydum ama hedefimi düşürüyorum o zaman ayda 2 kilo diyeyim.

Canim sen kendine bak. Herkesin metabolizmasi bunyesi farkli. Sen proteini kalsiyumu eksik etme dengeli saglikli beslen gider 2 de 3 de ayda ama her ay gitmez moralini bozma hedefi yuksek tutup diye dedik

Canim sen kendine bak. Herkesin metabolizmasi bunyesi farkli. Sen proteini kalsiyumu eksik etme dengeli saglikli beslen gider 2 de 3 de ayda ama her ay gitmez moralini bozma hedefi yuksek tutup diye dedik
hiç dengeli beslenemiyorum şu ara,haftaya pazartesinden itibaren daha güzel bir rutin oluşturacağım,protein ve kalsiyum cidden önemli.sarkarım falan mazallah aman
hedefim ayda 2 o zaman fazlası gitsin azı gitmesin

hiç dengeli beslenemiyorum şu ara,haftaya pazartesinden itibaren daha güzel bir rutin oluşturacağım,protein ve kalsiyum cidden önemli.sarkarım falan mazallah aman
hedefim ayda 2 o zaman fazlası gitsin azı gitmesin
Bence biz buraya gele gide bi duzen oturtacagiz :) insallah ben ayda 2 2 gitsin raziyim. 4 aya hedefe gelmis olurum :))

Bence biz buraya gele gide bi duzen oturtacagiz :) insallah ben ayda 2 2 gitsin raziyim. 4 aya hedefe gelmis olurum :))
evet çok güzel disiplin sağlıyor,akşam buraya yazacağım diye porsiyon kontrolü yapıyor insan,herkes yazsa müthiş olurdu yarın da tartı günü heyecanlandım,regl oldum bakalım kaç gidecek

evet çok güzel disiplin sağlıyor,akşam buraya yazacağım diye porsiyon kontrolü yapıyor insan,herkes yazsa müthiş olurdu yarın da tartı günü heyecanlandım,regl oldum bakalım kaç gidecek
Ayyy regl demeyin bana aslinda regl 6 gun suriyor ama 10 gune kadar kahverengi leke geliyor.dolayisiyla 10 gune cikiyor regln ama yazin hoc cekilmiyoryaaaaa 10 gun gityi orucumdan sonra da tutmasi cok zor daha onceki yillardan kalan da var

Donem donem takimda boyle sessizlikler oluyo. Umarim.bayramdan sonra daha canli olur.
Evet haklisinz sessizlikte beni susuzluk bitirdi.okulda klimanim altinda oyleve oturuyorum ama disari cikmk klimanin altinda oturmak dahi yoruyor beni.eve gelince oturamadigim icin okulda hic kalkmiyorum yerimden.evdede ne zaman kizlari uyitsam ben de onlarla uyuyor um

Gunaydiiiin. Bir heves tartildim ve tartilmamaya karar verdim :)))
Albenden de okadar dun iftardan once tartildim valla bu haftam oyle berbat gecti ki com fazlaca yansimis
Bol bol uyu nasil olsa ev isleri de bi sekildw yapiliyor
En son kendi kendime konusacaktim ki blackle maviask geldi :)) su icin susamiyor musunuz yaa :))ben ramazanda cok susardim
Bennnnn ben cok susuyorum daha yemek yemeden r4 su bard su iciyorum sonra bi karin agrisi tabi accik dolaniyorum kizlarin pesinde ondan sonra yemek
ben de her tartıldığımda pişman oluyorum motivasyonum bozuluyor:)
Ben de bu hafta her tartildigimda pismanlk yasadim
Günaydınnnnn beybiler

Günümüz süpper ötesi geçsin. Gece sahura kalkamadım malesefff ama iyiyim şu anlık. Akşam iftara davetliyim yarın da tartı günü dikkatli olmalıyım...
Aksma ben de davetliyim

Cok sicak oyle klimanin altinda kalman da normal. Allah kolaylik versin.. kisa mezun olmamis olursak beraber tutariz benim havadan 30 gun bi de gecen seneden kalanlari tutamadim hepsini. Kisi oruclu geciririm insallah.

Ay uyuyordum da evdeki obek obek kirlerden rahatsiz oldum artik :)) bir heves kilo da veririm diye hizli hizli yaptim ama tabi tarti oyle demedi aman aksam.dikkat et tarti felaketi olmasin

Ayyy regl demeyin bana aslinda regl 6 gun suriyor ama 10 gune kadar kahverengi leke geliyor.dolayisiyla 10 gune cikiyor regln ama yazin hoc cekilmiyoryaaaaa 10 gun gityi orucumdan sonra da tutmasi cok zor daha onceki yillardan kalan da var
ooo sizin hakikaten uzun sürüyormuş ya benim toplam her anlamda reglim 3 gün,hadi olsun 3.5 gün.çok düzenli olurum ama az olurum hep bünyesel bir şey galiba.10 gün sürse delirirdim

ooo sizin hakikaten uzun sürüyormuş ya benim toplam her anlamda reglim 3 gün,hadi olsun 3.5 gün.çok düzenli olurum ama az olurum hep bünyesel bir şey galiba.10 gün sürse delirirdim

Viz ikimiz burada nobet tutuyo gibiyiz. Sen calisiyo musun nedir ben oralari kacirdim.bu vegan olmani biliyorum. Bir de takima o kadar cok kisi geldi gitti ki kim kimdi corba oldu

Viz ikimiz burada nobet tutuyo gibiyiz. Sen calisiyo musun nedir ben oralari kacirdim.bu vegan olmani biliyorum. Bir de takima o kadar cok kisi geldi gitti ki kim kimdi corba oldu
yok öğrenciyim bu aralar çok boşum çalışmaya başlayacağım 1-2 haftaya çok giremem yine ama menümü falan kesin paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…