- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
meraba tatlimmm merhabalar kizlar hepinize nasilsiniz kilolar gidiyor insallah canim ben su an toplamda 4 kilo aldim cok iyi gittigimi dusunuyorum bebisin gelisimi de guzel pek yiyemiyorum genelde zorluyorum kendimi hosuma giden bisey oluncada canimin istedigi kadar yiyorum koy sutu yumurtasi yogurdu aliyoruz arada onlari yiyorum vitaminsiz kaldim cunku oglum tum gun enerjimi bitiriyo surekli dokup saciyo surekli dusuyo dis cikardigindan geceleri agliyo nete fazla giremiyorum o yuzden bu ay bide ev tasicam onun korkusu saldi hic kilo alamam heralde bu gidisle tam hayalimdeki gibi dogurdum gunun haftasi eski kiloma donerim boyle giderse eger :)Ayy senin esprili menülerine bayılırım hep yaz hepcanım açıkçası güzel gitmiş emziren anneye göre. Zamanla düzene gireceğini umuyorum. Bende 3 litre su içmeyi özledim ramazanda ancak en fazla 1.5 lt oluyor benim hep yaa tamam tamam spor olsun oda koşuşturmaca nede olsa!
Cakinin annesi uğramaz oldu bir işe girdi sırra kadem bastı@keten prenses
@melegim66 napiyosun canım merak ettik seni kaç kilo aldın bakimm
Çiğ bezelye ilk defa duydum denenmeli
Zaten listede pek çok kişi yok kuzum ve yarısı uğrarsa sonuç buama bak bugün bir uğramışsın sayfalar akmış
Paylaşmayan kendi bilir tatlım
Canımsınçok teşekkürler başarımı unutmayıp hep hatırladığın için
Canım ayda 4 çok bazen olmayabilir sakın canını sıkma ok?
Tamam canım haber verdiğin için teşekkür. Netin gelince hep gel ama böyle olmuyor
günaydınnnnn
Susuyorum fakat gerçekten vakit yok
Ayy 8 dilim karpuz mucanım güzel menülerin bayağı doyurucu. Nasıl yaaa 11 ay hiç ev süpürmedin mi ne şanslısın ohhhh misssssss. Bencede yapabilirsin benim dagatesim yapar hiççç üşenmez
hergün tartılıyorsan ondan olabilir canım hiç gerek yok
Çiğ bezelye ilk defa duydum denenmeli
Paylaşmayan kendi bilir tatlım
Canım ayda 4 çok bazen olmayabilir sakın canını sıkma ok?
Aslinda bozulmuyordu ama dunden dikayi nedense bjrden biraz su idem vs atip incelecegimi dusunmustum :)) tabi atmamisim bi gunde incelinir miben de her tartıldığımda pişman oluyorum motivasyonum bozuluyor:)
meraba tatlimmm merhabalar kizlar hepinize nasilsiniz kilolar gidiyor insallah canim ben su an toplamda 4 kilo aldim cok iyi gittigimi dusunuyorum bebisin gelisimi de guzel pek yiyemiyorum genelde zorluyorum kendimi hosuma giden bisey oluncada canimin istedigi kadar yiyorum koy sutu yumurtasi yogurdu aliyoruz arada onlari yiyorum vitaminsiz kaldim cunku oglum tum gun enerjimi bitiriyo surekli dokup saciyo surekli dusuyo dis cikardigindan geceleri agliyo nete fazla giremiyorum o yuzden bu ay bide ev tasicam onun korkusu saldi hic kilo alamam heralde bu gidisle tam hayalimdeki gibi dogurdum gunun haftasi eski kiloma donerim boyle giderse eger :)dagatesi sen de dogum yapmissin canim hayirli olsun hayirli evlat olsun insallah sicaklarda cok zor oluyor bebisler gecen sene ramazanda dogum yapmistim banada bakanada zor olmustu siz biraz atlattiniz mi sarilik gaz vs. konulari . ApriL_2007 sen nasilsin canim denizzeynep canim seni dr ozledim gitti mi kilolar
paylaşsalar güzel olurdu kendim az mı yiyorum çok mu görürdüm
canım herkes 4 kilo fazla dedi ayda,diyetisyenler öyle deyince ben de öyle koydum ama hedefimi düşürüyorum o zaman ayda 2 kilo diyeyim.
hiç dengeli beslenemiyorum şu ara,haftaya pazartesinden itibaren daha güzel bir rutin oluşturacağım,protein ve kalsiyum cidden önemli.sarkarım falan mazallah amanCanim sen kendine bak. Herkesin metabolizmasi bunyesi farkli. Sen proteini kalsiyumu eksik etme dengeli saglikli beslen gider 2 de 3 de aydaama her ay gitmez moralini bozma hedefi yuksek tutup diye dedik
Bence biz buraya gele gide bi duzen oturtacagiz :) insallah ben ayda 2 2 gitsin raziyim. 4 aya hedefe gelmis olurum :))hiç dengeli beslenemiyorum şu ara,haftaya pazartesinden itibaren daha güzel bir rutin oluşturacağım,protein ve kalsiyum cidden önemli.sarkarım falan mazallah aman
hedefim ayda 2 o zaman fazlası gitsin azı gitmesin
evet çok güzel disiplin sağlıyor,akşam buraya yazacağım diye porsiyon kontrolü yapıyor insan,herkes yazsa müthiş olurduBence biz buraya gele gide bi duzen oturtacagiz :) insallah ben ayda 2 2 gitsin raziyim. 4 aya hedefe gelmis olurum :))
evet çok güzel disiplin sağlıyor,akşam buraya yazacağım diye porsiyon kontrolü yapıyor insan,herkes yazsa müthiş olurduyarın da tartı günü heyecanlandım,regl oldum bakalım kaç gidecek
Ayyy regl demeyin bana aslinda regl 6 gun suriyor ama 10 gune kadar kahverengi leke geliyor.dolayisiyla 10 gune cikiyor regln ama yazin hoc cekilmiyoryaaaaa 10 gun gityi orucumdan sonra da tutmasi cok zor daha onceki yillardan kalan da varevet çok güzel disiplin sağlıyor,akşam buraya yazacağım diye porsiyon kontrolü yapıyor insan,herkes yazsa müthiş olurduyarın da tartı günü heyecanlandım,regl oldum bakalım kaç gidecek
Evet haklisinz sessizlikte beni susuzluk bitirdi.okulda klimanim altinda oyleve oturuyorum ama disari cikmk klimanin altinda oturmak dahi yoruyor beni.eve gelince oturamadigim icin okulda hic kalkmiyorum yerimden.evdede ne zaman kizlari uyitsam ben de onlarla uyuyor umDonem donem takimda boyle sessizlikler oluyo. Umarim.bayramdan sonra daha canli olur.
Albenden de okadar dun iftardan once tartildim valla bu haftam oyle berbat gecti ki com fazlaca yansimisGunaydiiiin. Bir heves tartildim ve tartilmamaya karar verdim :)))
Bol bol uyu nasil olsa ev isleri de bi sekildw yapiliyorAmiiin.ev isi yapmiyorum ablacigim. 2-3 gune bir banyo temizligi ve yemek o kadar. Ilk kez dun ev supurdum. En son dogumdan 15 20 gun gonce temizlikci abla gelmsiti.bebis oldu 1 aylik. Artik obek obek tozlar birikmeye baslamisti oyle supurdum. O uyurken ben de uyumaya calisiyorum yoksa dayanamjyorum dedigin gibi bir yerde insan zorlaniyor.
ablacgim yakinda insallah aeni de kaptani da mezun edecegiz ben de sizle mezun olsam sonra koruma topigi acardik :))
Bennnnn ben cok susuyorum daha yemek yemeden r4 su bard su iciyorum sonra bi karin agrisi tabi accik dolaniyorum kizlarin pesinde ondan sonra yemekEn son kendi kendime konusacaktim ki blackle maviask geldi :)) su icin susamiyor musunuz yaa :))ben ramazanda cok susardim
Ben de bu hafta her tartildigimda pismanlk yasadimben de her tartıldığımda pişman oluyorum motivasyonum bozuluyor:)
Aksma ben de davetliyimGünaydınnnnn beybiler
Günümüz süpper ötesi geçsin. Gece sahura kalkamadım malesefff ama iyiyim şu anlık. Akşam iftara davetliyimyarın da tartı günü dikkatli olmalıyım...
Cok sicak oyle klimanin altinda kalman da normal. Allah kolaylik versin.. kisa mezun olmamis olursak beraber tutariz benim havadan 30 gun bi de gecen seneden kalanlari tutamadim hepsini. Kisi oruclu geciririm insallah.Ayyy regl demeyin bana aslinda regl 6 gun suriyor ama 10 gune kadar kahverengi leke geliyor.dolayisiyla 10 gune cikiyor regln ama yazin hoc cekilmiyoryaaaaa 10 gun gityi orucumdan sonra da tutmasi cok zor daha onceki yillardan kalan da var
Evet haklisinz sessizlikte beni susuzluk bitirdi.okulda klimanim altinda oyleve oturuyorum ama disari cikmk klimanin altinda oturmak dahi yoruyor beni.eve gelince oturamadigim icin okulda hic kalkmiyorum yerimden.evdede ne zaman kizlari uyitsam ben de onlarla uyuyor um
Albenden de okadar dun iftardan once tartildim valla bu haftam oyle berbat gecti ki com fazlaca yansimis
Bol bol uyu nasil olsa ev isleri de bi sekildw yapiliyor
Bennnnn ben cok susuyorum daha yemek yemeden r4 su bard su iciyorum sonra bi karin agrisi tabi accik dolaniyorum kizlarin pesinde ondan sonra yemek
Ben de bu hafta her tartildigimda pismanlk yasadim
Aksma ben de davetliyim
ooo sizin hakikaten uzun sürüyormuş ya benim toplam her anlamda reglim 3 gün,hadi olsun 3.5 gün.çok düzenli olurum ama az olurum hep bünyesel bir şey galiba.10 gün sürse delirirdimAyyy regl demeyin bana aslinda regl 6 gun suriyor ama 10 gune kadar kahverengi leke geliyor.dolayisiyla 10 gune cikiyor regln ama yazin hoc cekilmiyoryaaaaa 10 gun gityi orucumdan sonra da tutmasi cok zor daha onceki yillardan kalan da var
ooo sizin hakikaten uzun sürüyormuş ya benim toplam her anlamda reglim 3 gün,hadi olsun 3.5 gün.çok düzenli olurum ama az olurum hep bünyesel bir şey galiba.10 gün sürse delirirdim
yok öğrenciyim bu aralar çok boşumViz ikimiz burada nobet tutuyo gibiyiz. Sen calisiyo musun nedir ben oralari kacirdim.bu vegan olmani biliyorum. Bir de takima o kadar cok kisi geldi gitti ki kim kimdi corba oldu
Ne okuyosun nerde okuyosun. Ailenin yanindasin sanirim. Ay ne guzel gunlerm tadini cikaryok öğrenciyim bu aralar çok boşumçalışmaya başlayacağım 1-2 haftaya çok giremem yine ama menümü falan kesin paylaşırım
evet ben bunları özelden yazayım,burada çok kendimi anlattım bir tanıdık çıkar diye sonra konu açamıyorum rahat rahatNe okuyosun nerde okuyosun. Ailenin yanindasin sanirim. Ay ne guzel gunlerm tadini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?