Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok yengeç burcuyum ama burçlara hiç inanmam malum bölümün bana kattığı aşırı realist olmak falan

Ben de inanmiyorum sanirim ama surekli soylenen pimpirikli basak titiz basak vs gibi seyleri seviyorum. Hani acip gunluk burc vs takip etmem ya da karakteri ona gore degerlendirmem ama geyigini cok yaparim :))

Ben de inanmiyorum sanirim ama surekli soylenen pimpirikli basak titiz basak vs gibi seyleri seviyorum. Hani acip gunluk burc vs takip etmem ya da karakteri ona gore degerlendirmem ama geyigini cok yaparim :))
aynen sohbet esnasında güzel gidiyor burç muhabbeti günlük burçlar olay komik zaten.

evet evet kilo alma hikayem de tabii ki sınavlara hazırlanırken şiştim de şiştim lisede 52 kilodan çıktım bu kilolara,boyum 1.60

Cocuklugun kilolu olmamasi bi avantaj bence. Zayiflarken zayif olabilecegine dair umudun daha cok oluyo

ben de tanitayim kendimi. Sorguya ceker gibi oldu. Ozel bir kurumda idari isler muduruyum. 1.68 boyum var. Takima 65 kiloyla girdim simdi 67yim. Hedefim 55 di ama sonra 58 olsun demistim. Bakalim 58 i gorsem.super olacak. 1 ay once dogum yaptim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

doğum yapmana rağmen kilon çok iyi ben bir çocuk doğursam olurum 150 kilo herhalde sen zaten sağlıklı besleniyorsun hedefine çok kısa bir zamanda ulaşırsın,kontrolünü hiç kaybetmemişsin çünkü

61 62 arasinda gidip geliyordum hamile kaldigimi ogrendigim hafta 62 cikti ondan 62yi baz alarak 11 12 kilo aldim. 6 si gitti kalanj bana miras. Suan gorenler cok iyi gorundugumu ve dogum yapmis gibi olmadigimi iddia ediyo ama bana hiiiiic oyle gelmiyor. Boyumdan dolayi sanirim oyle kilolu degil de hafif balik gibiyim sanirim ama bana sorsan balina balinaaa

öyle gelmesi daha iyi boş ver fıstık gibi olana kadar öyle gelsin,böylece zayıflama azmin olur.amaan iyiyim böyle de denilince salınıyor.bakınız;ben.

öyle gelmesi daha iyi boş ver fıstık gibi olana kadar öyle gelsin,böylece zayıflama azmin olur.amaan iyiyim böyle de denilince salınıyor.bakınız;ben.

Surada vakit gecirmekle incelsek senle ben cope donerdik :))) dediginde haklisin iyiyim dedikce saliyo insan. Insallah saglikla verip fit hatunla oluruz

Surada vakit gecirmekle incelsek senle ben cope donerdik :))) dediginde haklisin iyiyim dedikce saliyo insan. Insallah saglikla verip fit hatunla oluruz
ahaha aynen ya benim ayağımında yara var ne yazık ki yürüyüş yapamıyorum 2 gündür,sürekli ilaçlar vs geçirmeye çalışıyorum.bir geçse spor da yapacağım.

gulfuren 20 dakika eliptik yaptim ama hamlamisim 1 hafta kadar yapabilirsem boyle sonra 5 er dakika arttirmayi dusunuyorum insallah.
hamlayınca biraz üstüne gitmek gerekiyor yarın bacakların ağrısa da yap 3 güne geçiyor ben de yürüyüşe 15 dakika ile başladım 2 saate kadar çıkabiliyorum artık

-bugünkü menüm-
12.00 (sabah kahvaltım bu saate kaldı düzen bir bozulunca zor geri geliyor ) yulaflı kahvaltım(5 badem,chia tohumu,tarçın,kuru meyveler vs)
15.00 3 kayısı
17.30 2 büyük kase semizotlu salata,5 kültür mantarı
spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…