Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sagolasin canim kimse kalmadi mi bana annem kalmisti iste bir hafta dikisim coktu bu drfa az olur umarim

Bugün İstanbul serin darısı başına Canımmm
İzmirde düne göre serin.Tatlı tatlı esiyor şükür.

Tek başına iyi bile idare ediyorsun.Boş ver iş hiç bitmiyor zaten.Yemeğini zamanında yiyemiyordun,çayını sıcak içmek mümkün değil ama bebeğinin kokusunu içine çekince hiç bir şey insana zor gelmiyor.İnşallah mezun olaydık iyiydi.
Ay uyuyordum da evdeki obek obek kirlerden rahatsiz oldum artik :)) bir heves kilo da veririm diye hizli hizli yaptim ama tabi tarti oyle demedi aman aksam.dikkat et tarti felaketi olmasin
Alemsin canım ya.Süpürge yaparak zayıflasaydık ben incecik olurdum.Hemen hemen her gün süpürge yapıyorum.Kan ter içinde kalıyorum.Silmesi,tozu ohhh ohhh.

Senin boyuna göre 58 az olmaz mı?

gulfuren 20 dakika eliptik yaptim ama hamlamisim 1 hafta kadar yapabilirsem boyle sonra 5 er dakika arttirmayi dusunuyorum insallah.
Bugün bende 20 dakika eliptik yaptım.Ne tesadüf.4 km 230 kalori yaktım.20 dakika daha yapacağım uyumadan.Yavaş yavaş arttır.Enerjine göre hareket et canım.

Tabi onaan 1 yila yakin ev supurmeyince supurmenin zayiflattigini dusunebiliyor :)) yemek icmeknhic dert degil de daha kokusunu cektim ohh herseyi unuttum diyemiyorum. Hep kustugu icin pis kokuyo ama gulusu var ya iste ona icim gidiyor. Mizir mizir sonra bir gulumsuyor hersey sifirlaniyor. Allah bir kolayligini yolunu veriyor, isteyen herkese nasip etsin ve evlatla sinamasin.

Ay masallah ya ben yarina ancak yapabilirim tekrar. Uyuyabilirsem tabi :)))

Hamilelikten omce 61 fln oldugumda cok hostu. 36ya guzel oluyordu tiril tiril. Ideal kilom 58 sanirim boya gore. Cunku ben 55 diyordum ona gore 58 olsn yeter dedim. Ama hedefim listede hala 55.

Bugunku menumu de yazayim.

Sabah 7
2 kuru kayisi

Sabahimsi ogle 12.30
1 yumurta / 1 dilim ekmek/ 1 tatli kasigi tahin pekmez

aksam 9.45
1 kase corba / 1 karniyarik / 2 dilim kavun / 8 9 kiraz salata ve minicik ufacik bi tatli yedim yarim.kibrit kutusu kadar.

sanirim bu kadardi. Kayinvalidemlere soz vermis esim. Bebek durmadigi icin cok gec yedim.

Spor 20 dk eliptik / 30× 6 set bacak egzersizi / 30× 2 set yan mekikm daha yapacaktim ama bebis uyandi.

su + 3 litre. Fazlasini saymiyorum

Canım iyiyim çok şükür , seninde iyi olduğuna çok sevindim. Hee böyle ara sıra uğra da merakta kalmayalım. Bebişin cinsiyeti neydi Oyyyyy ev taşımak mı çok zor Rabbim kolaylık versin...

yok öğrenciyim bu aralar çok boşum çalışmaya başlayacağım 1-2 haftaya çok giremem yine ama menümü falan kesin paylaşırım
Terketme bizi gellllll heppp
Surada vakit gecirmekle incelsek senle ben cope donerdik :))) dediginde haklisin iyiyim dedikce saliyo insan. Insallah saglikla verip fit hatunla oluruz
Ayyy sesli güldüm
Dünkü menum
Sabah : 1,5 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Öğle : 2 kucuk kiymali pide, 3 dilim karpuz
Aksam : 2 bardak limonata
Su : 3,5 lt
Süperr
Harikaa menün fıstığım

Tatlım güzel olmuş menün süpersin

ispanyol nerelerdesin goremedik seni birkac gundur
evet canım yaa girsem de cevap yazamadım bir türlü.. işim başımdan aşkın.. 2 işyerinin işyeri hekimliğini yapıyorum millet izne ayrılmadan periodik muayenelerini yapayım dedim çok yoğunummm.. ev hayatım karman çorman.. off bir an önce 2temmuz olsunn

kızlar selam nasıl herkes?ben çok sıkıldım sürekli bir ileri bir geri gitmekten..yine stresli olduğumdan kaçamakları arttırdım son zamanlarda..terapistim diyetisyene gitmemi önerdi..ben de ısrarla gitmedim son kalan 10 kilomu kendim vericem dedim hatta 15 vermek istiyorum..ama sanırım gitsem iyi olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…