Canım çok geçmiş olsun. ÜzüldümMerhaba Kızlar
Bu hafta cok zor gecıyor benım ıcın, Pazartesi işyerinde halsızlık ve yuksek atesle ızın aldım. persembe toparlamaya baslamıstım kı oglan ateslenmeye basladı ve halen takıp halındeyız yukselıyor atesı
Bazen dönem dönem değişiklik olabilir tatlım birde hasta olmuşsun ya oda yapmış olabilir. İlaç içtiysen oda tetikleyici olmuştur.Bir de kızlar birşey danışacağım;
Salı akşam adet oldum tam gunumde. Ama cok az ve acık pembe oldu,ertesi gün de çok azdı. Sonra kesildi anlayamadım. Hala ara ara adet ağrım var ama gelen giden yok. Hiç böyle olmazdı
***1.TAKIM 471.ETAP*** ApriL_2007 (59.8///%)
ispanyol (66.8///%)
sevilay 80 (72.7/73.5/+0.8/%-1.1)
tektas (66.1/65.5/0.6/%0.91)
Merops (76.4/76.2/0.2/%0.26)
denizzeynep(76.3///%)
izmirlipinar (82.5///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (81.3/80.6/0.7/%0.81)
1.Takım Ortalaması: %
canım diyetisyenin yapacağını kendin de yaparsın ama şöyle bir şey var diyetisyen harbi disiplin sağlıyor sana,o yüzden bence gidebilirsin.bırak ne yiyeceğim ne içeceğim nasıl vereceğim diye sen düşüneceğine diyetisyenin düşünsün.kızlar selam nasıl herkes?ben çok sıkıldım sürekli bir ileri bir geri gitmekten..yine stresli olduğumdan kaçamakları arttırdım son zamanlarda..terapistim diyetisyene gitmemi önerdi..ben de ısrarla gitmedim son kalan 10 kilomu kendim vericem dedim hatta 15 vermek istiyorum..ama sanırım gitsem iyi olcak.
Yapmış kadar oldun teşekkür ederim. Ben hallettim bile, başka zaman bilirim ki yardımın sonsuz olur bitanemmmAprilim yaparim demistim ama yapamadim cok huzursuz yorgun uykusuz bir gece ve gun gecirdim
Yapmış kadar oldun teşekkür ederim. Ben hallettim bile, başka zaman bilirim ki yardımın sonsuz olur bitanemmm
Merhaba Kızlar
Bu hafta cok zor gecıyor benım ıcın, Pazartesi işyerinde halsızlık ve yuksek atesle ızın aldım. persembe toparlamaya baslamıstım kı oglan ateslenmeye basladı ve halen takıp halındeyız yukselıyor atesı
evet canım yaa girsem de cevap yazamadım bir türlü.. işim başımdan aşkın.. 2 işyerinin işyeri hekimliğini yapıyorum millet izne ayrılmadan periodik muayenelerini yapayım dedim çok yoğunummm.. ev hayatım karman çorman.. off bir an önce 2temmuz olsunn
kızlar selam nasıl herkes?ben çok sıkıldım sürekli bir ileri bir geri gitmekten..yine stresli olduğumdan kaçamakları arttırdım son zamanlarda..terapistim diyetisyene gitmemi önerdi..ben de ısrarla gitmedim son kalan 10 kilomu kendim vericem dedim hatta 15 vermek istiyorum..ama sanırım gitsem iyi olcak.
Kesinlikle hemde ayrı bir motive olur. :))))10 kilo az degil bence de diyetisyene gidip yardim alabilirsin daha duzenli ve daha guzel sonuc alirsin. Hem neden veremedigini deogrenmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?