Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ah su anneler :)) Allah basimizdan eksik etmesin.

muhtesem bisey! Hem istedigini giymek hem de gelen tepkiler.
Bunu düşünerek azmediyor insan zaten :) Kilo fazlası varken en çok üzen konu mağazaya gidip bir modeli beğeniyorsun alıp kabinde denerken ya dar geliyor ya da o kadar geniş bedenini almışsın ki hiç öyle vitrindeki gibi durmuyorsun. Şimdi o sorun yok şükür. Ama tabi tekstil sektörü hiç giyilebilecek şey üretmiyor. Kilo versenizde ya modeller abuk sabuk ya da kumaş kalitesi kötü.

ben geleyim
bir şey sorayım da konu açayım.
benim inanılmaz çatlaklarım var,bunların çözümü yok değil mi

Malesefff yok sadece zamanla kayboluyor beyazlaşıyor belirsizlesiyor ama yinede duruyor. Bu bünyesel bir durum canımmmm cilt tipinde varsa var canını sıkma
Selam kizlar napiyorsunuz
Çalışıyorum yağmur yağıyor fena
Saglikli besleniyormusum ben bi daha farkettim :)))
Sen bu işi zaten biliyorsun kuzumm
canımmm geçmiş olsun neyin var kii

iyiyiz kuşumm hasta bakıyorum amma çok zatürre geldi yaaa..

yaa inşallaaahhh.. çok istiyrum öyle bir poz vereyim..umarım olur olmalııı olacaaakkkk
Pazar günü ateşler içindeydim ispanyolll ölecem sandım artık ama bugün iyiyim şükür

bir oglusum daha olucak tatlim son 3 ayim kaldi insallah sonra araniza doncem :)

hic bisey kalmamis canim bravoooo sana masallah diyeyim nazar degmesin nr ki 3 kilo sen birde emziriyorsun oruc nasil tutuyon ben bikac gun tuttum dayanamadim sicaga bayramdan sonra tasincam insallah simdidrn korkuyorum neyse ki annem kaynanam yardim ederler

Bugunku menum sabah havalı
2 kayısı 1 yumurta 1 bardak şekerli çay
Ara
Bir avuç leblebi bir avuç kuru üzüm
Öğlen
Bir fincan şekerli Türk Kahvesi
Ara
Bir dilim karpuz
Aksam
Bir tavuk But iki kaşık bulgur pilavı 2 salatalik

Selam kizlar bugun itibariyle hedefim olan 65 kiloya inmis bulunuyorum. Bu yolda yanyana oldugum burdaki butun hanimlara cok tesekkur ederim ozellikle kaptanim Aprile cok tesekkur ederim. Artik izne ayrilmak istiyorum. Eger kilo almazsam bir sonraki hedefim 60 ve alti olucak. Herkese basarilar diliyorum hersey icin tekrar tesekkur ediyorum. Simdi tatil zamani :)

Canım tebrik ediyorum seni güzel bir kgya indin artık herşey dahada rahat olacaktır üstüne ve zevkine

Rica ederim canım benim ne demek başarılarının devamını diliyorum. Mezun ediyoruz seni o zaman bu hafta yanlış anlamadım dimi? Öyle istiyorsun? Yada hedefini aşağıya çekip izne mi ayrılmak istiyorsun kuzummmmm??

Mezun olmak istiyorum beybicim. Ama aranizda gezinecegim ozlerim cunkuuu :)

Kızlar yeşil çayın faydasını deneyenler gordumu ben bi fayda gormedim sanki
canım ben kesinlikle gördüm.bir kere inanılmaz iştahı kesiyor,benim iştahım kalmadı normalde de ama iştahlıysan keseceğine eminim.onun dışında metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyor,ben 1 ayı geçkin bir süredir içiyorum,mutlaka tüket bırakma.hemen etkimesini de bekleme,günde 2-3 fincan iç(başka bitki çayı içmiyorsan)

kuzuuummm kyamam sanaa çok geçmiş olsun
merhabaa hoşgeldinnn.. çok az yemişsin sanki.ç karatay usülü mü beslenşyorsun
ayyyyy ne mutlu sanaaaaa.. iyi tatiller canımm çok özletme kendidnii
Günaydınnnnn

Sahura kalkamadım ve iftarda da yarım litre su ancak içtiğim için sabah pert uyandım. çok kötü bir başlangıçla güne merhaba dedim hadi hayırlısı. Cabucak akşam olsun
m oyy kuzum benimmmm

-dünkü menüm-
sabah 11.45: 4 kaşık yulaf ezmesi,1 kaşık chia tohumu,soya sütü,kuru erik,kuru üzüm,ceviz,tarçın bomba kahvaltım
öğle 15.45: 6 kayısı
akşam 17.30: 2 domates,1 kase kabak çorbası
ara 18.00: 1 ceviz,6 çiğ badem
2.5lt su
1 fincan yeşil çay
sahilde yürüyüş: 100 dk

Günaydınnnnn güzellikler
Gününüz süper geçsin İnşaAllah tabiki benimdeee.

Bugün işteki son günüm yıllık izne ayrılıyorum o yüzden cokkkkk çok mutluyum sizden naber??

kızlar selam nasılsınız?ben daha yeni kendime geliyorum..kardeşim havaalanında çalışıyor.patlama akşamı evdeydi.yer hizmetlerinde görevli.bi çok arkadaşı vefat etmiş.onun üzüntüsünü yaşarken kız dün işe gitti..öğleden sonra beni aradı bomba varmış yine diye nasıl ağlıyo kendini odasına kitlemiş..aklım çıktı..meğerse biri çantasını bırakmış bomba sanıp paniklemiş yolcular..camları kırmışlar.eli,kolu kesilenler varmış,uçağın içine kaçmak için indirmişler heryeri..kardeşimde gör yukarı odasına kitle kendini.beni arıyo nasıl ağlıyo..ömrümden ömür gitti.daha yeni kendime geldim..

üsyüne hala regl olamadım onun şişkinliği ve sıkıntısı..neyse inşallah hayırlar olsn bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…