Bunu düşünerek azmediyor insan zaten :) Kilo fazlası varken en çok üzen konu mağazaya gidip bir modeli beğeniyorsun alıp kabinde denerken ya dar geliyor ya da o kadar geniş bedenini almışsın ki hiç öyle vitrindeki gibi durmuyorsun. Şimdi o sorun yok şükür. Ama tabi tekstil sektörü hiç giyilebilecek şey üretmiyor. Kilo versenizde ya modeller abuk sabuk ya da kumaş kalitesi kötü.Ah su anneler :)) Allah basimizdan eksik etmesin.
muhtesem bisey! Hem istedigini giymek hem de gelen tepkiler.
ben geleyim
bir şey sorayım da konu açayım.
benim inanılmaz çatlaklarım var,bunların çözümü yok değil mi
ÇalışıyorumSelam kizlar napiyorsunuz
Sen bu işi zaten biliyorsun kuzummSaglikli besleniyormusum ben bi daha farkettim :)))
Pazar günü ateşler içindeydim ispanyolll ölecem sandım artık ama bugün iyiyim şükürcanımmm geçmiş olsun neyin var kii
iyiyiz kuşumm hasta bakıyorum amma çok zatürre geldi yaaa..
yaa inşallaaahhh.. çok istiyrum öyle bir poz vereyim..umarım olur olmalııı olacaaakkkk
bir oglusum daha olucak tatlim son 3 ayim kaldi insallah sonra araniza doncem :)Canım iyiyim çok şükür , seninde iyi olduğuna çok sevindim. Hee böyle ara sıra uğra da merakta kalmayalım. Bebişin cinsiyeti neydiOyyyyy ev taşımak mı çok zor Rabbim kolaylık versin...
Terketme bizi gellllll heppp
Ayyy sesli güldüm
Süperr
Harikaa menün fıstığım
Tatlım güzel olmuş menün süpersin
hic bisey kalmamis canim bravoooo sana masallah diyeyim nazar degmesin nr ki 3 kilo sen birde emziriyorsun oruc nasil tutuyon ben bikac gun tuttum dayanamadim sicaga bayramdan sonra tasincam insallah simdidrn korkuyorum neyse ki annem kaynanam yardim ederlerSa
Sağol canım ben de seni merak ediyorum. Uc kilom kalmıştı ramazan girince araya biraz düzen sasti.sonra toparoariz İnsallah. Benim kızda hiç durmuyo artık Allah ım yardım etsin hem bebis hem hamile lık hemde ev taşıyacak missin kolay gelsin inşallah
Canım tebrik ediyorum seniSelam kizlar bugun itibariyle hedefim olan 65 kiloya inmis bulunuyorum. Bu yolda yanyana oldugum burdaki butun hanimlara cok tesekkur ederim ozellikle kaptanim Aprile cok tesekkur ederim. Artik izne ayrilmak istiyorum. Eger kilo almazsam bir sonraki hedefim 60 ve alti olucak. Herkese basarilar diliyorum hersey icin tekrar tesekkur ediyorum. Simdi tatil zamani :)
Mezun olmak istiyorum beybicim. Ama aranizda gezinecegim ozlerim cunkuuu :)Canım tebrik ediyorum senigüzel bir kgya indin artık herşey dahada rahat olacaktır üstüne ve zevkine
Rica ederim canım benim ne demek başarılarının devamını diliyorum. Mezun ediyoruz seni o zaman bu hafta yanlış anlamadım dimi? Öyle istiyorsun? Yada hedefini aşağıya çekip izne mi ayrılmak istiyorsun kuzummmmm??
canım ben kesinlikle gördüm.bir kere inanılmaz iştahı kesiyor,benim iştahım kalmadı normalde de ama iştahlıysan keseceğine eminim.onun dışında metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyor,ben 1 ayı geçkin bir süredir içiyorum,mutlaka tüket bırakma.hemen etkimesini de bekleme,günde 2-3 fincan iç(başka bitki çayı içmiyorsan)Kızlar yeşil çayın faydasını deneyenler gordumu ben bi fayda gormedim sanki
kuzuuummm kyamam sanaa çok geçmiş olsunMalesefff yok sadece zamanla kayboluyor beyazlaşıyor belirsizlesiyor ama yinede duruyor. Bu bünyesel bir durum canımmmm cilt tipinde varsa varcanını sıkma
Çalışıyorumyağmur yağıyor fena
Sen bu işi zaten biliyorsun kuzumm
Pazar günü ateşler içindeydim ispanyolll ölecem sandım artık ama bugün iyiyim şükür
merhabaa hoşgeldinnn.. çok az yemişsin sanki.ç karatay usülü mü beslenşyorsunBugunku menum sabah havalı
2 kayısı 1 yumurta 1 bardak şekerli çay
Ara
Bir avuç leblebi bir avuç kuru üzüm
Öğlen
Bir fincan şekerli Türk Kahvesi
Ara
Bir dilim karpuz
Aksam
Bir tavuk But iki kaşık bulgur pilavı 2 salatalik
ayyyyy ne mutlu sanaaaaa.. iyi tatiller canımm çok özletme kendidniiSelam kizlar bugun itibariyle hedefim olan 65 kiloya inmis bulunuyorum. Bu yolda yanyana oldugum burdaki butun hanimlara cok tesekkur ederim ozellikle kaptanim Aprile cok tesekkur ederim. Artik izne ayrilmak istiyorum. Eger kilo almazsam bir sonraki hedefim 60 ve alti olucak. Herkese basarilar diliyorum hersey icin tekrar tesekkur ediyorum. Simdi tatil zamani :)
m oyy kuzum benimmmmGünaydınnnnn
Sahura kalkamadım ve iftarda da yarım litre su ancak içtiğim için sabah pert uyandım.çok kötü bir başlangıçla güne merhaba dedim hadi hayırlısı. Cabucak akşam olsun
sadece mekik çekme canım bence,ama göbek-karın için egzersizler var,ebru şallı'nın bir dvd'si var süper karın diye.bir sürü hareket var youtube'dan bulabilirsin.komple onları yap benceBide sadece mekik çeksem sezeryan gobegi gidermi
Ramazan hepimizi çarptıSelam millet ramazan çarptı beni hiç giremedim ama kilomda korudum bu hafta beni listeye Alirmisin kaptan 65 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?